TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
7.9.22 07:24

@Bjetuš ja měla 8,5kg v roce, Mareček má taky přes 9kg, ale přesně budeme vědět zítra, uvidíme, co nám řekne :mrgreen:, ale kluci mají byt větší.. :D

• načítám...
6702
7.9.22 07:26

@kambalaka ja mazu vždycky, jinak ho má červený..máma mi vždycky nadává, ze ho mazu málo a musím poradně :mrgreen: :nevim:

• načítám...
5617
7.9.22 07:29

@MILINKA35 Určitě bych dávala až bude stabilně sedět. U nás dnes dojde nočník, ale kakáme každý den jinak😁No ale předchozí děti jsem odplenkovala do roku a půl, tak to dám.
Já mažu pořád, Anička se hodně opruzuje a je jedno jaké plínky koupím. Stačí teplo, nebo v noci bobek a je to😞Střídám bepanten a sudokrem.
Jo a holky co říkáte na ten výpadek v sirupech a čípcích? Blíží se podzim a u nás už 14 dní nic nekoupíte. V Prostějově ve třech lékárnách nic, vůbec nic. Kdyby děti onemocněly, tak rodiče budou asi drtit paralen👹Včera mi známá dovezla nurofen a paralen sirup z Olomouce, ale čípky vůbec nesehnala.
Jestli to tak půjde dál, začínám se bát podzimu.

• načítám...
5617
7.9.22 07:31

@Bjetuš Syn měl v roce 12 kg.Byl jak sumo :P Teď má 14 a 180 cm a to ještě poroste :lol:

• načítám...
3961
7.9.22 07:54

@Ráďa 25 Ty leky jsem zjistila vcera, mazec 8o Malymu rostou nahore 4 zuby najednou, vubec nespi, dr mi rekla, at mu klidne davam Nurofen. Mela jsem doma proslej, tak jsem sla koupit a smula. Meli posledni dva Panadol sirupy jinak uplne prazdna policka 8o

• načítám...
3961
7.9.22 07:57

@MILINKA35 Ja na tabulky taky nekoukam, ale dr hned ve dverich hlasila “”jee ten vypada jak rocni, schvalne jestli bude mit ty miry”.
Gratuluju, zes to trochu poresila s tchyni. Hned pusobis vyklidnenejc :palec:

• načítám...
3555
7.9.22 08:15

Já mám čípky panadol, 2 ks Paralen, sirup nurofen. Nic moc, ale zkusím koupit. Vždycky se ví, že tyhle vlny přijdou a vždy jsou výpadky 🤦 malej taky teď zuby, chudák. Už bude venku druhá 1 a má brutálně natekle horní 2a 3 z obou stran. Takže je teď neodlozitelny. Spal teda dnes celou noc, od půl 9 do 6 rána, ale já Teda nespala vůbec. Tchyně přijede se svou mámou. No už aby byl večer. Pak už si budem řídit návštěvy samy.
Nočník - díky holky, odložím. Taky jsem si říkala, že asi počkám, není stabilní. Tak snad mu ta pravidelnost vydrží :mrgreen:

• načítám...
6702
7.9.22 08:17

Ja mám doma paralen sirup a cipky, to je vše..takže budu se muset poptat a podívat na internetu, kdyby náhodou..ale snad to nebude trvat dlouho :nevim: zatím jsme nic nepotřebovali..naštěstí..

• načítám...
875
7.9.22 08:23

Ahoj, zas po mesici jsem nakoukla a precetla par stranek dozadu - hlavne diky tomu ze deti jsou zas nemocny a za dlouhych probdelych noci se nudim :D

Sven ma v 9,5 mesicich 11kg a cm nevim, ale 80 velikost je mu akorat :D

@kambalaka ja bych teoprati ostatnim tu chtela uklidnit, protoze mam pocit ze nasi muzi jsou stejni. Muj je samotar, zvykly mit totalni svobodu, deti ho nijak neberou…teda nebraly, dokud nemela prvbi dcera tak tri roky :D Kdyz byla mimino vubec se o ni nepostaral, nevedel co delat, furt byl takovej strnulej, i nas vztah stal docela zaprd. Ale vydrzeli jsme, jakmile trochu odrostla tak jsou z nich nejvetsi partaci, chodi spolu na basket a na rande a litaji na vylety…a o druhem diteti jsme zacali uvazovat az cca v tech 3. Kdyz se nedarilo, dokonce jsme premysleli i o adopci vetsiho ditka, ty mimina ho proste neberou :D Ale se Svenem uz je to taky lepsi, hodinu s nim vydrzi :lol: A taky jsme se bavili co by kdyby, prece jen prestat se mit radi muzeme, nepatrime si. A jsem si jista ze o me i deti by se postaral, nemovitosti krom jednoho bytu by pripadly nam, to je pro nej uplne samozrejme. Rika ze jen diky mne muze mit rodinu i skvelou karieru, a je rad ze mi vyhovuje byt doma a do prace nespecham. Ale teda u nas je po 8 letech vztahu jen lepsi a lepsi :)

• načítám...
1115
7.9.22 08:26

@kambalaka většinou mažu zadeček po každém přebalení :D

• načítám...
1479
7.9.22 08:33

@kambalaka Já od narození nemažu. Takto mi to řekli v porodnici :nevim: Samozřejmě když je problém, tak namazat. Ale opruzený byl za celou dobu jen jednou, když jsem ho dala babičce do kočárku a zapomněla zabalit plenky a on se pos… Akorát když ho po koupání mažu, tak vezmu i zadeček bambuckym máslem

• načítám...
875
7.9.22 08:33

Mimochodem ja udelala takovou blbost :zed: Chtela jsem si udelat radost a zaplatila jsem si deep cleaning bytu. Okna, obklady, trouba a skrinky zevnitr, proste takovej ten velkej uklid do kteryho se mi hrozne nechtelo. Stalo to 180e na nas 80m² byt, zenska tu byla 9-19 a to jsem ji jeste v tech 7 pomahala odtahnout gauc protoze pod nim vubec nebylo vysato. Ale deti unaveny, hladovy, uz jsem chtela mit klid tak jsem to moc nekontrolovala. Az rano jsem si vsimla ze neni uklizeno skoro nic! Jakoze vana umyta, ale baterie ne. Obklady prejety akorat tak mokrym hadrem, takze smouhy na nich a vodni kamen taky furt. Okna umyty akorat do pulky a stejne smouhaty. No videla jsem rude. A to fakt doma nemame bordel a nanosy spiny. Tak ze prijde za tyden znovu. Prisla s dvouhodinovym spozdenim a behem 6 hodin udelala akorat dve koupelny a okna. Tak za par dni znovu, na celej den zas, no jako uz je uklizeno tak na 95% a dal to nemam silu resit. Akorat odchazela, zvedla tasku s vecma a pod ni tmavej flek tak 30×30cm, no vylil se ji nejakej cistici prostredek a vyzralo nam to diru do dubove podlahy :pocitac: Takze ted budu resit pojistku a vymenu kusu podlahy. A to jsem chtela jen odejit rano a vratit se vecer do nalestenyho bytu. Tvl karma fakt, mela jsem si ty okna drhnout sama :roll:

• načítám...
1479
7.9.22 08:44

Léky

@Ráďa 25 Holky, u nás měli dost sirupů v Teta drogerii. Já dávala dohromady lékárničku na dovolenou a nejvíc mi dal zabrat Tasectan na průjem. Musela jsem objednat z eshopu a poštovné pomalu dražší jak léky :(

• načítám...
6702
7.9.22 08:51

@Latty tak to je hrozny :zed: člověk si chce ulehčit a má více práce ještě.. :roll: chápu, ze do pořádného úklidu se ti nechce, my se budeme snad letos stěhovat do nového, tak takový uklid tady už dělat nebudu..

• načítám...
1738
7.9.22 08:52

@Latty sorry, to jsem se fakt pobavila z rana. Ne ze by to byla karma nebo rozmar, ale pusobi to fakt groteskne a jeste to zabila tou dirou. Asi by jsi mela hodit nejakou recenzi, protoze takova zenska by to fakt profi delat nemela. Ono kazdy ma jine oko na poradek. Ja bych to nesla delat ani za nic. Byly to vzdy nejvetsi rozepre i v ramci obsluhy a to si jako kazdy mysli, ze uklidit zvladne kazdy. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100