TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
11.12.13 08:44

@Iškaa je nadhernej :) no pokusim se jeste vydrzet :) mam tady ted homeopatika tak to zkusim i s nima. popr s tou odsavackou a calma lahvickou ;) piju dost ody a kojici caj a jeste teda fenyklovej ;) uvidime. jj kamoska to mela taky a rikala, ze jedine co ji pomohlo byl tvaroh :)

i kdyz dneska jsme meli uzasnou noc :dance: usnul v po osme a ja s tim, ze bude v 10 vzhuru na jidlo sla volat kamosce, nahanely jsme se dva dny :mrgreen: pak jsem sla v pul 10 do postele, ze pockam az se probere a po nakojeni usnu, holky a malej me vzbudil ve ctvrt na 12 :mrgreen: to tusit, ze bude chrnet nesla jse telefonovat ale spat :mrgreen: :lol: nakojenej byl rychle, pak chvile hlidani kvuli nekrkani a dalsi vstavacka byla az ve 3 :) sice byl vzhuru skoro do 5 a mel chut konverzovat :lol: tak jsem konverzovala :mrgreen: a dalsi vstavacka ve ctvrt na 8, a ted spinka… parada :mrgreen: jsem vyspana a mam energie na dalsi den a noc :mrgreen: dokonce jsem mela po tech trech hodkach pocit, ze v tech prsou mam i mliko a ne jak pred tim, ze byly jak blato rozmekly a ja mela pocit, ze jsem vycucana :)

@Michellie moc gratuluju k sofince a preju zdravicko :kytka: no ja mela rychly porod, ale bolel jako hrom, ze jsem po porodu rikala, ze bude jedinacek a uz ted na to koukam trochu jinak, co teprve treba za rok a pul ;) musim rict, ze ten uzlicek za to stoji :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.12.13 09:01

@Iškaa malej je krasnouckej :srdce:

@kamkakamka to je dobre, ze Jasminka pekne prospiva a je vse v poradku! Kolik uz ma?

@Schara takovy prekvapka v podobe peknyho, dlouhyho spanku jsou nej, ze?

To my ba naopak - dneskni noc zadna slava, ale Lillounka tlacil prd, ted tu pochrupkava na gauci, zbytek rodiny v postelich :nevim:

Prikladam foto ze vcerejsiho uspavani, ktere Emicka zvladla bravurne!

Toz foto ala „… Kdyz Emicka uspava…“ :srdce: - omlouvam se za nekvalitni fotku, nic po ruce nebylo nez jen muj „detsky“ telefon :lol:

A jedna z prochazky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.12.13 09:08

@Barčí1411 jj noc byla prijemna, aspon jednou tydne kdyz takova nejaka bude, budu rada. Lill je kraaaaaasna :) jo ato jsi mi pripomnela, ten vas kocarek. copak nakonec Rick vybral? uz jsme se k tomu nedostaly? :)

taky pak udelam nejake fotecky a fiknu je sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
11.12.13 12:11

Drahé moje milované dievčence!
Som nesmierne rada, že vám to všetkým dobre dopadlo a že máte svoje ratolesti zdravé. Že je všetko v absolútnom poriadku. Často na vás myslieva a sem-tam si vás prečítavam.

Všetkým vám prajem krásne Vianoce, plné radosti, mieru, lásky, rodinnéj pohody a do nového roku všetko najlepšie. Nech sa vás šťastie drží zubami-nechtami a nikdy nepustí! Nech choroby sa vám vyhýbajú vééélkým oblúkom a nech lásky prebýva vo vašich domovoch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
11.12.13 12:25

@Barčí1411 Jůůůů, ta je sladká!!! A máš krásný kočár, ta bílá vypadá moc hezky. :mrgreen: Malá má 51,5 cm (47 při narození) a 3.3 kg (2,95) při odchodu z porodnice. Všimla jsem si, že jí začala být kratší zavinovačka a udělal se jí malý podbradek. :mrgreen: :mrgreen: Tím, že tak prospívá, tak aspoň vím, že kojím správně, hlavně podle intuice. :potlesk: Jinak mi malá už trochu ztmavla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
11.12.13 12:28

Jasmínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
11.12.13 12:31

@lilli.c Ahoj Lilinko!!! Krásně jsi to napsala. Taky ti přeji, ať už je tvůj život jen jedno velké štěstí, a ať už jsi jen šťastná a splní se ti vše, co si jen přeješ!!! Jsi pro mě velmi silná žena a dá se říct, že i můj vzor!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
11.12.13 16:12

@kamkakamka ježiš, ta je úžasná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
11.12.13 16:14

Zdravím děvčata, tak máme za sebou prohlídku po 6. týdnech, Terezka má 4 610g a 55cm, takže rosteme parádně :D a v pátek jdeme na náušničky, tak bude malá fešanda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
11.12.13 16:16

@lilli.c i my s Terezkou tobě přejeme krásné vánoce a hlavně hodně štěstí a síly. Zasloužíte si jen to nejlepší a já věřím, že už vás čeká jen to dobré :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.12.13 17:26

Ahojda :)

tak mam doma odsavacku a zitra to s ni zkusim, necham to prave prso zhojit aspon trochu. Mam technicky dotaz, asi k tobe @stephora kdyz jsi odsavala, hned si to davala male, bez ohrevu? vydrzelo to teple, nebo jsi jeste prihrivala? ja to totiz z ty calma lahve na zapesti nenakapu :) takze nemuzu zkusit teplotu :)

@kamkakamka mala je uzasna ;)

@lilli.c taktez preji krasne vanoce a at se v novem roce splni vse po touzis :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
11.12.13 17:54

@verča 1 Náušničky? Včera jsem přemýšlela, kdy se dávají náušničky. Takže už takhle brzy? A to se nastřeluje, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
11.12.13 18:37

@kamkakamka u nás je dávají po šestinedělí a nastřelují je, takže musíme mít nejdříve ty od nich takový pecičky s kamínkem a za 6 týdnů je můžeme vyměnit za ty naše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
11.12.13 18:38

@Schara já když jsem odsávala a dávala to z lahve, tak jsem to ohřívala, protože to hned vystydlo a bylo mi to i doporučeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
11.12.13 21:15

@Schara Držím pěsti, ať je brzy líp, jsem přesvědčená, že vůle a trpělivost se v tomhle případě může jedině vyplatit. Jsi dobrá, jak to zvládáš :kytka: - já mám pocit, že být na tvém místě, byla bych už na zhroucení a neměla únavou a bezmocí už co brečet :(

@lilli.c Velké díky za hezká slova :hug: Lilli, ať se vás v příštím roce štěstí konečně usměje, chytí se vás a už vás neopustí! :hug: :hug:

@kamkakamka Budíš Jasmínku na kojení, nebo se ti nějak rozumně budí sama? Já zatím Samíka budila přes den po třech hodinách, ale je mi to vždycky líto a dneska se jednou dokonce vzbudit nedal (byli se na něj podívat děda s babičkou, tak měl trošku jiný režim a pak dospával).

@verča 1 Panejo, prohlídku po šesti týdnech, to to teda letí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital