TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1115
14.9.22 08:01

@kajka kajka kamarádka má dvojčata a taky pak nepřibíraly a nikdo to extra neřešil :) když jinak prospívá, tak to snad bude v pohodě. My jdeme v pátek na 10m prohlídku, tak jsem na to zvědavá, Ella podle mě přibrala pěkně :mrgreen:

• načítám...
3961
14.9.22 08:11

@kajka kajka Zrovna jsem koukala do ockovaku starsiho syna a u 8m kontroly ma poznamku NEPRIBRAL!!! Ale na dalsi kontrole uz to bylo ok.. Proste se ted ta lezici miminka zacala hodne hybat a vybehaj to🤷‍♀️
S tim posazovanim jsem se taky divila, ale on uz si Miky sam parkrat sednul, tak to myslela tak, ze ho uz muzu podporit. V kocarku ne uplne ten nejvic sed, ale at dobre vidi. Je pravda, ze ho ted kocar vetsinou bavi. Tuhle jsme byli dve hodiny venku, sedel v kocarku, cumakoval a svacil..

• načítám...
7611
14.9.22 08:38

Teda já závidím vám, co vám děti už sedí. My chodíme na kroužky a jsme jediní ještě s jednou maminkou, co jim dítě nesedí. Taky máme nějakou separačku asi. Včera cvičení - No ten se tam zas ukázal 🙄 😁 ostatním dětem, když se hodí hračka, tak jdou vesele po ní a Hugís to má na salámu, nejdřív okoukne ostatní, zhodnotí situaci, zjistí, že je tam hodně lidí a začne řvát 🙈 😁 U cviků je ukňouranej, když mu to nejde, tak řve jak tur, jako jediná jsem ho tam uklidňovala dudlíkem a brala ho stranou, aby zjistil, ze tam jsem furt u něj 🙈 😁

• načítám...
1347
14.9.22 08:39

@Petrussee Tak jako…kdyby treba podedil metabolismus po my mame, ta ma pod 50 kg. Nevadilo by mi to. My jsme s manzelem oba tlusti. Ja ho do jidla uz nenutim, sni co sni, treba jogurt si da rad. Tchyne do me furt husti at mu prislazuju, ale tvl to mi prijde jako peknej bullshit ho v takovym veku ucit na sladky jen aby za kazdou cenu nabral. :roll:

• načítám...
1347
14.9.22 08:41

@kambalaka Musim rict ze sezeni mi dela rozhodne vetsi radost nez to staveni se. :lol:

• načítám...
6697
14.9.22 08:53

@kambalaka mě taky nesedí a Mareček na cvičení je u mě, ostatní si hrajou, plazi se, lezou, někdo si stoupá..takže když si mají děti jít pro hračku, jdu ja :mrgreen: chaos, řev, musím si zase zvyknout, byli jsme jednou, teď jsem to rusila kvůli ryme..takže neboj, máme to samy :D ale i minule cvičení bylo takové, všichni se otaceli, hráli si, Mareček hlavu do strany, nic neuměl :roll: on je nejmladší a tam je to hrozne znát, každý měsíc..a navíc tam máme samé holky, ty jsou proste napřed skoro vždycky :roll: @kajka kajka opravdu v klidu, ja si rikam, ze kdyby měl hlad, dá si vše nebo žízeň, moc mi nepije, ale už se tím nestresuju..no mě to říkala babička ať mu dam do všeho lžičku cukru, když mu to nechutna..no to fakt dělat nebudu, takhle nespi a ještě mu budu dávat cukr, jogurt dávám bílý s ovocem a máma proč mu nedám pribinacka :zed: rikam proste není to zdravý, je to zbytečný..minule mi koupila schválně slazenou presnidavku od hello, tak jsem mu to nedala..mě taky nikdo nerespektuje..babička fuj ty mu davas pít vodu..

• načítám...
1347
14.9.22 09:08

@Petrussee Jj u nas to samy. Bart miluje bilej jogurt samotnej a prarodice furt ze mu mam do toho pridat ovoce, nebo neco. Jsou s tim ochucovanim jak nemocny. A presnidavku od hello mu tchyne taky koupila, rekla sem, ze je v tom o deset procent vic cukru nez v coca cole… :nevim:

• načítám...
7611
14.9.22 09:09

@Petrussee já jsem taky dostala od mamky presnidavky hello, tak jsem je dala ke kontejneru, řekla jsem, ze to nechci, ať už mi to nekupuje. Jinak úplně přesně, co ty na cvičení. Ostatní děti si hrajou, vesele se plazí pro hračku a ten můj se drží u mě nebo se maximálně plazí ke mně a je zaprdnutej a plačtivej. Doma je přitom jak neřízená střela.

• načítám...
3961
14.9.22 09:25

:lol: vsude stejny s tim sladkym. Uz to mam nastesti za sebou s tim starsim. Vzdycky u tchyne jak ho sidim kdyz mu nedam dort, ze pije jen vodu, ji bily jogurty.. Je mu 6 a porad si vetsinou vybere bilej jogurt misto Kostika, misku ovoce misto dortu, vodu misto stavy.. Ma rad i sladkosti, ale tak nejak s mirou. Takze vydrzte holky💪 I babicky se to nauci :)

A co se pohybu tyce, tak bych hlavne chtela aby lezl po kolenou a tomu zatim moc neda :?

• načítám...
6697
14.9.22 09:41

@kajka kajka taky s tím bojuju, ja mu budu dávat, co chci ja..ale moje máma mu to bude dávat schválně :roll:..teď ho teda nějak nehlida a když ho výjimečně má, tak mu dávám jidlo sebou.. :nevim: @kambalaka všude stejný :roll: no, oni se musí rozkoukat, ale Mareček nějak aktivní nikdy na cvičení nebyl :roll: doma byl vždycky sikovnejsi a aktivnější..ale presnidavku snědl přítel, jednu tu ještě mám hello..ja kupuju takové dražší a oni pak přinesou tohle :roll: @Bjetuš musíme si tím projít no..ale to je hezky, podle mě je to důležité jim to dávat od malička..sladkostem se nevyhnu, to nejde, stejně je vždycky někde dostanou..ale proč dávat ještě tohle navíc, nechapu..sladkosti se dávají snad dětem porad, k Mikuláši, Velikonoce, svatek, narozeniny, den děti.. :mrgreen:

• načítám...
1347
14.9.22 11:25

Diky moc za tip na nocnik. Bart uz kadi skoro vyhradne tam 8o :palec:. Vypada to, ze se mu tam kadi lip :dance: Nikdy by me nenapadlo, ze uz je cas :think:

• načítám...
1115
14.9.22 11:35

Holky, taky rozhodně nemám v plánu dávat sladký, na to mají ještě spoustu času. Taky mi mamka řiká, proč jí neuděláš čaj a kdyžtak trošku nepřisladíš? Tak jí říkám, čaj teda vždycky zapomenu koupit 😅 ale nevidim důvod ho přislazovat. Chci aby primárně pila čistou vodu. Nám se pořád dělaly šťávy, džusy, cola, fanta a já se vodu samotnou naučila pít až v dospělosti. Holky, já mám depku, že se moje dítě nenaučí jíst kousky 😅 zkoušim jí dávat chleba a ona se prostě dusí. I když jí dám zapít vodou. Někdy mi ho i plive. A to je teda něco na moje nervy 😅

• načítám...
7611
14.9.22 11:43

@Nikča2020 u nás první kousky prošly až maliny. Chleba až později. Zkus koupit maliny a načtvrtit nebo napětit a až bude na brisku, tak dát kousek do pusinky. Je měkká a sladká, mohla by chutnat 🙂

• načítám...
1479
14.9.22 11:46

@Nikča2020 K těm kouskům.. Já měla taky strach, že se to nenaučí. Byl na něj hrozný pohled, když jsem mu dala kostičku chleba. Buď to dávil nebo ho hned spolkl a pak ho to dusilo. No a pak ze dne na den začal kousat. Prostě každý den zkoušet aspoň kousíček a jednoho dne to klapne :)

• načítám...
7611
14.9.22 12:16

@wendelina30 jo kousat… ten náš ještě nemá čím to kousat :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky