Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka taky blahopreju, jak si to drandi!!! ![]()
Jinak Bart si uz s prikrmama poradi, hovnaky dobry. Nekdy tuzsi, nekdy mekkci. Hodne pomaha jogurt. Plus ja si teda davam dost pozor, aby treba kdyz ji stavici banan mel k tomu ve stejnem mnozstvi nebo i vyssim neco projímavýho. Predtim to byly broskve, ted hlavne švestky. Tak nevim jak hodne to pomaha ![]()
@kajka kajka pomáhá to dost. Taky to tak dělám. Sama jsem hotová, když mi to nejde, ale poradím si s tím. Natož u těch prcku. Lukyn sní celej malej jogurt jak nic
meloun si oblíbil, když už bude po něm
a celer nevadí, ani řap. Jak leze a mám ho všude, tak je fakt kyselina. A top je u nás petlahev ![]()
Holky, já dneska dělala pro Hugíse livanecky. Mám super recept. Rychlý a dobrý, kdyby někdo chtěl.
1 banán, 1 vejce, 2-3 lžíce jogurtu, 50g polohrubé mouky a špetka prášku do pečiva. Vse rozmixovat tyčovým mixérem. Všechny jsem připravila na necelé lžíčce ghí. Mazala jsem ovocnou presnidavkou, ale šlo by i jogurtem.
Jelikož s kouskama teprve začínáme, tak snědl jen 1/2 livanecku, zbytek jsme snědli my 😁
@TerezkaSt Mareček se taky neplazi, podle me nebude, má druhé vzprimeni a spíše zvedá zadeček, ale neumí to spojit s rukama
takže čekám až začne, brala bych kdyby sedel, ale to nevypadá..
@kambalaka Diky za receptik, znam, nemelo to úspěch. Ochutnal, vyplivl a nazdar…sezrala sem to sama ![]()
Milinka a pripravovana podzimni kolekce vel. 74… tak snad to za rok nebude out
![]()
@TerezkaSt no asi až tak na konec zimy- jaro😁
Dneska u nás celý den nešla elektrika a do toho prší😞Tak jsme zavření doma.
@TerezkaSt tak to je dobrý
Mareček má teď 74/80..myslela jsem, ze to bude mít na podzim
, ale to bude mít asi 86
, ale to je kluk
@kambalaka joo, livance delam skoro kazdej den. O vikendu jsem s detma pred horkem utekla do hotelu a bazenu, dcera si tam na snidani nabrala hromadu livancu ale byly dynovo tvarohove a nechytnaly ji. Tak je za ni Sven zpraskal, 7 jich mel
Mixovany uz ho vubec nezajima, ji jen „normalni“ jidlo a to mu vylezl 1. zub ted presne v 9 mesicich…
@Latty my s kousky teprve začínáme. Obědový prikrm stále milovaný, ale mám doma ještě pár mixovanych skleniček, tak je sdělám a zkusíme už i kousky. Zatím si zobne jen třeba sem malini, tam kousek banánu, dva žďobíčky chleba apod. Je to ale spis tak pro jeho zpestření. Rozhodne by se z toho nenajedl 😁
Holky, musím říct, ze jak se Hugís začal plazit, tak je to taková pohodicka… vůbec nechápu, jak na to ženský nadávají. Už vůbec neřve, celý den se plazí, prozkoumává byt a já o něm vůbec nevím 😁 👍🏻 Predtim furt řval a já z toho byla na prášky. Teď už kam chce, tam se doplazí a je klid 😁
@kambalaka Joo tak u nás záhy přišla fáze lezení a hned na to stavení u čehokoliv takže teď je clovel 24/7 Ve střehu kde se čeho chytí a spadne ![]()
Užívej! To je vždycky super když přijde to lepší období, to člověku úplně vlije novou krev do žil!
Mne malá teď úplně začala bojkotovat oběd protože chce všechno do ruky a jist sama, takže sem musela začít vymyslet nové recepty a jakým způsobem ji to jídlo uvařit. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ráďa 25 malá měla bobky jak kralik co sme zavedli prikrmy a z 90% když tlačila tak brecela. Co sem zavedla jogurt, a parkrat do týdne ji pridam i třeba chia tak už nebreci, tvrdý bobky už nejsou a všichni sme spoko