TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1738
25.8.22 08:02

@kajka kajka tak to je mi lito! :? Je videt, ze se to do tebe projektuje aniz bys chtela, akorat si uvedomujes, ze to moc spravne neni. Jak pise Rada s tim mobilnejsim vekem to bude horsi a horsi, kdy deti i „nevedomky“ zlobi. Nedokazu posoudit jak tohle budu mit, ale pri karani bych se dneska dost bala toho okoli, popripade aby mne nekdo nevyhlasil na emimino. :jazyk: Kamaradky co maji uz ty skakaci potvory kolem 2-4 let. Jedna je kara, druha po nich proste uklizi a vysvetluje a v efektu ty deti jsou furt stejny. To same bych videla i u miminka. :nevim:

• načítám...
1347
25.8.22 08:03

@Ráďa 25 snazim se. Chystam sre navstevovat i nejake terapie. Hodně me drzi manzel. Je klidas a lazen na moje nervy. Casto me dokaze hodit do normalu, upozornime co je pres caru. Nejvic ale samozrejme vlastni svedomi. Nejhur na me pusobi ty probdele noci. To nedavam. Jinak to zvladam docela v pohode, ale to nevyspani je fakt Guantanamo…

S manzelem jsme meli oba velmi snovou pubertu, takove ty bezproblemove deti se skvelym prospechem, poslusne, neodmlouvajici…tak treba budeme mit stesti… :lol: :lol: :lol: Dospivajici syn ti musi slusne brnkat na nervy, to jsou ty starosti s prckem vazne male, co :)

• načítám...
7611
25.8.22 08:13

Holky, setkala jste se některá s tím, ze by vám dítě odmítalo mléko? Já doufám, ze je to jen období a ze to zase přejde, protože vím, ze do roka by měl denně vypít 600ml mléka. Hugíno začal (už je to pár dni) striktně odmítat. Celý den vůbec, ráno si jen cucne, dnes ani to ne, místo toho si vzal banán a maliny. Včera večer před spaním mi mléko taky hodil na hlavu 😳 jediné, kdy mi to vypije je v noci, když je rozespalej 🙈 Včera ke snídani dal přednost chlebiku se žervé

• načítám...
1347
25.8.22 08:16

@kambalaka Kamaradky dite od sedmeho mesice od italo mleko a uz nikdy neprestalo. Doktorka s tim problem nemela, pry je jen dulezite nahradit jinyma mlecnyma produktama. Tys ale psala, ze ti Hugys po jogurtu zvraci a vecerni kasi nahrazujete prikrmem, vid? To by asi problem byt mohl. Dej tomu chvilku a kdyztak se porad s doktorkou :).

• načítám...
1347
25.8.22 08:18

@TerezkaSt nj vychovne vzorce se chte nechte promitaji napric generacema. Jde to pretrhnout, ale jde to ztuha. :nevim:

• načítám...
7611
25.8.22 08:25

@kajka kajka jogurty jsme už znovu zařadili (je to tak týden) a naštěstí dobré. K večeři mu dávám kaše (na lzicku). Ze savicky už nechce. Mléko fakt už jen v noci, když je rozespalý, jinak to do nej nedostanu.

• načítám...
1738
25.8.22 08:28

@kambalaka ja jsem vymenila savicku. Neodmitala, sle bylo videt, ze ji to stve. Zerve je u nas propadak. Dneska jsem tedy primichala pecene papriky (a zbytek bude na „gulas“) tak jsem zvedava. Denne ma tech 400-500 spis.

• načítám...
1479
25.8.22 08:34

@kambalaka Taky u nás mléko už tak nefrčí. Hlavně večer letí láhev několikrát na zem. Ale neřeším to, neteř od 9ti měsíců odmítala cokoliv mléčného a začala s tím až ve dvou letech. A žije.. Snažím se, aby měl každý den aspoň trochu jogurtu a každý den má mléčnou kaši

• načítám...
7611
25.8.22 09:51

@wendelina30 to ten můj má taky. Jogurt a kaši. Ale mléko teda fakt propadák. A to jsem se začátkem prikrmu myslela, ze se mléka už nikdy nezbavíme 😁

• načítám...
6703
25.8.22 10:07

Mě tohle taky trápí, jestli má dost mleka, když kojim a parkrat si jen “cucne” přes den..tak jsem zkoušela týden um, vzdala jsem to, nechce vůbec, četla jsem různe diskuze a řešila to s kamaradkama, ale asi mu to stačí, ještě se zeptám v září doktorky :nevim: začneme i pak ten jogurt, jinak má jen večer kaši, ale s vodou, ne mlékem :nevim: um mu nechutna, ja už nemám či odstrikavat, jsem rada, když se něco vytvoří..láhev moc neumí, ikdyž teď vleze když mu dam vodu, tak pije, drží si to sám, tak vypije více :D, ale v noci by chtěl 🐐 🐐 porad :zed: někdy už to fakt tahá, nic moc tam není, tak má smůlu. :roll: Ale četla jsem, ze mají mít mléko do 2 let, to je sakra doba ještě :mrgreen: :think: to moje prsa opravdu nedají, tak snad se pak to um nauci..jinak prý dávají místo toho kravske :nevim: to se mi taky nechce..ale nechci kojit do 2 let, jsem hrozne unavená, nevyspala a vycucana :D :zed:

• načítám...
1479
25.8.22 11:48

@kambalaka možná už je mléko nudí, když znají jiné chutě :nevim: Maty se teď začal strašně sápat po jídle. Na oslavě strčil ruku do dortu, když jsem ho měla na klíně a na vteřinu se podívala jinde :roll:

• načítám...
5617
25.8.22 12:12

Anička má svoje dny, kdy vůbec nejedla oběd a zeleninu,maso.Asi po třech týdnech začala obědvat :) Teď zase nechce přesnídávky.
Jinak po 14 dnech od konce kojení- v prsách mám stále dost mléka, ale už nebolí. Anička lépe spí. V noci má mléko jen jednou.Na prsa si už vůbec nevzpomene. :palec:

• načítám...
1960
26.8.22 19:10

Ahoj holky u nas tyden uplny bojkot mleka, vubec ho Emmca nechce, rano sni jogurt a potom vecer kasi vic nic, ocividne chce uz klasicke jidlo ze sklenicek nebo nase. Jsme na dovce a ji ted jen jidlo z hotelu- skleničky nemají sanci. Snad to bude doma lepší.
Jinak ad tema matky - no moje je take zdarila. Je hodně manipulativní a citově vyderacska ale ted uz clovek precejen zestarnul a zmoudrel tak vi jak na ni. Ona chce byt porad v roli ditete a ja bych o ni mela pecovat a vse řešit…sem tam je to fakt těžké :roll: :roll:

• načítám...
5617
26.8.22 19:24

Dneska je tu nějak mrtvo :lol:
Já dnes konečně našla první zoubek a teda vůbec nijak jsme to neprožívali. Nebyla ani protivná, teplota nic :pocitac:
Dnes si stoupla u gauče, no dnešek je nějakej divokej, tak snad bude spát.

• načítám...
1347
26.8.22 19:33

@Ráďa 25 Jee gratuluju. Bart zacal bejt protivnej a bolavej az kdyz se prorezal dasni. :nevim:

my jsme na vesnici u tchanovcu a uzivame my i oni  :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí