Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kajka kajka já jsem ze Stodůlek, úplně na opačném konci Prahy 😁 zatím chodíme jen tam, kde to máme v blízkosti domova, se bojím, ze Hugo dostane hlad nebo se mu bude chtít spát, jsem posera 😁 ale klidně bych vás pozvala k nám domu 😁 anebo se sejít v herničce, kam bych dojela autem 😁
Holky soutěžíte, nebo testujete tady na e-miminu. Já už vyhrála testování šamponů, buchet, vitamínů, teď jsem během týdne dostala dvě balení probiotik a dnes mi přišlo, že budu testovat balík nových plenek. ![]()
@Ráďa 25 Já tady až tak moc nesoutěžím, ale už jsme tady testovali dudlík Mam
Jinak už se mi podařilo několikrát vyhrát na Pilulce a Rosmanku ![]()
@kambalaka zvykne si, Mareček má období, ze se boji všeho..řve, když zapnu vysavac, když steka pes, nafukovacího balonku..proste mají různá období, v pondělí jdeme taky na cvičení, tak jsem zvědavá..děti má zatím rad ![]()
@Petrussee my jedem na cvičení zítra a budem pak opékat tak se těším. U nás jsou děti starší a vyloženě mimisku tu moc není. Od ledna budem chodit do herny, tak to bude fajn. A už jim bude prckum rok. Letí to ![]()
@kambalaka malej jak kdy. Ale jak píše Petruše, měl taky období, kdy řval u vysavače, vadilo mu všechno a přešlo to. Teď je to spíš separační a už má bych řekla i nedůvěru k lidem :think
Oni ty týdny bývají jiné pokaždé. Ale aspoň se vrátil spánek. Usíná kolem 20, mezi 4_5 mm, pak chrupe do půl 8.oak si dá svou 30 min kolem 10-11 a pak má 2 h mezi 13 až 13:30 a u toho druhého ležím s ním, sice nespím, ale odpočívám. Fakt se člověk nalita teď. Já dnes dělala rajskou nastavenou hovězím vývarem, checekake, kolem jídla, veceri, krmit malého a chlap minrkene večer.. To tady jako celej den vaříš?
máš si to rozvrhnoit, a nebýt ve stresu. Říkám ve stresu jsem z tvé mámy a dlouho a už mi leze do snů nějakou chvíli i u sexu
. Tak jsem mu řekla že jí nechci vidět nějakou dobu, po včerejší fiaskove návštěvě..
Ve st jdu k dr na 8 m prohlídku. Chcete vznést někdo nějaký dotaz? @Ráďa 25 já jsem si říkala, že to vyzkouším ![]()
@Ráďa 25 já jsem nesoutezila, popravdě mě to vůbec ani nenapadlo, ale mohla bych to zkusit 🙂
@Ráďa 25 tak ot jsi uspesna, namotivovala jsi mne taky neco zkusit tedy ![]()
@MILINKA35 tak si to užijte, Mareček je taky nejmladší, ale má kamose 10-12m, ale každý měsíc je znát, tak se těším až se trochu srovnaji, jinak je na nic, oni sedí, lezou, jeden chodí..každý spi jinak..v kočárku, když Mareček spi, tak ho budí, protože zrovna nespi..tak teď moc s nimi nechodime..nějak nám to nevychází
nad hornickou jsem ještě nepremyslela, ale kamarádka říkala, ze malá pak je třeba nemocná, jak je tam hodně děti, všichni vše ocucavaji, na vše sahají
tak uvidíme no..pokud se odstehujeme do te doby, tak už to budeme mít dál, to spi Lukyn porad dobře si myslím, Mareček se budí každou hodinu, někdy dvě a výjimečně 3
, ale smiruju se s tím
v půl 7 má vyspano vždycky..taky si někdy lehnu s nim, to se jinak nedá
to vaření zabere hodně času, to se nedivím, ze když toho děláš tolik, tak tam jsi dlouho..
my jdeme 8. s Mareckem, tak se zeptám na jogurt a tu vyrazku, jinak mě zatím nic nenapadá
zminim, ze nespi a jestli mu to moje mléko stačí ![]()
@Petrussee hele, tak já to spaní zakrikla.
včera 22:30, a pak snad co hodinu, od půl 4 vzhůru, tak jsem ho nějak držela na gauči
do půl 7, teď usnul
a mám jet na cvičení a ještě nakojit
ale všimla jsem si, že se mu prorizne druhá 1ka, tak to přikládám k tomu.
@Petrussee ten můj taky nemá žádný zub a to je nám 8 měsíců pryč. Teď spinkame v kočárku v parku za zvuku tekoucí vody. Budicek v 6:00 - u nás klasika. Ale zase chodí spát brzo. Včera usnul v 18:30 - po herničce úplně mrtvej 😁 pak budicek na mléko v 23:30 a pak ještě asi 2× jsem k němu vstávala na dudlík. Dam ho spinkat ještě po obědě a pak zase vyrazime do herničky. On si tam až tak nehraje, spíše pozoruje ty děti kolem, ale aspoň se chvíli zabaví. Doma je zlobivej a nudí se 😁
Setkala jste se některá s tím, že manžel nechce 2.dítě? Už jsem tady říkala, ze tomu mému chybí život, co jsme měli před Hugem. Podotýkám, ze není žádný mlaďoch - bude mu 40 a Huga máme vymodleného po IVF. Vadí mu, jak vřeští, doma není chvíli ticho, vstává se brzy apod 😁 🙈
@kambalaka klidne můžou mít až v roce, jen se bojím, ze mu pak půjdou najednou nebo rychle za sebou a bude to fakt peklo
zase dobrý, ze mě nekouše do 🐐
, ale uz bych brala, kdyby uměl kousat jidlo, Ikdyz kamarádky má 2 dole, jedou mu 4 nahoře a stejně ukousne prd
..no mě přijde, ze Mareček už se taky doma nudí, měl by se naučit něco nového
naučil se tak akorát vztekat..teď spi..možná už to má i k věku, ze chce mít větší klid
přítel jak s nami nějak není, tak mu to nemá šanci vadit..vidí ho půl hodiny ráno a hodinu večer..takže pak uvidím, ale zatím neříkal nic, ze by chtěl ani nechtěl…teda teď samozřejmě nechce, dává si pozor jak muže
, ale ja na druhé nespěchám..ale chápu te, jestli vás i tlačí čas a tak..mě je 26 a příteli 31..ja bych teda na Marecka taky nespechala, ale zjistili mi endometriozu, tak jsme si pospíšili, aby pak nebylo pozdě..tak uvidím, jak to bude pak, ale kdyby bylo možne čekat, tak druhé tak za 3-4 roky..nejsme ani manžele, přítel nebyl u more jeste, ja mám odpracovany rok..tak bych chtěla něco ještě z toho splnit
a teď je těch změn hodně na neho, tak si to musí sednout.. ![]()
@Petrussee no jo, když vás netlačí čas, tak je to fajn. Nám driv to miminko neslo a ještě predtim nebyl zase ten manžel, takže máme mimco v mých 33 a manžel 39 pryč. Je už asi pohodlnej, má rád svůj klid, svoje záliby. Hugíse má rád, o tom není pochyb, ale vadí mu ten dětský řev a to brzké vstavani a taky to, ze se nemůžeme už jen tak sbalit a jít si někam, kam nás napadne, abychom si udělali hezký večer. Celkove se teď zaměřuje i více na sebe, aby se z Huga nezcvoknul. Přihlásil se na půlmaraton a teď několikrát do týdne trénuje - běhá a já nevím co všechno 🙈
@kambalaka miminka budou chvíli, pak to bude lepší, už budou více spat a méně rvát..doufám teda, taky jsem unavená, nebaví mě to a už se těším až dokojim a budu mít více času pro sebe, to je podle mě normální
rikam si, ze druhé chci, ze to proste ještě jednou vydrzim, Ikdyz je to porad dokola ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat