TP Listopad 2013

• Fotoalbum (227)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1331
4.4.14 09:15

@verča 1 a povedlo se vam to aspon hned na 1.IVF? 4 roky cekat uz je fakt dost, to vubec nezavidim, o to je to ted ale sladsi odmena, co :-)

@kamkakamka usinani je u nas zatim pohodicka, tukam na vsechno, co jde a doufam, ze to tak vydrzi. Kolem 21 h. polozim do postylky, pohladim, dam pusinku a reknu dobrou noc, nekdy se trochu vrti, tak se schovam, ale necham mu mou ruku a do 5 min. spinka.

Dneska mel Venousek rano uplne rozdrapanou tvaricku u ouska, asi ho neco hrozne svedi, ted jeste spinka, tak jsem zvedava az se probudi, jak to bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
4.4.14 09:18

@Schara tak to jsi dobra, ze ses vrhla jeste na dalsi studium, ale pokud by to melo pomoct v praci, tak se to hodi. Diplomku jsem odsunula na podzim a pokud vyjdou statnice v lednu, tak uz taky zapracujem na dalsim a to bude teprve jizda s dvouma mimcama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
753
4.4.14 10:19

@kamkakamka Taky souhlasím :palec:
@Schara @samurajka holky klobouk dolů, já si chtěla při mateřské dodělat ty dva roky na Mgr., ale teď si fakt nejsem jistá, zda bych to s malou dala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
4.4.14 10:22

Ahoj holky, taktéž mám prcka narozeného v listopadu minulého roku, občas k vám nakouknu, zda řešíte stejné problémy, které se nás také týkají :-) Ráda bych se k vám přidala, pokud to je možné?
Chtěla jsem se vás zeptat, zda některá nemáte zkušenosti s nočním buzením?! Náš špunt-Lukášek se poslední týden po druhém krmení budí, vyžaduje dudlík, jakmile mu ho dám do pusy, tak spokojeně spí, ale tato situace se opakuje několikrát za noc, bohužel i za hodinu. Nevíte, jak tuto situaci řešit, aby spal klidným spánkem až do rána? Děkuji za případné odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
4.4.14 11:18

@Deeh meli jsme 2 neuspesne pokusy a pak se zadarilo ze zamrazenych embryek. Ale sladkou odmenu ted drzim v naruci takze to stalo za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
4.4.14 11:33

@lucyfree
Ono zalezi na tom, jakou mas treba podporu manzela nebo rodicu, ale myslim si, ze je lepsi to zkusit na rodicovske, nez pak pri zamestnani a detech zaroven. Tak smele do toho :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1109
4.4.14 11:34

Ahoj, holky, skoro měsíc jme tu nebyla, ani nemám čas dočíst vaše příspěvky. zdravím všechny. Naša cácora se dva dny otáčí na břicho, tak už asi dáme dolej postýlku. Jinak teda přes den míň spí, ale hlavně že chrápe v noci. Jo, a vypadá to na zuby. Dělají se bouličky na dáseňkách a dře si je látkou a rukou. Jinak přikrmování hrůza, u syna jsem to nezažila, to bylo ok. Tohle mrně si vykřičí mlíčko - flaštičku a hotovo. Polyká dobře, ale zeleninu zvrací. Skleničky jakžtakž toleruje, moje vařené vyzvrátí. Taky jsem byla vyřizovat rodičovský př. Dala jsem to nakonec na tři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.4.14 11:36
@Vandulle píše:
Ahoj holky, taktéž mám prcka narozeného v listopadu minulého roku, občas k vám nakouknu, zda řešíte stejné problémy, které se nás také týkají :-) Ráda bych se k vám přidala, pokud to je možné?
Chtěla jsem se vás zeptat, zda některá nemáte zkušenosti s nočním buzením?! Náš špunt-Lukášek se poslední týden po druhém krmení budí, vyžaduje dudlík, jakmile mu ho dám do pusy, tak spokojeně spí, ale tato situace se opakuje několikrát za noc, bohužel i za hodinu. Nevíte, jak tuto situaci řešit, aby spal klidným spánkem až do rána? Děkuji za případné odpovědi :-)

Vítej! Já si myslím, že už mu nestačí mlíčko a bude to chtít přikrmy. Malá mi od šestinedělí spí celou noc, usíná kolem půl sedmé večer, ráno jí kolem šesté - půl sedmé. Taky se mi začala kolem druhé budit, tak ji vždy napolohuju, dám plenku k pusénce, dudan a řeknu „Hají“ a hotovo. Zaspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.4.14 11:38
@lucyfree píše:
@kamkakamka Taky souhlasím :palec:
@Schara @samurajka holky klobouk dolů, já si chtěla při mateřské dodělat ty dva roky na Mgr., ale teď si fakt nejsem jistá, zda bych to s malou dala :think:

dáš, taky to za dva roky plánuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.4.14 14:20

Ahojda holky :)
tak je za nami prevazeni, premereni a ockovani. Malej vazi 7,36kg a meri 67,5cm :) malej je sikovnej, pani doktorka nam ho pochvalila :) ted spinka na balkone zlaticko nase. A na ocicko jsme dostali mast i kapicky, tak snad bude brzy ok :)
Dneska me u kojeni pekne kousnul v cekarne po ockovani, to mam asi za to, ze jsem se na tom prikori podilela a drzela ho.

@samurajka no me budou cekat statnice az za rok v zari, takze mam casu habadej :) jen musim ted udelat tech 30kreditu at muzu opakovat rocnik, uz mam 4 :lol: :mrgreen:

@lucyfree jako je to zahul chodit ted na zkousky, ale popravde chodit k tomu jeste do prace, to bych uz vubec nedala a nebo se dvema detma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
4.4.14 16:03

Holky, poslal jsem vám pozvánky, měly byste je mít po kliknutí na váš profil. Nevím, jestli jsem na někoho nezapomněla…určitě ano, tak popř. zažádejte o členství, prosím. Hodím sem ještě odkaz na skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
4.4.14 16:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
4.4.14 21:28

@Vandulle Ahojky naše malá to začala dělat tak měsíc zpátky taky :zed: Na jídlo se sice budí jen jednou za noc, ale na dudlíka každou chvilku. Už se to ale začalo postupně zlepšovat a teď se mi vzbudí tak 2× :palec: asi to chce vydržet a taky jsem ji po krmení v noci přestala dávat dudlíka a usne v pohodě bez něj. :dance:
@samurajka snad se k tomu dokopu až malá trošku povyroste :roll:
@Schara Já dělala Bc. při práci a šlo to :think:
@zoe546 Třeba začneme stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.14 21:45

Ahojky, pročítám tu vaše diskuze a chtěla bych se zeptat, kolikrát v noci kojíte???
U nás to vypadá asi takhle… Matěj krásně sám usne mezi půl osmou a osmou. Na první kojení se vzbudí okolo 23 pak okolo půl 2, půl 3 a 5 ráno je to plus mínus autobus, někdy se mi podaří ho místo jednoho kojení uspat, A někdy se budí co hodinu :-( dudlík nedudláme vyzkoušeli jsme už všechny možný a žádnej mu nejede, nemáte nějaký tip na delší spánek :-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
4.4.14 22:23
@žirafáček Matěj píše:
Ahojky, pročítám tu vaše diskuze a chtěla bych se zeptat, kolikrát v noci kojíte???
U nás to vypadá asi takhle… Matěj krásně sám usne mezi půl osmou a osmou. Na první kojení se vzbudí okolo 23 pak okolo půl 2, půl 3 a 5 ráno je to plus mínus autobus, někdy se mi podaří ho místo jednoho kojení uspat, A někdy se budí co hodinu :-( dudlík nedudláme vyzkoušeli jsme už všechny možný a žádnej mu nejede, nemáte nějaký tip na delší spánek :-) díky

Ahoj tak průměrně 2× nekdy výjmečně 3× když je protivka, podle toho jak mám mlíka( od narození si jede na obouch prsech ) a i to už mu přestává stačit tak mu dám párkrát do týdne UM od hippu na bříško - jen před spaním a je klid.
Jediný dudlík co snese ( dávám zase jen před spaním ) je od MAM s tou sametovou savičkou -je placatej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí