Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, peču kachničku a k tomu dělám červené zelí… Potřebuju umýt lednici a mrazák, tak se zbavuju jídla. Už ji peču skoro 3 hodiny. Co jste měli k večeři vy? ![]()
@Nikkolla Nevím, prý se u mimča teplota do 38 neřeší, teda večer. Ale to musíš poznat ty, jestli je jiný. ![]()
Zdravim vas holky, poctive docitam vzdy vecer, ale uz pak nemam silu odepisovat
. Hezke pocasi nas laka byt casto venku, ale posledni dobou bojujeme v kocarku. Terka nevidi a kdyz nespinka tak casto rve
. Se sportakem chci jeste chvili pockat, tak bojujem ![]()
@crazyidea gratuluji k nove praci, je fajn, ze se zadarilo tak rychle ![]()
Uzamceni uz se tu resilo a taky jsem pro… prave ze sem nechci nejak davat fotky tak by to bylo fajn a mohli bychom se pochlubit jak rosteme. Takze na me prosim nezapomente ![]()
@kamkakamka to bude kachna u vas k veceri? Tebe by pritel za to miloval, kachnu miluje, ale k veceri ji jeste nemel ![]()
@Nikkolla bez odectu to neres, kdyz odectes pul stupne je to o. k. Me dr. rikala, ze do 38 st. po odectu to nemam resit…
Ahoj holky, dnes jsme byly na Prevenaru a malá vůbec neplakala!!
má krásných 6,75kg – před 3 týdny měla 6,15 a 65cm ![]()
@verča 1 No, za chvíli bude hotová, takže to tak vyjde, že jí partner bude mít k večeři, až přijde z práce. My totiž večeříme klidně i v jedenáct.
A snídáme klidně v poledne.
Máme takový zvláštní režim. ![]()
@Klairs Krásné míry. Jsem zvědavá na tu moji princeznu, jestli už bude mít aspoň přes 5 kg. ![]()
@kamkakamka
@verča 1
Jasný nic mu dávat nebudu, jen si ho radsi pohlidam. Obcas namatkově přeměřuji a vetsinou má 37,2 ( vlastne asi vzdycky, po ockovani to nepocitam ). Už spinká, akorát vytuhl vedle mě v postely, tak nevim jestli ho mám přenést. Spíš podle toho v jakém stvu příjde tatínek… Zase šel utužovat pracovní vztahy se zákazníkama na véču ( u které to samozřejmě nezůstane ).
Taková luxusní véča…hmmm taky bych si dala říct… Já u segry snědla dva kousky pizzky, 2 zákusky a před chvílou jsem zblajzla jogutr s vánočkou…
opravdu vydatná večeře.
Ahojte, přidávám zajímavou nabidku na pampers - Kaufland… Pri me smule jsem si zrovn v patek objednala 3baliky pres net za 299,–:pocitac:
Ale i tak si ještě pro dva zitra zkáknu
Ahojda holky ![]()
@kamkakamka no tak kachnicka, mnam
akorat zeli ja ted nemuzu, nespal by malej a ja taky pak ne
ale me by stacila jen ta kachna
A co pritel, tomu chutna nase kuchyne? A co to uzamceni?
Májo, kdyz ti chybel posledni rok, nejde si zjistit ri podani nove prihlasky, jestli by ti to co jsi studovala a udelala neuznali a ty vicemene navazala tam kde jsi skoncila? Ja co ted studuju, podobny obor tomu co uz mam, tak to co se shodovalo jsem si nechala uznat
akorat ted ve tretaku se neshoduje nic, to uz mam specificke predmety ![]()
@crazyidea gratuluji k nové práci
![]()
@Nikkolla tak to ze tehotenstvi je nejkrasnejsi obdobi zeny musel vypustit z ust nekdo, kdo tehotny nebyl
. Jako poctive jooo je to zvlastni pocit, ze v tobe vznika novy zivot, pak citit prvni doteky, to je fajn, ale ty pocstecni nevolnosti a pak tech poslednich 2-3 mesicu ke konci, joooo to byla lahoda, kdyz si clovek nevidi na spicku prstu u nohou a zadycha se pri jakemkoliv pohyby… atd. Ale to miminko za to stoji, no ![]()
@kamkakamka my peceme kachnu k obedu obvykle
a to je vzdycky pochoutecka, peceme ji cca 5 hodin asina 140, tak je to pak namka, akorat to zasmradne cely byt ![]()
@verča 1 pamatuji si to dobre, ze jsi z CB?
Ahoj holky.
@Deeh taky jste meli „peknou“ cestu k mimcu. Emca je z Natalartu po 5lete „praci“ (mam zdrav. problemy, ktere zapricinuji neplodnost, samovolne potraty…, byla jsem na hormonech a jinych lecich, IUI, IUI s AIH, IVF - nakonec jsem nesla a za cca 7 mesicu jsem otehotnela - jen tak, prirodni cestou - ale totalne jsem vypla, mela jsem jiny starosti a zacala jsem dodelavat vejsku). I OG se divil, jak se „to“ podarilo. Jinak k Lillince jsem prisla ani nevim jak - teda vim, ale povedlo se snad napoprve.
@kamkakamka ja jsem chtela deti 3!!! Chapes to?
Dneska si drbu hlavu, jak jsem neco takovyho mohla vypustit z huby
2 deti jsou akorat, nekdy az moc
Tehotenstvi - ani jedno - jsem si fakt neuzivala. Porod - no rodit Emu jako Lillinu, tak se Lillina nikdy nenarodi, protoze druhy dite bych nechtela
A prej se casem na porod zapomina… Ja si svuj posledni porod pamatuju do posledniho puntiku a uz nikdy - NIKDY - v zivote nehodlam tehotnet a ani rodit
Taky jsem dost pohodlna a mam rada svuj klid, jsem hystericka, kdyz deti jeci a nervozni stara breca, kterej se porad neco nelibi
… Toz sobecek rozhodne nejsi ![]()
Jo - rezim, koukam, mame podobnej
Ale jen teda u nas dvou - Eme tak nejak varim vcas ![]()
No, ja tu mela uz dnes navstevu z cizinecke olicie - prisli se podivat jestli ma Rick trenky u me v supliku
Ma zazadano o trvalej pobyt. Nejak me nenapadlo, ze znova prijdou prudit, jestli spolu zijeme, mame deti atd… No, prisly rano pred 9 hodinou dve devcata. Vzbudily mi malou, Emcu vyplasily a Ricka, diky Bohu, nechaly spat, protoze celou noc problil… ![]()