Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kajka kajka gratuluji. Lukyn toto začal včera a naučil si z toho sednout. Dával špičky azacina používat chodidlo
objevil plot, takže visí na plotě ![]()
@MILINKA35 Jj Bart prave taky. Hrozne zene, vypada jak kdyby chtel na podzimni dovce uz chodit ![]()
Teda vy už jste všechny tak daleko a stavíte se
my se sotva začali plazit 😁
My plazime kdyz je nalada a neresim, jen si rikam o co se zacne stoupat a pridrzovat. My tu moc nabytku nemame. ![]()
@kambalaka celkem blba hlaska od manzela. Zrovna ty pusobis velmi angazovane. Asi bych na tvem miste pockala jak vychladne. Nechat si ujit sanci na druhe dite kdyz bylo v planu by mne mrzelo. Ale ty logisticke duvody na druhou stranu velmi chapu. Ja si to porad nedokazi moc predstavit. Mam predstavu, ze s jednim je to takove flexibilnejsi. ![]()
Ahoj holky
Jen rychle zdravim vespolek, mame doma prvnacka a je to peknej hukot ten zacatek skolniho roku ![]()
@TerezkaSt Neboj, neco si na stoupani najde, viz foto ![]()
@kambalaka To je smutny co pises o manzelovi
Pusobi to, jako ze chtel deti, ale vlastne si poradne neuvedomil co to obnasi. Co si predstavoval? Ze budete mit deti a jemu se nic nezmeni? To fakt neni na par let ochotnej obetovat trochu svyho pohodli? Kdyz by se detem venoval a k necemu je vedl, tak jsou z nich za par let partaci a ne obtiznej hmyz.
@Bjetuš jj jak píšeš, oni si něco najdou
včera dal myčku, v cuku letu prilezl a už se stavěl bobek. Neurval ji
dnes bylo grilování, tak se mrnous zase mezi zenyskyma unavil, a já si dal. 3 piva, od 16 h. Bylo to skvělý. Malej usnul, chůva, monitor. Šla jsem se na něj kouknout a skvělý večer ![]()
Ella taky stojí, ale popojít se jí moc nechce
fotka je stará asi 14 dní ![]()
@kambalaka mě se moc líbí, že Ti manžel řekne, že ty nezvládáš jedno jak bys mohla chtít druhý… ty to nezvládáš? Já myslela, že miminko jste si pořizovali oba, ne jen ty… a asi jak píše @Bjetuš manžel si neuvědomoval co to miminko obnáší. Jenže to si před tim než se narodí neuvědomujeme snad nikdo 😅a jinak si myslim, že to zvládáš skvěle
jen některé děti jsou náročnější a to je Váš případ
@Nikča2020 dneska v 1:00 budicek a do 2:30 nespal 🙄 v 5:45 vyspáno. Mlíko mi tradičně hodil na hlavu, tak hold k snídani chlebik. Včera jsem mu dělala livanecky.
Jojo, neuvědomil si, co to obnáší. On má Huga rád, to jo, ale pochová si ho a pak “Na, tady ho máš” 😁 a neuvědomil si, ze mimčem přijdeme o svobodu a to ho štve. Ještě v těhotenství mi říkal, ze po sestinedeli úplně v pohodě budu moct pracovat, protože si naplanuju schůzky s klienty tak, abych mohla Huga nakrmit a pak mít klienta a za 3 hodiny zase si dát volno na nakrmeni a pak si naplánovat další schůzku 😁 no… pak zjistil po porodu, ze to opravdu nejde. Semtam něco udělám do práce z domova a i tak toho mám nad hlavu. Ale ze mi Hugo zabere všechen čas, s tím nepočítal ani jeden z nás 😁
Tyjo to jsou rychlíci, jak stojí všichni
Mareček peruje, tak se asi rozleze..ale nespěchám..jinak má rýmu
takže noc ještě horší než normálně
podzim se blíží.. ![]()
@kambalaka tomu rozumím, já třeba celou dobu říkala, že budu mít hodný dítě, bude spát a prostě budu moct s nim kamkoliv jít. A naopak mi všichni řikali, no to určitě, maluješ si to moc na růžovo, to si povíme. No ale fakt to vyšlo a já za to každý den děkuju. Třeba teď je Ell u mojí mamky, s manželem v novém bytě stavíme skříně a postel. A babičky hodně pomáhají, to nemůžu říct ani půl slova.
Hugís je energické dítě a manžel se s tím potřebuje srovnat. Ale věřím, že si to sedne
každopádně naprosto rozumím, že zatím druhé dítě ne. Chápu, že u Vás hraje roli věk, ale i když je Ell hodná, tak si nedokážu představit mít druhé dítě.
@Petrussee má ještě dost času bobánek
Ella pérovala a pak si sedla
a až pak se rozlezla ![]()
Holky, tak včera jsem Ellu odvezla k mámě, přivezli nábytek do nového bytu, tak že něco smontujem. Tak dobrý, postavili jsme skříně a řikám manželovi: tyjo, těšim se až se vyspim
a on mi říká, no to mi povídej 😅 tak já už od 6:45 čumákuju a milostpán si tu v klidu chrápe ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat