TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
31.8.22 20:06

Tak já mám spoustu věcí od švagrové, chodítko, odrážedla…Po své dcerce máme kočárek, panenky. Takže asi bude oblečení, nějaká drobnost, třeba bubínek. K roku dostane určitě řetízek, to je u nás taková tradice. Obě děti měli řetízek už v roce a neroztrhly ho, tak uvidíme.
A pokud jde o boty, tak než bude chodit máme asi troje capáčky. Pak mám dvoje zimní do kočárku a pokud by došlo k tomu, že by pak chodila, tak koupím pak už sněhulky. :palec:

• načítám...
1738
31.8.22 20:06

@Ssfr85 tak to je fakt borecek, kdyz si stoupne v normalnich backurkach. Myslela jsem tu kozenou latku (na foto vpravo). My je dostaly, ale tusim tu velikost bdue mit tak v 5ti letech. Levo zimni do kocarku.

• načítám...
472
31.8.22 22:19

@sofie_13579 tak já vidím jasnou holčičku

• načítám...
1115
31.8.22 22:33

Holky, moc Vám děkuji za účast :srdce: já dnes byla naposledy v práci a jsem za to ráda :lol: můj muž mi taky řekl, že je rád že už budu doma, je prý vyčerpaný :lol: :mrgreen: tak jsem se musela smát :mrgreen:

Jinak kožené capáčky jsme kupovali, ale má je spíš do kočáru zatim jinak je buď bosa nebo v ponožkách :D

Jinak přidávám fotky a Sofi, Emmička mi na některých fotkách přišla trochu jako kluk a na některých zase jako holčička :D

• načítám...
3555
1.9.22 06:06

Mě přijde jasnek kluk :mrgreen: protože o tak řádí. Je zlatej. Včera 8m prohlídka. Má 9 kg, 73 cm, v pořádku. Měřili mu o zrak a ten je dobrej. Předvedl tam opět vše, co umí, tak dostal pochvalu :jazyk: :mrgreen: ptala jsem se na sed do w. Prý to ještě teď nevadí ale jak budou větší, tak upravovat, krz nohy do X. Malej to občas udělá, ale nevydrží. Když se postaví, tak si většinou sedne pak zadek :palec: jinak už mužem zařadit vejce, 14 dní žloutek a pak celé, těstoviny, masa mužem i hovězí, vepřové, ryby, líbove, tak je to super, že už začne co my, jen bez koření :palec: a kousky začal přijímat pěkně, takže taky jen na hrubo mix.
Jinak jsem počínaje vcerjeskem vykooala válečnou sekeru ohledně tchyně. Ta si začala plánovat, kdy k nám přijede i přes to, že včera ji říkám ne, přijeď v sobotu že ne, tak říkám v neděli. Bude doma i muž. Že ne, že přijede ve středu a už i s prababi. To už je něco na mě :pocitac: takže nasr… Na dobela po odjezdu vyjela jak kulomet, že už se do pr odmítám jeho matce prizpusobovat. Přijedem, ona před barákem uvítací výbor, i když ví, že jde prvně za prababi, pak si diktuje, přijedou, zkazí oznámení o zasnubach, že to skončí fiaskem aby byla středem pozirnsiti, s malým v náručí nám neustále v patách. Takže dost. Jako tohle nikdo nechcete :zed: :zed: je to manipulativni typ :pocitac: se slovy, já to zařídím, já upecu, potřebujes toto a přijedu. Teď si uděláte čas jak pisknu. Muž souhlasil :pankac: :cert: ukončila jsem s ním za včas debatu, protože my dva musíme táhnout za jeden provaz a tchyni se to moc líbí, když se pokaždé ptá, 2× do týden, tak coooo, jak se bydlí. Příště ji řeknu že na ho. No, když nás pak otravuje. Díky za úlevu a jedeme dál :mrgreen:

• načítám...
1960
1.9.22 07:06

@Nikca - jeee mala Ell je takova princezna :srdce: jj co se tyka vycerpani ze strany partneru/manzelu kdyz pečují o deti u nas je vzdy partner za ten vikend kdyz je s nami uplne ko. Zítra prijede odpoledne to bude plny sily ale v nedeli odpo se uz bude tešit k sobě domů si myslim :) :) :)
@milinka - tedy tchyne je porad stejne na ranu ze? Jako co ona si mysli? Nebo je fakt tak natvrdla? Je dobře ze tahnete s manzelem za jeden provaz. Snad uz vas take necha byt. Drzim palce. :hug:

• načítám...
3555
1.9.22 07:27

@sofie_13579 já lituji toho, že jsem přijala nabídku tykání, byla to životní chyba, protože se do mě zakousla.on ji nikdo nepodporuje, aby měl klid. Jenže u mě narazi a teď už to pos.. la. Je manipulativni, chce mít přehled, matka pečovatelka, neví co se sebou. Já jsem dlouho splachovací, ale tohle si líbit nenechám. I za cenu toho, že se vztahy zničí. Ani od jejího syna, při zasnubach nenabidla tykání. Jsou spolu dlouho, jezdí tam a když slavila kulaté, tak řekla před ní synovi, vrat se zpátky domů. Oni mají výhodu, že jsou v Praze :mrgreen: a my pl15 min autem. :pocitac: ale už se nedám.
Včera jsem řekla muži, že potřebuji pomoct. Měl prcka 2,5 h. Vařila jsem, prádlo, vybalovani věcí, večeře, kojení, uložení. Zastavila jsem se v půl 9 a říkám co je? :mrgreen: děkuji za pomoc. Byl unavený a šli jsme brzy spát :mrgreen: vykoupal ho, namazl krz exem, ale bodlo mi to. Pochválila jsem ho. :srdce:

• načítám...
6702
1.9.22 07:46

@MILINKA35 asi jsem rada, ze mě tchyně ignoruje, ani nevola..někdy mi hlídání chybí to jo, moji rodiče teď nemají moc čas..nebo už to počáteční nadšený opadlo..přeci jen, už to není taková pohoda.. :nevim:, ale dneska bude Mareček s moji kamarádkou..nechá si ho dokud vydrží, dam ji vodu, presnidavky, oběd a uvidíme :D zajedu si sama nakoupit, uklidim ;) tak se těším :mrgreen: to kojeni přes den je spíše už na cucnuti, uklidnění..ale mám ty prsa úplně mekka dneska..v noci jsem kojila 3× a celkem dlouho tahal :roll:, ale podruhé už jsme spali v posteli všichni :D snad ho z toho gauce dostanu, Mareček je klidnější, když jsme tam oba, takže vstával v půl 11,3,5 a v půl 7 zvonil budík, který nás vzbudil všechny :zed: tak jsem říkala, ze budík budu ja nebo Mareček, ať nás to neruší..

• načítám...
5617
1.9.22 11:37

@MILINKA35 Já se tady ke své tchýni raději moc nevyjadřuji, protože je to ta co na ní sedí všechny vtipy.Jen s tím rozdílem od té tvé, že sem nechodí a o vnoučata nemá zájem. Pouze když jsou svátky a narozeniny-ale to hlavně její :lol:
Já mám vedle ještě prababičku z manželovi strany.Je jí 94.Rok leží a stará se o ní její syn, který má papíry na hlavu. Jezdila tam charita. A pak její dcera a další syn+ tchýně. Babička je strašně hodná, vždy všem pomáhala, všechny vyslechla :( Snažila jsem se vedle chodit co to šlo, hlavně miluje Aničku. No jenže oni si její děti myslely, že když lehne tak brzo umře. Rok se její stav nezměnil. Proč by s ní cvičily že? Proč by jí vzaly ven, to všechno je prý moc složitý.
A nakonec jí dnes strčily do domova :,( Její tři děti, kterým prý už došly síly a už je to nebaví. Tchýně prý ani nemohla na dovolenou 8o Mám takovou chuť jim říct že tímto jí podepsaly rozsudek. :,(
Samozřejmě to udělaly hned po tom co na ně přepsala barák a pozemky. :potlesk:
Jojo rodinu si nevybíráš.

• načítám...
1738
1.9.22 11:48

@Ráďa 25 taky drsny pribeh. Ja tedy proti domovum nic nemam. Moje babicka se tam tesila snad 15let!

Tchyne je dnes cely den s malou u svoji 90lete maminky. Taky jsou obe specificke. Byla jsem mimo to v praci zeptat se, jakby mi vysly vstric se sichtami. To jsem jeste zminila kdyz jsem s tchyni jela autem, ze by se mi hodilo kazde 2tydny… zacala se osivat. Moc se v ni proste nevyznam, jednou dela ze jo pak ne. :nevim:

• načítám...
6702
1.9.22 13:01

@Ráďa 25 s prababickou je mi to moc líto, ze to dopadlo takhle :?

• načítám...
3555
1.9.22 13:12

@TerezkaSt to je normální, protože ji se to zrovna nehodí :mrgreen: ale jak řekne, tak aby všichni skákali. Vidím u nás :mrgreen:
@Ráďa 25 to mě mrzí. U lidí v tomto věku to strašně zamává. Majetky, to je vždycky v rodině zle.Oni mají taky babi 92 let. Když jsem nabídla pomoc, že bych třeba něco poklidila nebo alespoň společnost, tak že ne, že jsem cizí 8o dozvěděla se ode mne až na konci září, že jsem těhotná, řekla tchyně, aby se jí to nerikalo, aby nebyla ve stresu. Ani nevěděla, že jsem měla 2 psy, pak už jen jednoho a že si myslela, kdo ho tam pořád u nich z vesnice privazuje. Chtěla se mi svěřit babi, slzy v očích, ale bála jsem se toho, co by mi řekla a nechala jsem tu komnatu zavřenou. Možná i proto nechtěla, aby jsme tam. Chodili. To už na ní vketel i muž, proč, když už byl malej a že je stará, že to tam smrdí… 8o Včera jsme tam byli. Koukala jsem na fotky a hledala kluky a ani jedna fotka.. Ani prý tam nechodili k nim domu, babi s dědou, co mi říkal muž, co si pamatuje od děcka. A k nám se automaticky zve a ještě si určuje dny :pocitac:

• načítám...
1115
1.9.22 17:40

@MILINKA35 tvoje tchýně je fakt dračice :lol: tohle já vůbec neznám, moje tchýně je zlatá, Ellu si ráda vezmu když potřebujem nebo i jen tak. Nikdy se nám do ničeho nepletla, spíš bylo roztomilý, že nám ze začátku psala, že musíme Ell nechat po kojení odříhnout a pak ještě něco. Pak jí to asi došlo a píše kdybych moc prudila, tak řekněte :lol: vždycky počkala až jí pozvem nebo pozvala ona nás.

@sofie_13579 děkuju, ona je celá po mě, takový moje minime :D ale stejně viď, chlapi pomůžou, ale jak jsou pak vorvaný :lol: a pamatuju si, jak mi muž řikal, no já půjdu na mateřskou, co je na tom :lol:

• načítám...
1738
1.9.22 20:11

@MILINKA35 spis se asi boji takoveho toho „nabidnu prst…“ :oops: coz je v poradku, ale na mne to proste pusobi jakoze neni spoleh…

@Nikča2020 ja treba to s tim odrihnutim nevedela, to mi rekla za mamka, ani ve spitalu to nezminili… :oops: ale je videt, ze tvoje tchyne se prodava dobre. Moje mam je treba takova hrrr, ale mame tu taky tetu a ta bude takovy podobny typ. Zepta se - a kolikrat tydne se DNESKA deti koupou. Takze v tom proste neni ani prikaz ani hloupa poznamka, udiv nad tim co se to dneska tvori (chuvicky, nositko, hnizdo, BLW atp…). :potlesk:

• načítám...
472
1.9.22 22:45

@MILINKA35 Mili máš můj obdiv, já už bych jí do oněch míst poslala dávno 🤭

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky