TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
4.9.22 07:55

@Nikča2020 co já bych za 6:45 dala, u nás bývá vyspáno mezi 5 a 6. Takhle ani jeden z nás s manželem nevstavame ani do práce 😁

Hugís nám nevydrží ani v kočárku, takže nějaká delší prochazka s nim nepřipadá v úvahu. Ale to už má od narození. Kočárek jen v době spánku a i tak… on se rád převaluje z boku na bok a v kočárku to moc nejde. Dala jsem už sporťák, ale jemu se nelíbí, jak je tam priksirovanej. On se proste rád hejbe a to mu kočárek nedovolí. Naši nám koupili kočárek z druhé ruky na chatu a včera už po 5 minutách procházky se začal tak vztekat, ze jsem ho musela vzít na ruku a střídali jsme se 😁

• načítám...
1347
4.9.22 08:00

@kambalaka lol. Manzel je dobra naivka :lol:. Asi bych ho poslala na rodicak, kdyz je to takova brnkacka. Treba by zvladal i ty schuzky s klienty. Ty jeho poznamky o nezvladani jsou slusna podpasovka :roll: :cert:

• načítám...
6702
4.9.22 08:28

@Nikča2020 klidne bych brala sed :D tak snad se něco rozejde, už se mi nudí :roll: …ja bych se tak rada vyspala, ale Ikdyz někdy se stane, ze spi lépe, tak to nějak prosvihnu..buď jdu později spat nebo nemůžu usnout :zed: už ani nevím, jaký jen to spat vkuse :roll:..to je super, ze pohlídají a můžete stavět :palec: ja bez Marecka nebyla déle jak 5h a to bylo jednou, když byl s kamarádkou..déle bez kojeni ještě nedá, ty noci jsou s nim katastrofa..ale nějak už nevím, co dělat vždycky mu zkouším nacpat um a vzal si ho jednou, to měl fakt hlad, jinak nechce..a ja už si chci tak odpočinout :?..dneska jsem tak unavená, ze jsem si říkala, ze druhy už ne :mrgreen: on je fakt náročný..jako není aktivní takže ty dny jdou..ale ty noci jsou peklo :roll:

• načítám...
1115
4.9.22 08:54

@Petrussee no já mám výhodu, že už nekojím. A předtim jsem zase odstříkala mléko a fakt obrovská výhoda, že Elli bylo jedno jestli pije z láhve nebo z prsu. Já vůbec nevim co na to poradit, snad jen to ohraný, že to musíš přetrpět, i když je to šílený a naprosto chápu, že jsi vyčerpaná. Já si tohle vůbec neumim představit a hrozně Vás všechny obdivuju :srdce:

• načítám...
7611
4.9.22 09:08

@kajka kajka on to ví - teda už to ví. Jsem mu ho jednou dala hlídat na 4 hodiny dopoledne, když jsem šla na samosběr a už mi psal, ať už prijedu. No a když jsem přijela, tak byl na mě hnusnej, ze ještě ani nesnidal, kafe tam má studený a ze lítá jen kolem Huga a nic neudělal 😁 proto taky spis už utíká pryč, si to představoval hold jinak. :nevim:

• načítám...
6702
4.9.22 09:32

@Nikča2020 Mareček nám nedá nic zadarmo, bylo těžký začít kojit a je těžké přestat :roll: jemu ta lahvička moc neříká..pije málo :nevim: a teď už nemám co odstrikavat..to jsem projela..měla jsme ho učit dříve :? A teď je nastydly..tak to je úplně hrozny :zed:, ale držím, dekuju :srdce:

• načítám...
5617
4.9.22 11:21

U nás dnes noc hrůza, leze nám druhá jednička :roll:
Teď mi usla v kočárku, tak jdu vařit. Aničce dýně, květák, brambor a králík a nám obaluji bedle.
Jo a dnes jsem tady na e-miminu znovu vyhrála-učící hrneček a lžičku od MAM :hug:

• načítám...
1960
4.9.22 11:28

Ahoj holky Moc vás všechny zdravím @kambalaka - No tak myslím že možná ty naše partnery máme jak přes kopírák u nás to teď bylo taky veselé na to že jezdí Partner jen na víkend tak dneska už vesele dopoledne zmizel opět do fitka… Takže já jsem s Emmčou sama Včera jsme byli všichni společně na chatě tam se jí teda jakžtakž věnoval ale přesně když mám někam jet tak je to hned A na jak dlouho a kdy se vrátím a co takovou dobu bude dělat Emou? Jako pak to daalw tech reci kolem…No jako taky ho mám někdy plné zuby toho zase jo A navíc nechápu že Třeba ani do toho fitka si ji nevzal sebou Prostě mi tady nechá Emču, ta řve já do toho mám starší dceru která je teda zlatá teď se fakt o emču docela i začala starat ale u nás teda taky veselé v našem případě rozhodně žádné druhé třetí nebo čtvrté dítě ne Respektive já za sebe bych ještě možná jedno dala ale teda asi jedině s někým jiným. Jo a jinak představa že by mi řekl To co tobě že to jako nezvládám No tak to myslím že by si zkusil říct tak jednou je fakt teda že já k tomu pracuji na plný úvazek a těch hodin odpracuji kvanta To jako on sám přiznává že by nedal ale představa že by me zkusil nahlas kritizovat No tak to myslím že je mu jasné že by se se zlou potázal.

Jinak holky máte teda šikovné dětičky že už stojí Emča teď asi dvakrát nebo třikrát jsi zkusila stoupnout ale pořád chudinka padá k straně Nicméně beru že patří mezi ty mladší takže asi v pohodě zítra jdeme cvičit tak se těším Sice nevím jak to dám mezi všechny ty mítinky a přednášky ale snad to tam někam narvu 8o

Příspěvek upraven 04.09.22 v 11:39

• načítám...
6702
4.9.22 11:33

@Ráďa 25 ja jsem si taky říkala, ze by nám rostly zuby, mě to přijde natekle, ale nevím :nevim: chtěla jsem to vyfotit, ale nenechá se :roll: ale v noci se porad budil, brecel, skoro nespal..a má i rýmu..takže soucitim, Mareček ještě nemá žádný..ja nemám sílu dneska na nic..tak to spíše jen přežijeme :roll: gratuluju k výhře :palec:

• načítám...
3961
4.9.22 13:12

@Ráďa 25 Tyjo vy mate takovou zimu?! My se tu peceme v tricku :D
Priznaky rustu zubu mame uz 6 mesicu, noci jsou spatny a nekdy priserny :nevim: @Petrussee Ses si jista, ze nespi kvuli hladu? Byla by skoda mu nutit um pokud to nepotrebuje.. pamatuju si, zes psala, ze se o jidlo moc nehlasi, tak treba to proste neni dite jedlik. Treba se to zmeni az bude mit vetsi vydej energie.. U nas jsou noci taky desny. Nekdy celou noc poknourava, obcas to prejde v plac/rev..ale hlad to neni, protoze pres den toho sni dost a o kojeni se v noci moc nehlasi - tak jednou az dvakrat. A kojim pres den vlastne jen na zizen (vodu/caj zatim vypije jen trochu) a prsa uz vubec nemam nality, tece to jen kdyz malej potrebuje.. tak abys zbytecne nestresovala, ze jsi vycucla, to je normalni.

• načítám...
5617
4.9.22 13:31

Jsme tady s nadmořsko v.asi 630.Je tu dost chladno.Dnes prší, takže budeme i topit.

• načítám...
7611
4.9.22 15:10

My jsme dnes byli s Hugískem poprvé na houbách a i jsme něco málo našli 🙂 Hugísek se prospal v nositku a já se nadýchali čerstvého vzduchu

• načítám...
459
4.9.22 15:18

@Ráďa 25 Já jsem se chtěla zeptat už dávno, kde prosím tě pořizujete na malou oblečení? Máte fakt krásný kousky, ty tepláčky na předchozí straně :srdce: a ta bunda, moc pěkný!

@Petrussee A piješ kojící čaje? Já piju minimálně 2 denně, někdy i 3 a snažím se pít hodně vody.. Taky mě to kojení někdy dost zmáhá, ale naše malá taky odmítá UM, střídali jsme značky, lahvičky.. :nevim:. S těmi zoubky se nestresuj, nemusí to pak s nimi být nutně horší, kamarádka má holčičku 1,5 roku, zoubky jí začaly růst až kolem jednoho roku a prý si toho ani nevšimli, žádné bolesti, neklid.. tak držím palce. No, já toho v noci moc nenaspím, jenže jsem líná pořád brát do ruky mobil, abych zaznamenávala, kolikrát a kdy kojím.. přemýšlela jsem o nějaké aplikaci, která by zaznamenávala, kolikrát se v noci probudím.

Příspěvek upraven 04.09.22 v 15:20

• načítám...
459
4.9.22 15:19

@kambalaka Super, my taky rádi používáme nosítko poslední dobou :palec:. Obdivuju, že jsi schopná se s nosítkem sklonit dolů k houbě a pak zase nahoru, to já si s nosítkem radši vybírám aktivity, kde se sklánět nemusím, protože hrozí, že už se nezvednu :lol:.

• načítám...
6702
4.9.22 16:04

@Bjetuš on přes den taky už ji, ale moc mi nepije :roll:..má ráno ovoce/presnidavku, pak má oběd 190g, zase ovoce/presnidavku, kaši 160ml..a do toho stridave kojim, ja nevím no..prsa už mám úplně měkký..takže si taky přes den jen cucne a nechce..jeden den brecel fakt hodně a mě to úplně tahalo, nechtěl, tak jsme mu udělala um a vypil 70ml a usnul, ale další den už nechtěl :roll: :nevim: ve čtvrtek máme jít na 8m prohlídku, ale teď má tu rýmu, skoro nespal a přes den taky hrůza.. :zed: někdy nechce v noci kojit, ale uklidní se tím no :roll: tak nevím..zda ho třeba neuklidnovat jinak, snazim se, ale většinou stejně nic nepomůže..ja se spíše bojím, aby měl dost mleka a tekutin..zavedu bílý jogurt, ať má bílkoviny…mě dali v lékárně něco na podporu laktace a ze to stejně nepomůže, ze to spíše na začátku, no nějak to nepomáhá.. @Sissela piju taky dva, veliké hrnky..ráno a večer..ja mobil do ruky neberu, máme digitální hodiny, tak občas kouknu na ne, ta aplikace by byla zajima..dekuju holky, držím a držte se :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100