TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4004
7.12.13 09:58

Holky, díky za rady, včera jsem kapala i přes noc, zároveň s odsáváním a je takovej unavenej, Vikča i chlap byli nemocní, tak to chytnul no :( očičko je čistý skoro, ale začíná druhé :zed: :zed: :zed:

no stíhám, malýho dám buď to spát, a nebo ho mám v manduce, a peče se mnou :)ale já furt nestíhám :D teď vyženu menší a jdu uvařit a dopéct pracny :D

každopádně je doma 3týdny a celou noc v postýlce ještě nespal :D spí s náma :D

tady chumelí, tak pěkný adventní víkend přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
7.12.13 13:03

Ahoj holky,

malá spí v postýlve i s námi, jak kdy. Většinou usíná v postýlce a v noci ji většinou beru k sobě. Přes den spí na gauči nebo v kočárku. Usne prakticky kdekoliv. Když potřebuju sprchu, tak si ji v kočárku převezu do koupelny a je tam se mnou. :mrgreen: :mrgreen: Venku jsme ještě nebyly, jen u doktorky a to jsme jely autem. Přemýšlím, že s ní dnes půjdu ven na chvilku, ať se provětráme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.12.13 13:58

Holky, tak ja objednala manzelovy nejaky ten darecek, jen drobnost po stromek :) tak aspon neco mit budu :mrgreen:
nevite nahodou, jestli se behem kojeni da uzivat faktu mast? v letaku je po konzultaci a o vikendu mi to nikdo nezkonzultuje… se me asi udelaly ty hemoroidy po porodu :zed:

@Iškaa @Michelie a co vy holky, uz mate prdousky u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
7.12.13 16:15

@Schara můžeš podle mě, manža se stydí za hemeroid a šel do firemní lékárny, tak řekl, že je to pro kojící manželku, ale dali mu toto,http://hemeroidy.heureka.cz/procto-glyvenol-rct-sup-10/ ale je to určo stejný

co jsi objednala??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.12.13 19:47

@Schara s kojenim vydrz, zacne to byt lepsi tak po 14 dnech, do te doby je to hrozny opruz. bradavky maz bepanthenem po kazdem koju a pouzivej ty klobrcy, nez se zahoji - me to trvalo tyden, nez se zahojily a ted uz v pohode, i kdyz me mala nekdy blbe chytne ;-)

ja se taky kacela a nechtela sem kojit a prislo mi, že s UM by to bylo jednodussi, a rozkojila jsem se docela dobre, i kdyz zdaleka nejsme s Oliv sladene, jedfen den pije vic a ja mam malo mlicka a druhy den moc neche a me z prsou tece…takze vecernimu dokrmu Nutrilonem se bohuzel nevyhnu a mrzi me to, ale nepodarilo se mi ho odbourat…

my mame zas jiny problem, mala zacala ublinkavat :-( a to jen moje mliko, protoze je ridke. Nutrilon udrzi v pohode. Predtim to nemela a ted najednou uz tyden je blici…blby je, ze jak toho kus vyhodi, ma hlad a ja uz treba hned nemam mliko - chudak taha a nic…:-( budu to muset poresit s MUDr :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.12.13 19:49

@Schara jo a postel neres, my taky chceme, aby spala ve sve postylce a uz 2× jsme ji do postele vzali - jednou asi v 15ti dnech, to plakala a tohle triochu pomohlo, podruhe vcera - to uz nepomohlo. byl rev a ja nespala vubec, chlap asi 3 hodiny. ve 3 rano sjem ji musela dat rektalni rourku, jak ji neco natahovalo, i tak brecela a my jsme byly dnes jak zombie… ¨
takze ano, clovek podlehne, ale pokud to eni furt, myslim, ze si nezvykne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
7.12.13 21:54

Holky, myslíte, že je to normální, že malá pořád jen spí a skoro vůbec nebrečí a jen tak kouká…??? Mám strach, aby jí něco nebylo, když je taková až moc klidná. Co si o tom myslíte??? Dnes prospala úplně celý den, kromě krmení a a ni při koupání mi nezabrečela… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
8.12.13 09:24
@kamkakamka píše:
Holky, myslíte, že je to normální, že malá pořád jen spí a skoro vůbec nebrečí a jen tak kouká…??? Mám strach, aby jí něco nebylo, když je taková až moc klidná. Co si o tom myslíte??? Dnes prospala úplně celý den, kromě krmení a a ni při koupání mi nezabrečela… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

zlaté dítě, závist :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
8.12.13 09:31

Holky, no u nás zase v posteli, jelikož, já jsem fakt vyšťavená, za den se nezastavím, tak na to nemám stát do 3hod u postýlky…

štěpi, řídký mlíko? mě Vikča blula furt a kojila jsem do 8. měsíce :) malej taky blije, myslím, že blije přebytek… ale nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
8.12.13 12:37

@kamkakamka Lillinka je uplne to same… Breci jen, kdyz si musi pockat na mlicko - uz nekojim, tak nez treba uvarim, zchladim, popr., kdyz ji pichne v brisku. Jinak se naji a spi, anebo jen tak cuci a je fakt zlata. Sem tam si zaknoura - to vyzaduje pozornost, ale zase Jasminka je o cca mesic mladsi nez je Lill, ze? Myslim, ze jsme dostaly zlaty deticky :)

To ublinkavani je normalni - Ema blila do cca 8 mesicu a to tak, ze mi prislo, ze vyhodila vse, co snedla, ale na vaze pribyvala dost - narodila se se 3500g a po mesici mela 5 kilo :) A hned od narozeni blinkala :) Dr. to neresi do ty doby, dokud dite neprestane pribyvat na vaze, pokud prospiva, tak je to v poradku. Nam doporucila Dr. tenkrat Nutrac proti ublinkavani, ale stejne nepomohl :)

Jinak i u nas je taky postel velmi castou zalezitosti, ale vetsinou necham usnout a potom prenesu do postylky.

Lill si ted „nastavuje“ nejaky spaci rezim - vcera usnula uz ve 20:00, vstavala v 01:15 asi a potom po 06:00 - to uz zustava tak hodinku vzhuru a ak chrnela do 10:00. Ja mam Ricka doma, tak s ni v tech 6 odesel dolu do obyvaku a ja chrapala do 10 :lol: Potom jsem udelala UM, nakrmila, prebalila, snadani Emce, pripravila na peceni, Lill cucela kolem, par minut jsme se mazlily spolu a usnula kolem 11:30… Vim, ze bude chrnet do nejakych 14 hod., jidlo dame a zase hned vytuhne! Potom se probere na „veceri“, koupani, bude tu strasit ty 2-3 hodinky a pujde zase spat. Jen zjistuju, ze 3 hodinky jsou pro ni moc - nemuze potom zabrat a vyzaduje chovani a je takova „protivna“ ;) Jinak je to fakt zlaticko :srdce:

Ja vcera pekla, zatim cca 4 druhy, dnes to nazdobim a podle nalady mozna pridelam jeste neco - ale spis uz jen takovy ty „studeny“ - vosi hnizda, nejaky kokosovy kulicky, kavovy zra atd. Ale to fakt podle nalady. To zdobeni je totiz desnej vopruz a vuuuubec me to neba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
8.12.13 12:41

@Mája B chudacku :roll: Ja kdyz si to ctu, tak vidim sebe s Emcou, ale pokud si dobre pamatuju, tak Vikca taky nebyla zadnej spac a klidas, ze? Tak mas dve takovy kvitka. Jak to sakra zvladas!?! Jako s jednim asi jo, ale dve… Ja jsem rada, ze mam Emcu odrostlejsi a ze Lill je fakt zlata :srdce: Predstsava, ze by byla to same, co Emca… To bych si to sla hodit! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
8.12.13 12:56

Baru, Vikina je divoch, malej pěkně spí z večera, ale o půl 11 je řev a končí kolem 2-3. hodina ranní, šla bych si lehnout třeba ve 20hod, ale ona chodí spát až tak po 22. a to malej vstává :(
no zvládám, jelikož mám malýho v manduce a tudíž volnou ruku a hodně zapojuju chlapa… já bych taky malýho dala do postýlky, ale vzbudí mě až má hlad, vrazím prso a zase usnu :D :D :D nic, jdu péct marokánky :D

tak hezkou neděli, ženy :) a pevné nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
8.12.13 13:05

O svátkách už bude klid :) stromek už máme ještě pobalit dárky a koupit manžovi, Baru jsi dobrá 4druhy za den… to mě nenechají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
8.12.13 13:36

@Barčí1411 Ano, Jasmínka je mladší, 24.11. Tak to se mi ulevilo, lekla jsem se, že to není normání, když nebrečí… :mrgreen:

Holky, já teda nic nepeču a nebudu svátky nějak moc řešit…Včera už jsem nastrojila stromeček, pověsila věnec a na stůl postavila Santu, ale víc se tím nemíním zabývat… :nevim: Nebudu mít ještě ani po šestinedělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
8.12.13 14:47

@Mája B tak Vikca je fakt jako Emca - ta taky chodi spat po 22hod., nekdy driv, ale to musime jit s ni a vyslovene ji nutit zavrit cumak, oci a spat :lol: Lill usina kolem tech 20:30, ale taky se treba kolem 20hod. probere a usne az kolem 22hod., ale teda spinka ty 4-5hodinek a behem dne tak, takze mam opravdu cas na domacnost. To kojo chapu - ja u nej taky usinala :lol: A to i v sede :lol: Ted u UM ne, to me probere, protoze musim ohrat - pokud nejdu spat dyl a nepripravim si ho, to pak strcim jen do termotasky a nazdar.

@kamkakamka no, tak to jsou devcatka o mesic a kousek - Lill je 18.10.. Jooo, ne kazdy miminko musi plakat, ale tak treba nam to vrati az povyrostou :lol:

U nas se Vanoce uz resi - kvuli Emicce. Mit jen maly mimiko, neresim nijak extra a snad bych ani nepekla - tohle jsou 2. Vanoce co pecu, pred tim jsem nikdy nepekla :mrgreen: Darky nemam zadny - vyresim po nete, nejak se nikam moc nedostanu a hlavne s Emcou jit kupovat nemuzu a bez Ricka ji nic kupovat nechci - on to dost proziva :P Jinak chlapovi jsem koupila botky zimni, tak uz darek mam… Jeste si preje hodinky, ale to nevim jestli dam, preci jen nekakam korunky :lol: Ale jeste neco dostane jako prekvapko, protoze boty uz taha ted. ro Emcu mam zatim jen velkou bichli s pohadkama na cteni a Rick ji koupil nejakou panenku v sedacce a doplnkama… mame v plano jeste nejaky velky Lego a Barbie - obe sousedky dostanou, tak at se muzou chlubit vsechny tri :lol: A vic asi nic, at nema „trauma“ s cim si hrat driv… Pro Lill prakticky veci - od hrazdicky s dekou po oblecky, stejne z toho nebude mit rozum, bude max. koukat na svetylka na stromecku. Jinak stromecek zdobim 23.12. v noci - prinese ho Jezisek :lol:

Mam pauzicku, Rick je s malou, pred chvilkou vstala, tak dava odkrknout a slysim, ze si povidaji :lol: Tatinek loudi usmev asi… :lol: Pristi mesic nas ceka posledni KO na kyclich a v lednu prvni ockovani, tak jsem zvedava, jak ho bude snaset… :roll: No nic, vracim se zpet k tomu prokletymu cukrovi - zdobiiiiim :lol: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí