Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, sedla jsem do auta a jela. Psychicky vyzdimana. Doma. Jsem udělala nevritelnou scénu. Až tak jsem v hajzlu z tchyně. Chlap si mě nahrával. Asi skončím v blázinci… Až tak mě dohnala péče jeho matky a její dirigovani. Objednala jsem se na osycho4a chlap se mi vysmal. Sedla jsem do auta, hodila manévr, mám najeto z práce. Zapálila jsem si, bylo mi jedno, že to napalim do stromu. Chlap nevěřil tomu, že jsem šílená z jeho matky. Jsem hrozná matka, že jsem nechala malého… V životě si neodpustím. Už se nedokážu vrátit k muzovi.. Je konec
@MILINKA35 Vypadalo to ale dobre posledni dny. Co se stalo, ze takovy obrat k horsimu? Nedelej nic, co nejde vratit, nikdo a nic ti nestoji za to ztratit maleho a on tebe.
@MILINKA35 vykašli se na něj. S malým se budete mít taky dobře. Možná ještě lépe. Dávej na sebe pozor. Neunáhli se. Malinkej tě potřebuje ![]()
@sofie_13579 právě, když někdo jde do bytu, musí počítat s nějakým hlukem, kor v panelácích. Hlavně člověk si zvykne.
@MILINKA35 panebože co se stalo? Vypadalo to tak nadějně, že budete zase v pohodě. Drž se, posílám spoustu síly a mysli na malého! Nejsi hrozná máma, na to vůbec nemysli. Jsi máma, ale máš taky nějaké svoje emoce a teď asi pohár přetekl. Už aspoň víš, že takovou věc neuděláš ![]()
@MILINKA35 hlavne neudělej nejakou hloupost která se neda vratit. Vsechno se da řešit. Kvůli jedné nahrane scene te nema šanci dostat manzel do blazince, to fakt ne. Malého mu nenechávej, zkus se v nejake rozumne nalade vratit pro nej. Sbalte si věci a budte chvili treba u tvych rodicu. Situace se aspon trochu uklidni a potom uz muzes zacit resit prakticke kroky odchodu resp rozvodu. Drz se a mysli na maleho. Špatná mama nejsi v žádném pripade, to ani omylem. ![]()
@MILINKA35 to asi vygradovalo kam nemelo. Zkus se vyklidnit a nakazat i manzelovi skrz tchyni tlustou caru.
@MILINKA35 jezisis, co se stalo? Ja taky myslela, ze se to zlepšuje
drz se ![]()
@MILINKA35 Mili prosím napiš že jsi v pořádku, vidím že jsi byla online v noci. Vše bude dobré.
![]()
@MILINKA35 Uf, hlavně doufám, že jsi v pořádku! KAŽDÁ situace má nějaký řešení.
Nic si teď nevyčítej, prostě se v tobě nahromadily emoce.. chlap tě má podpořit a ne si tě v takový situaci nahrávat - no co to je?
Doporučovala bych se radši vrátit za malým, nevím, co tvůj chlap zamýšlí s tou nahrávkou, ale aby ho nenapadlo jít na soud a požádat o vydání předběžka na svěření malýho do péče, že jsi ho opustila a nejsi kvůli psychickýmu stavu schopná se o něj postarat (pardon za černej scénář, věřím, že tohle tvůj chlap neudělá, ale podle popisu bůhví co by mohlo napadnout třeba tvojí tchyni…). Chápu, že je ti asi ouvej, ale asi teď zatni zuby právě kvůli malýmu a vrať se hlavně za ním.
Posíláme ti hodně síly a všechny tady na tebe myslíme
.
Původně jsem si sem přišla postěžovat, jak jsme měli šílenou noc, že malou braly zoubky, střídavě jsme jí s manželem chovali a houpali na míči, aby se trochu uklidnila, ale optikou shora uvedeného se mi to zdá nějak malicherný
.
@MILINKA35 No co dodat. Pozor na to, pokud chlap nestojí pevně za tebou a přiklání se k mamince, bude to už na vždy problém. Měla bys jít od toho, než se zblázníš. Máš s malým kam jít? Alespoň na čas, než se to vyřeší ![]()
@MILINKA35 holka tak jak, už je ti líp? Byla jsi vyjednávat s manželem? Co malej?
Holky, jsme v pořádku. Děkuji za podporu. Zajdeme si spolu do poradny. Za tchyni se teď udělala tlustá čára. Včera jsme si strašně doma ublížili navzájem. Shodli jsme se, že nechceme rozpad rodiny. Musíme k sobě teď najít úctu, začít od nuly, v novém domě. Z druhé strany se mi ulevilo, viděl, jak jsem zdeptana a tento stav trval přes rok a půl. Dnes jsme měli diskutující den a uvidíme. Je to strašně těžké. Dostali jsme se na dno ve vztahu.
@Ráďa 25 vznikla situace, kterou si kdysi zažila stejně, jako my teď. Už ji nechci rozebírat. Všechno chce čas… A teď klid. Teď si uvědomil, jak moc nám to zasahovalo do života.
Já jsem včera bouchla velmi. Lítali věci, jídlo atd. Jela a jela, křičela, brečela, bušila do chlapa… Zahnane zvíře, zraněné, zlomené… Sedla jsem do auta a jela a jela. O malého se postaral, jídlo mu udělal a dnes mi řekl, že mám jeho obdiv, že by to vše kolem něj nezvládl. Málem přišel o život při nehodě a přes půl roku se dával dohromady. Bylo to náročné, velmi. Neustále dokazování, že paní domu je jen jedna. Teď jsme tady, tlustá čára, klid a odborná pomoc. To si myslím, že je strašně důležité. Oba jsme udělali chyby.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat