Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.. U nás nic. Ani náznak, že by se něco blížilo.. Ve středu už mám druhý termín, snad si mě tam rovnou nenechají, nechci vyvolávaný porod…
Mám už trochu strach.. Pořád si říkám, že malá ví, kdy vylézt, ale KDY UŽ? ![]()
Užívejte si miminečka, ať jsou všechna do jednoho zdravá. ![]()
@Barčí1411 píše:
@Mája BCHLAP!!!
Ale nebuj nic - v noci mi obcas taky neusne hned… Ale nejeci a nemodra - to delala Eminecka
![]()
on ječí hned jak ho po probuzení nezvedneš, neexistuje u nás ležet a koukat…a Vikča byla to samý, už porodky chováme…tam bylo "MUSÍTE CHOVAT, ANY NEŘVAL, BYL ZVYKLÝ V BŘÍŠKU U MAMINKY " no tak chovám dodnes
ale dneska nebo zítra dojde nosítko, aaaaaaaaaa já budu mít volné ruce
…na pečení samozřejmě ![]()
@Mája B ja jsem zla, ja nechavam rvat, aby si nemyslela, ze pribehnu pri kazdym knournuti… Ale jako taky pochovam, to je jasny. Jen proste necham klidne i chvili rvat - promluvim nani, aby vedela, ze tam jsem, ale proste nezvednu ihned. V noci teda jo - to by taky mohla zborit barak
Ale taky ne vzdy jdu hned… Ona treba zabreci a vytuhne
Dneska byla hrozna noc, ale Lillinka ma teplotu.. Jsem ji namerila 38,8 - ale zase, ty mrnousci tu „vysku“ teploty maji trochu posunutou vejs, takze zatim nic nedavam. Mozna jak jsme vcera byli zase dlouho venku, taky ta Emca jak mela horecky…
Nevyhoda dvou deticek… Jedno zdrave, druhe to vzapeti chytne…
Joo holky, nas porad trapi prdiky, ale stale dost extreme, min. hodina utiaovani po kazdem nakmeni a kolikrat je to tak hystericky a zoufaly plac, ze mi je z toho uplne prisernd. Tyden uz bereme biogaiu, ja piju denne alespon litr kminoveho odvaru, cvicime nozickama, masirujeme a nhrivame brisko, ja na protiprdikove diete a stejnak nic nepomaha. Je mi bobka tak strasne lito, protoze jinak je moc hodny miminko, kdyz ho to brisko netrapi.
Tehulkam preji at uz to maji taky brzy za sebou
, koukam zevetsina jsme tu spis prenasely miminka, se jim do te zimy vubec nechce ![]()
Ahojda holky, tak dalsi noc za nami a celkem v pohode. To nase zlaticko se vzbudilo v deset, v pul 2 a pak ve ctvrt na 6. takze celkem pohoda. Akorat v noci zasadne nekrka, takze nejakou dobu ho mam na rukach a on si spokojene spinka. Jak dlouho chovate nez date do postylky kdyz si nekrnou? mam trosku strach abch ho tam nedavala moc brzo. i po krknuti mivam takovou obavu a jeste chvili ho chovam, nez ho polozim
jsem proste prvomatka s obavama
@Deeh nas takhle trapily dva dny silene
plakal tak strasne a ja malem s nim… pak mu mamka dala dudlik a on usnul. pak jsme mu ho zase vzali. a ted davame probiotika co nam poradila pani doktorka a malemu zabral pekne espumisan.
jj holky oblekani a koupani a prebalovani, to je jeden velkem hysterak…
@Barčí1411 tak at se z toho Lill taky brzy dostane ![]()
@Michellie Pořád v tom nejsi sama - u nás taky ještě nic
Na dnešním monitoru měla děloha jakoukoli činnost celkem na háku, ale podstatný je to, že miminku se podle něj uvnitř pořád daří dobře. Každopádně jsme se dneska v nemocnici dohodli, že pokud neporodím do pátku, jdu v pátek na vyvolání. Taky se mi do indukce nechce, tak snad to nějak zapůsobí na psychiku a odbudeme si to dřív přirozeně ![]()
Holky, držím moc pěsti, ať prdíky, nemoci a jiné zlobicí věci co nejdřív přejdou, nebo se alespoň zmírní, a mrňousci i vy máte v mezích možností klid ![]()
Mávám ke Kolínu
![]()
@Iškaa jeeee, tak snad opravdu zacne pusobit nervozita z vyvolavani a prcek si to rozmysli a vykoukne driv nez v patek! Je holt zima, miminkum se do zimy asi nechce. Hodne odpocivej a naber sily, nez to prijde! Drzim palce!! ![]()
@Iškaa Mě čeká nejspíš něco podobného, ve středu jdu na kontrolu.. Fakt nechci vyvolávanej porod.
Ale došly mi nápady, jak to dítě dostat ven. ![]()
@Michellie ja kdyz jsem vzdala jakekoliv vyhaneni, tak vylezl sam broucek
sedni na gaucik a dej nozky nahoru ![]()
@Michellie @Iškaa holky drzim pesti at to prijde samo a mate to tak rychle jako ja ![]()
Dneska jsem byla s kocarkem venku poprve, nebo tak, poprve jsem si to sama pekne vychutnala
musim jeste vyuzit dokud je jakz takz hezky venku ![]()
@Deeh a přibírá dobře???nemá hlad???
Baru, já můžu mluvit, ale asi mě neslyší přes ten řev
a na jak dlouho chodíte ven?
@Schara my jsme zezacatku vubec nekrkali - v porodce mi ani netekli, ze to mam delat - vypadam ted sice jako debil, ale ja fakt nevedela, ze se to ma delat po kazdem jidle - zezacatku krklatak 2× z 10ti, ale naucila jsem se to s ni - do jake polohy ji dat, aby si krkla… Obcas ale taky nekrkne a krkne treba za hodinku…
on si rekne - kdyz ho to tlaci v brisku, bude plakat nebo se poblinka ![]()
@stephora píše:
@Schara my jsme zezacatku vubec nekrkali - v porodce mi ani netekli, ze to mam delat - vypadam ted sice jako debil, ale ja fakt nevedela, ze se to ma delat po kazdem jidle - zezacatku krklatak 2× z 10ti, ale naucila jsem se to s ni - do jake polohy ji dat, aby si krkla… Obcas ale taky nekrkne a krkne treba za hodinku…
on si rekne - kdyz ho to tlaci v brisku, bude plakat nebo se poblinka
ahoj, my taky nekrkame, ale asi drzime rekord v poctu blinkani… ![]()
Holky mate takovy ten polstarek, nebo polohujete mimco nejak, aby nemelo deformovanou (zplostelou) hlavicku, na te strane kde spinka??
@Klairs nic takoveho nemame snazim se pokladat stridave na zada a boky…ale moc to nejde, mala na boku spat moc nechce ![]()
@Mája B no prinirani je druha vec, nastesti vahove neubira, ale pribirani neni nijak slavne, par dni poctive vazim kolik vypije a vic jak 50 neda, coz je urcite taky malo, ve ctvrtek to budem muset s dr probrat. Ale jinak nejvic rve po kojeni a krouti se u toho, takze to budou hlavne typrdy
.