TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1738
18.8.22 15:44

@sofie_13579 Ja chtela prave Ema, Mili a mama Mia. Priteli se libilo Emilia (Clarke). Takze to bylo jasne a hned kompromisni. Ja rikam Mili, Emil/ek takhle z cesky rodiny Emi. V Rakousku se Emilii rika Mimi. Je to super, protoze se z toho da pekne tvorit. Snad si na to mala zvykne. :lol:

Ty fotky jsou pro prcu, ale tipuji bude spis ten tip co si bude hrat s panenkama nez na honeni hriste, protoze to jak ona se zabavi sama fakt kazdy obdivuje.

S dispozici pravda pravdouci. Ja mam byt v Budejcich 80m2 a asi bych tam ani nesla bydlet uz, kuchyn u vchodu 2×3m, zbytecna chodba… oproti tomu myslim neco maleho, kde je obyvakoluchyn a jedna mistnost kam se clovek jen uklidi by snad vyslo lepe. A od zacatku to vybavit jen tak aby se tam maly nezabilo. Jen gauc, zadny konferencak. Uvidime no.

Jinak to mam taky s chlapem podobne. Hlavne kdyz nekam vyrazim, mam pocit ze o mne a o dite ma kazdy vetsi zajem nez on a ze ho vlastne vubec nepotrebuji, vsechno si obstaram sama a nema zadnou vizi a plan. Doted nedokazal pro malou zaridit vyhodne sporeni, nic. Jakoby tu to dite bylo jak opicka s kterou se obcas poveseli… :nevim:

• načítám...
3961
18.8.22 16:43

Mam ve svym okoli asi dva chlapy, ktery jsou skvely tatove a manzele, ale jinak je to vsude kolem me podobny. Je mi jich vlastne lito. Asi nemeli dobrej vzor ve svym tatovi? Asi byl vsude ten model “tata chodi v tydnu do prace, vecer a o vikendu ho musime nechat odpocinout”? Ted je jina doba, pracovni doby jsou ruzny a flexibilni, ale ti chlapi stejne neumi byt doma a nebavi je to. Nebo nevim.. vlastne je mym cilem ve vychove tech mejch dvou kluku, aby si nas zenskejch vazili. Aby jednou byli dobry manzele a tatove. Ale nevim jestli to zvladnu bez toho vzoru :nevim:

• načítám...
6707
18.8.22 16:44

@Bjetuš je hrozne smutný, jak se ti chlapi zachovají.. :roll: drz se :kytka: ja porad doufám, ze u nás se to zmeni až se odstehujeme a bude více času, ze bude fungovat, ale bůhví :nevim:

• načítám...
6707
18.8.22 16:48

@kambalaka ja si myslela, ze chlapi chtějí porad :nevim: on spíše jednou týdne přijde a něco chce, tak spíše máme sex..ja si dělám srandu, ze tam budu mít pak pavuciny :roll: :mrgreen:

• načítám...
6707
18.8.22 16:51

@TerezkaSt co se týká malého tak zarizuju taky vše, udělala jsem mu pojistku a spoření :nevim:

• načítám...
3961
18.8.22 16:52

@Petrussee Dekuju. Drzim ti palce. Ale spis si ten tvuj najde neco jinyho proc nebyt doma nebo nic nedelat.. sorry, vidim ted vsechno cerne 8o Snad ho zacne Marecek bavit az povyroste. To ja zas musim rict, ze manzel kdyz tatinkuje, tak je skvelej. Syn ho bezmezne miluje. Jen holt tatinkuje tak narazove, kdyz se mu to chvili hodi :?

• načítám...
6707
18.8.22 17:20

@Bjetuš no mě je jasný, ze bude zdrhat do fitka :roll: už jsme se kvůli tomu hadali před, ale řekla jsem mu, ze nebude chodit, když je malý vzhůru, tak chodí pozdě večer..ale před malým jsme chodili spolu porad někam, výlety a tak, ma ho rad to jo, ale taky mu to stačí chvíli večer.. :roll: ja mu ho nechávala hlídat pondelky a chodím na jógu, jenže ty se mu nehodí, ze kvůli bytu..tak hlídá kamarádka nebo rodiče..pak jsem si vydupala rodinné patky, no dopadá to tak, ze přijde ve 4, jdeme tak akorát na větší nakup a je skoro večer a pak jde cvičit..jinak je to bída no..už jsem tak unavená ze všeho.. :nevim: ja bych chtěla partnera jako je můj táta, ale bohužel takový už asi nejsou :mrgreen: pomáhá doma, chodí do práce, nám se věnoval, vždycky nas vzal k doktorovi, brachu bere každý rok na dovcu, ať si oddechne máma, všude odveze..a Marecka teda miluje, byl s kočárkem asi nejvíce ze všech, hraje si s nim..teď ho má taky, ja jsem fakt unavená, tak to bodlo..

• načítám...
1738
18.8.22 17:29

@Petrussee no ale kdo tam plati? U nas je to tak, ze on bude mit velky vyhody od banky.

Jinak ja znam spoustu skvelych tatu/dedu. Ja mela skvelyho dedu. 8) Je fakt, ze je to kolikrat o tom, ze vyvazovaky druzku divnou/semetriku/neschopnou. Je to asi navod. :nevim: :lol: Takze ja si z toho nic nedelam a fandim si. :andel: :pankac:

• načítám...
6707
18.8.22 19:02

@TerezkaSt ja to platim :nevim: a teda nějaké výhody z toho nemám, my to teď máme špatně, on platí byt, kde nebydlime a ja vše ostatní, svůj byt, jidlo, vše pro sebe a Marecka..on posila něco, ale mě to nestačí, tak teď jedu ze svých zásob..pak si musíme sednout a udělat to jinak :roll:

• načítám...
5617
18.8.22 19:24

@Bjetuš sedátko mám a po pravdě ho použiju jen někdy, protože Anička je ďábel. Škoda že mi to video nejde sem dát,, protože je nahatá. Ale napustím vodu do sprcháče a Anička sedí, chvilku a pak na břiše lítá ze strany na stranu :lol: dává si hračky nahoru na poličku a zase dolů. Já jen sedím vedle a sleduju jak řádí, někdy mě už zastupuje dcerka a manžel.

Pokud jde o manžela, tak spolu skoro nespíme, někdy měsíc, někdy dva :roll: Ale já jsem i ráda. Anička spí půl noci semnou a do teď jsem kojila. A když už jsme chtěli, tak se Anička vzbudila.Ale zase je skvělý táta a co potřebuji mě splní. Pomáhá mi se vším, takže já si nestěžuju.

• načítám...
3555
18.8.22 20:48

@Ráďa 25 to je úžasný 🙏 ✊ já musím zase začít pořádně komunikovat, je to chlap a musím mu říct o svých potřebách. Pak funguje skvěle. Prostě ho to nenapadne a do hlavy mi taky nevidí. Komunikace je základ všeho.
Konečně zaprselo. Jak foukal šíleně vítr a pole suchá, to vypadalo šíleně, jak to zvedl vítr. Už jsem se bála, co se to za sajgon na nás žene. Hrozný pohled

• načítám...
530
18.8.22 22:27
@Bjetuš
@Bjetuš píše:
Holky ja mam asi blbej dotaz :mrgreen: Jak koupete deti? Lehatko je mu maly a nebavi ho, ale nesedi. Vubec nevim jak jsem to delala s tim starsim. Asi byl mensi a nez sedel tak byl na lehatku :think: Mate nekdo to sedatko do vany? Cetla jsem blby recenze, ze mivaj ostry hrany.. a co kdyz ho koupim a vyuziju par tydnu.. zkusim sehnat z druhy ruky a pak zas poslu dal.

My máme na koupání pěnového medvídka pod malou, ale jelikož je to malej ďábel a furt se různě pretaci a už se mi nalokala vody, z čehož mám obří strach :D tak převážně jen sprchujeme :)

• načítám...
1115
19.8.22 07:55

Holky, vy jste se rozjely :)

My dneska horší noc, jak je to vedro, tak včera jsme přijeli domů a doma 30 stupňů, Ell v pokojíku 32. Takže spala s náma v ložnici, záda mě bolej, jsem celá polámaná. Ještě se vzbudila asi ve čtvrt na 4 a nemohla pak zabrat, takže pecka :zed:

Co se sexu a partnerského života týče, tak já si nemám na co stěžovat. Pro mě sex od porodu není to co předtím, jak jsem vevnitř šitá všude, tak je to trochu těžší, ale pořád se to zlepšuje. Chuť je, ale už to neni jako dřív, chybí ta energie :lol: ale my jsme v tomhle s manželem na sebe nějak napojení, vždycky se shodnem :D hlavně je trpělivej, nespěchal na mě a má pochopení.

Jinak tatínky tady, co doma nefungují a o děti se vesměs nestarají nebo s ničím nepomůžou tak ty bych teda hnala! Děti jste snad chtěly oba ne? Tak ať koukaj taky fungovat! Já se pak ani holky nedivim, že na to nemáte chuť, já bych jí taky neměla. Unavená za celý den s dětma a pak jen koukat na manžela jak si dělá to svoje a mě nepomůže. To by se mi dost zprotivil. Touhu i hodně ovládá psychika si myslim. No obdivuju Vás, že to v podstatě zvládáte samy, jste hrdinky :srdce:

Já dnes jedu do pondělí s kamarádkou na dovolenou, i s dětma :D jsem na to zvědavá, takhle budu s Ell poprvý, tak držte palce 😁

• načítám...
3555
19.8.22 08:28

@Nikča2020 jeee, tak to je paráda. A kam jedete? Užijte si to a určitě to bude jízda :mrgreen:

No já už si tu nechci stěžovat :mrgreen: ale bydleli jsme skoro 2 roky pohromadě s tchanovci a mě to vzdálilo od může. Minimum sexu.. Vzdalovala jsem se až jsem ho přestala vnímat jako může, odcizení. Po přestěhování je to horší, hádky.. Druhé dítě nepřipadá v úvahu a hodiny mi dotikavaji a taky věk. Nějak mě všechno už delší dobu nebaví, nemám elán, chuť… Uzavřela jsem se do sebe. Až mi začal vyhovovat jejich nastavený model. Práce, úklid, vařit, domácnost a šmitec. Zařadila bych se do syndromu vyhoření. Když jsem to řekla muži, tak se mi vysmal a ať s tím dopr něco dělám. Barák stavěl pro nás, nemáme dluhy, dítě zdravé, co víc chci… Neměl pro mě pochopení u nich a teď ho nemá vůbec. Ať se na sebe podívám, že jsem jak chodící mrtvola, neusmeju se nic.. Prostě si setrim energii pro malého a na víc mi už fakt nezbyva.. Zkouším se nějak nakopnout, ale jde horko těžko :roll: a nemyslete, se.. mě to.. Strašně.. Hormony to nejsou :)

• načítám...
3961
19.8.22 10:59

@MILINKA35 Ja ti tak strasne moc rozumim. Mam velmi podobne pocity. Usmivam se a snazim uz jen pro deti, sestiletak me drzi nad vodou, diky nemu jeste nejsem v blazinci. Kvuli nemu vymejslim vylety, program, kraviny..s nim se muzu pomazlit, vecer mi rekne jak mel krasnej den a jak me miluje..mame skvelej vztah a doufam, ze nam to zustane. Ted byl od pondelka u babicky a manzel si dal pracovni tyden v Praze, tak jsem tu byla sama s Mikeškem a musim rict, ze jsem si docela odpocinula.. neni tu manzel, neni dusn, ale je to fakt smutny :?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100