TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
472
11.9.22 19:36

@kajka kajka no, mám sto kilo tak nějakou sílu mám, 🤭 😂

• načítám...
1960
11.9.22 20:32

Ahoj holky za me vede jedine mesto ja bych vesnici nedala dokonce to byl u nas i jeden z duvodu k rozvodu s exmanzelem. On byl pro vesnici a ja jedine velkoměsto ted jsme v krajskem meste u partnera nebo v okresnim městě u nas doma a ja se nemohu dočkat stěhování zpet do sve rodne Prahy. Umim si predstavit i život v cizine ale opet jen a pouze ve velkomeste. Ale ja jsrm v tomhle hodne vyhraneny typ - me vesnice nema co nabidnout ja to vidim hodne subjektivně a proste mesto je mesto :) :) :) :)

Vy davate krasne fotky s houbami tak přikládám fotku z outdooroveho hriste pro pejsky ktere jsem využila k venceni Emmy :) :)

• načítám...
1347
11.9.22 20:44

@Logodice tvl to ja taky mam taky a na houby bych s vajickem urcite nesla :lol: :lol: :lol: By mladej asi zustal v lese :lol:

• načítám...
6697
11.9.22 20:56

My jsme dneska byli v botanicke, Marecka jsme si střídali na ruce, aby mohl koukat :D vajíčko neuneseme ani jeden, ja vůbec a přítel max do auta :mrgreen:

• načítám...
1738
11.9.22 20:59

Tak dekuji za postrehy holky. Uz mam taky pomalu pocit, ze by to byl duvod k rozvodu. :roll: :mrgreen: zase vesnice na okraji mesta taky neni zla. Ja jsem puvodne malomestak. Takze mam spis zakoreneny takovy kompromis. Ta vesnice ale pro mne zacina byt mdlo. :oops: Dneska jsem byla na obede a v detskym koutecku jsme narazili na dva kluciky mesic a dva mesice mladsi. Oba sedeli, stoupali si a celkove meli mnohem hektictejsi a nekoordinovane pohyby. Uz jak sli po hracce a snazili si sahnout na malou. To ona jak je asi pomalejsi je uplne jina ma takovy fancy lady styl. Fakt jsem koukala jak je v tomhle uplne jinak naladena zaroven jsem byla rada, protoze na tohle bych asi smysly nemela. 8o Pak jsme tedy tak namotivovane zasly do lesika a nasly jsme, ale ono jak prsi tak jsou dost promacene, kdyz ted na to koukam mac bych si nechala pychavky, ale uz sama na to takovou chut nemam. Spis mam rada klasiku babky a lisky. :mavam:

• načítám...
1738
11.9.22 21:06

@Petrussee tak to de nedivim, vsak je pulka tebe. Ja mela dnes malou v nositku prakticky cely den (+batoh) a az jsem se divila jaka to byla pohoda. Ale mne proste velmi vyhovuje to krizeni na zadech, pak je to jak nic.

• načítám...
1347
11.9.22 21:08

@Petrussee ty si rozkosne malicka a droboucka 8o :kytka:

• načítám...
472
11.9.22 21:35
@kajka kajka píše:
@Logodice tvl to ja taky mam taky a na houby bych s vajickem urcite nesla :lol: :lol: :lol: By mladej asi zustal v lese :lol:
😂
  • načítám...
6697
12.9.22 07:45

@TerezkaSt jo, oni si dělají srandu, ze mě za chvíli přeroste :mrgreen: :roll: ja nositko zkoušela jednou, moc se mu tam nelibilo a na mě je těžký i tak..ale lépe se nese než takhle na ruce, ale jak je větší, tak na tom boku to držení chvíli vydrzim :D @kajka kajka jo, ja mám jen 158 a vycucal mě už na 48kg, mývala jsem více :mrgreen: :roll:

• načítám...
875
12.9.22 08:51

@TerezkaSt ja vyrostla na vesnici a na samote, cely zimy jsme travili na chate na horach, kolem kde nic tu nic…a pamatuju si ze jsem se jako dite casto nudila, kamaradky ze zakladky daleko pesky a pak na gymplu jsem furt musela jezdit autobusem, byla to otrava. Na vesnici bych bydlela pokud bych byla soucasti komunity, kolem bydlely podobne stare deti, kamaradili bychom se vsichni. Takhle preferuju mesto, uplne nejlepe centrum, abych mohla vsude dojit pesky. S detma si ten mestskej zivot fakt uzivame, aspon jednou tydne bazen (5min pesky) a muzeum, kavarny, nepreberny mnozstvi parku a hrist… Rada nakupuju lokalne, takze si obejdu trhy, malicky obchudky, navic mame jeste vyhodu plaze za barakem, takze zabavy fakt spousta.
Ale na druhou stranu mi chybi vlastni zahrada, moznost vypustit deti (i kdyz petileta ven sama chodi, ale mimino zatim ne no :D), dat si snidani na terase…takze mame jeste 2ha pozemek 45 minut od bytu a snad tam neco postavime a budeme mit letni dum tam. Ale zimy na vesnici bez vyziti jsou pro me fakt nekonecny no :?

• načítám...
7611
12.9.22 09:09

Tak to já taky jedině město. Před několika lety jsem se přestěhovala z menšího města do Prahy a teď můžu říct, ze kdybych se ještě někdy měla stěhovat, tak jen ještě do většího města, než je Praha 😁 vesnice dobrý na dovolenou a klid, máme chatu, ale po týdnu dovolené se tam už nudím a těším se zpátky do Prahy.

• načítám...
1738
12.9.22 09:11

@Latty tsk jsi to priblizila vyborne z tveho pohledu kdyz jsi byla dite. To je prave ono - byt soucasti komunity. Asi te tedy diky izolaci minuly nejake hrisne vlivy kolektivu, ale o to vic se clovek tem detem musi venovat. Pro mne je nejhorsi to auto a zimy fakt ve snehu.

• načítám...
459
12.9.22 10:45

@MILINKA35 Hlavně, že jsi v pořádku, ta zpráva zněla fakt dramaticky. Držím palce, ať se vše obrátí k lepšímu podle tvých představ.

Houbařské úlovky holky super.

Já taky preferuju město oproti nějaké samotě, ve městě je vše ideálně v dochozí vzdálenosti, spousta parků, dětských hřišť. Stačí mi, když v létě jezdíváme o víkendu na chalupu, v pátek nadšeně odjíždím do přírody a v neděli se zase moc ráda vracím do našeho pohodlí a do „civilizace“ :D.

Jinak u nás teď v noci moc nespíme, malá je pořád u prsu a kojím, resp. jí uklidňuju kvůli zoubkům. Klubou se jí zoubky nahoře, je to nějak horší, než ty spodní, které už má venku. Snažím se být milá a trpělivá, ale jsem docela hotová.

• načítám...
5617
12.9.22 11:15

Já jsem včera vzala děti do cirkusu.Bylo to úžasný :P Manžel hlídal a dost si to usnadnil.Doma bordel a dal jí brzo spát, takže mi už v 5 vstávala. No a od půl 9 uż zase spí. 8o

• načítám...
5617
12.9.22 19:27

Teda tady je dnes klid :D Anička už zkouší nočník. Sem tam tam něco udělá, ale ty výrazy, když jakože tlačí😁-héérečka😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100