TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
5.9.22 07:53

My měli včera večer s manželem u vínka 5ti hodinovou debatu o 2.miminku jestli ani nebo ne. Vypadá to, ze nakonec do druhého půjdeme (příští týden jsem objednaná do CAR). Tak ten termín rušit nebudu. Říkal mi, ze je hold možná trochu sobeckej, ale ze rodinnej typ vůbec není. Huga miluje a udělal by pro nej cokoliv, ale od mého těhotenství nás vztah je jiný. Ze se mi změnila postava a už ho nepritahuju jako dřív. Ze by byl mnohem radši, kdybychom zůstali u jednoho a já se zase více starala o sebe, ze by Huga pohlidal. Hold ve víně je pravda a upřímnost nade vse. :nevim: Ale ze pokud cítím, ze druhé opravdu chci, tak ze si mysli, ze bychom ten CAR neměli odkládat a jít do toho teď hned okamžitě. Ze čím později, tím už vůbec do toho jít nechce. Ze má svůj věk a už má rád své pohodlí. A ze od mého těhotenství to bylo nejhorší období v jeho životě. No já jsem si uvědomila sama pro sebe, ze jestli ode mě manžel někdy odejde, budu mít aspoň ty dvě děti. Ale třeba to bude v pohodě. Já věřím, ze to druhé bude mít stejně tak rád jako Huga. Včera mi narovinu řekl, ze kdyby si měl vybrat, jestli zachrání mě nebo Huga a vybrat si, vybral by si Huga. :nevim: Asi je to přirozený, já bych nevolala jinak :nevim: :lol: no ale večer jsme zakončili sexem po dlouhé době :lol:

• načítám...
459
5.9.22 08:39

@MILINKA35 Já si chci letos zase pořídit slevové kuponky z Marianne (slevy jsou na 16. až 18. září), ale budu hlídat ceny toho, co budu chtít pořídit, předem, protože loni některé obchody těsně před zboží zdražily, aby vytvořily zdání slev :pocitac:. Chtěla bych pořídit hlavně fusak od Petite and Mars.

@kambalaka Hodně upřímná debata mezi vámi dvěma, ale dobře, aspoň se pročistil vzduch :pankac:. Tak držím palce.

Holky zajímavý rozhovor o BLW zde: https://www.youtube.com/watch?… Ještě to nemám doposlouchaný a zdaleka se vším teda nesouhlasím.. třeba jak tam říká, že se nemá miminko „nutit“ do jídla, resp. že máme jen nabídnout lžičku a ono samo to má sníst, hm, naše malá by takhle byla každé dopoledne a večer naprosto o hladu. Krmíme jí kašičkou a aby jí snědla, děláme trochu skopičinky, aby jí spapala, kdybychom 100 % čekali, až to sní sama, tak by se nenajedla a pak byla dopoledne a večer nevrlá z hladu. Přece když mi kolem 6. nebude chtít jíst, nebudu jí nabízet kašičku dál i v 7, v 8, v 9, v 10 hodin… to nechápu 8o.

• načítám...
459
5.9.22 08:58

Dáváte někdo miminku punčocháče? Jaké kupujete? 100 % bavlnu nebo směs bavlna/polyamid/elastan? Já chtěla pořídit, ale nevím, jestli jsou ty ne 100 % balvněné na tělo příjemné. Sama nesnáším „kousavé“ punčochy :lol:.

• načítám...
1738
5.9.22 09:22

@kambalaka to je roman ten vas vztah. Ty jsi tam, ale ta mila obetava a tvuj muz je arogantni macho. Zapletka dobry, ale chybi tam trocha italie na ten usmirovaci sex. :lol: Manzel ma pravdu v tom cim vic se to bude natahovat tim spis nebude chtit. :nevim:

@Sissela To je asi vsude elastan ne? To di nedokazi bez predstavit. Zacinam ted davat a pres to teplacky. Je uz hrozne chladno z rana. Dneska jsem dala i ty boty. Uplne skvele i se v tom plazi. Jen to ma jak Kocka v botach (gender korrekt verze zname pohadky) mrnousek. :mrgreen:

• načítám...
7611
5.9.22 09:47

@TerezkaSt nejlepší je, ze on mi to i sám o sobě řekne, ze ví, ze je sobeckej, ale zase na druhou stranu vím, ze i když by od nás jednou třeba odešel, tak by nás finančně zabezpečil a nevykašlal se na nás. No rekl mi, ze děti nechtěl nikdy a nejradši by žil životem - měsíc bydlet tam a měsíc zase tam. No teď máme Huga. Myslel si, ze se s dítětem změní, ale nezměnil a ta mateřská citová povinnost tam z jeho strany není. Sám od sebe nic neudělá, ale když bych mu řekla:” potrebuju, abys ho dnes vykoupal”, tak to udělá. No je to těžký, jeho rodiče se rozvedli, když byl ještě malý a v 15ti odešel z domova. Teď už nemá ani jednoho z rodičů, protože jsou po smrti. On tu rodinu v sobě proste nemá :nevim: to my jsme vzdycky byli úplná rodina, která se pravidelně scházela a slavila každé- jak by manžel řekl “každé prdnutí” 😁 manžel oslavy a rodinné sešlosti vyloženě nesnáší. Kolikrát jsem jela na rodinnou oslavu bez něj. Hold vlk samotář :nevim:

• načítám...
3555
5.9.22 10:17

@kambalaka u nás je muž rodinný typ. Já jsem něco mezi. Ale je fakt, že teď už za mnou přijde, jestli potřebuji s něčím pomoct a už se učím mu říct sama od sebe. Včera jsem měla i čas na sebe, 2 hodinky jsem koukala na seriál, šli ven a večer jsem si po domluvě dala vanu a udělala ze sebe člověka. Ohledně sexuality, spíš to teď brzdim já, muž by mohl pořád a říkal mi, že ho přitahují pořád stejně. Druhé dítě, teď je stopka z mé strany a přemýšlím, jestli chci druhé. Předtím u mě jasná volba, ale bude mi teď 36 a ty roky jsou strašně znát. I když si to dokážu ještě představit, že bych byla těhotná, měla bych své soukromí, bez tchyně a pod každodenní kontrolou, tak to je taky sakra změna a na tu si konečně zvykám a začínám se uvolňovat. Muž začíná z její péče a omotani taky konečně 🙏 takže uvidíme. U vás bych nečekala. Víš, na čem jsi a ano, ve víně je pravda. Já jsem si vždy říkala nejhorší varianty životní ( ty vidíš odchod manžela) tak jsi s tím někde vzdáleně smirena a vyrovnala by jsi se s tím. A finančně budeš zajištěna. Z druhé strany tě muž miluje, to by ti neříkal o druhém dítěti. :srdce: můj táta měl mel to samé. Jedinacek, táta mu umřel a máma se ho tak nějak vzdala. Vychovala ho babi, v 15 ti odešel. Chybí mu ten mateřskej cit a jde to znát. Někdy mi přijde, že žárlí, když tam. Jsme. Tohle pořádně nepoznal. Taky takovej vlk samotář. Je na zahradě, les, ryby… A občas mezi lidi a spíš jen s maminou

• načítám...
6702
5.9.22 10:26

@Sissela já jsem koupila troje, ale nějak jsem nekoukala na materiál, tak uvidím :D mám jedny z Lidlu a dvoje z Hmka..zatím nedávám @TerezkaSt tyjo, ty obří botky :mrgreen: my tu takovou zimu ještě nemáme :D, Mareckovi je porad teplo, nechce deku večer..má jen pyzamo.. :roll: v kočárku má ty kožené botky..dneska dostal kapuci a byl úplně zpoceny :zed:
Posílám generační fotku, Mareček ve čtvrtek 8m a jeho pradeda 81 :D

• načítám...
1347
5.9.22 10:36

@kambalaka ja si to taky predstavovala jinak. Taky jsem byla hrozna naivka v tom jak dite funguje. Ted si rvu vlasy z kazdy chvíle, kdy sem pohrdala tema uricenejma, unavenejma maminkama treba v MHD :roll: :lol:. Nj asi karma… :lol:

• načítám...
3961
5.9.22 10:38

@Petrussee Jee to je krasny s pradedou :srdce: Taky mame jeste teplo. Vetsinou ani ponozky nema, prikrejvam ho az kdyz usne, jinak se zurive odkopava, spaci pytel ted nesnese..

• načítám...
7611
5.9.22 10:40

My za chvíli s Hugem vyrážíme poprvé na kroužek na plavání, tak držte palce, ať se neutopíme 😁

• načítám...
3961
5.9.22 10:41

@kajka kajka Moje segra mela prvni dite kdyz mi bylo 17, takze jsem trochu tusila, ze to neni prochazka ruzovou zahradou :) Kdyz jsem pracovala v restauraci, tak matky s detma jsem vzdycky obsluhovala ja - kluci kolegove na to nemeli nervy :D Stejne jsem si obcas pomyslela neco ve stylu “jasne ze ma urvany dite kdyz je sama v nervu”.. taky mi to karma vratila, uz dvakrat :D

• načítám...
3961
5.9.22 10:43

@kambalaka Uzijte si plavani! Taky jsem chtela chodit, ale jednak je to tu ted strasne drahy a jak resim ten nastup do skoly, krouzky a vsechno kolem starsiho, tak mimco ma ted smulu :D Ale vidame se ted venku se stejne starejma dvojcatama, az bude hnusne, mame tu hernicku.. to musi stacit.

• načítám...
1479
5.9.22 10:54

@kambalaka Je super, že jste si to vyříkali a dohodli se :) A taky je dobře, že nemáš růžové brýle a počítáš i s variantou, že by odešel. Ale co mám v okolí známé, tak to je přesně naopak.. Chlapi, co nikdy děti nechtěli a víceméně to byl omyl, tak jsou teď nejlepší tátové a ti, co básnili o rodině, tak už vzali nohy na ramena :roll:

Psala jsi, že se hodně omezujete v aktivitách, co jste dřív podnikali.. To se fakt z toho nic nedá s malým? Já třeba měla z tohoto největší strach a nakonec podnikáme všechno s ním. Teda až na kola. V létě ještě pořádně neseděl, tak by do sedačky nemohl

• načítám...
1347
5.9.22 10:56

@kambalaka Tvuj muj je hroznej darecek. Ja bych takoveho muze nesnesla. Zase pro me ale neni dulezite treba to zajisteni. Ten pocit sobectvi by mi hrozne vadil i to, ze ho na me zajima hlavne to jak vypadam. Krasa je pomijiva a kazdy starneme. Byl takovy vzdycky, nebo se to vekem zhorsuje?

• načítám...
7611
5.9.22 11:05

@wendelina30 on je problém, ze jo kočárek nebaví, tak leda střídat s nositkem a taky je komplikovanější, ze je věcně hladovej a ještě nesedí. Ale už je to mnohem lepší než dřív. Zkusíme jít v pátek všichni na houby, vezmu Huga do nosítka. A zkusíme taky nejakej prodlouzenej víkend má podzim, snad už bude Hugi sedět. My jsme vzdycky chodívali do sauny na cele odpoledne a zakoncili to večeři nebo i pro zpestření jsme si platili třeba na 2 hodinky takovej “bordel” pokojíček 😁nebo jsme si jentak třeba řekli, ze si zaletíme na fotbalový zapas… no takové věci zeď proste nejdou a manžel to nějak těžko kouše :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100