TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
8.9.22 14:00

@kambalaka to je husty, Bart nikdy takhle sam po mem odchodu neusina, lita po postylce, jak postreleny prase divoky. A na ruce mi usnul snad trikrat v zivote z toho dvakrat behem teplot :lol:

• načítám...
6702
8.9.22 14:02

@kambalaka Mareček spal na gauci jako malý, tak jsem ho taky přenášela, čas to mění no :D, ja teda v noci už několik měsíců neprebaluju, plina vydrží, má teda ráno plno, ale nevadí mu to :mrgreen: pampers, happy, pak i nějaké obyc nám drží

• načítám...
7611
8.9.22 14:09

@kajka kajka my to začali praktikovat až teď a jen večer, když už vím, ze je unavený, jinak by sám od sebe neusnul. Ale ukládám ho po 19 a usíná až před 20hod. Ale dokud tam nepláče, neřeším to a mám klid a čas na svoje věci.

@Petrussee já se neprebalovat bojím. Hugís v 18 zbaští kaši ze 180ml vody, pak jdeme koupat a před spinkanim vypije mléko z 210ml vody. V noci to samé 210ml, nejsem si jistá, jestli by to plína vydržela. I v noci ji má už pěkně naducanou a proužek modrý celý :nevim:

• načítám...
1960
8.9.22 14:19

@Bjetus jo jo U nás je to jako jecici katastrofa Já nevím proč pořád ječí už jsem to i říkala doktorovi ten nic neříkal že prý v pohodě že mu připadá taková šikovná a moudra - neboť se jí povedlo ukrást mu stříkačku s jehlou na očkování tak nevím jestli Moudra spíš asi kleptomanka asi mě chtěl trmi slovy potěšit jinak definitivní váha osm a půl kg a 70 cm naočkováno bexsero na Prevenar Jdeme za měsíc.

Jinak já tedy uspávám a to ve velké posteli když usne tak přenáším, kolikrát když usne venku v kočárku Tak když ji chci přenést tak se okamžitě vzbudí tak moc nevím jak to budu vymýšlet protože potom už doma znova neusne… dnes usnula poprvé až asi v 13:30 do té doby dvakrát po 10 minutách to bylo Nic.

Ohledně toho panadolu beru že zásadní je vždycky ta váha protože metabolizace a jaterní enzymy už mají i ty mimča poměrně dobrý takže když by byla úplně nejhůř tak bych se řídila miligramy léčivé látky než doporučeným věkem.

Byli jsme dnes zase na cvičení Tak to se Emča očividně líbí tam je vždycky zlatá ale prostě doma je to horor moc nevím jak to budu přes zimu a zase Izoban na tu práci nemůžu být pořád někde venku a tak už jsem víceméně smířená s tím že dopoledne budeme trávit buď po cvičení nebo herničkách ale ty odpoledne to teda bude oříšek.

Holky Napadá mě řešíte Třeba nějak sousedy když vám doma děti křičí teda jenom doufám že nejsem jediná které křičí malá :) :) :) tak že uvažujete nad tím že půjdete se omluvit sousedům nebo to neřešíte a berete že by to měli chápat? My máme v celém domě jenom jedny sousedy tak jsem si právě říkala jestli za nimi zajít nebo to nechat být :?

• načítám...
6702
8.9.22 14:28

@kambalaka no tak mě tak nepije, to ani nejde, dá si trochu vody přes den, jinak má mléko ode mě, takže tolik nedá ani náhodou.. :nevim: takže nám to akorát vyjde, ze vydrží ta plina 12h

• načítám...
6702
8.9.22 14:32

@sofie_13579 Mareček tak nebreci přes den, spíše se vzteka když už..ale přes den tu jsme většinou sami, máme teda 6 rodin, ale jsou pracující, tak si nikdo nestezuje :D vadí to akorát tak mě :mrgreen: v noci spíše zaknoura, tak hned reaguju, většinou teda zacpu pusu 🐐..ale ja si rikam, ze stejně s tím nic neudělám a ze to musí pochopit :nevim:, ale omluva nic nezkazi, ale za to proste nemůžeš, ze brečí ;)

• načítám...
1347
8.9.22 14:51

@sofie_13579 Sousedy neresim. Bydli v bytovce a stejne jako ja musim trpet je, oni zase musi me. Klid muze nekdo ocekavat leda tak na samote :lol: Mam dva psy a kdyz odejdu, dela jeden bordel, nekdy breci mladej. Jeden soused je starej a hluchej, ten neslysi nic, druhej je furt v praci a ti pod nama jsou dva mladi kluci, gameri co vyrvavaj az do rana u her, tak ti jsou mi uplne ukradeni co si mysli. Shodou okolnosti sem se vcera bavila jeste s jednim sousedem a ten rikal ze neslysi ani Barta a psi jen minimalne. Takze asi dobry :lol:

• načítám...
1347
8.9.22 14:52

Jinak teda zimu si taky neumim dost dobre predstavit, ale my jsme doma celkem casto, tak je Bart zvyklej. On si vystaci se psama :lol:. Nejakou hernicku mame taky v planu, ale pro nas je to na denni navstevy dost drahe.

• načítám...
6702
8.9.22 15:01

@kajka kajka taky jsem premyslela o hernicce do roka to mají u nás děti zdarma, ale nevím, jak se platí nebo neplati doprovod, máme tu jednu rodinnou kavarnu a to je vše, ale taky to nejde denně :nevim: tak jsem zvědavá, jak se zabavime..psa nemáme :mrgreen:

• načítám...
7611
8.9.22 15:21

@sofie_13579 neboj, nejsi jediná, kdybys věděla, jak vřeští Hugo, to je na špunty do uší. Zkouší své hlasivky - to mi řekli moji rodiče - prostě zkouší, co v nich je 😁 on to dělá schválně a úplně to dlouhé ze sebe až je celej rudej. A čím větší decibely ze sebe dostane, tím z toho má větší radost 😁 no a sousedy neřeším. My máme ale cihlový byt, takže si nemyslím, ze je to příliš slyšet. Já tady teda ani od sousedů nic neslysim a nikdo si ještě nestezoval. Ale jinak jde Hugo slyšet až na ulici 😁

A co se týče herničky, máme tu jednu v Praze v blízkosti domova jednu velkou, co je pro děti do 1 roka a doprovod nad 16 let zdarma. Takže jen ukážu kartičku pojišťovny a oni nás pustí 🙂

• načítám...
1347
8.9.22 15:29

@kambalaka Dobre vedet! Taky to obhlidnu

• načítám...
1960
8.9.22 17:02

Holky díky moc za uklidnění s tim revem, dnes jsem si sla s Emmou pro zmrzku a jecela tak ze zmlkli všichni hoste ale byli hrozně fahn soucitili se mnou, hned se rozjela konverzace kdo na doma jak velkeho rvouna🤗 🤗
Hernicka je u nas jedna za 400,– na měsíc s neomezenymi vstupy nebo potom za 50,– za vstup takze to jde.
Jednu tady mame extra drahou to chtějí 200,– za vstup ale maji tam dost casto prázdno

• načítám...
6702
8.9.22 17:14

@sofie_13579 to se nedivím, za tu cenu :roll:

• načítám...
1115
8.9.22 20:55

@sofie_13579 sousedy vůbec neřešim, jejich dítě řve víc než to moje 🤣 🤣 i když teď jsem s tím sousedem jela ve výtahu a ptal se mě na Ellu, tak řikám, že dobrý, jak je už šikovná, povídá si a tak. A on se na mě tak podival a řiká: no my jí občas slyšíme noo. Tak jsem se tak na něj zadívala, naštěstí už vystupoval, tak jsem to nechala bez reakce. Řek mi to tak jako vyčítavě. Sám má o necelý rok staršího chlapečka, kterej řve jako tygr občas a nikdy jsem neměla potřebu mu to nějak předhazovat. A jednu dobu řval snad pořád. Ale je to dítě proboha. Tak mě trochu vytočil 🤣

• načítám...
1960
8.9.22 21:06

@Nikca2020 - soused je pitomec, takove reci jsou vyborne, obzvlášť kdyz sami maji dite které rve. U nas sousedi teda nic neříkají jsou mladsi nez my tak by si to asi ani nedovolili ale vim ze pan chodi na noční a rano chodiva spat, ale zase mi prijde ze nemuze cekat ze v centru mesta pres den bude nejak extra klid obecne. My mame právě desne tenke steny tak je slyset vse, ale zase kdyz se sem stehovali tak vedeli ze za stěnou budou mit mimco- bydli tady teprve 4 mesice z toho my byli 2mesice mimo byt. Takze cele leto mimo par dni tady meli uplny klid.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100