TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
12.9.22 19:29

@Ráďa 25 to je luxusni nocnik. My vyfasli od tchyne nejakej po manzelovi jeste 😂. Tene ale vypada o dost pohodneji 😂. Bartas do nej dneska vytlacil hovnaka tak sme vsichni spoko 😂

• načítám...
1738
13.9.22 05:18

Sportak Emilka. :mrgreen: No asi bych to pro nas neporizovala, spis vemu na jaro tu klasickou az bude poradne sedet.

Jste rychlici s tim nocnikem. Ja mam za spripraveno jako darek n vanoce.

• načítám...
1347
13.9.22 17:54

(l@TerezkaSt My furt jezdime v korbe :lol:. Bartovi se proste ve sportaku nelibi Ale nejakou dobu uz ho vozim na sezeni smerem jizdy, tak snad az si zvykne, tak bude o sportak stat vic. Ted uz jsou ty prochazky vetsi sranda co?

• načítám...
6697
13.9.22 18:35

@kajka kajka Mareckovi se nelíbí ležet, ale sedět neumí..do korby se mi nevešel, takže buď v kočárku spi nebo má polosed, není to úplně správně, ale jinak to nejde ni :roll: :nevim: ale to se divím, ze se Bartasovi nelíbí, když muže sedět a koukat :mrgreen: mě jde sportak otočit, takže by viděl úplně ven, ale zatím ho mam otoceneho k sobě ;) my jezdíme tak

• načítám...
1347
13.9.22 18:37

@Petrussee Mne prave jde otacet jen korba, sportak je smerem ode me a Bart to nejak nedaval :nevim:

• načítám...
6697
13.9.22 19:03

@kajka kajka aha, tak mě zase nesla korba :nevim: to má asi každý jinak no..zatím ho mám tak, ale pak ho otočím proti, aby pozoroval okolí

• načítám...
3961
13.9.22 19:45
@TerezkaSt píše:
Sportak Emilka. :mrgreen: No asi bych to pro nas neporizovala, spis vemu na jaro tu klasickou az bude poradne sedet.Jste rychlici s tim nocnikem. Ja mam za spripraveno jako darek n vanoce.

Tam uplne zahucela :D trpaslicek :srdce:

• načítám...
3961
13.9.22 19:47

@Petrussee Heled ja myslim, ze uz ho v kocarku muzes vic posazovat. Mne to ted rikala pediatra, at ho v tom sezeni klidne trochu podporuju. Jako ne primo posadit na zem a hraj si, ale prave treba v kocarku, do jidelni zidlicky (to uz delam)..

• načítám...
1347
13.9.22 19:50

@Bjetuš husty, pritom se furt vsude rika za zadnou cenu nenutit, co :nevim:

• načítám...
1738
13.9.22 19:56

@kajka kajka to bylo asi ne moc pochopitelne zformulovane. To je croozer naves na kolo. Po rovince se to da v poho jen se u toho musi trochu premyslet, do kopce hure. Na jare koupim spis normalni sedacku na kolo jsem myslela. Tohle by byl zbytecny kram navic, no na zkousku dobre. Sportak mame dlouho. Ted ji ale casto vozim v tom socka kocaru za 2kila. Ma 5kg, takze se s nim bezvadne manipuluje, do vlaku ho taham sama. Kauf stoleti. :potlesk:

• načítám...
5617
13.9.22 20:27

Tak dnes na osmiměsíční ko.8300g a 69 cm. Říkali, že umí jak 11. mesíční😁
No a teď nám roste zub a má teplotu.Tak snad se trochu vyspíme. :,(

• načítám...
1347
14.9.22 07:17

Tak sem vazila Bartase doma a ma jen 7800g. To nas na kontrole teda nepochvalej. Kdyz on sni jen co musi a tomu kojeni taky moc neda :nevim:. Myslite, ze to bude nekdo resit? Nepribral od pulrocni kontroly ani deko.

• načítám...
1347
14.9.22 07:18

@TerezkaSt Ja taky premyslela ze na mestsky provoz koupim neco fakt lehkyho bazarovyho. Je to pohodlny?

• načítám...
6697
14.9.22 07:20

@Bjetuš dobře, dekuju za info :palec: @Ráďa 25 je napřed :D, no u nás je to bída, nemocná jsem ja, Mareček má trochu rýmu, asi podzim :roll: tenhle týden jsem rusila vše :zed: jsme doma a jdeme na procházku jen na chvíli..ale je úplně neodlozitelnej..je jak pes, když není panickovi dobře, tak chce byt s nim..hrozny..nebo má nějakou separacku..u uspavani mě drží, abych neodesla, když chci odejít, tak se vzbudi :roll: :zed: za chvíli si ho bere můj táta, tak si půjdu lehnout..ty nemoci s dětmi nejdou vylezet..tak se držte..Mareček zuby nic..má obrys na dásnich dole, ale nic tam ještě vidět není

• načítám...
6697
14.9.22 07:22

@kajka kajka Mareček kojeni taky moc nedá, tak mi říkala doktorka, ze bílý jogurt, zkoušela jsem dvakrát par lzicek..ale oni pak tak nepribiraji ja měla 8,5kg v roce, nikdy jsem moc nejedla a ziju :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100