TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6697
9.9.22 20:55

@MILINKA35 hlavně, ze jste v pořádku 🙏..nádech výdech…buď poradna pomůže nebo ne, za pokus nic nedáte..upřímně radši sama šťastná s dítětem než se s někým trápit..myslím, ze chlapi hodně daji na své matky ať jsou jakékoli.. :roll….dejte si čas a uvidíte..ja vždycky rikam, udělaj to tak, aby ses ty cítila co nejlépe, pak bude spokojený Lukyn :srdce: držím palce..

• načítám...
7611
9.9.22 21:13

Holky, trosku z jiného soudku… dneska jsme byli s manželem a Hugem na houbách a zvládli jsme to :palec: prokladala jsem nositko s dekou, protože Hugi je proste aktivní dítě a nevydrží dlouho nic nedělat. Třeba jen sedět v autosedacce, kočárku nebo nositku. Ale s tou dekou to šlo :palec: je fajn mít dítě, které vydrží třeba půl dne na výletě v kočárku. Ten můj teda nevydrží ani hodinu. Strašně se mu líbí, jak se umí pohybovat. Dneska jsem zvládla doma i očistit s manželem 2 kosiky hub a Hugi se zabavil sám plazenim :palec: fakt, jak se pohybuje, tak se zabaví, úplně se to otocilo o 180 stupňů. Nekňourá, je veselej, super :palec: jo a zkoušela jsem večer zkusit neprebalovat a pamperska to vydržela. Ani ho nezvedam z postýlky. Proste jak začne knourat, dam mu mléko v postýlce a on u toho usne. Soupnu mu dudlík, on se otočí a spí dál :palec:

• načítám...
1115
9.9.22 21:22

@MILINKA35 jsem ráda, že jste v pořádku a moc přeju ať vše vyřešíte :srdce:

@kambalaka no tak to je pecka, že jste si to dneska užili! Jak se ty děti začnou hýbat, tak jsou takový samostatnější :lol: Ella když něco dělám, tak si hraje a když chce ke mě nebo mě zkontrolovat, tak si ke mě doleze :mrgreen:

Jinak my jsme dneska Ell odvezli k mojí mámě a máme do neděle na to vygruntovat nový byt, něco málo tam přestěhovat a tak. No jsem na to zvědavá 😅

• načítám...
1347
9.9.22 22:08

@MILINKA35 Jesteze tak. Sem celej den nahlizim, jestli si nahodou neco nenapsala. budu drzet palce at to s muzem spravite. Ale s mamankama je to tezke. Nechapou, ze vztah dite a syn bude vzdy dobry, ze je treba aby se drzel hlavne zeny.

Mamanek je muj tchan, neda na svoji matku dopustit i kdyz je naprosto hnusna k jeho zene cely zivot. Chova se k ni jak k vybave domacnosti. Nj spolecne bydleni v dvougeneracnim baraku ma casto velmi podobny scenar…Tchyne se vzeprela sve vlastni tchyni ale az ted, na stara kolena, kdyz zjistila, ze ji za to zbytek rodiny (rozumej cast ja a muj manzel) neodsoudi. Nove zvyklosti ale naprosto nepobira tchan. Je na svou manzelku hnusnej a brani maminku i kdyz je to manipulatorka, jakou svet nevidel. Myslim si, ze je to nakonec bude stat manzelstvi. Vy jeste mate cas, jste mlady par a mate silnou motivaci.

@kambalaka ja naprosto miluju tu jejich radost z pohybu a z vlastniho pokroku. Je to strasne dojemny. :srdce:

Jinak sem ted vyfasovala behem tydne na asi hodinku do kocarku mala dvojcata kamaradky. Vozila sem je a Barta v nositku. Predstava ze by to byl nas rodinny stav a jeste by za mnou vlali dva terieri..tvl tomu rikam antikoncepce! :lol: :lol: :lol:

Bartovi se nejak hrozne rozjely ty zuby. Koukala sem mu do pusy a vypada to, ze asi porostou vsechny naraz. Nejvic ma napuchly horni spicaky, tak z nej bude asi upir. Ty dolni dva uz sou skoro venku. Zaroven sem po nebo pri koupani zacala cistit, at si zvyka pekne za tepla…

• načítám...
5617
9.9.22 22:08

Tak já jsem dnes byla s malou na procházce. Úplně jsem si zakázala to sbírat, protože sušička jede už týden. Ale když mě je líto je tam nechat.No a až se mi nevlezly do kočárku, tak jsem je strkala do bundy :lol: Na večeři byly růžovky.

• načítám...
motivi
9.9.22 22:36

@kajka kajka taky sem teď hlídala kamarádce mimino a k tomu 5 letyho a taky to byla skvela antikoncepce :lol:
Se zubama držím palce, malá má spodní jednicky a teď ji rostly 4 zároveň :roll: jednicky a dvojky nahoře. 3 sou konečně venku :palec: jen to čištění je peklo už teď jak nechce ani otevřít pusu, takže každy den dvakrát za den histerak a jdem spolu na krev :lol: tak sem zvědavá jak to bude pokračovat když už nebudu čistit jen 2 :roll: :D

• Upravit
472
9.9.22 22:47

@milinka 35 jsem moc ráda že vše dobře dopadlo. Snad to ustojite. Moc držím palce.
@Ráďa 25 krásný. Miluju houbaření ale u nás zatím nerostou.

• načítám...
3555
9.9.22 23:41

Houby taky miluji. A učí se tomu i c @Ráďa 25 hlap. Koukala jsem u nás minulý týden a nic. Ale pršelo, zaparilo se, tak jdem zítra kouknout :palec:
@kajka kajka tyhle manipulatory nesnáším. Neustále se dělají věci v rozkazu a musí být po jejím. Co to je za život a hlavně pak i pro mladý. Zůstal v baráku jeden syn, s kterým ten vztah úplně není jak s těmi dvema. Když teď přijedou k nim na víkend, tak stejně ona si jede svoje a hučí do něj před jeho partnerkou, ať se on vrátí domů, domů k nim. Někdy je potřeba opravdu udělat nějakou šílenost, aby se ten dotyčný probral a začal vnímat i jiné názory, jiné pohledy atd atd. U vás je mi to taky líto. A já bych nikdy nebydlela, jen to bylo dočasně, bohužel i tak na mě kur dlouho a přesně takto by to dopadlo i u nás. A vystihla jsi to. Člověk si připadal jak kus nábytku a já ještě navíc jak inkubátor.
Holky, díky za vás. :srdce: super úlovek. Snad taky najde a když ne, tak super procházka. Ještě prší, včera taky, třeba vylezou. @kajka kajka sekne vám to, i s dvojčaty :dance: a opravdu jsem se zasmála. Bart, hafani a dvojčata do toho :mrgreen: @motivi taky jsem začala čistit. Někdy nechce vůbec, katastrofa a když mu jedou zuby, tak celkem drží a kouše to. Vzala jsem kartáček od elmexu, je to zároveň i jako kousátko po bokach. Ten má u nás úspěch.

• načítám...
motivi
9.9.22 23:50

@MILINKA35 no já už čistím skoro 3 měsíce co ji začal růst první zub, tak by člověk řekl ze si na to čištění zvykne a ono ne :D ale co se divim, oblékání nenávidí stejně jako když byla mimino :D
Já mám pro ni taky takový s kousatkem od Jordan a na to ji dávám pastu ať si to sama kouše a já pak většinou čistím jednosvazkovym. No je to boj, vždycky ji mám zaklinenou jak při recko římském zápase :lol:

• Upravit
5617
10.9.22 06:53

Děvčata, to musíte zajed k nám :mrgreen: Tady rostou úplně všude i u nás na zahradě. :lol: Já už to rozdávám lidem okolo, co vím, že se do lesa nedostanou. Manžel zase jel a včera mi ještě přivezl, ale to už sbíráme jen praváky, zbytek tam necháváme.

• načítám...
3555
10.9.22 07:29

@Ráďa 25 to je nádhera. Já se na ty houby dnes tak těším 🤣 aspoň na bramboračku. jenze u nás už jsou teď taky lesy tak poničené, těžbou a ubylo jich neskutečně.
@motivi musí se nechat, že ti to dělá jednoduché :mrgreen: a malým je boj na přebalovaku. V noci. Musím koupit nějaké noční pliny, protože když ho nechám do rána, tak je mokrej. Takže v půlce, když se vzbudí, prebalim a dnes k tomu ještě oblékání :mrgreen:

• načítám...
6697
10.9.22 07:44

@kambalaka Mareček buď musí v kočárku spat nebo koukat, takže občas ho dam do toho polosedu, jinak už období, kdy tam vydržel dlouho máme za sebou, vidíš ty pliny to vydrží :palec: @kajka kajka tak to klobouk dolu, mě minule přítel jestli pohlidam brachovi půlroční, tak jsem mu řekla, jestli je normální, ze ani náhodou :mrgreen: ještě cely den.. @MILINKA35 ten kartáček máme taky takový žlutý motylek, ale Mareček zub nemá ani jeden, tak to má jak hračku :D hezky houbarite, my jsme mestaci a sama s malým se do lesa nehrnu, houby nejim a sbírání mi nikdo moc neslo :mrgreen:

• načítám...
1347
10.9.22 08:27

To sou úlovky 8o. Musim to hned ukazat manzelovi, on houby vyhlizi uz pres mesic :lol:

• načítám...
1960
10.9.22 08:40

Ahoj holky zdravim z Prahy.

Tedy houbarske ulovky uzasne :) :) :) my les asi uplne nestihame. Dnes jsem na statnicích z Aj se starsi dcerou v Praze, jdu tady na masaz a s kamoskou na obed. Do Liberce prijedeme vecer, partner dnes hlida. Noc zase desna emma byla vzhuru 8×, je to cim dal horsi s tim spankem.
@milinka 35 - drzim palce at vztah zachránite. Drz se.
Jinak zub u emmy zadny kartacek zatim nemame :lol: :lol:

Jo a predstava Emmy v kocarku je u nas utopie ona nesnese ani autosedacku…ted je to s ni trosku náročnější. Chci ale verit, ze az bude poradne lezt ze se to zlepsi :) :) Je to i tak nase kocicka milovana :srdce: :srdce: :srdce:

A holky jste dobre ze zvladate hlidat jine deti to ja bych.si netroufla s tim nasim erem :) :) :)

• načítám...
7611
10.9.22 08:42

@Ráďa 25 teda musím říct, ze to máš precizně očištěné 👍🏻 Fakt krása 👍🏻 prosím tě, co je to za houbu s tou tmavou nohou? 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100