TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
7.9.22 21:13

@sofie_13579 Tak to zni jako taky dobry peklicko ten jekot 8o Miky uz taky zkousi vriskance, ale moc na ne nereaguju, kdyz vidim, ze si tim chce jen vynutit pozornost.

• načítám...
7611
7.9.22 21:56

@sofie_13579 tak to byste se u nás nevyspaly, holky 😁 my netopíme, co je rok dlouhej, při těch největších zimach trochu zatopime, ale jak máme okna na jih, tak se byt prohreje od sluníčka a není třeba. V ložnici jsme netopili snad nikdy, tam máme 17-18 stupňů a vyhovuje nám to :lol:

• načítám...
530
7.9.22 22:01

@kambalaka máme to úplně stejně s tou dekou, malá se odkope, dojdu ji přikrýt a než dojdu do ložnice, tak koukám na kameru a je zas odkrytá 😅 takže já budu řešit spaním pytlem a snad ji nebude vadit 😊

• načítám...
1347
7.9.22 22:32

Ahoj holky, vy teda jedete, vas nezvladam ani docist. Posledni noc byla priserna, Bartovi vylitly teploty k 40. Ma k tomu jen rymu, ale strasne narika, k ranu sem ho chovala v naruci a byl skoro bezvladnej a jen plakal vysilenim. Ani prisat ke kojeni se nezvladl. Nevim, jestli je to od zubu nebo nejaka ta sesta nemoc, ale sem teda vydesena jako blazen. Nastesti za chvíli zabral nurofen.

Desi me ten vypadek, ja obesla x lekaren a nikde nic nemaji. Nastesti jsem neco pokoupila pred poslednim ockovanim, ale zasobu velkou nemam.

• načítám...
6701
8.9.22 06:50

@MILINKA35 tak ja doma měla cipky a sirup a koupili jsme ještě jeden sirup, tak to bude stačit..no Lukyn si to pekne vybral..my se zatím držíme, teda rýmu, kašel má už po třetí..ale zatím i očkováni bez reakce 🙏 zase ta 6.nemoc je jednou myslím..tak to má už za sebou alespoň..

• načítám...
5617
8.9.22 07:18

Holky 6 nemoc, pak 5 nemoc, neštovice a ruce nohy ústa- Vůbec se na to netěším, ale už jsem si to vyzkoušela u dětí a krom neštovic jsem to od nich tenkrát i chytla.
Jinak přikrývám peřinou, ale stejně se odkope, tak už dávám dlouhé pyžamo.
Jinak kdyby jste četli, že v ČR se objevila medvědice s meladým, tak to je asi 5 km od nás. A dnes bude v televizi sklárna Morávia jak kvůli energiím krachuje-tak tam pracuje půlka mé rodiny.

• načítám...
6701
8.9.22 07:43

@Ráďa 25 ty nemoci jsou hrozny, to si ještě “uzijeme”..o te práci ani nemluvím, první covid a teď zdražování energii :zed:

• načítám...
1347
8.9.22 07:43

Tak sem vas konecne docetla :mrgreen:. To je skoro na puluvazek :lol: :lol: :lol: sranda :)

My museli osmimesicni prohlidku zrusit kvuli nemoci, takze netusim co Bartas vazi a meri. Mne prijde malickej, ale ostatni rikaj, ze je velkej, tak uvidime u doktora. S vysokou vahou nepocitam, on je celkem hubenour, kor ted kdyz se furt hejbe. A o prezirani nemuze byt rec.

Pani na uklid bych si taky. pozvala ale mam tu uz takovej bordel, ze se stydim. Ja vim, ze to je tem zenskym fuk, ale nejak si to nedokazu vyhnat z hlavy. Nenechte se odradit spatnym pripadem (kterej me mimochodem moc pobavil…Promin!), hodne mych znamych ma tu nejlepsi zkusenost. Pouzivaji vetsinou profi prostredky i stroje, se kteryma nase domaci nemuzou konkurovat.

Jinak Bart oslovuje Mama, Tata, Baba, Dede. Psa vola Bruuu (Bruno), na druheho zloviveho krici TyTyTy!. Kdyz ma hlad rika ham. Manzel Ham nerpzumi a rika, ze me vola. Mlaska na kozy :oops: :lol:.

Hracky ted taky resim, koukam na veci z druhe ruky, ty hracky sou hroznej masakr financni nove. A me je to lito davat kdyz vim ze si s tim mozna ani nebude hrat. Hodne toho tak dostava. Vzdycky neco schovam a vyndam to po case a udela to radost jako novy :lol:. Vcera si pul den vyhral s nerezovou miskou. Triskal s ni o zem. Mela sem z toho trosku hlavu v pejru, ale furt lepsi nez jeho plac :lol:. Taky ho hodne zajimaj psi micky. Zuzla je po psech. Nejaka cimprdlina by sla asi do mdlob z toho, jaky sem prase :nevim:

Ted sem mu koupila jidelni zidli bazarovou, tesim se az dorazi, protoze krmit ho ted je doslova ocistec. Skoro tak velkej jako spani :lol: Co vy ostatni? Uspavate? Bart se neustale stavi a pritahuje o mrize. Nakonec ho pridrzuju, on rve a kdyz ho to prestane bavit tak za meho zpivani usne. Ale moje nervy!!!

Na dnesek uz nemel teploty v noci. Moc se.mi ulevilo. Nakonec to fakt vypada na zuby. Ale takove hrozne horecky 8o. Proslintal ale. vcera troje bodycka, tak vyhlizim.

Jo a pres me prani aby chvilku zustal na zemi zacina obchazet nabytek a nejcasteji me. Nejsem nadsena, kejve se u toho jak hadr ve vetru jak je nestabilni.

• načítám...
1479
8.9.22 09:01

Holky, a nemůžou se dětem dát normálně tablety třeba Paralenu? Akorát si vypočítat množství, rozdrtit na lžičku a podat s čajem? Malý minule dostal na kašel Dithiaden normálně dospělácký a jen mi napsala množství, jaké dát. Pamatuji si, že nám tak mamka drtila penicilín :lol: :lol: Ale jestli i léky na horečku, tak už nevím

• načítám...
1347
8.9.22 09:21

@wendelina30 Asi zalezi jestli je v te tablete latka rozprostrena rovnomerne. Prece jenom je to 500 a ty detske jsou snad 125? To by odpovidalo ctvrtce, ale… :nevim:

• načítám...
1479
8.9.22 09:41

@kajka kajka Teď jsem se dívala, že se prodávají i tablety pro děti 125mg a jsou od 3 let a 9kg. Což teda 9kg měl Maty už v 8 měsících, tak by to asi teoreticky šlo :nevim: Je to hrozná doba, když člověk musí obíhat lékárny a shánět ty úplně nejzákladnější léky. Možná se toho až moc poslalo ve sbírkách na Ukrajinu :(

• načítám...
1115
8.9.22 09:55

Tak naše Ella říká máma, ale jen v tom případě, kdy se jí něco nelíbí, je protivná nebo unavená. Jinak jede táta, dědě, bába :lol: a pak si tak jako prozpěvuje mi přijde.

Co se týče jídla, tak až se přestěhujeme, tak jí chci učit na kousky, tak jsem na to zvědavá. Ale chlebík s lučinkou, to jí šmakuje. Vlastně jsem ještě nenarazila na nic co by jí nešmakovalo. Ona je jedlík. Moje babička říká, že nejí, přímo žere :mrgreen: když jí právě měly s mojí mamkou na hlídání, máma si večer dala chleba s nějakym salámem, ten chleba k tomu jen přikusovala. V tu ránu prej Ella seděla Ella pod ní na zemi a mňam mňam :lol: tak jí máma dávala chleba a jak si mlaskala :lol:

• načítám...
6701
8.9.22 11:42

@kajka kajka Mareček vyžaduje aktivní uspavani, takže ja uspavam, lezime spolu v posteli, děla otocky, pak si cucne 🐐 a pak se nějak unavi :D

• načítám...
6701
8.9.22 11:46

Máme za sebou 8m prohlídku, prý vypadá dobře, začneme dávat jogurt bílý, myslela jsem si, ze bude vážit více, podle moji váhy :D :nevim:, ale máme 73 cm (takže oblečení spíše vel. 80 akorát teď :D ) a váha 8,6 kg..zdravime :kytka:

• načítám...
7611
8.9.22 13:54

@Petrussee krasaveček 🙂 my na 8 měsíční neměli ani 8kg, ale my byli dříve než v 8 měsících. Já uspávám všelijak. V posteli mi taky dělá otocky. Přes den teď uspavam na gauči. Polozim na měkkou zavinovacku, lehnu si vedle nej (na kraj) - aspoň nemá prostor válet sudy a když je vyklidněnej, tak vím, ze usne. Dam mu do ruky mušelinku nebo plínku a po usnutí prenesu do postýlky 😁 večerní uspávání jsem začala praktikovat stylem mlíčko a polozim do postýlky. Zapnu kolotoč s odrazem noční oblohy na strop a odcházím. Kňourá, povídá, hraje si, ale nechávám ho. Jakmile začne plakat mebo se vztekat, tak přijdu, dam mu dudlík, pohladim, dam mu pusu a když je vyklidněnej, zase odcházím a dělám si svoje věci. Hugo bez dudliku neusne, takže tam chodím k němu tak 5-6×. Ale pak najednou je vzdycky ticho a když tam přijdu, tak chrrr 💤 😁 když je nejhůř, udyndám na ruce, ale on se už pronese a tak hold hledám jiné metody a zatím mi tohle prochází. Dneska v noci se vzbudil a ja se bála, aby zase 2 hodiny nečumákoval, tak jsem ho zkusila neprebalovat a doufala, ze to do rána pamperska vydrží. Jen jsem mu ohřála mlíko a láhev jsem mu do pusy šoupla v postýlce. Usnul a nemusela jsem řešit nějaké přenášení 😁 💪

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100