TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
503
1.12.13 23:46

Ahoj holky.. U nás nic. Ani náznak, že by se něco blížilo.. Ve středu už mám druhý termín, snad si mě tam rovnou nenechají, nechci vyvolávaný porod… :zed: Mám už trochu strach.. Pořád si říkám, že malá ví, kdy vylézt, ale KDY UŽ? :?
Užívejte si miminečka, ať jsou všechna do jednoho zdravá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
2.12.13 08:54
@Barčí1411 píše:
@Mája B :lol: CHLAP!!! :lol: Ale nebuj nic - v noci mi obcas taky neusne hned… Ale nejeci a nemodra - to delala Eminecka :zed: :lol:

on ječí hned jak ho po probuzení nezvedneš, neexistuje u nás ležet a koukat…a Vikča byla to samý, už porodky chováme…tam bylo "MUSÍTE CHOVAT, ANY NEŘVAL, BYL ZVYKLÝ V BŘÍŠKU U MAMINKY " no tak chovám dodnes :D ale dneska nebo zítra dojde nosítko, aaaaaaaaaa já budu mít volné ruce :D :D :D…na pečení samozřejmě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.12.13 09:41

@Mája B ja jsem zla, ja nechavam rvat, aby si nemyslela, ze pribehnu pri kazdym knournuti… Ale jako taky pochovam, to je jasny. Jen proste necham klidne i chvili rvat - promluvim nani, aby vedela, ze tam jsem, ale proste nezvednu ihned. V noci teda jo - to by taky mohla zborit barak :lol: Ale taky ne vzdy jdu hned… Ona treba zabreci a vytuhne :srdce: Dneska byla hrozna noc, ale Lillinka ma teplotu.. Jsem ji namerila 38,8 - ale zase, ty mrnousci tu „vysku“ teploty maji trochu posunutou vejs, takze zatim nic nedavam. Mozna jak jsme vcera byli zase dlouho venku, taky ta Emca jak mela horecky… :roll: Nevyhoda dvou deticek… Jedno zdrave, druhe to vzapeti chytne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
2.12.13 10:32

Joo holky, nas porad trapi prdiky, ale stale dost extreme, min. hodina utiaovani po kazdem nakmeni a kolikrat je to tak hystericky a zoufaly plac, ze mi je z toho uplne prisernd. Tyden uz bereme biogaiu, ja piju denne alespon litr kminoveho odvaru, cvicime nozickama, masirujeme a nhrivame brisko, ja na protiprdikove diete a stejnak nic nepomaha. Je mi bobka tak strasne lito, protoze jinak je moc hodny miminko, kdyz ho to brisko netrapi.

Tehulkam preji at uz to maji taky brzy za sebou :hug:, koukam zevetsina jsme tu spis prenasely miminka, se jim do te zimy vubec nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.12.13 12:39

Ahojda holky, tak dalsi noc za nami a celkem v pohode. To nase zlaticko se vzbudilo v deset, v pul 2 a pak ve ctvrt na 6. takze celkem pohoda. Akorat v noci zasadne nekrka, takze nejakou dobu ho mam na rukach a on si spokojene spinka. Jak dlouho chovate nez date do postylky kdyz si nekrnou? mam trosku strach abch ho tam nedavala moc brzo. i po krknuti mivam takovou obavu a jeste chvili ho chovam, nez ho polozim :oops: :oops: jsem proste prvomatka s obavama

@Deeh nas takhle trapily dva dny silene :( plakal tak strasne a ja malem s nim… pak mu mamka dala dudlik a on usnul. pak jsme mu ho zase vzali. a ted davame probiotika co nam poradila pani doktorka a malemu zabral pekne espumisan.

jj holky oblekani a koupani a prebalovani, to je jeden velkem hysterak…

@Barčí1411 tak at se z toho Lill taky brzy dostane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
2.12.13 13:59

@Michellie Pořád v tom nejsi sama - u nás taky ještě nic ;) Na dnešním monitoru měla děloha jakoukoli činnost celkem na háku, ale podstatný je to, že miminku se podle něj uvnitř pořád daří dobře. Každopádně jsme se dneska v nemocnici dohodli, že pokud neporodím do pátku, jdu v pátek na vyvolání. Taky se mi do indukce nechce, tak snad to nějak zapůsobí na psychiku a odbudeme si to dřív přirozeně :think:

Holky, držím moc pěsti, ať prdíky, nemoci a jiné zlobicí věci co nejdřív přejdou, nebo se alespoň zmírní, a mrňousci i vy máte v mezích možností klid :hug:
Mávám ke Kolínu :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.12.13 15:43

@Iškaa jeeee, tak snad opravdu zacne pusobit nervozita z vyvolavani a prcek si to rozmysli a vykoukne driv nez v patek! Je holt zima, miminkum se do zimy asi nechce. Hodne odpocivej a naber sily, nez to prijde! Drzim palce!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
2.12.13 16:07

@Iškaa Mě čeká nejspíš něco podobného, ve středu jdu na kontrolu.. Fakt nechci vyvolávanej porod. :cert: Ale došly mi nápady, jak to dítě dostat ven. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.12.13 16:23

@Michellie ja kdyz jsem vzdala jakekoliv vyhaneni, tak vylezl sam broucek :) sedni na gaucik a dej nozky nahoru ;)

@Michellie @Iškaa holky drzim pesti at to prijde samo a mate to tak rychle jako ja ;)

Dneska jsem byla s kocarkem venku poprve, nebo tak, poprve jsem si to sama pekne vychutnala :) musim jeste vyuzit dokud je jakz takz hezky venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
2.12.13 16:56

@Deeh a přibírá dobře???nemá hlad???

Baru, já můžu mluvit, ale asi mě neslyší přes ten řev :) a na jak dlouho chodíte ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.12.13 17:32

@Schara my jsme zezacatku vubec nekrkali - v porodce mi ani netekli, ze to mam delat - vypadam ted sice jako debil, ale ja fakt nevedela, ze se to ma delat po kazdem jidle - zezacatku krklatak 2× z 10ti, ale naucila jsem se to s ni - do jake polohy ji dat, aby si krkla… Obcas ale taky nekrkne a krkne treba za hodinku…
on si rekne - kdyz ho to tlaci v brisku, bude plakat nebo se poblinka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.12.13 10:30
@stephora píše:
@Schara my jsme zezacatku vubec nekrkali - v porodce mi ani netekli, ze to mam delat - vypadam ted sice jako debil, ale ja fakt nevedela, ze se to ma delat po kazdem jidle - zezacatku krklatak 2× z 10ti, ale naucila jsem se to s ni - do jake polohy ji dat, aby si krkla… Obcas ale taky nekrkne a krkne treba za hodinku…
on si rekne - kdyz ho to tlaci v brisku, bude plakat nebo se poblinka ;-)

ahoj, my taky nekrkame, ale asi drzime rekord v poctu blinkani… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.12.13 10:34

Holky mate takovy ten polstarek, nebo polohujete mimco nejak, aby nemelo deformovanou (zplostelou) hlavicku, na te strane kde spinka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.12.13 11:48

@Klairs nic takoveho nemame snazim se pokladat stridave na zada a boky…ale moc to nejde, mala na boku spat moc nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
3.12.13 12:25

@Mája B no prinirani je druha vec, nastesti vahove neubira, ale pribirani neni nijak slavne, par dni poctive vazim kolik vypije a vic jak 50 neda, coz je urcite taky malo, ve ctvrtek to budem muset s dr probrat. Ale jinak nejvic rve po kojeni a krouti se u toho, takze to budou hlavne typrdy :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí