TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
503
30.11.13 20:32

@Iškaa Já si taky říkám, že asi čeká na prosinec, tak toho 1.12.2013 by to šlo.. :) Uvidíme, jestli to aspoň jedné z nás vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
30.11.13 22:03

Ahoj holky, tak zítra advent, dokončuju úklid a peču 2,druh cukroví, Vikina zlobí, malej řve…tak jsem včera do poradny šla s tím, že končím s kojením, že on řve jistě hlady, doktorka se usmála, jestli mi prej přijde hubenej, šla ho zvážit a říká mi, že to snad ani nebude vyslovovat…pak řekla, že malý řve ptže do přežírám, jelikož za 14dní přibral kilo necelé, takže jeho váha ve 3týdnech je 5 330g :D no tak teď ho učím na dudla, aby nevyžadoval prso častěji a vydržel ty 3hodiny,…každopádně je to křikloun :D no snad bude po Bio gai líp, prý mu to mlíko kvasí v břiše, když je má tak často, tak teď řve, že nemá prso…jestli se nezblázním, vydržím všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
30.11.13 22:31

@Mája B :lol: :lol: :lol: :,( :hug: :kytka: TO vyjadri asi vse :lol: :palec:

@Iškaa zitra by to slo :palec: Ale na Barborku by se Ti to prdole mohlo taky vylihnout :dance: :mrgreen: Ale ne, delam si srandu! At uz je venku co nejdriv!!!

Ja mam holky vzhuru, Lillinka jeci - asi boli brisko, ale kdyz na ni mluvime, tak je klidna, takze spis vyzaduje pozornost, murka jedna :P Emina uz je v posteli, ale pochybuju, ze uz spis - pujdu zkontrolovat hned, co si trochu dachnu… Cely den jsem uklizela, delala jsem home made venecky, potom jsme tahali z komory vanocni kravinky a trochu si tu udelali uz vanocni atmosferu, kdyz uz je zitra ta prvni adventni nedele :pankac: Emicce jsem frkla do pokojicku pidi stromecek a svetylka malicky, tak mela radost - bohuzel svetylka posly :lol; Made in China, tak co byste chtely, ze? :lol:

No, Rick tu pochoduje s prdolkou, aby ji zklidnil - pekne si ji uci na to, aby ji nekdo choval - jen at si to uzije, ma 14 dni dovolenou, takze potom se tu pokaknu az madam bude vyzadovat chovani a chuzi dokolecka (z predsine mame vchod do obyvaku a kuchyne e obyvak a kuchyne je taky pruchozi, takze tu prolejza predsin-obyvak-kuchyne-predsin…) - aaaa, uz jde opacnym smerem… :lol:
Ja jdu rychle neco snist, dokud mam „cas“ a dokud si Rick uziva starani se o Lillinku :lol; - dam si nohy na stul a nazdar :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.11.13 23:02

@Mája B no, ty kráso… :zed: já asi aspiruju na to samý u Oliv… taky chce prso, ale zas ona ho nechce víc jak 8× denně a nepije z něj pořádně vždycky… I tak, to kojení je děsnej vopruz, skoro nikomu, kdo má doma novorozence, to nejde dobře :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.12.13 08:54

Kojeni je jen pro silny a statecny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
1.12.13 10:57

@Barčí1411 taky chováme a chováme :/ hlavně, že tentokrát NECHCI CHOVACÍ mimino :D :D :D ani v postýlce nechce být sám, spává na nás nebo se mnou :D hádě…pak že nevnímají :D

@stephora no já to zkusila a něco na tom snad bude…dávám min. po 2,5hodině, jak se má probouzet třeba po 2hodinách, jde do kočáru, tam ještě zaspí a tak to dáváme… no musíme, ještě jednou takovej váhovej přírůstek a doktorka mě požene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.12.13 11:01

Ahoj,
zdravíme uz z pohodlí domova v Londýně. Teda teplo žádné a Vánoční atmosféra se začíná pomalu rýsovat. Nicméně se jdu s Vámi rozloučit, protoze nám odpoledne připojí anglicky internet, ted čerpam ještě z českého, a jak říkal ten pan, tak to prý bohužel asi připojit nepůjde, a pokud ano, tak to bude extrémně pomalé. Každopádně určitě vyzkouším, a kdyby to neslo, tak stephora mi bude určitě psát, jak to tu s Vámi vypadá :) naše holky, jsou v pořádku, asi se jim tu i líbí, jsou takové jiné, než v Čechách :D asi proto, že uz mluvíme jen anglicky a to se Charlottce libi :D s tim kojením, ja to vzdala, nejenže sem byla skoro bez mléka, ale taky holky jsou uz ted dost hubené a tímhle bych jim asi moc nepomohla. Snaha byla, ale trpělivost ne :D
Baby, rada sem Vás poznala a byla tu s vámi legrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
1.12.13 11:54

Ahojky holky všem novým maminkám strašně moc gratuluji ke krásným miminkům a čekatelkám přeji, aby měli ty své vytoužené drobečky co nejdříve u sebe :*
@Mája B Páni tak to je mazec malej je tedy kus chlapa :D když si vezmu, že ta naše měla ve 4 týdnech 2290g a kolikrát mě z ní bolí ruka, když ji držím déle tak to ty budeš mít za chvíli svaly jak Pepek námořník ;)
@Barčí1411 Tak u nás je to úplně stejné, když je drahý doma tak malou pořád nosí a ona už si na to stačila pěkně navyknout takže se z toho časem asi taky zblázním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
1.12.13 12:04

@anlendy. Přeji ať se Vám v novém domově krásně žije a ať ti holčičky rostou a dělají jen samou radost. Vánoce v Londýně musí být úžasné tak ať jsou šťastné a veselé :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.12.13 14:58

Ahojda holky :)
no kojeni nam uz jde, ale musim ho po pul hodce odstavit, pak uz ma z myho prsa jen dudlik a preci me porad jen boli. jinak musim podekovat tem co VYNALEZLI KLOBOUCKY :pankac:
@Mája B jo u doktorky jsem ji rikala, ze bojujeme s kojenim, ze kojim hodku a hodku a pul a ze maly chce porat byt prisaty, ze ma asi porad hlad a ona ze ho spis precpavam, ze v utery nas pousteli z porodky a mel 3,45kg a ve ctvrtek 3,62 :) pak mel bolave brisko a stasne plakal a ja malem s nim. Do toho muz, ze ma hlad at mu dam najist, ja ze nema hlad, ze ho boli brisko. tak davam espumisan. a dal davame kazdy den probiotika. a jeste se prolejvam fenyklovym cajem :) a taky si hlidam co snim, nez si maly privykne postupne :)

jinak vcera jsme meli uuuuuplne zlate miminko… najedl a spal a porad dokoa :hug: a dneska ve 4:44 se vzbudil, nabastil a najednou ocicka jak baterky a ze spat nebudeme, koukal na me, ja na nej, povidala jsem mu teda, pekne se me posrajdil a v 7 zase usnul kdyz jsem mu dala cucnout a ja vytuhnula taky :mrgreen:

@Barčí1411 jsem rada, ze je emicka zdrava :) jinak ja taky chovam, po kazdem kojeni me pekne usne v naruci :srdce: a pak davam do postylky, si pletu peknej bic na sebe :oops: :)

a holky vy 2v1?? jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
1.12.13 17:09

Ahoj holky. Tak já mám asi opravdu úžasné miminko!!! Kojení je úplně v pohodě, i když mě to ze začátku trochu bolelo, ale včera u mě byla pediatrička a poradila mi spoustu věcí, o kterých jsem neměla ani ponětí. Malinká spinká krásně i v noci, budí se po 3 až 4 hodinách, takže pohodička. Přes den kouká nebo taky spinká. To kojení mi trvá už tak kolem 10 minut, pak už vidím, že jen „dundá“, tak ji prso seberu. :mrgreen: Dudlíka jí dávám taky, hlavně při přebalování, protože to je snad jediný moment, kdy pláče. :mrgreen: Zatím opravdu zlaté miminko!!! Je u mě máma a stěžuje si, že je tady zbytečná, protože vše zvládám sama a ona nemá co dělat. Doufám, že to tak zůstane a malá nezačne zlobit. :nevim:

Doufám, že se máte fajn, holky!!! Kdo vlastně ještě neporodil??? :nevim: Iškaa???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
1.12.13 18:24

Díky všem za podporu :hug: U nás to na dnešek už asi nevypadá - náznaky zatím žádné nejsou a do konce dne už zas tak moc času nezbývá. Zítra ráno jdeme na monitor, tak uvidíme, jestli na něm bude oproti čtvrtku nějaká změna.
@kamkakamka Pokud dneska nenabrali směr porodnice, tak zbývám já a Michellie asi. A tak mě napadá, že se s informací o narozeném miminku ještě neozvala @belhana, ale už by drobečka měla určitě mít venku, tak snad jsou v pořádku.

Přestože se náš drobek ještě schovává, tak jsem ráda, že si můžu číst vaše miminkovské postřehy a tipovat si, jak (ne)ubrečený a chovací bude ten náš :) Ať vám prťousci dělají jen radost a pláčou vždycky jen chviličku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.12.13 19:57

Ahoj holky!

No jo, to (ne)chovani je bic… :lol:

Eminka je v pohode, Lill taky - jen ta teda porad tlaci, ale to bude tim, ze uz vicemene jen na UM, takze brisko si na to musi zvyknout. Zatim je na Sunaru Nutradefense, mel by byt podobny Nutrilonu, tak uvidime. Kdyztak prelezeme na jiny, ale to az dyl - brisko si na to UM zvyka dyl - tim, ze jsem kojila… Uvidime. Kazdopadne jsme v pohode :)

@kamkakamka Doufam,ze to Jasmince zustane! U nas je to podobne, az na to, ze ted spim mina vic tlaci. Uz nekojim - max. mi jen ulevi v prsu - dnes po 2 dnech - jinak si da flasu s UM, ktery zblajzne hned, kdyz ma hlad. Kdyz moc nehladovy, tak si ji da na 2×, krknout, polozit a vetsinou zase chrni, lec pres den uz je i 4 hodinky vzhuru. Popr. navstevy ji „unosi“ za par minutek a chrni :) Prebalovani, oblikani, svlikani - to je rev :lol: Tak doufam a preju Ti, aby tim hodnym miminkem zustala i nadale a kojeni slo jedna basen! :dance:

@lucyfree ja moc nenosim - spoleham na to, ze „lina matka“ = hodny dite :lol: Ale ne, samo taky chovam, ale tak nejak zdrave. Rick tu s ni opravdu pochoduje. Navstevy se nepocitaji, to je jasny, z e se pomazlickujou. Ona Lillinka hlavne miluje sve „teticky a strycky“, kteri si ji mazli a povidaji si s ni :srdce: Stejne tak jako Emca, akorat ta uz je na chovani velika :lol: :srdce:

My dnes byli na rozsviceni vanocniho stromku. Deticky tam zpivaly - bylo to teda silene falesny, ale u tech mensi roztomily, u tech vetsich ze zakladky spis „vtipny“… :lol: Potom prijel vanocni kamionek Coca Cola se Santou - to se mi moc libilo… Deticky vyhlizely kamion, odkud asi prijede, do toho hrala ta znelka z reklamy, ale bylo to takovy jiny, hezci - asi tou predvancni atmosferou a tim, ze to bylo doopradvy a nebyla to reklama… No, moc se mi to libilo. Takze krasne straveny den s rodinkou a nasima zlatickama „od Kolina“ :srdce: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
1.12.13 21:29

Kurňa, jak to děláte, že položíte a spí vám? já položím a je vzhůru, v noci třeba na 7× zkouším dát spát…jinak řve až modrá, cecánek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.12.13 21:37

@Mája B :lol: CHLAP!!! :lol: Ale nebuj nic - v noci mi obcas taky neusne hned… Ale nejeci a nemodra - to delala Eminecka :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí