TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3555
6.9.22 15:27

@Logodice malej má 73 cm, 9 kg, 3 a 1/4 zubu a česám. I ho vezmu na Prodigy :mrgreen: a viděla jsem kluka, stejně starého a ten měl kudrliny 8o jak dítě v 10 ti letech. Jsem v životě neviděla 8o :mrgreen:

• načítám...
6702
6.9.22 15:28

@Logodice to je ještě málo kilo, jdeme ve čtvrtek na 8m..Mareček bude mít přes 70cm a něco přes 9kg..dlouho jsem ho nevazila :mrgreen: zuby taky žádný..má tam teda takové obrysy dole, tak možná někdy vyrostou :D taky nelezeme, par dni peruje, tak třeba někdy, sed vůbec :mrgreen: takže úplně v klidu :kytka:

• načítám...
3555
6.9.22 15:30

@TerezkaSt hřeben vozím v kočárku a ještě malou petku a ideál. Někdy jako stav nouze vytáhnu igelitak :mrgreen:

• načítám...
6702
6.9.22 15:41

@MILINKA35 ja mu dávám papírové kapesniky, kapsicky ovocné, teď i botky jeho na hraní :mrgreen:

• načítám...
3555
6.9.22 15:41

A musím se pochválit. Zvládla jsem po 2 tel zavolat tchyni. Volá, že jestli platí zittek( ona a její máma) jak sis to domluvila tak to je. Tuto neděli, jestli by jsme přijeli na oběd, pokud něco nemáme. Ano máme a přijedem až 18 ho, děda má narozeniny. Trapné ticho a promiň, řídím, to byla pravda. Není zvyklá, že jí někdo odporuje.
Chlap už stojí při mě. Vidí sám, že není normální, aby se nám do života stále pletla, máme rodinu, žijeme teď hlavně jeden pro druhého, včetně syna a psa. A musí si to uvědomit, než půjde do důchodu. Z mé strany i za cenu toho, že ty vztahy nebudou. Nikdy nebudu bránit vidani vnuka s babi, ale má další babi a dědu, má prababi, tety, máme své aktivity, přátelé. Holky, co je moc, je moc. A muž je lepší a lepší. Fakt ho miluju. Fakt pomáhá. Dnes jede vyřídit věci ohledně věci kolem baráku a prcka si vezme. V klidu si uvařím na dva dny a úklid, ten se nepo se Re, třeba sem nebude jezdit :mrgreen:

• načítám...
3555
6.9.22 15:45

@Petrussee já jsem opět zjistila, že jsem koupila hračky, naštěstí z druhé ruky, že je skoro všechny nepotřebuje :mrgreen: jen jsou dobré kostky, kelímky, xylofon.. Kapesníky mu dám celou krabici, když ji a už má lelky, to je pak taha. Dneska si dal javor list a krupku 🤦 zbytek jsme mu dala. Byli jsme cvicit tak u toho objevuje přírodu :mrgreen:

• načítám...
6702
6.9.22 15:49

@MILINKA35 to je super, ze jste to vyřešili :kytka:, hranice jsou důležité, nastavit hned od začátku..ja tohle teda neznám, malého rodičům spíše nutim, občas ho bere kamarádka..a tchyně vůbec, minule jsem zmínila jakoze oni by si ho tvoje rodiče taky nevzali a on, ja bych jim ho ani nedal :roll: takže u nás tak :nevim:…jo, je baví cokoliv jiného než hračky :mrgreen: tu skládací věž máme a ta ho baví, ale mě nebaví skládat komín porad :mrgreen:

• načítám...
7611
6.9.22 16:19

@TerezkaSt heled, já kdybych se o děti nechtěla starat, tak si je nedělám. Hugísek je poslední dny zlatej, ale je fakt, ze s nim skoro nejsem doma. Každý den kroužky, herničky, návštěvy a úplně super 👍🏻 😁 Hugís se nestíhá nudit a nekňourá 😁

• načítám...
3961
6.9.22 22:04

@Logodice My jsme meli 8mesicni prohlidku vcera a rikala doktorka, ze mam krasne zdrave “roční” dite :D Ma 74cm a 9kg, coz je podle tabulek v roce, ale jak to tady ctu, taky je tady vetsina deti spis vetsi. Nemaj doktori blbe ty tabulky? :D Ale koukala jsem do ockovaku na starsiho syna a ten byl fakt takhle velkej az v roce..

• načítám...
3555
6.9.22 22:26

@Bjetuš já na ty tabulky nekoukám :mrgreen: kdo ví, jak jsou staré :nevim: nám taky říkají, kolik mu je, rok? Ale ve vsi je holčička 9m a ta je obří. To ten 73 cm a 9 kg je fakt prcek :mrgreen:

• načítám...
7611
6.9.22 22:31

Dneska poprvé usnul Hugísek v postýlce sám 🙂 položila jsem ho do postýlky, pohladila, dala pusu a odešla. Když začal víc knourat, přišla jsem, dala dudlík a zase odešla. Pak zase, opět jsem přišla, dala dudlík a odešla. Když už to bylo potřetí, napadlo mě pustit po hooodne dlouhé době kolotoč s odrazem noční oblohy na strop, ale zvuk jsem vypla. Pak už bylo jen ticho a když jsem tam teď přišla, tak Hugísek chrrr 💤 🙂 💪

• načítám...
7611
6.9.22 22:57

Holky, mám dotaz. Mažete dětem při každém převalování jeste zadečky? Já od narození doted při každém přebalování bepanthenem a je fakt, ze jsme nikdy neměli žádný problém. No a teď jsem se viděla se sestrenkou, co má holčičku, a ta mi řekla, ze ji maže už jen na noc, tak já teď nevím…. Mazat/nemazat?

• načítám...
3555
6.9.22 23:10

@kambalaka já mažu, jak si vzpomenu, už několik měsíců. Malej netrpěl na opruzeniny a stačil mi aviril a pak už jsem jela purity vision a strikam mu prtku vodou pro miminka nebo i tělo.

A taky mám dotaz. Malej Teda ještě pořádně nesedí. Ohledně nočníku. Začaly jste dávat až seděla dítka sama? Malej má pravidelnou ráno, po probuzení, tak nevím, jestli to zkusit nebo ještě počkat :think:

• načítám...
173
6.9.22 23:55

@kambalaka nám tady doporučovali nemazat preventivně, ale až začne problém.. Takže jsme ještě nevypotřebovali ani jednu tubičku.. :D A tonjsem ho mazala, když měl asi potničky po těle a zabralo to super.. :palec:

@MILINKA35 já jsem začala dávat, az seděl sám a uměl si sám sednout. Protože ikdyž sedí hezky, jak dosahuje hračky, je nestabilní.. A kámoška právě že taky davala, když malá ještě úplně neseděla sama, a nějak ji tím rozhodila rytmus, že pak strašně dlouho nechtěla nočník ani vidět..

• načítám...
7611
7.9.22 07:10

@MILINKA35 jo tak já asi nezacnu na nocnik dávat vůbec, protože budicek má mezi 5-6 ráno a to mě vzdycky vzbudí, když už je pos..*** 😁

Včera šel spát Hugo o hodinu později v 20 i přes to, ze po kroužku cvičení v poledne spinkal jen 30 minut a pak až do večera nic. A co se stalo? Dneska v 5:45 budiceeeek 😁 a ještě perlička od 00:30-2:00 jsem s nim byla vzhůru, protože se mu nechtelo spát 🙄 🙈 😁

Já to fakt nechápu, jak mu to může stačit, v pondělí to samé… byli jsme ve 12 plavat a po plavani teda usnul v kočárku, ale než jsem za 30 minut došla domu, tak před barakem už oči jako žárovky a do večera zase už neusnul. A v noci z PO na UT od 2-4 jsem s nim byla vzhůru, protože se mu nechtelo spát a v 5:45 opět budíček 🙈 teda… ten mi dává 😁 já doufala v to, ze ho ty kroužky unaví :nevim: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100