TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10098
2.4.14 21:11

Moc vám všem děkuji za gratulace :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.4.14 21:15

Holky, peču kachničku a k tomu dělám červené zelí… Potřebuju umýt lednici a mrazák, tak se zbavuju jídla. Už ji peču skoro 3 hodiny. Co jste měli k večeři vy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.4.14 21:17

@Nikkolla Nevím, prý se u mimča teplota do 38 neřeší, teda večer. Ale to musíš poznat ty, jestli je jiný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
2.4.14 21:19

Zdravim vas holky, poctive docitam vzdy vecer, ale uz pak nemam silu odepisovat :). Hezke pocasi nas laka byt casto venku, ale posledni dobou bojujeme v kocarku. Terka nevidi a kdyz nespinka tak casto rve :nevim:. Se sportakem chci jeste chvili pockat, tak bojujem :mrgreen:

@crazyidea gratuluji k nove praci, je fajn, ze se zadarilo tak rychle :palec:

Uzamceni uz se tu resilo a taky jsem pro… prave ze sem nechci nejak davat fotky tak by to bylo fajn a mohli bychom se pochlubit jak rosteme. Takze na me prosim nezapomente :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
2.4.14 21:23

@kamkakamka to bude kachna u vas k veceri? Tebe by pritel za to miloval, kachnu miluje, ale k veceri ji jeste nemel :D

@Nikkolla bez odectu to neres, kdyz odectes pul stupne je to o. k. Me dr. rikala, ze do 38 st. po odectu to nemam resit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
2.4.14 21:32

Ahoj holky, dnes jsme byly na Prevenaru a malá vůbec neplakala!! 8o :hug: má krásných 6,75kg – před 3 týdny měla 6,15 a 65cm :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.4.14 21:34

@verča 1 No, za chvíli bude hotová, takže to tak vyjde, že jí partner bude mít k večeři, až přijde z práce. My totiž večeříme klidně i v jedenáct. :mrgreen: A snídáme klidně v poledne. :mrgreen: Máme takový zvláštní režim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.4.14 21:36

@Klairs Krásné míry. Jsem zvědavá na tu moji princeznu, jestli už bude mít aspoň přes 5 kg. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
2.4.14 21:40

@kamkakamka
@verča 1
Jasný nic mu dávat nebudu, jen si ho radsi pohlidam. Obcas namatkově přeměřuji a vetsinou má 37,2 ( vlastne asi vzdycky, po ockovani to nepocitam ). Už spinká, akorát vytuhl vedle mě v postely, tak nevim jestli ho mám přenést. Spíš podle toho v jakém stvu příjde tatínek… Zase šel utužovat pracovní vztahy se zákazníkama na véču ( u které to samozřejmě nezůstane ).

Taková luxusní véča…hmmm taky bych si dala říct… Já u segry snědla dva kousky pizzky, 2 zákusky a před chvílou jsem zblajzla jogutr s vánočkou… :roll: opravdu vydatná večeře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
2.4.14 21:53

@kamkakamka
ty jo, kachnu mám ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
3.4.14 02:12

Ahojte, přidávám zajímavou nabidku na pampers - Kaufland… Pri me smule jsem si zrovn v patek objednala 3baliky pres net za 299,–:pocitac:
Ale i tak si ještě pro dva zitra zkáknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.4.14 06:36

Ahojda holky :)

@kamkakamka no tak kachnicka, mnam :) akorat zeli ja ted nemuzu, nespal by malej a ja taky pak ne :mrgreen: ale me by stacila jen ta kachna :lol: A co pritel, tomu chutna nase kuchyne? A co to uzamceni?

Májo, kdyz ti chybel posledni rok, nejde si zjistit ri podani nove prihlasky, jestli by ti to co jsi studovala a udelala neuznali a ty vicemene navazala tam kde jsi skoncila? Ja co ted studuju, podobny obor tomu co uz mam, tak to co se shodovalo jsem si nechala uznat :) akorat ted ve tretaku se neshoduje nic, to uz mam specificke predmety :mrgreen:

@crazyidea gratuluji k nové práci :) :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
3.4.14 09:40

@Nikkolla tak to ze tehotenstvi je nejkrasnejsi obdobi zeny musel vypustit z ust nekdo, kdo tehotny nebyl :-). Jako poctive jooo je to zvlastni pocit, ze v tobe vznika novy zivot, pak citit prvni doteky, to je fajn, ale ty pocstecni nevolnosti a pak tech poslednich 2-3 mesicu ke konci, joooo to byla lahoda, kdyz si clovek nevidi na spicku prstu u nohou a zadycha se pri jakemkoliv pohyby… atd. Ale to miminko za to stoji, no :-)

@kamkakamka my peceme kachnu k obedu obvykle :-) a to je vzdycky pochoutecka, peceme ji cca 5 hodin asina 140, tak je to pak namka, akorat to zasmradne cely byt :-)

@verča 1 pamatuji si to dobre, ze jsi z CB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
3.4.14 10:07

@Deeh ano pamatujes, jsem kousek od C. B :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
3.4.14 10:09

Ahoj holky.

@Deeh taky jste meli „peknou“ cestu k mimcu. Emca je z Natalartu po 5lete „praci“ (mam zdrav. problemy, ktere zapricinuji neplodnost, samovolne potraty…, byla jsem na hormonech a jinych lecich, IUI, IUI s AIH, IVF - nakonec jsem nesla a za cca 7 mesicu jsem otehotnela - jen tak, prirodni cestou - ale totalne jsem vypla, mela jsem jiny starosti a zacala jsem dodelavat vejsku). I OG se divil, jak se „to“ podarilo. Jinak k Lillince jsem prisla ani nevim jak - teda vim, ale povedlo se snad napoprve.

@kamkakamka ja jsem chtela deti 3!!! Chapes to? 8o Dneska si drbu hlavu, jak jsem neco takovyho mohla vypustit z huby :lol: 2 deti jsou akorat, nekdy az moc :lol: Tehotenstvi - ani jedno - jsem si fakt neuzivala. Porod - no rodit Emu jako Lillinu, tak se Lillina nikdy nenarodi, protoze druhy dite bych nechtela :lol: A prej se casem na porod zapomina… Ja si svuj posledni porod pamatuju do posledniho puntiku a uz nikdy - NIKDY - v zivote nehodlam tehotnet a ani rodit :! Taky jsem dost pohodlna a mam rada svuj klid, jsem hystericka, kdyz deti jeci a nervozni stara breca, kterej se porad neco nelibi :lol:… Toz sobecek rozhodne nejsi :mrgreen:

Jo - rezim, koukam, mame podobnej :lol: Ale jen teda u nas dvou - Eme tak nejak varim vcas :lol:

No, ja tu mela uz dnes navstevu z cizinecke olicie - prisli se podivat jestli ma Rick trenky u me v supliku :roll: :zed: Ma zazadano o trvalej pobyt. Nejak me nenapadlo, ze znova prijdou prudit, jestli spolu zijeme, mame deti atd… No, prisly rano pred 9 hodinou dve devcata. Vzbudily mi malou, Emcu vyplasily a Ricka, diky Bohu, nechaly spat, protoze celou noc problil… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí