TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
motivi
21.8.22 21:51

@Ráďa 25 malá měla bobky jak kralik co sme zavedli prikrmy a z 90% když tlačila tak brecela. Co sem zavedla jogurt, a parkrat do týdne ji pridam i třeba chia tak už nebreci, tvrdý bobky už nejsou a všichni sme spoko :D

• Upravit
1347
22.8.22 06:48

@kambalaka taky blahopreju, jak si to drandi!!! :srdce:

Jinak Bart si uz s prikrmama poradi, hovnaky dobry. Nekdy tuzsi, nekdy mekkci. Hodne pomaha jogurt. Plus ja si teda davam dost pozor, aby treba kdyz ji stavici banan mel k tomu ve stejnem mnozstvi nebo i vyssim neco projímavýho. Predtim to byly broskve, ted hlavne švestky. Tak nevim jak hodne to pomaha :nevim:

• načítám...
3555
22.8.22 06:53

@kajka kajka pomáhá to dost. Taky to tak dělám. Sama jsem hotová, když mi to nejde, ale poradím si s tím. Natož u těch prcku. Lukyn sní celej malej jogurt jak nic :mrgreen: meloun si oblíbil, když už bude po něm :mrgreen: a celer nevadí, ani řap. Jak leze a mám ho všude, tak je fakt kyselina. A top je u nás petlahev :mrgreen:

• načítám...
7611
22.8.22 08:26

Holky, já dneska dělala pro Hugíse livanecky. Mám super recept. Rychlý a dobrý, kdyby někdo chtěl.

1 banán, 1 vejce, 2-3 lžíce jogurtu, 50g polohrubé mouky a špetka prášku do pečiva. Vse rozmixovat tyčovým mixérem. Všechny jsem připravila na necelé lžíčce ghí. Mazala jsem ovocnou presnidavkou, ale šlo by i jogurtem.

Jelikož s kouskama teprve začínáme, tak snědl jen 1/2 livanecku, zbytek jsme snědli my 😁

• načítám...
6702
22.8.22 08:29

@TerezkaSt Mareček se taky neplazi, podle me nebude, má druhé vzprimeni a spíše zvedá zadeček, ale neumí to spojit s rukama :mrgreen: takže čekám až začne, brala bych kdyby sedel, ale to nevypadá..

• načítám...
1347
22.8.22 08:42

@kambalaka Diky za receptik, znam, nemelo to úspěch. Ochutnal, vyplivl a nazdar…sezrala sem to sama :lol:

• načítám...
5617
22.8.22 09:24

@kambalaka takto dělám a malá sní dva, takže super. :palec:

• načítám...
1738
22.8.22 15:47

Milinka a pripravovana podzimni kolekce vel. 74… tak snad to za rok nebude out :zed: :mrgreen:

• načítám...
1347
22.8.22 16:53

@TerezkaSt to je drobek!❤️️

• načítám...
5617
22.8.22 18:43

@TerezkaSt no asi až tak na konec zimy- jaro😁
Dneska u nás celý den nešla elektrika a do toho prší😞Tak jsme zavření doma.

• načítám...
6702
22.8.22 19:18

@TerezkaSt tak to je dobrý :lol: Mareček má teď 74/80..myslela jsem, ze to bude mít na podzim :D, ale to bude mít asi 86 :D, ale to je kluk

• načítám...
875
23.8.22 13:33

@kambalaka joo, livance delam skoro kazdej den. O vikendu jsem s detma pred horkem utekla do hotelu a bazenu, dcera si tam na snidani nabrala hromadu livancu ale byly dynovo tvarohove a nechytnaly ji. Tak je za ni Sven zpraskal, 7 jich mel :lol: Mixovany uz ho vubec nezajima, ji jen „normalni“ jidlo a to mu vylezl 1. zub ted presne v 9 mesicich…

• načítám...
7611
23.8.22 15:10

@Latty my s kousky teprve začínáme. Obědový prikrm stále milovaný, ale mám doma ještě pár mixovanych skleniček, tak je sdělám a zkusíme už i kousky. Zatím si zobne jen třeba sem malini, tam kousek banánu, dva žďobíčky chleba apod. Je to ale spis tak pro jeho zpestření. Rozhodne by se z toho nenajedl 😁

• načítám...
7611
23.8.22 18:54

Holky, musím říct, ze jak se Hugís začal plazit, tak je to taková pohodicka… vůbec nechápu, jak na to ženský nadávají. Už vůbec neřve, celý den se plazí, prozkoumává byt a já o něm vůbec nevím 😁 👍🏻 Predtim furt řval a já z toho byla na prášky. Teď už kam chce, tam se doplazí a je klid 😁

• načítám...
motivi
23.8.22 22:36

o

@kambalaka Joo tak u nás záhy přišla fáze lezení a hned na to stavení u čehokoliv takže teď je clovel 24/7 Ve střehu kde se čeho chytí a spadne 8o
Užívej! To je vždycky super když přijde to lepší období, to člověku úplně vlije novou krev do žil!
Mne malá teď úplně začala bojkotovat oběd protože chce všechno do ruky a jist sama, takže sem musela začít vymyslet nové recepty a jakým způsobem ji to jídlo uvařit. 8o

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100