TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
5.9.22 11:24

@kambalaka U nás to je právě úplně naopak. Manželovi vůbec nevadí být doma, ale já potřebuji občas nějakou akci. Na saunu je ještě malý, to je jasné. Do bordylku bych ho taky nebrala :lol: :lol: Ale ten fotbalový zápas mi třeba zní úplně super. My fotbal ani jeden nemusíme, ale třeba jsme takto sedli na letadlo a letěli do Milána na koncert (Alan Walker to tenkrát byl) :lol: :lol: Pro jistotu jsem Matymu nechala udělat ve 3 měsících pas :lol: Ale letadlem poletí až teď v září poprvé. Naberu nějaké jídlo a hračky, co ještě nezná a snad to bude v pohodě :lol:
Ty houby jsou super nápad. Já jsem uvažovala o takové té krosně na záda. Ale to by ho v tom musel nést manžel, já bych to stopro nedala :roll:

• načítám...
5617
5.9.22 12:46

@kambalaka No já bych do druhého nešla, pokud by mi toto manžel řekl. Pokud bych neměla jistotu, že spolu už nebudeme navždy, tak bych to neriskovala.Je pak daleko snažší si najít někuho jiného s jedním dítětem, než se dvěma.
Taky teď s manželem moc nejsme spolu, ale že ho nepřitahuji kvůli kg navíc- to by si nikdy nedovolil říct.
Nebudeš to mít jednoduché, myslím, že se moc nezmění. :think:

• načítám...
6702
5.9.22 13:44

@Ráďa 25 s těmi kily souhlasím, to bych ho hnala.. :zed: :mrgreen:

• načítám...
472
5.9.22 13:50

Holky ohledně debaty o soutěži tady jsem zkusila do dvou napsat a ejhle, dnes mi přišlo že vyhrávám 😂 🤭 🤭. Tak pojďte do toho taky 👍

• načítám...
7611
5.9.22 14:20
@Petrussee píše:
@Ráďa 25 s těmi kily souhlasím, to bych ho hnala.. :zed: :mrgreen:

No jo, jenže kdybych byla nějaká macanda, ale já mám jen po porodu trochu oplácanější břicho a stehna 😁 jenže manžel mě poznal, když jsem měla přes 50kg a byla jsem vypracovaná, svalnatá a hubená. Teď svaly povolily, mám 64 kg, ale nahé tělo už není úplně výstavní 😁 chtěla bych moc 5kg dolu, tak s tím něco zkusím udělat.

• načítám...
6702
5.9.22 14:27

@kambalaka vypadas dobře :palec: ja mám štěstí, ze jsem mladší a asi genetika..chodila jsem na jógu a nějak jsem se zpevnila, pak jsem teda moc nepribrala a tím jak kojim, tak jsem měla 55kg a mám 48kg..ale břicho mám taky trochu, ale měla jsem vždycky :D přítel je hubený, takže jako si rypne..ale ja bych cvicila, ale dokud kojim, tak proste smůla, četla jsem, ze to není dobre..máme dost procházek a chodím jednou týdne na jemnou jógu..

• načítám...
3555
5.9.22 14:28

Mě muž řekl, že sice jsem měla postavu super před těhotenstvím, ale máme spolu zdravého syna a mám skoro vše dole. Stále ho přitahuji a on to vůbec neřeší. Ví, že jsem se pro nás obětovala a víc, než dítě, mu dát nemůžu. Přijde, dá mi pusu. Přijde mě jen tak obejmout, prituli se. Večer, když už malej spí, pojď já tě poskrabkam na zádech. Zase k sobě nacházíme cestu :srdce: Takže mě už netrápí povolené břicho. Jak se malej hýbe, tak to jde dolů samo a i kojím méně. To je opravdu ten tvůj :zed: z druhé strany má Ráďa pravdu, že i partner se pak s jedním se hledá lépe a chlapi ještě většinou chtějí společně dítě. Je to těžká situace a dost možná výhledově s blbym koncem :nevim: :hug:

• načítám...
7611
5.9.22 14:42

@MILINKA35 ji tak když jsem mu vycetla, ze mě jentak neobejme nebo sám od sebe pusu nedá, tak mi řekl, ze to je jen v amerických filmech a ze už mu není 20 🙈 😁 u nás vzdycky co se týče téhle intimních aktivit, tak to začínám já. No s někdy se chytne. Ale z 90% to jsou výmluvy typu: jsem unavenej, mám hlad, mám práci apod

• načítám...
3555
5.9.22 14:44

@kambalaka to vypadá, jako by porodil taky :mrgreen:

• načítám...
1347
5.9.22 15:20

@kambalaka mela jsem podobneho otcima, zdevastoval matce naprosto sebevedomi. Je ji 64 a je kazdy den v posilovne. A protoze na sobe nema gram tuku, neni to hezky pohled. Muzi, co nedokážou prijmout, ze se zena s vekem meni, mi prijdou jako velke deti. Vypadas skvele. Proste zenska akorat. Nerekla bych, ze mas 3/4 roku po porodu a uz vubec ne po IVF.

• načítám...
1479
5.9.22 15:24

@kambalaka Vypadáš dobře :palec: Mně zůstaly stejné partie. Občas má manžel připomínku „Věstonická Venuše“ :lol: :lol: Ale já mu to hned vrátím tím, že se mi zdá, že mu teď nějak hrozně řídnou vlasy.. :lol:

• načítám...
7611
5.9.22 15:49

@kajka kajka jo, kdyby jen po 1 IVF, Hugo se povedl až při 2.IVF a celkem na 5.transfer embrya.

Holky, vy jste skvělý, dekuju, já ale se se už musím něco udělat. Nebo řeknu manželovi, ať mi zaplatí liposukci 😁

• načítám...
3555
5.9.22 17:03

@kambalaka nepotřebuješ. Jestli chceš druhé, tak vyhozené peníze. To bych radši jela někam na dovču :mrgreen: taky bych mu řekla, že je tady a tady povolený. Ale aby jsi ho doma pak vůbec viděla viď

• načítám...
1960
5.9.22 19:01

@kambalaka - postavu máš náhodou moc pěknou vůbec nevím co má manžel svářeči liposukci fakt nepotřebuješ A navíc máš teda můj veliký obdiv že jsi šla na umělé oplodnění a ještě že to byl mé první pokus manžel by tě měl nosit na rukou i kdyby jsi jela 100kg. Jinak na zimu koupíme dvě kombinézy Počítám že ta naše princezna by nemohla mít oteplováky a bundu Zvlášť když bych mela jí do toho obléknout to bych zešedivěla A byla celá opocená. Ale kupovat budu až tak za dva měsíce si myslím. Jinak my dnes byli na cvičení Nakonec malá cvičila víc než hodinu a já žila v domnění jak pak bude vyřízená a usne No tak to jsem se šeredně spletla Emča se rozhodla jít spát až kolem oběda spala necelou hodinu Já jsem pracovala jako šílenec Abych stihla aspoň to nejzásadnější do práce a potom šla spát od čtyř do pěti a teď už je zase veselé vzhůru a počítám že bude až do večerního spánku pak zase usednu k práci. Jako holky musím hrozně pochválit starší dceru na to že je puberťačka tak je neskutečná a fakt teda zastane hrozně moc věcí to bych bývala vůbec nečekala před porodem malé ona se na ségru netěšila Chtěla zůstat jedináčkem Takže ty začátky byly takové rozpačité ale teda tady se stará fakt dokonalá až kolikrát koukám.

Příspěvek upraven 05.09.22 v 19:25

• načítám...
7611
5.9.22 19:16

@sofie_13579 jsi moc hodná, no manžel mi řekl, ze by děti vůbec mít nemusel a ze to podstupoval hlavně kvůli mně. Šle ze je za Huga samozřejmě rád a miluje ho. He, no my dneska byli na plavani a je fakt, ze mi usnul hned po něm v kočárku, taky jsem myslela, ze bude vyrizenej, ale než jsem dojela za 35 minut domu, tak Hugi už oči jak žárovky 😁 terminátor je to 😁

Jinak jsu akorát ze cvičení. Narychlo jsem psala manželovi, ať přijde dřív a ze jdu cvičit. Mezi dverma jsem mu dala Huga a vyrazila jsem. Takže in koupal, dal mlíčko a uspal. Ale myslím ze, to neměl složitý, protože Hugi byl unavenej, jak po plavani toho moc nenaspal. No uvidím, až přijdu domu 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100