TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4004
25.11.13 22:04

Holky, prdíky, to je peklo, já dávám espumisan, používám rektální rourku, bio gaiu jsem měla u Vikči, teď zkusím probio kapky od Biopronu…tak se držte se!!!to přejde… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
26.11.13 01:18

Ahoj všem
Pro případ, že byste chtěli podpořit naši malou mediální hvězdu (Klárinku Č.):
Na stránkách Nymburského deníku byla spuštěna anketa o nejkrásnější miminko :-)

http://nymbursky.denik.cz/…i131123.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
26.11.13 07:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
26.11.13 10:17
@anlendy. píše:
@Iškaa my to nakonec udělali tak, že budeme na víkendy jezdit do Prahy, nechci tam moc dlouho být. Nejak jsem si to tu oblíbila :) na stěhování jsem zvykla, to mi nevadí :) děkujeme :)

ahoj, pokud máš možnost, tak to je super kompromis - vždyť let trvá chvilku :palec: jo a super metříky - úplně mi pozvedly vánočního ducha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.11.13 11:34

@Klairs :palec:… A odkud, ze to jsi? Vidim nymbursko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
26.11.13 14:07
@Barčí1411 píše:
@Klairs :palec:… A odkud, ze to jsi? Vidim nymbursko…

bydlíme v Poříčanech, spadáme tedy pod Kolín, ale Nymburk máme blížejc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
26.11.13 14:09

Máme kontrolu za sebou, malá váží 3,99 - takže už dohnala zpět porodní váhu (je nám dnes 12 dní), Má od porodnice zanícená očička, tak pořád kapeme a dnes nám dr ukázala jak na masáž slzných kanálků, tak jí snad neublížím a nezamáčknu očička 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.11.13 16:10

@Klairs bydlis 20km ode mne :lol: :palec:

I my dnes mame za sebou KO - v 6 tydnech. Mala ma 4400g a 54cm (pred mesicem mela 3160g a 52cm - pro predstavu, jak rychle roste :lol: ) a vse OK :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
26.11.13 17:57

@Barčí1411 to je docela vtipny, kdyz si vezmu, ze nas prcek kdyz se narodil, tak mel o 170g min a 1 cm mensi :-) nez mate vy ted, tak to jsem zvedava, jak to bude za 6 tydnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.11.13 18:22

Ahojda. tak my uz jsme doma :) sice s tima prisvanim bojujeme, ale pribral, tak nas pustili. Holky, ale bradavky mam pokousane a prsa se nalejvaj a bolej. Jinak je vse ok :) jinak jsem zvedava jak maly zareaguje na zmenu prostredi a doufam, ze to prichytavani bude jen lepsi a lepsi :)

jinak holky budu drzet pesti at mate rychly a bezproblemovy porod :)

@Iškaa jo kojeni je veda, me vubec nenapadlo, ze maly se vlastne musi naucit sat a ja s nim vlastne manipulovat. jsem myslela, ze ho prilozim k prsu, on se chytne a bude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
26.11.13 19:32

Ahoj holky. Tak nase Jasminka se narodila 24.11. ve 14.29, 3050 g a 47 cm. Je krasna, zdrava a vlasata. Fotku poslu. Od prvni kontrakce trval porod 23 hodin, ale stalo to zato!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
26.11.13 20:02

Moc gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.11.13 20:16

@Deeh :lol: tak na cm to moc neleti - teda ano, ale ne jako na tech gramech, to mi dej potom vedet kolik bude mit v 6 tydnech :palec:

@Schara tyyy brdo, to to leti, uz jste doma! Verim, ze nove protredi se bude Filipkovi libit a bude v nem spokojeny. No jo, to kojeni je boj od zacatku do konce. Zkus kloboucky na chvili - nez se bradavky zahoji. Taky mi v porodce rikaly, ze i samotne mlicko pomaha na zahojeni bradavek :nevim: Drzim palecky at mas s Filipkem pohodove sestinedelko :hug:

@kamkakamka moc gratuluju k Jasmince. To je tak krasny jmeno! A tesim se na fotecku.. Schvalne jestli je tmavsi - po tatinkovi. Lillinka nam trochu vybledla, ale porad se ji drzi krasna barvicka :srdce: Klobouk dolu! 23hodin, to je dost! I kdyz zalezi, jak pravidelne byly. Snad jsi netrpela celych 23hodin v silenych bolestech a kontrakcich s kratkym intervalem! Tak se, devcatka, opatrujte! :hug:

To je radosti, to je radosti :dance:

Mne sstune Emicka. Vecer ji vylitla teplota skoro k 39stupnu… Chudatko moje prdelkovaty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
26.11.13 21:53

@kamkakamka Ju, gratuluju :kytka: Ať jste obě zdravé jako rybičky a na fotku se těším! :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.11.13 08:04

@kamkakamka moc moc gratuluju :srdce:

holky, noc je za námi. os té doby co jsem doma, tak semaly budí porád na jidlo, co 2-3 hodky. vyspana jakz takz jsem, to jo, ale to prisavani :,( to je boj, nekdy se chytne hned, nekdy za hodku, pak u toho usina, lechtam ho na bradicce aby sal. pak se treba po peti az deseti min odpoji a znova. navic mi moc nechce prave prso, mam tam mensi bradavku tak asi proto a prave mi prijde, ze nestiha delat mliko :( jsem z toho zoufala, navic to jedno nocni kojeni mi vyblinkal temer hned, asi jak byl uvztekany, takze vsechna prace prisla nazmar. no vydrzime sna nejak do zitra a zitra jdeme poprve k pediatricce a proberu to s ni. holky uz me i v noci napadlo, ze mliko odstrikam a dam mu ho z lahvicky :oops: :oops:

@Barčí1411 kloboucky mi muz koupi odpoledne, do te doby musim vydrzet… myslis, ze se s nimi treba lip prisaje? at se emicka brzy uzdravi, slunicko maly :hug:

jinak muz je zlaty, porad me chvali, jak jsem dobra, ze nam to jde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital