TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
3.9.22 12:34

@kajka kajka s Mareckem jsou ty noci taky peklo, ale zase alespoň ví, jaké jsem měla měsíce :D, doufám, ze se někdy vyspime..mě se teda spi lépe, když tam spi přítel, už jen pro ten pocit, Mareček je uprostřed a otáčí se stridave na mě a na něho, vždycky nás tahá :D

• načítám...
1347
3.9.22 12:52

@Petrussee u nas Bart nespi v posteli ale v postylce

• načítám...
3555
3.9.22 13:19

@Petrussee mě dnes řekl muž, že si dáme malého do ložnice (postýlku) prý abych neutikala. Většinou na tu poslední fázi spí s námi a my si zvykli, že tam je. Takže to vypadá, že jsme na samém kraji a on leží přes celou postel na štorc :mrgreen: teď se zapojuje více. Asi opravdu s tím věkem. :think: žloutek dal včera malej v pohodě. Dnes jsem dala na kousky těstoviny.
Co si začal stoupat, tak ty soanky, když není oripoutanej, tak prostě nevydrží 🤦 musíme dát postel úplně dolů. Rantl jsem omotala plinama, orpotze se do toho zakousaval a aby si nevyrazil zuby :jazyk:

• načítám...
1115
3.9.22 13:33

@kambalaka můj manžel pomáhá jak může a nemusím mu říkat. Akorát to přebalování když je malá pokakaná je takový blbý :D mám vždycky strach, že jí pozvrací jak se mu z toho navaluje :mrgreen: ale udělá jí jídlo, nakrmí, vykoupe, uloží do postýlky. Pohraje si s ní, zastane fakt všechno. Ale dělat to 24/7 by nezvlád :lol:

• načítám...
6702
3.9.22 13:49

@kajka kajka jo to je lepší možnost, ale kojim ho co 2h..teď teda večer vypil a ráno 70ml um a proste nemůžu ho takhle vyndavat, moje ruce :roll: :nevim: kdyby spal alespoň 3h tak ho tam přesuneme @MILINKA35 my máme postýlku vedle postele, jinde teda místo nemáme, pokojíček bude mít až v novem bytě :D jo, je to prve dělala taky tak, ze byl na poslední spanek u mě, no už ho tam mám porad..naštěstí se vejdeme i všichni 3 :mrgreen: Mareček začal pérovat od včera teprve :D @Nikča2020 to je super :palec: jo, přítele to hraní baví hodinu a má dost :mrgreen:

• načítám...
3555
3.9.22 14:13

@Petrussee nooo supeeer. On ti to všechno dožene :mrgreen: a bude se víc unavovat, tak by ti mohl lépe spát, aspoň trochu. Mě strašně pomáhají příkrmy 🙏 zbasti a je to. Dostal se na dávky 200

• načítám...
motivi
3.9.22 14:52

@kambalaka manžel se postará kdyz řeknu ze někam jdu a má na starost malou tak vše zvládne, jen se třeba zepta co mám v plánu ji dat k jídlu, aby věděl.
Ale jakmile je doma tak nějak má pocit ze to vše zvladam tak spis se ptá co má nebo nema udelat, než ze by sám udelal. Ale to mi tak i řekl “když já té vidím jak všechno děláš vpohode tak mě ani nenapadne ti s tím pomoct, protože to nevypadá ze bys pomoc potřebovala “ :roll: :D
Já bych ocenila pomoc v noci třeba ale to on proste spi a nic ho nevzbudi, tak to bývám na*rana ze on spi a já nemůžu :lol:

• Upravit
6702
3.9.22 15:00

@MILINKA35 on ji, ale to mu nepomáhá, snad ten pohyb by mohl :D jinak sní tak 90g ovoce/presnidavky, oběd 190g a pak má zase ovoce/presnidavku a večer kaši na lžičku tak 160ml..nějakou vodu a stridave kojim.. :nevim: dneska odpolední spanek taky děs :zed: spal 20 min, hodinu jsem tam pak ležela a zase řev :zed:

• načítám...
1115
3.9.22 15:41

@motivi přesně, hlavně ta noc nebo u nás teda brzké ráno :lol: ale muž mi řiká, já k ní vstanu, ale musíš mě vzbudit, já jí neslyšim :lol: tak řikám, jak jí nemůžeš slyšet, je fakt hlasitá :lol: ona teda nebrečí, ale dost nahlas si povídá :D

• načítám...
7611
3.9.22 15:54

Já mám naplánovanou schůzku v Gennetu kvůli druhému mimču za týden, ale asi ji zrusim. Manžel mi před týdnem řekl, ze jak chci mít druhé dítě, když mám problém zvládnout jedno… no, to mě nastvalo a když má takový přístup, tak nevím, jestli je dobré mít druhé. Původně jsme měli představu, ze brzy po prvním zkusíme druhé, protože kvůli věku… manželovi bude 40. Ale posledni dobou jde všechno proti tomu mít děti dvě. Jak bych chodila na kroužky s Hugem, když bych měla ještě novorozeně? Taky máme 3kk a manžel by raději, aby mělo dítě samostatný pokoj… ale na 4kk v Praze teď nemáme a to nemáme úplně nejnižší platy, navíc ty úroky teď hypotékový… to fakt nejde. Navíc bysme museli koupit i větší auto… 🙈

• načítám...
6702
3.9.22 15:59

@kambalaka my s brachou měli samostatné pokoje a rodiče spali na gauci, i tak to chodí..my máme 2kk a stehujeme se do 3+1, větší byty tu nejsou a jsou drahe..a děti kdyz nebudou od sebe daleko, tak budou mít jeden pokojíček..moji rodiče se obětovali, protože ja mám o 11 let mladšího brachu, to by neslo…navíc jsem si tam vodila svého prvního kluka :mrgreen:

• načítám...
7611
3.9.22 16:04

@Petrussee no tak to já ložnici neopustim teda. Navíc manžel, až uvolnime Hugovi pokoj, si tam přestěhuje ještě pracovnu.

• načítám...
motivi
3.9.22 16:22

@Nikča2020 přesně! Takže pak miluju kdyz mi ráno řekne “ já se vůbec nevyspal “ :lol:

• Upravit
6702
3.9.22 17:04

@kambalaka tak to pak větší byt nebo jedno dítě :nevim:

• načítám...
1347
3.9.22 17:30

@kambalaka vetsina prazskych deti vyrostla v pokoji se sourozencem :nevim:. Spis tech bytu 5 pokojovych je malo. :? o cenach se nebavim…je to des. My mame pozemek u Příbrami, tak az bude prihodnejsi cas, postavime baracek nebo koupime prinejhorsim nejakej celorocni mobilheim 😂

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100