TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
27.8.22 10:38

@kajka kajka s tou práci souhlasím, přítel jde z práce na byt a taky mi je líto, ze s nami není a hlavně s malým, doufám, ze to letos dodela :roll: malý jsou jen chvilicku

• načítám...
3555
27.8.22 10:51

My jsme se ocitli v mrtvém bodě. Já se po úvahách rozhodla, že druhé dítě nechci a pak už budu stará :nevim: krize se u nás prohlubuje a teď se prohloubí ještě více, protože jsem si dovolila nejet k jeho rodičům na noc a malým. Přijel bratr s přítelkyní, takže byla krásná představa, jak tam všichni budem, chlapi pojedou makat, ženské v kuchyni a pak se bude povídat. Já fakt nemám náladu nestehivala jsem se proto, abych tam hned začala jezdit na víkendy. Takže byl včera rozhovor, jak to že nepřijedu, obrovské zklamání a přitom by to malej zvládl už na um. Prvně se nabízel a dnes ráno jako že jde makat a neví co má jeho máma v plánu. Samozřejmě se hadame, je to horší. Jak začal řvát, malej se vzbudil, usnul až o půl 1 ráno v posteli, nevyspala jsem a ráno se sebral a jel naštvaný, že Teda nejedu. Jako někdo si něco naplánuje, to je krásný ale já se opravdu necítím na ty návštěvy na moc u nich, ví to a kdo jiný by mě měl víc chápat než on. Takže jsem sobec a zase jim to zkazim. Ať si přijedou všichni sem taky jsem říkala tu variantu. Problém. Když tam mám jet nebo návštěva tak jsem z toho ve stresu xjsem pod tlakem, neumím se uvolnit, pořád se dívám přes rameno, co kdyby někde nějaký bordel nebo něco… Takže i přemýšlím nad tím, že uvolnim pole. Jsem už z toho v koncích. Za 14 dní jsem domluvená k dr, protože mě ten můj stav strašně se. e. Chybí mi taky ten život před tím, ale musím se postarat o prcka. Potřebuje mě. Chci mu dát to nejlepší. Až bude větší, mluvit, chodit, tak to bude super, věřím v to. Těším se do práce, takže jak to půjde nějak později skloubit, tak aspoň částečně se tam vrátím. S tím by problém být neměl.
Holky držte se všechny ✊ ✊ ✊ malej má asi seperacku, dám ho do ohrádky, vidí na mě a jak se trochu vzdálim, pláče. Stoupnu si do ní a vše ok. A pokud možno, krásný den všem :srdce:

• načítám...
7611
27.8.22 11:26

@kajka kajka no jo, tvůj manžel je asi jiné povahy, můj je workoholik. Vzdycky byl a asi vzdycky bude. Sice říká, ze v 60ti s tím sekne a začne si užívat peněz, které si vydělal, ale moc tomu nevěřím teda 😁

@Petrussee já když bych chtěla mít dvě děti, tak určitě brzy po sobě, protože představa, ze jsem 3 roky doma s jedním a na to budou navazovat doma další 3 roky, tak mě suverénně jebne :roll:

• načítám...
7611
27.8.22 11:33

@MILINKA35 Tyjo, já ti tak rozumím. Já se snažím skloubit jak mateřství, tak partnerství. Já o chlapa přijít nechci. On má ale rád svůj prostor a nechce být jen s námi. Včera jsme si spolu dali vínko, tak jsme debatovali. Pak měli po dlouhé době sex - takový rychlý, ale aspoň něco 🙈 😁 jsem mu narovinu řekla, ze jestli si najde milenku, tak ho oškubu jako kuře 😁 a ať není sobeckej, ze jestli si někoho najde, tak já si taky někoho najdu, protože nehodlám žít v celibátu, tak se smál, ze myslím moderně 🙈 😁

• načítám...
6702
27.8.22 12:19

@kambalaka ja chci na rok do práce alespoň, s Mareckem budu doma 2,5..dala jsem si to kratší, tak snad to tak vyjde..nechci byt doma vkuse, potrebuju trochu socializace :mrgreen: Ikdyz přítel má brachu o 2 roky staršího a hrozne si rozumí, ale na tohle se necítím :roll:

• načítám...
6702
27.8.22 12:29

@MILINKA35 tyjo myslela jsem, ze to vyřeší to odstehovani 8o :roll: upřímně na víkend spat bych nejela ani k našim, pro mě je tohle úplně zbytečný, ty věci balit, malý tohle nemusí, první noc někde je úplně hrozná vždycky :zed: a doma je doma..pritelovo rodiče se o Marecka nezajímají vůbec, měli ho jednou, když měla kamarádka vedle jejich baráku svatbu, tak jsme ho tam chvíli nechali.. :nevim: jinak ho neměli ani jednou, ani nezavolaji..mě tohle přijde taky smutný..to jsou takový 2 extrémy..ale zase alespoň mám klid no..sice ho mám porad ja, někdy by hlídání bodlo, co si budem..ale je můj :srdce: to separační období je normální kolem 8m..u Marecka to asi nepoznám, on je na mě upnuty od začátku, když je jen se mnou..včera jsem si ho vzala do koupelny do houpatka, abych si umyla alespoň hlavu :mrgreen: drz se, bude lépe :srdce:

• načítám...
3555
27.8.22 12:38

@Petrussee jak chlap nikdy nebydlel taky pryč, jen bylndoma, tak mě prostě nedokáže pochopit a tím odstehuvanim to jen vyplulo na povrch, že je opravdu strašně velký problém. Rozumove je mi to jasné, ale člověk tím jen trpí. Nikdo není šťastnej a nedokáže si to prostě přiznat, že to nevyšlo. Takže prostě nevím, co mám dělat. Já jsem to prostě nezvládla. Taky se starám o malého a někdy mě to dusi, že prostě nemůžu, nejím, nespím, nějak funguju pro něj a zbytek je mi teď jedno :mrgreen: i váha mi šla dolů. Vlezu se do kalhot, to je jediné plus a oremslyim na koncem kojení, protože hormony u toho taky jedou. Takže si říkám, že udělám rozhodnuti, kdy bude několik lidí jakoze nechápat a budou mě nenávidět ale ono se to srovná a budou se mít všichni dobře. Jen to prostě nějak udělat, aby to neodnasel malej :think:

• načítám...
6702
27.8.22 12:41

@MILINKA35 jo, ja toho svého odtrhla od bydlení s rodiči..takže začátky byly opravdu náročné i teď se ještě ještě nějak to bydlení ucime :roll: udělej to tak, aby ses cítila dobře ty a Lukyn bude v pohodě, když ti bude lépe :kytka: :srdce: ja bych se na to kojeni někdy taky vykaslala..zkoušela jsem to týden, ale Mareček nechce, ani moc láhev a už vůbec ne, když mu tam dam um :roll: takže ještě držím no..musím..

• načítám...
1347
27.8.22 12:57

@kambalaka jj manzel neni pracovni typ, kdyby nemusel, do prace by nechodil. Taky mi nabizel, ze by zustal s malym doma on, ale ja si to teda predstavit neumim. Na to si pripadam k diteti az moc pripoutana i jakoze hormonalne…nevim no…Mit finančně zajisteneho partnera je skvela predstava, muzes se pak rozhodnout, zda budes zena v domacnosti nebo pujdes pracovat, sen spousta zen. V uzivani penez ve stari bych klidne verila, znam lidi co sli v pozdni padesatce po prodeji firem „do duchodu“, ale uprimnenjim to na psychice moc nepomohlo. Zakrneli jako vsichni duchodci, jen o par let driv.

@MILINKA35 To me mrzi. Dej tomu jeste nejaky cas sanci, je to tezke, chlap asi potrebuje taky prostor k uvedomneni si, ze uz neni zaklineny u maminy sukne. Byla by skoda predcasne ukoncit neco, co by treba za chvíli mohlo byt pekne. Vyhledejte pomoc nekoho nestranneho, treba te prekvapi jaky ti da pohled. Po narozeni ditete projde kazdy vztah otresem, neni vubec ostuda pozadat o pomoc. :srdce:

• načítám...
7611
27.8.22 13:35

@Petrussee já bych šla do práce taky, ale kam upichnu malýho takhle brzy? Sestřenici teď nevzali 3 letýho syna do školky - všude přeplněno. Tak pokračuje v další mateřské. Leda možná nějaká soukromá školka, ale to je teda darda potom. Mně nikdo nepohlídá. Moje rodiče pracují a navíc jsou z jiného města a manžel už rodiče nemá :nevim:

• načítám...
7611
27.8.22 13:36

@kajka kajka já teda žena v domácnosti fakt být nechci, to by mě jeblo 🙈 mně stačí ten 3/4 rok doma a můžu říct, ze každá návštěva supermarketu je pro mě skvělá

• načítám...
6702
27.8.22 14:01

@kambalaka no ja doufám, ze jak se budeme stěhovat, tam nám ho tam vezmou, chodila jsem tam ja, bracha a je to menší město a menší školka, znám dvě učitelky, tak doufám, ze to nejak půjde, kamarádce teď vzali 2letou, ze ještě hledali děti a ptali se ji, jestli ji nechce dat, tak ji rychle ucila na nocnik a jde příští týden :D, mě snad budou pak hlídat i naši, samozřejmě, když by ho nevzali nebo neuměl na nočník, tak půjde od 3..ale ja jsem jiný kraj..soukromé tu jsou taky nebo jesle, ale radši bych ho dala normálně do školky, jinak se nedoplatime

• načítám...
1347
27.8.22 14:15

@kambalaka jasne, ja vim ze ne. Ale tu moznost bys mela. Jde spis o pocit :)

• načítám...
1347
27.8.22 14:17

@Petrussee a ty uz mas rodice v duchodu? 8o U nas chybi tchanovcum jeste x let. Moje mama uz v duchodu je 4 roky, ale s tou se nestykam.

• načítám...
6702
27.8.22 14:24

@kajka kajka ne, myslela jsem hlídání jako občas, mám rodiče mladý :mrgreen: táta teda děla dlouhý a krátký týden, tak má nějaké dny v týdnu volno..ale chybí jim hodně let ještě, tátovi je 50 a mamce 47 a mám brachu, je mu 15 :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100