TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
24.8.22 08:00

@motivi přesně, konečně mi to vlilo novou krev do žil, jak je hodnej, má strašnou radost, ze se může přemisťovat. Jinak od září začínáme s Hugískem chodit na cvičení pro kojence a plavat, tak nám ten den uteče lépe. A mám v plánu s nim zkusit chodit i do herniček tady po Praze. Třeba tam potkám i nějakou maminku, abych mohla pokecat.

• načítám...
1960
24.8.22 13:26

@kambalaka Tak to jsem moc ráda že máš novou energii do žil já už netrpělivě čekám kdy ta Emča bude také pořádně schopná pohybu věřím že by potom mohla být taky hodnější teď posledních pár dní bylo fakt náročný. Brečela a byla taková hodně nevrlá A navíc ještě jak je to naše malá vzteklinka tak sem tam samozřejmě i ječela jakože vztekem. Tak to je vždycky něco na moje nervy. Zítra jedeme na dovču tak doufám že to tam bude s Emčou nějak tak rozumné. Jinak ty herníčky jsou dobrý nápad. Já budu s Emmou chodit taky od září :) k tomu dvakrát týdně cvičení a jednou týdně plavání jen s tou prací aby to šlo nějak tak skloubit ale snad jo :lol:

• načítám...
3961
24.8.22 14:33

@TerezkaSt Terko neresila jsi nejak ty stipance od komara? Mikyho obcas komar postipal a nic hroznyho to nebylo, ale predevcirem si na nem jeden smlsnul a ma na obliceji fakt osklivy stipance. Mazala jsi necim?

• načítám...
1347
24.8.22 15:18

Dneska ma Bartoš svatek a jeste mu je 8 mesicu :)

• načítám...
7611
24.8.22 16:45

@kajka kajka všechno nejlepší, kloučku 😍 💙

@sofie_13579 já taky pracuju z domova a je to teda mazec to skloubit 🙈 pracuju jen, když Hugi spí, takže buď dopolední spánek nebo po nocích 🙈 😁 dneska třeba spal jen dopoledne. Odpoledne jsem na nej marně vytáhla kočárek. Na nějaký spánek mi hodil vidle 😁

• načítám...
5617
24.8.22 20:17

Jak jste tu psaly, že jsou děti klidnější a spokojenější když lezou :mrgreen: No u nás to nastalo až když zjistila, že když najde na zemi něco k jídlu, tak si k tomu umí sednout. Dřív si s křupkou lehla na břicho a neuměla se vrátit do sedu. :D

• načítám...
1738
24.8.22 20:52

@Bjetuš Fenistil a pak mi bylo doporuceno toto (koupeno v DM). Nalepis nekde v blizkosti mimise (ne na nej aby to nezbastil) a nepujdou na nej. Zatim to fungovalo, ale ono ted furt prselo. :nevim:

• načítám...
3961
24.8.22 21:50
@TerezkaSt píše:
@Bjetuš Fenistil a pak mi bylo doporuceno toto (koupeno v DM). Nalepis nekde v blizkosti mimise (ne na nej aby to nezbastil) a nepujdou na nej. Zatim to fungovalo, ale ono ted furt prselo. :nevim:

Diky :palec:

• načítám...
1347
24.8.22 22:20

@kambalaka To znam, taky se mi libi jak si Bart smrdoli po byte a zkouma. Jen ty pady na hlavu od toho jak si stoupa jsou naprd. Trosku sem zaplakala ze se nejdriv neplazil. U nas nadsenej pocit kazi hrozne noci. Je to ted hruza.

Dneska obzvlast. Bart se budil co hodinu, vstaval ve 4. K ranu uz jsem byla slusne vztekla. Byla jsem na Barta az hnusna :oops: :,( :oops:, je mi z toho cely den na nic. Evidentne se nedokazu uplne odprostit od toho jak se ke me chovala moje mama. Jsem z toho psychicky trosku spatna. :(

• načítám...
1738
24.8.22 22:48

No s tim neplazenim jsem zvedava. Taky ted mala dost rve kdyz je na zemi a nemuze si dosahnout, snad se tim srovna. Pomahali jste? Ja ji stimuluji a nic. :nevim

@kajka kajka : Co myslis s tou mamou (ne ofenzivne)?

• načítám...
7611
24.8.22 23:42

@TerezkaSt já jsem stimulovala, ale pomohla až hračka postavená z kalíšků - věž. Chce ji furt bourat 😁

• načítám...
1347
25.8.22 06:33

@TerezkaSt Mama na me byla do tri let sama ale krome toho byla a je silne narcisticka osobnost. Vychloubala se mi tim, jak me rezala, ze sem mela z ni takovej vitr, ze kdyz na me houkla, triskla sem sebou po snaze vylezt zpatky do postylky tak rychle, az sem se prastila do hlavy a predstirala ze spim. Omlouvala to tim, ze nechtela, abych ji prerostla pres hlavu. Neprerostla. Nikdy nemela ani kapku trpelivosti, vse muselo byt na prvni dobrou idelane jeste predvidat, jinak agrese, rev, biti, pozdeji, kdyz uz sem byla velka tak psychicka manipulace, vidirani, vyhruzky. Barta samozrejme nebiju, ale nekdy se neudrzim a halekam na nej. Strasne se za to stydim a bojim se, protoze vidim paralelu s moji matkou. Nedavno mi doslo, ze me musela bit uz ted, v tomhle Bartove veku, coz me trosku sejmulo…kdo by proboha bil takhle maly dite :oops:

• načítám...
5617
25.8.22 07:17

@kajka kajka toto by mohl být do budoucna docela problém. Pokud tě už teď dokáže vytočit maličkost u tak malého dítěte, věř že bude hůř. Jak porostou budou zlobit.Je možné, že budeš mít hodné dítě, puberta a učení v pohodě. Tak to mám u první dcerky.Ale pak mám doma kluka, který byl dost živé dítě. Moji trpělivost zkouší od miminka a teď v pubertě ho už i dovezli policajti.
Ale jako rodiče dokážeme udržet nervy a každý den se učíme trpělivosti. Neříkám, že syn ode mně nikdy nedostal-ale vždy to mělo důvod. Nikdy by nedostal kvůli maličkosti.
Můj otec mě řezal úplně za každou blbost.😞A já byla přitom hodná. Teď jsem mu to několikrát vyčetla a šlo vidět, že ho to dost štve. Nikdy nedopustím aby mi moje děti v dospělosti řekly, že dostaly neprávem a že jsem byla špatná matka. ;),Vždy když tě to popadne, tak si vzpomeň na to, že jednou vyrostou a pak ti to budou vyčítat.

• načítám...
6702
25.8.22 07:33

@kajka kajka u nás jsou ty noci taky hrůza a počítám, ze budou hrůza ještě dlouho..prý se s tím musím smířit :zed: ale jde to těžko.. Mareček usnul v půl 8, byl vzhůru 21:15, 12,2,4,5,6 a půl 7, takže fakt TOP..taky už jsem kolikrát vztekla..už jsem ho chtěla odstavit, ale je to těžší než jsem si myslela, takže jedeme noční kojeni predevsim…soucitim :kytka:..dny jsou klidnější, protože se tak nehýbe..asi jsem za to rada..nemusím za nim stát a hlídat ho, klouze se max na podlaze..s tou mámou mě to mrzí..ja teda taky nejsem trpeliva..takže občas zvednu hlas…ale taky jsem dostávala jako malá, rvalo se na mě..

• načítám...
6702
25.8.22 07:35

@Ráďa 25 to se máme na co tesit teda, ale je pravda, ze tátovi taky někdy vyctu, jak mi dal facku v 16ti ještě a celkem jsem byla nejvíce mlacena ze všech, bracha už má pohodu, došla síla :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100