TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
5.12.13 19:08

@Mája B Májo, co je to tišítko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
5.12.13 19:09

@stephora Tak to máš štěstí!!! Já jsem v porodce nechala 2 kg…To prostě nechápu!!! :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Je to i nelogické, když malá měla přes 3 kg… No, a jsem celá nějaká měkká a taková celá jiná…A to jsem až do 5. měsíce cvičila 3× týdně ve fitku, tak jsem si myslela, že se dostanu zase rychle do formy, když jsem zvyklá na sport… :,( Jestli nezhubnu, budu muset komplet obměnit šatník… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.12.13 19:10

@Mája B možná že je něco v Rudné - budu muset nažhavit net, ale s malou až bude větší - ono je to k ničemu, když jí je měsíc, to stejně je s mimi člověk doma, protože to mimi ještě okolí moc nechápe - musí být větší, už si umět hrát a tak…

koukám, že se něka všechny cítíme samy a odříznuté - asi hormony, nevyspání, nový režim kolem miminka a tak nějak všechno dohromady :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.12.13 19:11

@kamkakamka neboj, to pujde, jen to jde pomaleji - u mě to byla hlavně voda ;-) a tys asi zdaleka tak vodu nezadržovala - nebojím se, že bys to nedala dolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
5.12.13 20:43

@kamkakamka neboj nic, to sundas :) nekomu to jde treba pomaleji ;) rikej si, ze pred vanocema nema smysl neco nasilim shazovat ;) kdyz nas cekaji stoly plnych dobrot ;)

i kdyz holky letosni vanoce budu asi bez salatu :,( pac ta cibule v nem, hrasek, vajicko - to malému nemuzu udelat. nj tak az nebudu kojit :mrgreen:

já myslela, ze ta hraci deka je neskodna, ze si dite hraje na zemi na dece a nad sebou ma na hrazdicce hracky :think: a jinak taky chci vedet co to je tisitko.

@stephora ja bych zatim termin „novy rezim“ nepouzila, spis nerezim ;) aspon tedy u nas.

holky, ale popravde, je mi lip, kdyz se tady muzu tak nejak vykecat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
5.12.13 22:53

Tišítko je taková závěsná hračka, melodie hrozná, nechápu proč se tomu tak říká :lol: :lol: :lol: ale i šustí a píská :lol: :lol: :lol: :lol:
 http://pro-nejmensi.heureka.cz/…ske-tisitko/

deka není závadná :D jen na tý razdě se dá líp otáčení a líp uchopujou hračky na tý hrazdě a tak :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.12.13 23:17

@Schara vykecáš se, protože to potřebuješ a my jsme na stejné lodi, máme doma skoro stejně stará miminka a taky bojujeme ;-)já jen první 3 týdny na PC teda vůbec neměla čas :nevim: teď už je to lepší…

já chtěla salát ale taky nemůžu…Oliv by se nadýmala :-( letos budu na bramborové kaši, to vajíčko v trojobalu myslím už Olivka na trávení zvládne, vánoce bez řízku a file by nebyly vánoce…jen vánočku si dám až druhej den, aby nebyla čerstvá - to dodržuju bezpodmínečně. nejím čerstvé pečivo a nepiju nic s bublinkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.12.13 08:38

Ja se hlasim mezi ty, co se citi dobre a vuuuubec ne samy :lol: Kez bych se citila sama… A keeeez bych opravdu byla chvili sama :lol:

Ahoj holky :mavam:
Deticky vam spinkaly, koukam, protoze jste toho za vcerejsek nakecaly, jak uz dlouho ne :palec:

Dudlik - davala jsem uz v porodnici, ale to ho Lillounek nechtela, protoze i ty nejmensi na ni byly veliky. Nicmene protoze mi cumlala doma prsa, tak jsem ji ho vyslovene nutila. Ted s nim obcas - prevazne teda vecer - usina. Jinak mi ho fluse a to ucuravam smichy. Ja ji vrazim dudlana, ona dvakrat cucne dlouhym tahem - jako Maggie ze Simpsonu a potom ho vyflusne a dudlik leti „pul metru“ od ni a ona se jeste usmeje :lol:

Prdiky - ty nemame. nebo takhle - kazdy den ji v brisku urcite pichne a taky treba nejakou dobu tlaci nez vytlaci :) Ale jinak nemuzu rict, ze by nejak extra trpela. Dostava temer pred kazdym jidle Babycalm a jen co si cucne mlicka, tak uz prdi. Vcera v noci jsem stala u postylky a cekala jestli usne a prdela jak starej chlap, takovy bomby a dlouhy :lol: Spis ji, a vlastne potom i me, trapi rustovy spurt :zed: To je desnej vopruz. Mam pocit, ze to by snedla i kravicku :) Jenomze je uz jen na UM, tak musim dodrzovat denni davky, prokladam fenyklovym cajikem a vrazim dudlana no. To jsou potom probdely noci a pres den teda spi taky hur.

Jinak pri kojeni jsem jedla temer vse. Je to tezky - kdyz se nebude jist, tak to mlicko neni tolik vyzivny. Kdyz se ji prasarny - jsou prdy… Nekdo se muze snazit dodrzovat a stejne prd platny, jina muze bastit, co chce a prckovi to neva :nevim:

Hubnuti - ja jsem pribrala dost, vetsinu jsem nechala v porodnici, zbytek jsem „vybehala“ doma. Teda mam jeste tak + 4 kilicka, ale mam to tak nejak „roztahany“ po celym tele, takze se uz zase citim docela dobre, hezky… Jeste to chce zpevnit brisko alespon trochu - bohuzel s moji postavou ho nezpevnim uplne, vzdycky jsem tam mela spicky :lol: Ted tam ma jeden velkej, ale vsimam si, ze pomalicicku mizi :lol: Hoooooooodne pomalicku :lol:

Rick mi strasne moc pomaha. Je s nama neustale doma. Byl doma prvni tyden, potom mel jeste asi v polovine sestinedelka 3 dny volna a ted je s nami doma 2 tydny. Lillinku " uspava", obcas nakrmi, hlavne je s ni, kdyz je malicka vzhuru a ja potrebuju neco delat - ona ma desne rada, kdyz s s ni nekdo povida :lol: Na prochazky s ni chodi a uz mi ji hlidal, abych si v klidu dosla nakoupit - ale samo, je rozdil, kdyz kojite nebo kdyz je prcek na UM. No a obcas k ni v noci vstane - kdyz chce jen napit nebo cymlat dudlana, popr. ji zklidni, abych se probrala - nevyhoda UM, musim proste vstat a jit to mlicko udelat a nekdy mi to vstavani faaaaaaaakt trva :roll: Vcera jsem sla spat po pulnoci, mala vstavala ve 3:15 na jidlo a potom v pul 8 a ja byla uplne hotova rano, nemohla jsem vstat :lol: Ale zase to ma vyhodu - proberu se a zacnu fungovat a tim padem zvladam varit, uklizet a udelat si vse potrebne doma.

My mame hraci deku a ma i hrazdu :lol: Teda budeme mit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
6.12.13 09:29

@stephora jj taky si pripadam nejak odstrihnuta od sveta, ale tak ono je to asi opravdu tim vsim novym. Kdyz to tak vezmu tak moje dny se skladaji s krmeni a utesovani a jednou denne prochazky na kterou se vzdy nehorazne tesim, ze se vyvetram. Do toho doma poklidit, uvarit a jeste se pokusit aspon na chvilku dachnout :-) dneska teda musim zaklepat, bobek vydrzel v noci spat 5 hodin v kuse. Takze ackoliv se clovek nenudi pripada si tak nejak sam, to asi fakt ty hormony radi :cert:

@kamkakamka tak ja z celkovych 22 kil, nechala v porodce 8kg a ted uz je pryc dohromady 12kg, takze jeste dotahnout tech dalsich 10… v kazdem pripade vcera jsem si chtela vzit kalhoty, co jsem nosila pred tehu a jsou mijaksi male, hlavne pres boky, tak doufam, ze tohle pujde taky pryc nebo nebudu mit vcem chodit! :-)

@Schara u nas o nejakem rezimu taky zatim neuze byt rec, koupeme tedy obden a ani to se nam nedari uplne sladit, vsechno se zatim odviji od bobka, podle toho, jak se stihne utisit od prdiku a jak pak spi, takze kdyzvidim, ze konecne spinka, tak ho pak radsi ani nebudim na krmeni po 3hodinach, ale necham ho jeste chvilku spat.

Jinak vanoce… tak kaprik bude urcite, ale jen tedy s bramborem… vanocku udelam z tvarohoveho testa, takze zadne drozdi no a cukrovi, zkusim trochu a uvidim, co to s bobkem udela. Sestinedelko mi konci 30.12. :-) takze pak uz zacnem pomalu nasazovat i mandarinky, ty mi jako fakt chybi hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.12.13 11:41

@Deeh ja vas vsechny obdivuju za to vareni - ja tedsa nevarim - kdyz mala spi a je to pres den cim dal tim min, tak spis poklidim, seberu/povesim pradlo, najim se, vysprchuju…taky se sanzim mit chvilku pro sebe, takze mrknu na facebook, odepisu na mailik…

je fakt, ze tyhle aktivity by se daly omezit a mohla bych uvarit, ale on by to chlap stejne nejedl - my jsme zvykli na studene vecere a ja se, jak jinak, pres den necim odbydu, protoze kdyz uz jsem si neco uvarila, stejne mi to vystydlo, protoze Oliv se probudila, mela hlad a nez jsem ji obstarala, utesila a ulozila, bylo to studeny :mrgreen:

a hlavne, ja chci a potrebuju byt na netu, nepripadam si tak sama. Vcera vecer ale Olivka tak nadherne spala vecer pred zpravama, ze jsem si i stihla precist dva clanky v Marianne - pripada jsem si skoro normalne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
6.12.13 12:11

@stephora tak ja varim ted fakt jen rychlovky, dneska treba jahidove knedle…non muz mi dochazi domu na obed, ma praci asi tak 2min od domu, tak proto varim obedy, jinak by to bylo taky slabsi s tim varenim, takze ale na druhou stranu jsem rada, ze aspon mam nejakou radoby normalni stravu… jinak vecere ty uz jsou taky studene, tipu co dum dal :-)

Facebook vetsinou stiham projizdet pri kojeni, tim ze jedu pres tablet, tak je dobre skladny… taky potrebuji byt na netu, aby bych byla aspon trochu mezi „lidma“ :-)

Ty jo uz jsou to zas 3 hodky, co cvrcek papkal a klidne si tu chrni, tak ho necham jeste chvili a pak ho asi probudim, aby se najedl, takze pak zas hodinka utisovani, ikdyz ted naposledy byl klidny za 40min. ze by zacinaly pusobit pomalu kapky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
6.12.13 12:23

Holky vy budíte prcky na jídlo 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
6.12.13 12:58

@lucyfree no kdyz uz je to 4 hodiny od posledniho krmeni, tak ho radsi proberu, v noci ho budim, kdyz uz je to 6 hodin… je mu teprve 18 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.12.13 13:51

@Deeh @lucyfree ja na jidlo nebudim - kdyz mimi pribira, je pry blbost ho budit. Rekne si samo, az bude mit hlad - rekla mi to MUDr detska. Budit jen, kdyby mimi malo pribiralo…

Olivka spi od 14 dnu v noci 4,5-6 hodin a nebudim ji. sice ma rano desny hlad, ale aspon se poradne naji a ulevi mym nalitym prsum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.12.13 13:51

:srdce: :srdce: Olivka má dneska 1 měsíc :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie