Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zimní oblečení
Holky už jste se někdo koukal na zimní oblečení?
popřípadě díky za tip.
@kambalaka snad se i manzelovi prokyslicil mozek an ebude ti rikat takove bludy
@Sissela to mne hned napadlo, pac ja se preklanela a mal visel z nositka ![]()
@MILINKA35 ja mam hafo hadru do vel. 86, kterou bude mit tak ve trech letech. Takze se asi i dost veci sezonne posunou. Letos bude mit asi tu samou kombinezu co mela pred rokem, jinak koupim fakt teprv co to budu potrebovat.
Vyhandlovala jsem softshellky zimni/letni za 100ku a furt je ji to megavelky. Co bych doporucila jsou ty botky z predchoziho prispevku, protoze ponozky bezne slezaji a kalhoty se vyhrnuji. ![]()
A propo ielm ma dobry vyprodej na softshell veci (hodne oblibene pro mimca). Koupila jsem tam pro malou a mne stejnou bundu a hned ma ten nas moulik dalek na vanoce pro obe.
No snad na mne nebudem co detinska co myslite? Hodila by se i na klucika.
Příspěvek upraven 04.09.22 v 18:06
@TerezkaSt jo, kdyby s manželem, já byla s rodičema, manžel byl na tom fotbalovým soustředění 😁
@kambalaka ups
muj chlap teda taky furt mizi mezi lidi, ale jinak vse by zvladl, on je proste hrozne liny. ![]()
@TerezkaSt díky za tip. Já přemýšlím, jestli koupit nebo počkat. By měli orchzazet zase spurtem.
Mužové jsou buď líný, nebo mizí, či se neúčastní, nemaji pořád čas a výjimky jsou a ideální žena neexistuje ![]()
Já jsem dneska nějaká marná
asi počasí, je hnusně.
@kambalaka já byla koukat taky, ale nic, ani prašivina
@TerezkaSt ten můj taky umí přebalit, vykoupat, nakrmit, ale nebaví ho to. Čas od času mu proste řeknu, ať to udělá, ale sám od sebe se do toho teda nehrne. Dneska třeba jsem mu řekla, jestli si ho nechce vykoupat? Odpověď: “Dneska ne, já tady ještě musím udělat tohle…” 😁 přijel ze soustředění a pracuje 😁
@Sissela No tepláčky mám z druhé ruky, takže se jedině můžu kouknout na značku a tu bundu jsem kupovala v Takko.Ta se mi strašně líbila. Je taková lehounká.
Jinak já mám už na zimu kombinézu 80.Ale zatím jsme se zasekli na 74.Takže zatím nic nekupuji. Mám hodně teplou mikinku na podzim a dvoje zateplené kalhoty. A spíš váhám jestli kupovat i bundu a kalhoty, nebo stačí kombinéza
@MILINKA35 píše:
Zimní oblečeníHolky už jste se někdo koukal na zimní oblečení?popřípadě díky za tip.
Zatim jsem vyndala co mam po starsim a uvidim jak to bude Mikeskovi. Zatim bude hlavne v kocarku, takze ve fusaku.. Pak mam kombinezy - plysovou a poradnou zimni. Zavisi, kdy zacne chodit a bude chtit z kocarku vystupovat. Ale stejne mam nejradsi kombinezy - doma ma puncochace a triko/mikinu a na ven jen navliknes do kombinezy.
Co se tyka pece manzela o mimco, tak u nas vubec. Nikdy ho nekoupal, neuklada, přebaluje svatecne, obcas ho nakrmi.. My mame ale opravdu narocne miminko, hodne knoura, hodne place.. manzel na to nema nervy a kdyz jsem mu ho zkousela nechat, tak na nej byl akorat hnusnej, to mi fakt nepomuze
V cervnu jsem byla dve hodiny u kadernice, to byla katastrofa. Takze o mimco se staram ja. Ale az povyroste, tak to bude ok. Manzel se ted proste stara o toho starsiho, ted spolu byli na vikend na vode..Mates je v sedmym nebu, ze ma takhle tatu pro sebe.
Ahoj holky, tak jsme zkusili nočník a fakt se chytl
Za tři dny ani jeden bobek do plenky
Přijde mi, že mu to tam jde i líp, když má pod zadkem prostor ![]()
Manžel a péče o malého - no čekala jsem větší nadšení v péči o malého
Od narození ho teda koupe. To je jeho činnost. Ale jinak mu musím říct, s čím by mohl pomoct. Kdyby se teď měl celý den starat sám o malého, tak to asi bez podrobného manuálu nedá
Já myslím, že se to všechno změní, až bude větší a bude s ním moct dělat víc činností. Teď mu pořídil auto a to teda spolu strávili odpoledne
![]()
Zimní oblečení - nakoupila jsem na Vinted nějaké bundy a kombinézy (u nás už vel.86). Uvidíme, jaká bude zima ![]()
@MILINKA35 včera jsem na burzičce tady u nás koupila kombinézu za stovku 🤭
Dnes jsem se bavila fotkama, syn ve dvou letech a pak ve 14.A Anička dnes oblékla čepičku po ségře😁
@Ráďa 25 haha dobry, to ty ses vubec nezmenila to vypada.
A syn jako maly ma rysy anicky (az na ocicka). Ted je fesak, aby na miminko nelovil holky. ![]()
@wendelina30 nočník super
u nás uz velká jede jen do nočníku ![]()
Já si teda nemůžu na manžela stěžovat. Zastoupí mě ve všem, kromě kojení
Tím, že jsme tu sami, tak jsem bez malého byla jen když jsme byli v ČR na návštěvě.. Ale obě babičky a dědečci by hlídali, až by neviděli, jenže je to daleko.. Občas mě to zamrzí, že ho nemůžu někomu šoupnout a v klidu uklidit, uvařit.. Ale tím jak je malý hodný a šikovný, tak je to i takto v pohodě.. ![]()
Právě jsme na dovolené u moře, takže pohoda.. Ikdyž úplně jiná, než bezdětná..
Holky, taky nám s nočníkem držte palce, až se přestěhujem, tak mám taky v plánu ho pořídit a Ellinku tam začít dávat
i kdyby nic neudělala, tak jen ať si zvyká
máte nějaké tipy?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat