TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1960
31.8.22 09:23

Ahoj holky tak dávám víc fotek emči ať můžete posoudit jestli vypadá víc jako chlapeček nebo holčička za mě teda fakt jasný kluk :) Navíc už teď má přes devět kilo :) Takže ona i figurou jako postavou bych rozhodně řekla že to je chlapeček :) Kdybych ji viděla oblečenou :)

Kambalaka tedy malý je neskutečně rychlý a opět mu to hrozně sluší pro mě on je strašně krásné miminko má úžasné rysy. :) :) :) :)
Nikčo Upřímnou soustrast s babičkou mě to mrzí ale jako psaly holky věřím že čas to bude schopen zahojit nám teď umřel domácí mazlíček tak z toho byla dcera taky nešťastná. Myslím si že s těmi odchody a umíráním prostě v naší společnosti moc zkušenost nemáme ve smyslu toho jak to prožívat a podobně věřím že to máš teď těžké. :,(
TerezkaSt Ty jo pobavila jsi mě popisem malé ve smyslu povahy ale ona fakt na těch fotkách vypadá že bude taková vzorná jedničkářka hodná holčička to my budeme mít zuřivce asi nějakého bojovníka po tatínkovi neb partner je bývalý boxer tak nevím jestli nějaké geny tam nepřeskočily :) :) :)
Jo jinak malá už umí tedy jak jsi veliká pacipaci a podava ruku na pozdrav plus sem tam da i pa pa:D :oops: :D pejskův stoleček bych určitě doporučila vyndat u něj fakt vydrží dlouho oddělala jsem z něj nožičky takže ho má položený jako plochý jen tu desku protože sedí ještě fakt nestabilně nicmene i tak jí to baví

• načítám...
6702
31.8.22 09:27

@sofie_13579 trošičku je taková klucici :D má náušnice? :mrgreen: nebo masli na hlavu :D..ale mě se hodně lidi ptají jestli je Mareček kluk nebo holcicka a někdy řeknou, nemá náušnice tak asi kluk.. :roll: ale mě to přijde jako jasný kluk, ale nevím možná jsem zaujata :D oblekam ho jako kluka :nevim: a přítele to vždycky naštve..no vidím, ze stolecek frčí, kouknu a objednam teda :mrgreen: posílám fotky Marecka..třeba ti zase přijde jako holcicka :nevim: :mrgreen: nebo říkají má modrý dudlik, tak je to kluk :mrgreen:

• načítám...
5617
31.8.22 09:36

@sofie_13579 neřeš😁Až začne chodit, tak se jí váhově změní postava, narostou vlasy a uvidíš jak se změní.
Ten stoleček nás fakt baví, taky už přemýšlím, že tam dám nožičky.

• načítám...
1738
31.8.22 11:12

@sofie_13579 nepripada mi na Emmce nic napadneho. Mozna to dela to, ze je baculatejsi, coz samozrejem vubec neni smerodatne. To Anicka ta vypada vylucne jako holcicka, to je fakt. My nausnice taky nedavali, ja chtela, ale neproslo to. :nevim: Pritel je sympatak. :palec:

Ja ten stolecek mam schovany, ze ho dostane k Vanocum, tak to uz by asi bylo pozde? A propo vubec pak nevim co dat a prat pro ni kor kdyz to maji soubezne s narozeninami. Ikdyz takova miminka asi z toho nemaji moc rozum. Mam tu schovany i choditko atp. nevim co od roka by se mohlo hodit. :nevim:

• načítám...
6702
31.8.22 11:52

@TerezkaSt ja jsem ho taky chtěla původně k Vánocům, ale možná ho koupím teď..no mám ještě par věci, co chci koupit..bude potřebovat novou autosedacku, oblečení, chtěla jsem pak takovou houpacku/most, nějakou aktivityboard na motoriku :D kuličkovou dráhu možná :think:

• načítám...
1479
31.8.22 13:03

@TerezkaSt My máme na vánoce zatím jen takovou tu tříkolku s tou tyčí. Jinak taky moc nevím co. To samé na narozeniny :nevim: Ještě asi dostane učící věž a uvažuji o té Montessori houpačce. Ten prosinec bude na dárky bohatý :lol:

• načítám...
3555
31.8.22 13:18

Jj, všem se nám to sešlo +- já to úplně letos neřeším. Bude potřebovat oblečení na zimu, stolek mám, taky přemýšlím, jestli ho už vytáhnout :think: napadly mě ještě boby, sáně, montessori je taky dobré. Já mu dám toho zajíčka, jak máte už :mrgreen: jsem si to nechala na později :mrgreen:

• načítám...
1738
31.8.22 14:48

Tak ja mam nakoupene obleceni i ve vel. 86, ktere bude mit asi tak ve 3letech kdyz ma ted 62. :mrgreen: Jinak choditko (kocarek) a trikolka bylo zdarma na akci k plenam za 100€. :mrgreen: vsechny jine takove ty bezne hracky jako vkladacky, vlacky, ucici vez atp. mam jeste po mne ve vybornem stavu. Tu hraci desku/domecek dostal pritel za ukol vyrobit (celkem easy).

Prarodicum jsem rekla at treba daruji vzdy poradne boty a nekupuji blbosti. Ale ja mam i ty kozene capacky a prvni cvicky. Takze shrnuto podrtrzeno mam 2 darky, ktere jsem dostala zadarmo ke kaufu. :oops: :mrgreen:

• načítám...
173
31.8.22 15:40

Díky za nápady na dárky.. ;) taky uz to musím nějak řešit.. zvlášť, kdyz má Davidek Vánoce, narozky a svátek během týdne.. :think:

• načítám...
1738
31.8.22 15:52

@Ssfr85 nojo ten tam ma i ten svatek! Ja navrhla, ze budeme slavit svatky dva Emilia a Emilie.

Vy co mate uz postavajici deti davate ty kozene capacky? Leze se s nemi ok? Celkem jsem se ted tou otazkou bot zabyvala (vim, ze predbiham), protoze jsem si sama koupila barefoot, ktery jsem drive hanila. :oops: Ja mam totiz odmala mega platfusaka a je dost mozne, ze se tomu prispelo prave v prvnim kruccich (choditko atp.). A ono hele po dvoutydenim noseni barefoot chodim jak lesni vila. 8o

• načítám...
173
31.8.22 17:18

@TerezkaSt my jsme mu zatím koupili ty papučky co má na fotce s pevnou podrážkou a trochu přes kotník, aby byl pevný.. Kožené chceme kupovat, ale absolutně netuším, jak vybrat velikost :think:.. Tyto má vel.18, ale jinak by asi měl už možná i 20. Každý výrobce taky jinak..
Ale po pár hodinách si zvykl, že má něco na noze. Leze s nima hezky, postaví se, pochodí.. :palec:

• načítám...
173
31.8.22 17:23

@sofie_13579 na první fotce je možná trochu jako chlapeček, tím výrazem, ale pak na těch dalších fotkách je to holka na 100% :srdce:

@Petrussee jasnej kluk!!! :srdce:

• načítám...
1479
31.8.22 18:22

@TerezkaSt Já se přiznám, že mám v těch botickach celkem zmatek. Někdo říká chodit naboso, někdo zase zpevnit nožičku :nevim: Já mám zatím v plánu jenom protiskluzové ponožky a pokud se přes zimu úplně rozchodí, tak jsem našla nějaké zimní botičky na stránkách nohatka.cz. Ty se mi celkem líbí. Ale doporučovat nic nechci, protože fakt nevím :nevim:

• načítám...
1960
31.8.22 19:55

@Petrussee, Terezka a Ssfr85 - holky diky za uklidnění ze Emmca neni jakoze úplný klucik. :)
Jj ona jak je baculatá tak to i ve mně vyvolává tendenci vidět jí jako chlapečka protože starší dcera byla naopak typická holčička taková křehounká bledulka blondýnečka která v roce nevážila snad ještě ani 9 kg a takové to stvoření u kterého jste nepochybovali ani na vteřinu :) Takže možná i tím to mám v sobě trošku zakořeněné že váham jestli Emča nevypadá moc klukovsky.

Jinak Petrusseee u tebe určitě stoprocentní chlapeček a má taky moc pěkný rysy ten se vám povedl. :hug:

Co se týká vánočních dárků tak já už mám tři doma jsou z agátina světa je to ten web pro děti a má Montessori prvky k prodeji. Takže Emča už nakoupeno má a tak jsem zvědavá jestli bude velký úspěch - má tam tu vzdělávací kostku potom nějaký baby Logic a ještě hmatej a najdi To je prý od dvou let ale že to zvládnou už i menší s dopomocí. Tak jsem si říkala že koneckonců klidně koupim take :). Jinak u nas je malinko nevýhoda že všechno kupujeme nějak tak průběžně, zase s dárky to úplně přehánět nechci ani o Vanocic ani k narozeninám Řekla bych že z toho rozum ještě vůbec mít nebudou :) No a ohledně těch botiček Tak já teda zatím také vůbec nevím- starší dcera nosila takové nějaké kožené capáčky co si vybavuji. Ale ona je letní takže potom začínala chození také v létě tak to šlo - u emči zatím vůbec netuším :)

• načítám...
6702
31.8.22 20:00

@sofie_13579 děkujeme za pochvalu :hug: ja chtěla tu vzdělávací kostku, ale videla jsem takovou aktivityboard na zed, tak jsem chtěla ušetřit místo :D, ale zatím nemáme ještě nic koupene…asi poridim ten stolek, jak psaly holky ;) možná mu ho dam dříve, stejně jim je to jedno :mrgreen: my máme ty capacky teď, na podzim, pak dam asi kombinezu s konci, chodit Mareček nebude…ale třeba ještě překvapí :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100