Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, prdíky, to je peklo, já dávám espumisan, používám rektální rourku, bio gaiu jsem měla u Vikči, teď zkusím probio kapky od Biopronu…tak se držte se!!!to přejde… ![]()
Ahoj všem
Pro případ, že byste chtěli podpořit naši malou mediální hvězdu (Klárinku Č.):
Na stránkách Nymburského deníku byla spuštěna anketa o nejkrásnější miminko ![]()
@anlendy. píše:
@Iškaa my to nakonec udělali tak, že budeme na víkendy jezdit do Prahy, nechci tam moc dlouho být. Nejak jsem si to tu oblíbilana stěhování jsem zvykla, to mi nevadí
děkujeme
ahoj, pokud máš možnost, tak to je super kompromis - vždyť let trvá chvilku
jo a super metříky - úplně mi pozvedly vánočního ducha ![]()
@Barčí1411 píše:
@Klairs… A odkud, ze to jsi? Vidim nymbursko…
bydlíme v Poříčanech, spadáme tedy pod Kolín, ale Nymburk máme blížejc ![]()
Máme kontrolu za sebou, malá váží 3,99 - takže už dohnala zpět porodní váhu (je nám dnes 12 dní), Má od porodnice zanícená očička, tak pořád kapeme a dnes nám dr ukázala jak na masáž slzných kanálků, tak jí snad neublížím a nezamáčknu očička
![]()
@Klairs bydlis 20km ode mne
![]()
I my dnes mame za sebou KO - v 6 tydnech. Mala ma 4400g a 54cm (pred mesicem mela 3160g a 52cm - pro predstavu, jak rychle roste
) a vse OK ![]()
@Barčí1411 to je docela vtipny, kdyz si vezmu, ze nas prcek kdyz se narodil, tak mel o 170g min a 1 cm mensi
nez mate vy ted, tak to jsem zvedava, jak to bude za 6 tydnu ![]()
Ahojda. tak my uz jsme doma
sice s tima prisvanim bojujeme, ale pribral, tak nas pustili. Holky, ale bradavky mam pokousane a prsa se nalejvaj a bolej. Jinak je vse ok
jinak jsem zvedava jak maly zareaguje na zmenu prostredi a doufam, ze to prichytavani bude jen lepsi a lepsi ![]()
jinak holky budu drzet pesti at mate rychly a bezproblemovy porod ![]()
@Iškaa jo kojeni je veda, me vubec nenapadlo, ze maly se vlastne musi naucit sat a ja s nim vlastne manipulovat. jsem myslela, ze ho prilozim k prsu, on se chytne a bude ![]()
Ahoj holky. Tak nase Jasminka se narodila 24.11. ve 14.29, 3050 g a 47 cm. Je krasna, zdrava a vlasata. Fotku poslu. Od prvni kontrakce trval porod 23 hodin, ale stalo to zato!!!
@Deeh
tak na cm to moc neleti - teda ano, ale ne jako na tech gramech, to mi dej potom vedet kolik bude mit v 6 tydnech ![]()
@Schara tyyy brdo, to to leti, uz jste doma! Verim, ze nove protredi se bude Filipkovi libit a bude v nem spokojeny. No jo, to kojeni je boj od zacatku do konce. Zkus kloboucky na chvili - nez se bradavky zahoji. Taky mi v porodce rikaly, ze i samotne mlicko pomaha na zahojeni bradavek
Drzim palecky at mas s Filipkem pohodove sestinedelko ![]()
@kamkakamka moc gratuluju k Jasmince. To je tak krasny jmeno! A tesim se na fotecku.. Schvalne jestli je tmavsi - po tatinkovi. Lillinka nam trochu vybledla, ale porad se ji drzi krasna barvicka
Klobouk dolu! 23hodin, to je dost! I kdyz zalezi, jak pravidelne byly. Snad jsi netrpela celych 23hodin v silenych bolestech a kontrakcich s kratkym intervalem! Tak se, devcatka, opatrujte! ![]()
To je radosti, to je radosti ![]()
Mne sstune Emicka. Vecer ji vylitla teplota skoro k 39stupnu… Chudatko moje prdelkovaty…
@kamkakamka Ju, gratuluju
Ať jste obě zdravé jako rybičky a na fotku se těším!
![]()
@kamkakamka moc moc gratuluju ![]()
holky, noc je za námi. os té doby co jsem doma, tak semaly budí porád na jidlo, co 2-3 hodky. vyspana jakz takz jsem, to jo, ale to prisavani
to je boj, nekdy se chytne hned, nekdy za hodku, pak u toho usina, lechtam ho na bradicce aby sal. pak se treba po peti az deseti min odpoji a znova. navic mi moc nechce prave prso, mam tam mensi bradavku tak asi proto a prave mi prijde, ze nestiha delat mliko
jsem z toho zoufala, navic to jedno nocni kojeni mi vyblinkal temer hned, asi jak byl uvztekany, takze vsechna prace prisla nazmar. no vydrzime sna nejak do zitra a zitra jdeme poprve k pediatricce a proberu to s ni. holky uz me i v noci napadlo, ze mliko odstrikam a dam mu ho z lahvicky
![]()
@Barčí1411 kloboucky mi muz koupi odpoledne, do te doby musim vydrzet… myslis, ze se s nimi treba lip prisaje? at se emicka brzy uzdravi, slunicko maly ![]()
jinak muz je zlaty, porad me chvali, jak jsem dobra, ze nam to jde ![]()