TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
motivi
26.8.22 22:48

@Ráďa 25 tak to mate super! Malá má dva a teď se ji tlačí 4 zároveň a to je teda masakr 8o nastesti to je jen narazove když ji to fakt začne bolet, není to ze by byla protivna cele dny..

Jinak k alergii/ reakci na jídlo - ptala sem se tady minuly týden jestli má někdo zkušenost kdy to zmizí nebo jak se to projevilo- tak nakonec žádná reakce to nebyla, ale 6. Nemoc :think:

• Upravit
7611
27.8.22 07:26

My poslední dny zase noci nic moc. NATO, ze je na UM, které je sytejsi, tak večer v 19:00 dostal kaši do lahve, o půlnoci se vzbudil na mlíko a pak ve 4:00 se vzbudil na mlíko. Vstavacka v 6:00 :roll: nechápu, kde bere tu energii. Včera při stejném režimu spal přes den jen 2×20 minut. Jsem z nej úplně vyrizena.

Včera mě dostal manžel a řekl, ze poslední dny uvažuje o tom, ze se přiklání k tomu, ze druhé mimco NE. Ze to nedává a ze tím nás vztah strašně trpí. Měli jsme takový otevřeny rozhovor. On totiž utíká, jak je to možné, pryč. Tekl mi, ze když by tady měl se mnou a Hugem být, ze by se z toho zcvoknul. No teď je to tak, ze po práci se zavře do pracovny nebo si svalů tašku a jde cvičit, na fotbal apod. Příští týden jede na soustředění na 4 dny, tak z toho nejsem nadšena. Řekl mi, ze mu hrozne chybí život před Hugískem, kdy jsme se proste jen tak sebrali a šli jsme kamkoliv (sauna, virivka, kino apod). Ze je za Hugíska moc rád, ale představa, ze tenhle strasnej rok budeme prožívat znovu… ze už se těší, až bude Hugo starší a budeme moct zase někam vyrazit. Ze by rád i příští rok k moři a když bych byla těhotná, tak zase nikam nepojedeme. No… jako něco na tom je, manželovi bude 40, takže jsme původně říkali, ze čím dřív druhé, tím lepší, po 40 se mu už do toho nechce. Tak já teď zvazuju, jestli do toho druhyho vůbec jít… :nevim:

• načítám...
5617
27.8.22 07:41

@kambalaka určitě to chce čas. Pokud se teď necítíte a má tento názor- nešla bych do toho. Třeba se to za nějaký rok změní. Ale ty bys byla sama na dvě malé děti a on by si užíval- no tak to ne snad.
Mě je 36 a manžel teď oslavil 50.A třetí po tolika letech chtěl on. Když chci někam ven, nebo za kámoškou, tak hlídá. On má taky své, třeba jde na pivo. Teď dělá celé dny u mých rodičů na stavbě, tak si ho moc neužijem, ale jak začne škola, bude doma pomáhat.

• načítám...
7611
27.8.22 08:00

@Ráďa 25 Manžel už po 49 nechce, protože si uvědomuje, ze až bude malému 20, tak jemu bude 60. On mi taky pohlídá, když si chci udělat čas pro sebe. Dneska ráno ho obliknul, prebalil, nakrmil, ale není to typ člověka, co by dobrovolně byl doma. Dokonce se přihlásil na půlmaraton 8o a teď chodí trénovat běh 🙈 proste všechno jen, aby se doma nezcvoknul 🙈

• načítám...
1347
27.8.22 08:05

@kambalaka mozna to ma i spojitost s tim celym procesem co predchazi, kdyz se podstupuje umele oplodneni…tezke rozhodnuti, ja bych byla asi zklamana, kdyby mi tohle manzel rekl, ale zase asi lepai uprimnost, nez aby pak ze stresu treba vzal drahu :nevim:

• načítám...
7611
27.8.22 08:18

@kajka kajka prave no, my měli Huga vymodlenýho po několika letech snažení a několika pokusech umělého oplodnění. Ale asi ani jeden jsme si neuvedomili, jak náročný může být mít miminko. Milujeme ho oba, o tom není pochyb, ale život před dítětem se nám líbil oběma 😁

• načítám...
1347
27.8.22 08:27

@kambalaka taky mi to chybi. Ted sem koukala na nejakej film a tam rikali, ze kazda mama pri prvnim diteti krome radosti, proziva i klasicky zarmutek, ze ztraty cloveka, kterým byla a uz nikdy nebude. Uplne chapu o cem mluvili.

U nas diskuze na tema druhe dite neprobíhají. Manzel vi, ze materstvi pro me neni lehke a ze bych ted kategoricky odmitla. Vim, ale ze by opravdu hodne rad, idealne hned…nechapu…

• načítám...
6707
27.8.22 08:37

@kambalaka taky mi někdy chybí život před, je to nové, chce to čas, upřímně i ja se těším až vyroste a budeme něco podnikat všichni, bez děti je život jednoduchý, někdy mi taky chybí se sebrat a odejít a jak jsem na něho cele dny sama, tak bych někdy volno potřebovala :mrgreen:, podle mě zmeni názor, ale změna je to silena, potřebuje čas :kytka: my třeba druhé chceme, ale teda je to v me režii, stejně se o děti stara převážně ženská, ze jo :D takže když někdy řekne, ze bude jedinacek, rikam tobě to muže byt jedno, starám se ja..vidí ho chvíli ráno a chvíli večer..spi v obýváku, takže se i vyspi..a to je Mareček taky celkem náročný :roll:

• načítám...
1347
27.8.22 08:44

@Petrussee Hele vidim to u kamaradek
Jsou chlapi co deti chteji a take travi veskery cas doma s rodinou a pak ti co maji spoustu vlastnich zajmu. Malokdy se po narozeni deti zmeni. Mela jsem pred manzelem chlapa, co byl doma tak jednou tydne, jinak mel miliardu zajmu, ve kterych jsem figurovala nebo ne. Strasne zajimavej clovek, ale dite si s nim proste neporidis :nevim: :lol:

• načítám...
6707
27.8.22 08:51

@kambalaka ja mám pro sebe jednou týdne 1,5h a hlídá mi kamoska, to je vše :roll: přítel byl s kočárem tak 5× a spíše, když jsem mu řekla..nemá čas a nebaví ho to :roll:

• načítám...
6707
27.8.22 08:53

@kajka kajka to je pravda, ja porad doufám, ze ten můj k tomu dojde :mrgreen:, ale teď nám děla byt, tak ho to omlouvá, uvidím jak se bude chovat pak..predtim byl se mnou, porad jsme někde chodili a teda má fitko a taky mýval běh :D ja mám zase jógu na tu utikam ja :mrgreen:

• načítám...
7611
27.8.22 09:10

Mne řekl, ze kdyby byl na mateřské on, ze by si to zařídil jinak. Ráno by s nim někam vypadnul a večer se vrátil. Ze doma by měl depky a chápe, jak se cítím. O to více nechápe, proč bych chtěla druhé, když fňukám i s jedním 🙈 😁 a ze on druhé nepotřebuje, ze mu stačí Hugíno. Rekl mi, ze klidně bude pracovat víc, abychom měli třeba ještě na nějaký kroužek navíc, abych s nim nebyla zavřená doma. Ale ze ať nečekám, ze on bude zavřeny doma s námi, ze ho to nebaví a ze by musel vyskocit z balkónu. Já bych se třeba i na půl dne sbalila a šla někam s Hugem, ale máme doma psa, který si už odvykl být doma dlouho sám, manžel říká, ze je to pes prostě a počká, ale já na to nemám srdce ho nechávat dlouho doma samotného :nevim:

• načítám...
1115
27.8.22 09:13

Holky, já si tedy nemám na co stěžovat, Ellu mi babičky rády hlídají, tatínek funguje jak může, ale taky se mi zasteskne po tom jen tak někam vypadnout, neohlížet se. No, to už se mi asi nikdy nestane 😅 jinak druhé dítě u nás. Můj muž byl proti, má trochu trauma z mýho porodu, kde si prostě 10-15 minut myslel, že jsem mrtvá, protože mě nemohli probrat z narkózy a on na té chodbě všechno slyšel. Já jsem se snažila s nim o tom mluvit, hlavně druhé nechci hned, třeba až Ell budou 3,4 roky. No a teď se budem stěhovat do většího bytu a dělali jsme tam dětský pokoj. A muž říká, dobrý, ty zásuvky udělali dobře, aby tady pak mohli bejt v klidu dvě děti. Tak jsem na něj koukala jako puk :lol: asi bych to shrnula, že druhému se nebráníme, ale uvidíme jaká bude situace

• načítám...
6707
27.8.22 10:05

@kambalaka ja teda taky nemůžu byt cely den v tahu, navíc těch věci, co potrebuju tahat sebou, ohrivat jidlo a tak :roll:, ale hezky si to představuje..a ten byt/barák se sám taky neuklidni no..jsem rada, ze chvíli usne a ja muzu rychle něco poklidit a tak :D, ale nějake maminky tvrdí, ze je to jednodušší s dvěma a více děti než s jedním, ale zatím nemůžu potvrdit :mrgreen: @Nikča2020 taky jsem si říkala za ty 3-4 roky, ale nechavame to byt, uvidíme.. :D

• načítám...
1347
27.8.22 10:13

@kambalaka to chapu s pejskem. Mam dva a pred tehotenstvim jsem kvuli covidu byla dva roky na HO. Odvykli si na me odchody a ted delaji huste sceny. Je mi jich lito, obuvlast ted v lete. Jeden z nich se ani nenapije a celou dobu kvici (pritom je mu 12 a celej zivot jeho chodim do skoly nebo do práce a vždy s tim byl v pohode) kdyz nejsem doma, tak se i v tech vedrech bojim je nechavat doma samotne.

My sme s manzelem spis domaci typy. Jsme doma radi. Vzdycky jsem strasne rada, kdyz prijde z prace a je s nama. Nabizel mi ze si vezme práci navic, aby sme meli lepsifinancni situaci, ale odmitla sem. Maly je maly jen jednou a makat pak budeme oba uz cely zbytek zivota. Chci aby si ho uzil.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100