TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
10.12.13 10:24

Ahojda holky, tak dalsi silena noc za mnou… tohle vstavani me znici, ale co bych pro toho prcicka neudelala, ze. tak zitra snad dorazi ta odsavacka, mam objednanou Calma lahvicku a uvidime. potrebudu aby se mi to jedno prso zahojilo. Jinak jsem volala dneska s laktacni poradkyni, tak rikala at do prevazeni jeste vydrzim, ze proste ten prcek si to ridi sam a pokud by na prevazeni bylo neco v neporadku, tak se mam ozvat a dorazi. takze zkusim jeste vydrzet. mam i objednane nejaky homeopatika na kojeni, tak uvidime. zatim nas to materske mleko vychazi draz jak nejaky UM :mrgreen: (odsavacka, homeopatika, caje, calma lahev…)

@Mája B jo to me rekla v podstate taky, ze si vytahne co potrebuje takze vetsinou tech 40-60ml a pak se driv budi a chce zas. jenze v noci to je ubijejici, porad ho u toho budim, dneska jsem mela jednu kojici serii 20min jedno prso a 20 min druhe (cast s toho spi, tak ho lechtam na brade at saje) a on pak stejne brecel… no vzala jsem si ho do postele, nasilim narvala dudlik, vydrzel s nim asi 3 minuty a pak uz si nic nepamatuju, vim jen jedno, usnula jsem driv jak on a pak jsme spali se podrz 2 a trictvrte hodiny :mrgreen:

ja jdu neco udelat i kdyz se zachvilku vzbudi :) a odpo mi prijdou manzelovi rodice na pochovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.12.13 10:42

@Schara urcite jeste vydrz :hug:, ono se to bude pomalicku srovnavat…Mala mi taky u kojeni spala, zadne simrani nepomahalo - cucla 2× a byla zase tuha…tak jsem krmila casteji a dlouho…odeznelo to samo kolem 4.tydne. Ted mi taky nekdy u prsa spi, ale predtims e docela napije, takze uz to tolik neresim a malickem ji „odpojim“, vetsinou pak spi :)

mam pocit, ze to mate s malym stejne jako my s malou :) to kojeni ma stejny prubeh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.12.13 10:46

@stephora no zkusim vydrzet, akorat ty noci jak uz jsem psala jsou psychicky dost narocne, telo chce spat a nemuze. ja ho kolikrat odpojim malickem a on se probere, ocicka jak baterky, spuli pusinku a hleda. pak se prisaje a zase spi, takze si ze me dela i dudlik, ale to ja nejsem :mrgreen: :zed: a dudlika me plive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.12.13 11:08

@Schara ano, jakobys psala o me…musela jsem to vydrzet, i kdyz jsem usinala ve stoje… ale ver mi, zlepsi se to a nebude to dlouho trvat!

kdykoliv maly usne - ve dne, v noci, vykasli se na domacnost a spi. zdrimni si treba na 20 minut, je to hrozne, ale takhle se to prezit da. U nas se to stabilizovalo jakz takjz ve 3tydnu, v mesici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.12.13 12:24

@stephora dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.12.13 13:49

@Schara neboj, prozivala jsem to same a uz je to opravdu lepsi…zlepsi se to i u vas, jen se ten drobecek musi na tom nasem velkem svete rozkoukat -. vem si, ze byl 9 mesicu v malickem prostoru, kde byla neustala strava, tesno, nefoukalo, nikdo na nej nesahal…a najednou je kolem spousta prostoru, hlasy, proudeni vzduchu…vse ho desi, nezna to a plac je jediny prostredek co ma… :)

jinak nam zezacatku pomohlo zavinovani, kocicka se krasne uklidnila…ted uz to ale nedelame, spi i bez toho (nekdy :mrgreen: ) ;-)
 http://www.jaknamiminka.cz/…nka-a61.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.12.13 13:52

@stephora jj zavinovani nekdy taky pomuze. ale nejradsi ma volne ruce, ktere bych mu na spani nejradeji zavinula, leka se sam sebe trdylko nase :) mava s nima a brouka si a knoura. ma asi po tatkovi, ten kdyz spi, tak je taky zivej a mluvi obcas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
10.12.13 16:47

@Schara :( Říkala jsem si, jestli to není tím, že má hlad, páč náš malý tygr vypije mezi 60-90 g (nejčastěji kolem 80), přes den ho budíme zhruba každé tři hodiny (a nakojení mi trvá zhruba 45 minut - 25 minut vydrží u prvního a pak je asi 20 minut u druhého prsa). Když občas u kojení moc usíná a vypije míň, je pak vztekací a plakací. A vlastně to tak bylo i u Deeh, že mrňous brečel, protože měl zřejmě málo. Ale podle všeho stephora s množstvím mlíka problém neměla a taky jí Oliv plakala, tak kdo ví :nevim:
Já naštěstí s bradavkami problém nemám - jsme nuceně na kloboučcích, ale i tak jsou vždycky první tahy na zatnutí zubů, než se prso podtlaku přizpůsobí :?

Jo a na zatvrdlou bouli v prsu pomohl přes noc tvaroh :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
10.12.13 16:53

Ještě přidávám fotku našeho mrňouska, i když už je pár dní stará :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
10.12.13 18:23

Krásný miminečko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
10.12.13 18:27

Holky, mame Sofinku. 3380g a 49 cm. Byl to mazec, ale jedinacek asi nebude. pak napisu vic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
10.12.13 18:29

Gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
10.12.13 18:46

@Michellie gratuju k Sofince a tesim se na podrobny popis prubehu :lol: :palec:

Ja u vas, holky zlaty, vzdycky posnidam, posvacim, ted vecerim… :lol: S tim kojenim vam drzim palce! Velke vetsine se to urcite uz brzy zlepsi a ustaly! Drzim pesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.12.13 19:15

@Michellie Gratulujíííííí!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.12.13 19:21

Ahoj holky. Tak dnes jsme byly na kontrole a malá krásně prospívá, tak jsem ráda. Doktorka nám nabídla očkování proti rotavirům. Co si o tom myslíte? Budete očkovat příp. očkovaly jste??? :nevim:

Jinak s kojením vydržte!!! Já jsem se taky v porodnici stresovala, ale už nám to jde krásně!!! Max. 10 minut a malá je full. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsme už krásně sehrané…Bradavky mě taky ještě bolí, hlavně na začátku, ale dá se to přežít. Chci kojit min. 6 měsíců, když to půjde. Mléka mám dost, někdy mi teče proudem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí