Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wendelina30 kamarádka taky mu ty nohy vždycky srovnává, ze prý, když z toho jde do kleku, tak nevadí, ale nemají v tom sedět
Holky, děkuju
Zkusím mu ty nohy srovnávat a uvidíme. Když by nešlo, tak zavolám fyzio ![]()
Tak k čemu máme zub? Dnes mi malá v nosi skočila z postele.Byla to vteřina, přelezla a šup. Naštěstí si JEN rozkousla ret tím jedním zubem co má. Pak už jsem toho moc nenaspala. A do rána se mi udělal opar.😕Řvala jak…,ale dobrý.
@Ráďa 25 toho se bojím, ze mi z te postele spadne
, ale Mareček je líný, děla jen otocky..ale koukala jsem na mantinely kolem postele
nevím jak jinak to ohlídat..hlavně, ze je v pořádku..my jsme i bez zubu..
@Ráďa 25 no tak u toho mám hrůzu. My máme postel metr vysokou a pod tím hned plovoučku, takze já Hugiho v posteli spavat nenechavam. Ani na gauči. Nikde. Jakmile usne, šup s ním k němu do postýlky
@Ráďa 25 píše:
Tak k čemu máme zub? Dnes mi malá v nosi skočila z postele.Byla to vteřina, přelezla a šup. Naštěstí si JEN rozkousla ret tím jedním zubem co má. Pak už jsem toho moc nenaspala. A do rána se mi udělal opar.😕Řvala jak…,ale dobrý.
Ahoj holky to same se vcera malem stalo partnerovi s Emmou chybely centimetry a letela by po hlave dolu. Ted uz ji nechávám spat take jen v kocarku nebo v postylce.
@kambalaka mam to stejne. Taky nikdy nikde nenechavam. Bart nepostoji a dokaze uz přelézt i treba triceticentimetrovou prekazku, takze uz neni aktualni ani treba zastlat polstarema…
Jinak Bart se uz pripravuje na chuzi
![]()
@kajka kajka takhle už vypadá jako veliký kluk, ne jak miminko
Mareček jak spíše jen leží, tak je to takové miminko
moje máma už na něho, ze je lenoch, ucila ho sundavat ponožky, ze to dělají všechny děti, tak už si je parkrat teda sundal a teď mu cpala nohu do pusy
jinak zdravime ![]()
@kajka kajka wow, ten ti dělá pokroky. Supeeer
šikulka
lukyn takhle stojí na sedačce a začíná v postýlce, nemá se pořádně za co chytnout
@Ráďa 25 mě malej spadl oredevcitem. Byl to mžik. Ještě jsem ho chytla za kraťasy a zbrdila pád. No řev šílenej já si nadávala, máme ji naštěstí nízkou, ještě starou, ale plovoucí pod
naštěstí boule, otok nic, tak jsme ho pořád sledovala a dobrý. Polštáře to už ke k prdu. Mě přeleze jak nic. Tak bych už brala, aby chodil. Protože tohle zkoušení stavět se a chytat za cokoliv.. Hlavně šuplíky, úchytky 🤦 to se s ním rozjede takže ho chytám, ať nespadne dozadu, pak s tím jede dopředu a prsty ale kila jdou dolů
@MILINKA35 jojo,to je alespoň tělocvik. Ale já teď hřeším v cukrárně se starší dcerkou.Dnes hlídá manžel a my nakupujeme do školy.
My dnes byli odpoledne v herničce v Praze na Butovicich a Hugís to tam celé prořval 😁 cizi lidi, cizi prostředí… no… budu s nim muset chodit častěji, aby si zvykal, ze svět není jen maminka, tatínek a babicka s dedou 😁 od příštího týdne chodíme na kroužek plavání a cvičení s kojenci, tak doufám, ze to neprořve i tam, jinak to budou vyhozené peníze 😁
@kambalaka píše:
My dnes byli odpoledne v herničce v Praze na Butovicich a Hugís to tam celé prořval 😁 cizi lidi, cizi prostředí… no… budu s nim muset chodit častěji, aby si zvykal, ze svět není jen maminka, tatínek a babicka s dedou 😁 od příštího týdne chodíme na kroužek plavání a cvičení s kojenci, tak doufám, ze to neprořve i tam, jinak to budou vyhozené peníze 😁
My začínáme příští týden v pondělí a ve čtvrtek kroužek cvičení a v úterý plavání doufám taky že to emma da, když je se mnou sama tak je fakt v pohodě a taková hodně hlasitá aktivní ale jakmile je někde víc lidí tak se ke mně schovává A když se nedejbože někdo přiblíží moc blízko tak je šílený řev… Dnes jsem se s ní kupovala nějaké oblečení a to vypadalo že v tom obchodě zůstaneme sami dvě a paní prodavačka, která bude mít ucpávky na uši a to ještě tu prodavačku dokonce i emma zná. Nicméně řev hrozný dokonce i třeba v knihovně když jenom na ní někdo kouká tak začne okamžitě křičet stejně Tak jsme dneska měli pěknou scénku na poště…
dává zatím jenom mě, partnera a starší dceru, u babičky je to tak na hraně ta na ni smi koukat ale nesmí na ní sáhnout…takže to cvičení případně plavání bude možná veselé ale u mě nejveselejší bude akce chůva protože pokud bude chtít byt Emička pořád se mnou tak si trošku říkám že chůva bude mít výborný byznys.
@sofie_13579 @kambalaka Bart zatim nema separacni uzkost, kdyz se mnou neni. Spolecnost ma zatim rad, ale dle Vas usuzuji, ze nas to ceka taky. Rada bych hozacala seznamovat se stejne staryma detma. Kamaradi maji jen starsi a jsou v takovem tom veku, kdy si do mimca radi bouchnou, tak to neni na nejaky velky hrani
.
@kambalaka odkud si? Nekde od Motola si rikala? Nechces dat nekdy sraz treba na Andelu, mohli bychom kluky seznamit a treba pokecat
. Ja sem z okoli Cernaku. Maminek je tu spousta, ale na nejsem uplne typ na nejaky hrr akce na pisku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat