Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky 6.11.2013 se mi narodila dcera. chci se zeptat neni tady nejaka maminka z okoli Třince?
@Mája B jo, řídký mlíko! dokrm Nutrilon mi totiž nebleje… ale poradím se nejdřív s MUDr., nechci jí hned dávat ten Nutriton, co zahušťuje - třeba to přejde… uvidíme, ale štve mě to, první 3 tejdny neblila, ani neublinkla, a čtrtej tejden to začalo…
Ahoj holky
tak jsem po hodine a pul uspala to nase zlaticko
krik na stridacku s usinanim, navic porad nekadil
zitra radeji zavolam mudr. a optam se…
holky, kolik tak ma zhruba vypit miminko mlika? ja tim, ze min pribra zkousim prevazovat pred a po jdle a vycucne si jak kdy, nekdy 60 (ale to me prijde hladovy) a nekdy 100 (to taky kdyz ho odstavim, tak hleda, ale ma smolika. protoze se mi u prsa poblinkal v noci, tak nevim, jestli ho neprekrmuju… kdyz ja nepoznam kdy ma dost a place z jineho duvodu nez hlady
nekdy bych potrebovala nejaky manual na toho naseho prcicka ![]()
@stephora snazim se vydrzet… ale ty noci jsou psychicky dost narocne popravde. jsem se rozhodla, ze koupime odavacku
dneska v noci se mi totiz budil v 10 na jidlo, napil se vytuhl, pak o pulnoci a to same, pak ve dve a to same a pak ve tri… tak jsem mu dala cucnout, hltal tak ze mi u prsa poblil a vse vyblil nez jsme ho zpacifkovali bylo 6, dokonce jsem mu sundala i siroky baleni a nechala ho, nevedela jsem jestli ho neboli brisko… no kdo to ma poznat a od 6 jsme spolu chrneli zase v posteli…byl jak andilek. jinak me ta jedna bradavka boli i pres kloboucek a druha je ok, tam kojim bez klobouku…mazu mlikem i b-panthenem…
@Mája B koupila jsem v jeho fotbalovem klubu penezenku s logem, takovou decentni, kozenou, peknou elegantnejsi salu s logem na stadion kdyz vyrazi a jeste capacky s logem pro prcka, to se mu bude libit
jeste koupim pasek na kalhoty a doufam, ze si vybere nejake to handsfree do auta, protoze furt telefonuje za volantem a me to vytaci ![]()
no nic jdu kouknout na tu odsavacku.
Konečně i my zdravíme z domova
V pondělí se nám narodil Samík, vážil 3050g a měřil 50 cm, porod byl fofr. V jednu odpoledne mi začaly kontrakce, ale já si pořád říkala, že to jsou poslíčci, protože podobně mě bolelo břicho v noci a po třičtvrtě hodině přestalo, navíc jsem nechtěla plašit v porodnici zbytečně - ségru vrátili, že je tam brzy - tak jsem muže sama aktivně vyslala, ať si jde zaběhat. Protože běžel dál a dýl, než původně myslel, vrátil se až ve čtyři. Než jsem si dala sprchu a rozhoupala se, byli jsme v porodnici až před půl sedmou a Sam se narodil po třičtvrtě na osm ![]()
Kvůli váze nás pak pustili až v sobotu místo v pátek, ale už jsem se snad rozkojila a bude i přibývání v pohodě. U kojení jsem vás víceméně dočetla, díky za diskuzi - už jste stihly řešit spoustu věcí, ke kterým my se teprve dostáváme, takže jste i mě zvládly pomoct ![]()
@lia2013 Bohužel si neuvědomuju, že by tu někdo Třinec nebo okolí zmiňoval
Já jsem z druhého konce republiky…
@Iškaa Já jsem si to myslela, že už máš miminkooo.
Moc gratuluju.
Tak poslední jsem já…
zítra nastupuju na vyvolávání, tak mi držte palce a snad už budu mít malou taky brzo u sebe. Mám strach, ale zároveň se moc těším..
@Schara Vydrz
, je to neprijemne, ale prejde to a bude dobre! taky jsem si myslela, ze se to nesrovna a stovnalo se
taky sem nemohl vydrzet ![]()
odsavacku jsem si koupila hned na ceste z porodky jeste v nemocnicnim arealu v lekarne
koupilsa jsem si elektrickou Avent, protoze tu rucni jsem v porodce zkousela a malem sem si uhnala zanet karpalniho tunelu tim mackanim packy,.,, sice je to velka investice (pres 3000), ale slad sem do toho a hodne ji pouzivala - ted uz min, protoze moje prsa se uz po mesici sladila s Olivkou vic nez na zacatku, ale stejne ji pouzivam obcas na odstrikani do ulevy
a nebo na odstrikani toho nevxzivnzuho ridkyho predniho mlika, po kterym mi Oliv pak uz nechtela pit to vyzivne - u kojeni usinala a byla stale hladova…
@Michellie držím palce ![]()
**…a kruh se uzavře, alespoň mezi náma všema
si tak říkám, že jsme se tu potkaly před docela dlouhou dobou, prošly všechny spolu našimi těhotenstvími a postupně všechny porodily - neco končí, aby něco jiného začalo…zítra už z nás všech budou maminky ![]()
díky za to, že jste tu byly všechny semnou
**
@stephora píše:**…a kruh se uzavře, alespoň mezi náma všema
díky za to, že jste tu byly všechny semnousi tak říkám, že jsme se tu potkaly před docela dlouhou dobou, prošly všechny spolu našimi těhotenstvími a postupně všechny porodily - neco končí, aby něco jiného začalo…zítra už z nás všech budou maminky
![]()
**
hezky napsano ![]()
@stephora ja jsem koukala i na bazarkove odsavacky a asi koupim tam. zitra mrknu vic
koukala jsem na medelu swing, a da se koupit i za 2000,–
holky preju klidnou noc, nas broucek se pomalu budi, takze bude krmeni a snad hned usne at dam klidnou sprsku a muzu rychle na chvili zalehnout ![]()