Poradna duly
Jana Čurdová
@Deeh to jsme na tom podobne, po kojeni se mi zacne kroutit a fnukat bobanek nas malej o usnuti nemuze byt jen tak rec
, ale pritom pekne kadi mi prijde. Rve si i rucicky do pusinky, haze sebou a ja nevim co snim, tak chovam, drndam, rozbaluju ho at se prokope… Nekd si rikam, jestli treba nema hlad, ale to se mi nezda. asi zacnu vazit a uvidime. Ve ctvrtek jdeme na prevazeni, tak se kdyztak zeptam dr. Ale po kazdem kojeni to nedela, nekdy i krasne usne… asi jak kdy se nahlta vzduchu a nebo pada unavou. Dneska v noci jsme byli vzhuru od 3 do 6, pak jsme to oba teda dospali.
@Klairs zadny polstarek nemam, ale maly uz to pomalu zacal stridat… jinak musim zaklepat, malej nastesti neblinka.
To kroucení po kojení dělá malej když neodkrkne, tak různě „nadhazuju“, dám i na břicho, hlavně na sebe tisknu a poskakuju
jinak má hysterák až modrá
teď jsem ho 3hodiny uspávala,…ty vole, mám ho dost, položím a začne ječet…nic jdu zalehnout…chtěla bych aby usínal´bez chování a neřval, to by stačilo
![]()
Ahoj holky po delší pauze chci nahlásit 3
24.11. V 19.34 se nám narodila Kacenka…rodila jsem normálně ale muselo být ukončeno akutním císařem.
Ahojda holky.mam za sebou uzasnou noc, od sedmi od vecera byl malej co 1-2 hod vzhuru, tudiz jsem se nevyspala ani trochu, sotva jsem zabrala a sup ho, o pulnoci jsem myslela, ze to nepreziju. no hlt si musim zvykat. dneska to hodlam s nim dospavat prubezne cely den. venku je stejne strasna zima na to aby jsme sli ven…
@Mája B ja ho mivam polozenyho na brise a vzdy mi tak usne, to je jak andilek sladkej, ale jak zacal v noci pokazde brecet, zmenil se v maleho teroristu
ale i tak je to nase laska ![]()
@Mája B @Schara my tu zas bojujeme asi tak od pul sedme od rana, vzdycky uz to vypada, ze usne tak ho polozim, lezi 5 min. a zacne se kroutit a kricet
tyhle prorvany hodiny jsou fakt na depku, hlavne kdyz jeste vam se chce spat, co… jeste, ze ty deti tak milujeme ![]()
@belhana gratuluji ke Kacence at dela jen radost a netrapi ji prdiky
. Proc jste museli ukoncovat cisarem?
Belhano, gratulaceeeee
hlavně zdraví…
holky, nkonec to trvalo do půl 3.,výdrž veliká, skoro 6hodin nespat…fakt terorista, pak blinkl, asi přežrán ![]()
@Deeh píše:
@Mája B @Schara my tu zas bojujeme asi tak od pul sedme od rana, vzdycky uz to vypada, ze usne tak ho polozim, lezi 5 min. a zacne se kroutit a kricettyhle prorvany hodiny jsou fakt na depku, hlavne kdyz jeste vam se chce spat, co… jeste, ze ty deti tak milujeme
chjo, aspoň neječí v noci ![]()
@belhana moc gratuluju ![]()
@Mája B @Deeh jo, jeste ze je tak milujeme
ale depku z toho mam taky. Ja nevim holky, ze se tak casto budi, asi to je normalni a bude to peknej hladovec. Co se tyce mlika, tak toho mam dost to vypada. zitra jdeme na prevazeni, tak uvidime, jaky bude narust.
no nic, jdu to vyresit nasledovne. jdu si lehnout…
@belhana moc gratuluji ke Kacence a preji moc zdravicka!!!
Holky, budte rady, ze mate jen jedno a pres den muzete dospavat
- Co chudak Maja, kdyz ji kolem beha jeste Vikca
A jaaaa, ale ne - ja to davam, jsem vycvicena od Emci
Ale teda zrovna dnes jsem si stezovala, jak bych si chtela zdrimnout po obede, protoze jsem nejaka takova… Ne moc funkcni… No, ale mam smulu ![]()
Tak vam preji co nejmin uplakanych a probdelych noci
![]()
Ahoj holky. Tak to ja mam fakt zlate dite. Ani nevim, ze ji mam. Porad spinka nebo jen tak kouka… Place opravdu minimalne, jen pri prebalovani nebo kdyz ma hlad. V noci se budi po 3 az 4 hodinach. Dnes jsme vsichni spali az do 9.30 vcetne tatinka.
Jinak mi uz zveda hlavicku, zda se mi to nejak moc brzy.
Belhana, gratuluji!!! Mala se taky narodila 24.11., tak to mame stejne. ![]()
Jj, zlate ze je jen jeden ten skritek doma. to bych jinak uz byla mrtva ![]()
ja jsem zkousela vazit pred a po kojeni a vypada to, ze vypil 60ml (jestli teda ty gramy odpovidaji ml) to me neprijde zrovna malo na takoveho prcka s tim, ze celkem casto kojim v rozmezi 1,5-3 hodin. no zitra jdem na prevazeni a kdyztak se poptam tam. Holky taky vam mrnousove spi tak nejak neklidne? nas se sije, obcas zaplace a usne
a ja nevim jestli to je normalni.
@kamkakamka tak to bud rada, ze je mala zlatickova
, jako nas malej je taky hodny, porad si rikam, ze by mohlo byt i hur, tak snad nebude
@Barčí1411 hi hi, někdy je to komedie, jedno dítě u prsa, druhý krmím,…ale sjednotit jim spánek, to nejde…Vikča dneska po obědě spí, po 3dnech kdy nechtěla, tak aspoň vytírám, ale už zas vstal druhej exot ![]()
holky, a co dáte mrňouskům k Vánocům?
@Mája B no my budeme kupovat pěnové puzzle a hrací deku. zbytek asi za pochodu ak bude potreba ![]()
Je, vy mate zlata miminecka teda ![]()
U nas uz je to takovy jiny. Lillinka je teda hodny miminko, ale rvat umi taky pekne. Pres den se vetsinou nabasti, chvili kouka, popr. se pomazlime a zase usne. Uz ma takovy nejaky „rezim“, vim, kdy rano vstane, kdy usne, dopoledne kdy vstane… Pres poledne je to ruzne - nekdy je vzhuru od tech 10:30 i do 14:00, ale teda vecer vstava do 20:00 a je to takovy akcnejsi a narocnejsi
Moc deti kolem
V noci se budi 1× na piti, ale usne treba az kolem 22:30. Vicemene cely den tak nejak pochrupkava.
Jo u oblikani mi taky rve, ale uz jsem rychla, tak to obcas ani nepostrehne - do doby nez ji rvu do kombinezy ![]()
Lillinka dostane neco malo pod stromecek, ale budou to spis prakticke veci - hraci deka, cestovni postylka… Rozum z toho jeste nema, tak nebudeme kupovat hracky. B ude koukat na svetylka a bude nejspokojenejsi ![]()
@Mája B ty jo, chudaku… Jeste, ze ja mam Emcu uz vetsi, samostatnou…
ja jsem proste pohodlna, ja bych takhle dve maly deti nedala. Teda jako mam toho plny kecky i s tema myma cacorama, ale preci jen - Emca si umi udelat piti, ohrat jidlo, kdyz ji ho pripravim a musim rychle odbehnout k Lill, na zachode se obslouzi, koupat se umi sama…
Teda ne, ze bych ji rikala udelej si to sama, ale kdyz mi tu mala jeci nebo musim prebalit, odbehnout, nakrmimt, tak EMicka se obstara, popr. jde, vezme flasu s cajem a vrazi ji Lillince do pusy a ja ji ddelam jidlo atd…
Je to srdicko moje velky
Takze mne to desne pomaha a pres den, kdyz treba koukame na pohadky, tak ja mam vse hotove a muzu si lehnout k holkam na gauc a relaxovat… Ale samo zase musim vynalozit vic energie k Emicce - prochazky delsi, hrat si s ni musim, aby ji to nebylo lito atd… Ale… Ty to mas tezsi ![]()