Poradna duly
Jana Čurdová
@Iškaa je nadhernej
no pokusim se jeste vydrzet
mam tady ted homeopatika tak to zkusim i s nima. popr s tou odsavackou a calma lahvickou
piju dost ody a kojici caj a jeste teda fenyklovej
uvidime. jj kamoska to mela taky a rikala, ze jedine co ji pomohlo byl tvaroh ![]()
i kdyz dneska jsme meli uzasnou noc
usnul v po osme a ja s tim, ze bude v 10 vzhuru na jidlo sla volat kamosce, nahanely jsme se dva dny
pak jsem sla v pul 10 do postele, ze pockam az se probere a po nakojeni usnu, holky a malej me vzbudil ve ctvrt na 12
to tusit, ze bude chrnet nesla jse telefonovat ale spat
nakojenej byl rychle, pak chvile hlidani kvuli nekrkani a dalsi vstavacka byla az ve 3
sice byl vzhuru skoro do 5 a mel chut konverzovat
tak jsem konverzovala
a dalsi vstavacka ve ctvrt na 8, a ted spinka… parada
jsem vyspana a mam energie na dalsi den a noc
dokonce jsem mela po tech trech hodkach pocit, ze v tech prsou mam i mliko a ne jak pred tim, ze byly jak blato rozmekly a ja mela pocit, ze jsem vycucana ![]()
@Michellie moc gratuluju k sofince a preju zdravicko
no ja mela rychly porod, ale bolel jako hrom, ze jsem po porodu rikala, ze bude jedinacek a uz ted na to koukam trochu jinak, co teprve treba za rok a pul
musim rict, ze ten uzlicek za to stoji
![]()
@Iškaa malej je krasnouckej ![]()
@kamkakamka to je dobre, ze Jasminka pekne prospiva a je vse v poradku! Kolik uz ma?
@Schara takovy prekvapka v podobe peknyho, dlouhyho spanku jsou nej, ze?
To my ba naopak - dneskni noc zadna slava, ale Lillounka tlacil prd, ted tu pochrupkava na gauci, zbytek rodiny v postelich ![]()
Prikladam foto ze vcerejsiho uspavani, ktere Emicka zvladla bravurne!
Toz foto ala „… Kdyz Emicka uspava…“
- omlouvam se za nekvalitni fotku, nic po ruce nebylo nez jen muj „detsky“ telefon ![]()
A jedna z prochazky ![]()
@Barčí1411 jj noc byla prijemna, aspon jednou tydne kdyz takova nejaka bude, budu rada. Lill je kraaaaaasna
jo ato jsi mi pripomnela, ten vas kocarek. copak nakonec Rick vybral? uz jsme se k tomu nedostaly? ![]()
taky pak udelam nejake fotecky a fiknu je sem ![]()
Drahé moje milované dievčence!
Som nesmierne rada, že vám to všetkým dobre dopadlo a že máte svoje ratolesti zdravé. Že je všetko v absolútnom poriadku. Často na vás myslieva a sem-tam si vás prečítavam.
Všetkým vám prajem krásne Vianoce, plné radosti, mieru, lásky, rodinnéj pohody a do nového roku všetko najlepšie. Nech sa vás šťastie drží zubami-nechtami a nikdy nepustí! Nech choroby sa vám vyhýbajú vééélkým oblúkom a nech lásky prebýva vo vašich domovoch..
@Barčí1411 Jůůůů, ta je sladká!!! A máš krásný kočár, ta bílá vypadá moc hezky.
Malá má 51,5 cm (47 při narození) a 3.3 kg (2,95) při odchodu z porodnice. Všimla jsem si, že jí začala být kratší zavinovačka a udělal se jí malý podbradek.
Tím, že tak prospívá, tak aspoň vím, že kojím správně, hlavně podle intuice.
Jinak mi malá už trochu ztmavla. ![]()
@lilli.c Ahoj Lilinko!!! Krásně jsi to napsala. Taky ti přeji, ať už je tvůj život jen jedno velké štěstí, a ať už jsi jen šťastná a splní se ti vše, co si jen přeješ!!! Jsi pro mě velmi silná žena a dá se říct, že i můj vzor!!! ![]()
Zdravím děvčata, tak máme za sebou prohlídku po 6. týdnech, Terezka má 4 610g a 55cm, takže rosteme parádně
a v pátek jdeme na náušničky, tak bude malá fešanda ![]()
@lilli.c i my s Terezkou tobě přejeme krásné vánoce a hlavně hodně štěstí a síly. Zasloužíte si jen to nejlepší a já věřím, že už vás čeká jen to dobré ![]()
Ahojda ![]()
tak mam doma odsavacku a zitra to s ni zkusim, necham to prave prso zhojit aspon trochu. Mam technicky dotaz, asi k tobe @stephora kdyz jsi odsavala, hned si to davala male, bez ohrevu? vydrzelo to teple, nebo jsi jeste prihrivala? ja to totiz z ty calma lahve na zapesti nenakapu
takze nemuzu zkusit teplotu ![]()
@kamkakamka mala je uzasna ![]()
@lilli.c taktez preji krasne vanoce a at se v novem roce splni vse po touzis
![]()
@verča 1 Náušničky? Včera jsem přemýšlela, kdy se dávají náušničky. Takže už takhle brzy? A to se nastřeluje, ne? ![]()
@kamkakamka u nás je dávají po šestinedělí a nastřelují je, takže musíme mít nejdříve ty od nich takový pecičky s kamínkem a za 6 týdnů je můžeme vyměnit za ty naše ![]()
@Schara já když jsem odsávala a dávala to z lahve, tak jsem to ohřívala, protože to hned vystydlo a bylo mi to i doporučeno…
@Schara Držím pěsti, ať je brzy líp, jsem přesvědčená, že vůle a trpělivost se v tomhle případě může jedině vyplatit. Jsi dobrá, jak to zvládáš
- já mám pocit, že být na tvém místě, byla bych už na zhroucení a neměla únavou a bezmocí už co brečet ![]()
@lilli.c Velké díky za hezká slova
Lilli, ať se vás v příštím roce štěstí konečně usměje, chytí se vás a už vás neopustí!
![]()
@kamkakamka Budíš Jasmínku na kojení, nebo se ti nějak rozumně budí sama? Já zatím Samíka budila přes den po třech hodinách, ale je mi to vždycky líto a dneska se jednou dokonce vzbudit nedal (byli se na něj podívat děda s babičkou, tak měl trošku jiný režim a pak dospával).
@verča 1 Panejo, prohlídku po šesti týdnech, to to teda letí ![]()