TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
198
8.12.13 15:36

Ahoj maminky 6.11.2013 se mi narodila dcera. chci se zeptat neni tady nejaka maminka z okoli Třince?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
8.12.13 17:01

@Mája B jo, řídký mlíko! dokrm Nutrilon mi totiž nebleje… ale poradím se nejdřív s MUDr., nechci jí hned dávat ten Nutriton, co zahušťuje - třeba to přejde… uvidíme, ale štve mě to, první 3 tejdny neblila, ani neublinkla, a čtrtej tejden to začalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.12.13 17:35

Ahoj holky :) tak jsem po hodine a pul uspala to nase zlaticko :) krik na stridacku s usinanim, navic porad nekadil :think: zitra radeji zavolam mudr. a optam se…

holky, kolik tak ma zhruba vypit miminko mlika? ja tim, ze min pribra zkousim prevazovat pred a po jdle a vycucne si jak kdy, nekdy 60 (ale to me prijde hladovy) a nekdy 100 (to taky kdyz ho odstavim, tak hleda, ale ma smolika. protoze se mi u prsa poblinkal v noci, tak nevim, jestli ho neprekrmuju… kdyz ja nepoznam kdy ma dost a place z jineho duvodu nez hlady :( nekdy bych potrebovala nejaky manual na toho naseho prcicka :srdce:

@stephora snazim se vydrzet… ale ty noci jsou psychicky dost narocne popravde. jsem se rozhodla, ze koupime odavacku :oops: dneska v noci se mi totiz budil v 10 na jidlo, napil se vytuhl, pak o pulnoci a to same, pak ve dve a to same a pak ve tri… tak jsem mu dala cucnout, hltal tak ze mi u prsa poblil a vse vyblil nez jsme ho zpacifkovali bylo 6, dokonce jsem mu sundala i siroky baleni a nechala ho, nevedela jsem jestli ho neboli brisko… no kdo to ma poznat a od 6 jsme spolu chrneli zase v posteli…byl jak andilek. jinak me ta jedna bradavka boli i pres kloboucek a druha je ok, tam kojim bez klobouku…mazu mlikem i b-panthenem…

@Mája B koupila jsem v jeho fotbalovem klubu penezenku s logem, takovou decentni, kozenou, peknou elegantnejsi salu s logem na stadion kdyz vyrazi a jeste capacky s logem pro prcka, to se mu bude libit :) jeste koupim pasek na kalhoty a doufam, ze si vybere nejake to handsfree do auta, protoze furt telefonuje za volantem a me to vytaci :cert:

no nic jdu kouknout na tu odsavacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
8.12.13 17:59

Konečně i my zdravíme z domova :) V pondělí se nám narodil Samík, vážil 3050g a měřil 50 cm, porod byl fofr. V jednu odpoledne mi začaly kontrakce, ale já si pořád říkala, že to jsou poslíčci, protože podobně mě bolelo břicho v noci a po třičtvrtě hodině přestalo, navíc jsem nechtěla plašit v porodnici zbytečně - ségru vrátili, že je tam brzy - tak jsem muže sama aktivně vyslala, ať si jde zaběhat. Protože běžel dál a dýl, než původně myslel, vrátil se až ve čtyři. Než jsem si dala sprchu a rozhoupala se, byli jsme v porodnici až před půl sedmou a Sam se narodil po třičtvrtě na osm :srdce:
Kvůli váze nás pak pustili až v sobotu místo v pátek, ale už jsem se snad rozkojila a bude i přibývání v pohodě. U kojení jsem vás víceméně dočetla, díky za diskuzi - už jste stihly řešit spoustu věcí, ke kterým my se teprve dostáváme, takže jste i mě zvládly pomoct :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
8.12.13 18:00

@lia2013 Bohužel si neuvědomuju, že by tu někdo Třinec nebo okolí zmiňoval :( Já jsem z druhého konce republiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.12.13 18:09

@Iškaa moc gratuluji a preju vam zdravicko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
8.12.13 18:13

@Iškaa Gratulujůůůůůůů!!! Tak ty jsi byla poslední, ne??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
8.12.13 19:55

@Iškaa Já jsem si to myslela, že už máš miminkooo. :hug: Moc gratuluju.
Tak poslední jsem já… :zed: zítra nastupuju na vyvolávání, tak mi držte palce a snad už budu mít malou taky brzo u sebe. Mám strach, ale zároveň se moc těším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.12.13 20:38

@Michellie drzim :kytka: at vse probehne rychle a hladce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
8.12.13 20:50

@Schara Děkuju, snad to bude rychlý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
8.12.13 21:38

@Iškaa ahoj, moc greatuluju k Samíkovi :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
8.12.13 21:43

@Schara Vydrz :hug:, je to neprijemne, ale prejde to a bude dobre! taky jsem si myslela, ze se to nesrovna a stovnalo se :) taky sem nemohl vydrzet :)

odsavacku jsem si koupila hned na ceste z porodky jeste v nemocnicnim arealu v lekarne :mrgreen: koupilsa jsem si elektrickou Avent, protoze tu rucni jsem v porodce zkousela a malem sem si uhnala zanet karpalniho tunelu tim mackanim packy,.,, sice je to velka investice (pres 3000), ale slad sem do toho a hodne ji pouzivala - ted uz min, protoze moje prsa se uz po mesici sladila s Olivkou vic nez na zacatku, ale stejne ji pouzivam obcas na odstrikani do ulevy :P a nebo na odstrikani toho nevxzivnzuho ridkyho predniho mlika, po kterym mi Oliv pak uz nechtela pit to vyzivne - u kojeni usinala a byla stale hladova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
8.12.13 21:46

@Michellie držím palce :palec:

**…a kruh se uzavře, alespoň mezi náma všema ;-)si tak říkám, že jsme se tu potkaly před docela dlouhou dobou, prošly všechny spolu našimi těhotenstvími a postupně všechny porodily - neco končí, aby něco jiného začalo…zítra už z nás všech budou maminky ;-)

díky za to, že jste tu byly všechny semnou ;) :hug:**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.12.13 21:51
@stephora píše:

**…a kruh se uzavře, alespoň mezi náma všema ;-)si tak říkám, že jsme se tu potkaly před docela dlouhou dobou, prošly všechny spolu našimi těhotenstvími a postupně všechny porodily - neco končí, aby něco jiného začalo…zítra už z nás všech budou maminky ;-)

díky za to, že jste tu byly všechny semnou ;) :hug:**

hezky napsano :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.12.13 21:54

@stephora ja jsem koukala i na bazarkove odsavacky a asi koupim tam. zitra mrknu vic ;) koukala jsem na medelu swing, a da se koupit i za 2000,–

holky preju klidnou noc, nas broucek se pomalu budi, takze bude krmeni a snad hned usne at dam klidnou sprsku a muzu rychle na chvili zalehnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí