TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1537
11.12.13 21:27

@Michellie Skvělý! Tak jsme konečně komplet bez bříšek :dance: Na další povídání jsem zvědavá - hlavně jak probíhalo vyvolání, pokud teda probíhalo. Gratulace veliká a spoustu zdraví vám oběma :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
11.12.13 21:33

Holky, jak dlouho trvalo, než se vám aspoň trochu srovnaly hormony? V pondělí mi muž odlítá zase pryč a mně stačí bavit se s mamkou o úterním vyšetření kyčlí a uvědomit si, že tu už zase budu sama, a hned bulim :( Na zvlhnutí očí mi stačí tady o tom i jen psát. Navíc i jemu se nechce a vzorně pomáhá - kromě kojení dělá úplně všechno a úžasně trpělivě si se Samem povídá a „hraje“. Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.12.13 22:07

@Schara Rick koupil Dada Paradiso Carino. Je fajnovej, jsem s nim moc spokojena, pozadavky na kocarek jsou splneny :lol:

@kamkakamka ty vlaaaasky! Je krasna a „chyta“ peknou barvicku :) To nam Lill trochu vybledla :lol: A vlasky zesvetlaly!!!

No, ja jdu zalehnout. Lill ma spurtik, tak je od vcerejsi noci porad vzhuru, uknourana, hladova… trochu melu z posledniho, ale diky bohu to nebude trvat vecne… toz dnesni noc bude mit madam se mnou v posteli nejspis.
Jinak Rick pomaha, jak jen muze, tak mam i chvili klidu - ted treba uspava - teda nedari se, proste ten prcek chrnet nebude! :lol: Dnes spla asi jen 3× a to po 30min.! Joooo, neni to lehke, ale to se zvladne!

Drzim palce s kojenim a preju co nejvic spinkacich noci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
11.12.13 22:53

@Iškaa Na kojení malou nebudím, nechávám to na ní, jak si řekne. Prospívá, takže to není potřeba. Nechce se mi jí budit, když krásně spinká. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.12.13 00:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.12.13 00:20

Jinak já tu stále straším - malá nespí :-/ usínám ve stoje, ale co můži, nic…ani pořádn nevím, co jí je, prostě nespí, uspávávám od 9 :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.12.13 09:36

@stephora holky se vcera domluvily :lol: Lill nespala cely den, takze jsem uspavala cely den az do pulnoci, pak spala do 5:30 a nakonec vstala v 8:30, nabastila se a zase usnula :dance: Tak jdu neco delat po dvou dnech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
12.12.13 09:45

Ahoj holky, tak konečně píšu. Malá je zlatíčko, trochu ublinkávala, jak byla nalokaná plodovky, ale už si z jednoho prsu vytáhne 15 ml, tak snad bude přibírat a půjdem v sobotu domů. Zítra asi ještě ne.. :think: Porod byl celkem mazec, byla jsem tady od pondělí, oxytocinovej test dopadl dobře, večer mi měli zavést tabletku, ale doktor usoudil, že už není potřeba, že prý až ráno, půlku. Ráno mi jinej doktor řekl, že jsem jí dostat měla, že takhle tady budu do čtvrtka. :pocitac: Bolesti žádný, tak jsem myslela, že skočim z okna a půjdu domů. Každopádně mi zavedli tabletu a to teda bolelo, v deset dopoledne další, to už začaly i bolesti. Dost mě na to upozorňovali, že vyvolávanej porod fakt bolí a taky že jo. Přišla taková konstantní bodavá bolest, kterou nezaznamenával monitor. Začala jsem z toho i dost zvracet. Ale personál úžasnej, mohli říct, že na monitoru nic nemám, tak co mě bolí. Kolem oběda přišel manžel, moje obrovská opora. Napustil mi vanu, aby mi trochu ulevila od bolesti zad. Ve tři už jsem lezla po zdi. Resp. mě to vždycky sejmulo na čtyři na zem. :lol: To už jsem byla otevřená na osm a šlo se vedle na sál. Tam jim taky nevadilo, že jsem asi tři kontrakce prodýchala na zemi. Tlačení už bylo v pohodě, hrozně mi pomáhalo, že jsem cítila, že se něco děje, že malá vážně leze. V půl pátý byla na světě. Čekala jsem to horší, ale pořád mě všichni chválili a byli super. Prý jsem byla strašně zticha. :mrgreen: Asi strachy, co přijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.12.13 14:51

@Michellie jsi statečná :hug: nevěděla jsem, že vyvolávaný porod je takhle nepříjemný! al máš to za sebou a těšíš se z krásné holčičky! Tobě i Sofince přeju hodně zdravíčka a abyste šly brzy domů ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
12.12.13 15:29

Holky, moc vám všem děkuju. :) Jsem ráda, že už mám taky miminko venku z bříška. Malá dneska trošku zlobí s kojením. Saje jen chvilku a pak strašně tvrdě usne. Ale podle sestřičky je váha v pořádku. Těším se domů. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
12.12.13 16:28

@kamkakamka Taky se mi právě nechce budit, ale včera jsem pak kojila jen pětkrát za den a nevím, jestli to není málo. Taky se mi ho nechce nechávat dlouho v mokrý plence a to pak při nebuzení je :nevim:

@Michellie Juj, tak hlavně, že to máš dobře za sebou :hug: Ať malá prospívá :kytka:

Já v noci po kojení začala najednou silně krvácet, pak se to trochu zmírnilo, ale pořád je to silnější než ve dnech předtím, tak nevím, jestli nebudu muset k doktorovi, jestli mi v děloze něco nezůstalo :( Do nemocnice už se mi ale vůbec nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
12.12.13 16:38

@Iškaa Však to dělej podle toho, jak to cítíš. Každému vyhovuje něco jiného. Já mám takový nějaký 6. smysl a vycítím, co malá chce a nechce. :mrgreen: Zatím je ve všem spokojená, tak jsem ráda. :)

Dnes jsem byla poprvé venku s kočárkem a bylo to fajn. Jsem ráda, že jsem si pořídila takový lehoučký kočár, schody jsme zvládly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.12.13 16:48

@Iškaa Ahoj :) no zvladam, jak kdy, snazim se :) to krvace, me se pri kojeni vzdy spustilo malinko vic. to pry kojeni zpusobuje a rychleji se pak cistis… nekde jsem to cetla. v porodnici rikali, ze nesmi prijit uz nejaky masivni krvaceni. ja ted porad krvacim, ale uz jen trochu.

holky ja taky vcera uspavala jak das, nastesti jen do 11 (byl vzuhuru od trictvrte na 7) a pak byl vzhuru od 3 do 5. pak jsme to spolu dospali do 9 :pankac:
Holky, jak dlouho uz byvaji vzhuru vasi prckove? je jasne, ze doba kdy budou vzuru bude delsi :)
holky jinak nase zlaticko vcera po tydnu kadilo, byla to pekna hromada vam povim, samo ze po koupani a tak jsem musela omejt znova, protoze to by ubrousek nedal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
12.12.13 17:25

@Schara Tak já mám opravdu zlatíčko. Já teda vůbec neuspávám. Vykoupu ji, nakojím, dám do postýlky a ona usne. Někdy kouká a pak usne. Tak 2× se vzbudí na kojení, tak přebaluju, nakojím a spí dál. Dnes jsme spaly až do 11.30 h. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Asi od 7.00, kdy se vzbudila na kojení. Přes den bývá vzhůru více, ale zatím se mi zdá, že více spí, než bdí. :mrgreen: Takže za mě spokojenost. Stíhám s ní úplně vše, od vaření, uklízení, až po péči o sebe. Někdy se dokonce i nudím… :nevim: Představovala jsem si to daleko těžší, ale malá je fakt úžasně hodná. No, uvidíme, zda jí to vydrží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
12.12.13 17:29

@Iškaa Jo, a k těm hormonům…Taky se mnou pěkně cloumají!!! Hlavně, když kojím, tak se mi chce až brečet. Několikrát jsem udělala scénu partnerovi a skončilo to taky pláčem, takže u mě hrůza. Ale já to tak mívám i před menstruací a o těhotenství ani nemluvím, takže asi k tomu mám sklony… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí