Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ssfr85 píše:
Holky, taky si vám kluci když je vyslecete z plinky, tahají šuldu? Davidek to začal dělat tak před 14 dny na nočníku.. Tak se divím, že ho to nebolí..
Jj, taky uz ho nasel ![]()
Diky za recept ![]()
A ještě jeden dotaz, holky.. Nevíte prosím, jaký je rozdíl mezi plinkama velikosti 4+ a 5? Na kila je to dost podobné.. My teda máme zatím 4ky, ale jen mě to zajímá.. ![]()
@Bjetuš dekuju moc
moje máma je expert na tyhle rady..ty sis ho rozmazlila, ja si takhle s vami nehrála..chceš spat, tak mu dej flašku a budeš mít klid..to jsou vždycky rady k nezaplacení..podle mě není rozmazleny, jen se proste nudí sám
tak koho by to taky bavilo, je to porad dokola..poslala jsem příteli včera tohle moudro a řekla jsem, ze je v jeho zájmu ať mi je lépe, ze jinak bude doma a starat se on
tak udělal alespoň 2 dny večeři a spal s malým a ja na gauci..
@kambalaka tak mu to můžeš klidne dat po kouskach do pusy, ja mu ty co spadnou okolo tam dam
, ale třeba ho susenka zaujme, ale taky to chce čas, aby si zvykli ![]()
@Ssfr85 dneska si na něho sáhl, ale kamarádky to děla teda hodně, ale je o 3m starší, proste objevují a zjišťuji, ze ho mají
neboj, kdyby je to bolelo, tak to nedělají
@Ssfr85 ja koukám jen na kila
podle mě je to spíše o značce jak si to určí, ale nevím, taky máme velikost 4, některé jsou od 8kg a některé od 9kg, ale už je dávám má 8,7kg
@Petrussee Vida jak moudro zabralo
A s chytrejma radama se nedej💪 U prvniho jsem si toho vyslechla dost - ze ho moc nosim, rozmazluju, pozdejc ze s nim o vsem moc diskutuju, ze jsem moc mekka. A hle, ted vsem spadne brada jak je vychovanej a je s nim domluva a od dvou let ho clovek mohl vzit do restaurace a kamkoliv a nikdy jsem nezazila scenu. Ted se hezky chvastam
Jen ze rozmazlit péčí a laskou proste nejde
Nastavovat hranice jde bez kriku, zakazu a prikazu. Stejne nasekame spoustu chyb ohledne vychovy.. aspon se snazim vzdycky jednat podle svyho nejlepsiho vedomi a svedomi.
@Bjetuš ja to vidím u kamarádky, má holčičku 2 roky a je teda hrozne vztekla a ujecena, od narozeni ji dala do pokojicku, ze chce soukromí, tak od narozeni jen brečí, teď to přešlo ke vzteku, za vše ji mlátí a jen na ni křičí..a ze s ni nikam nikdy nemohla jít, tak chodí jen na hřiště za barák..scény ji děla porad, sedne si na chodník, na podlahu a jeci
s Mareckem se dá jít všude, akorát když to nejde, tak se vezme na ruku, tak doufám, ze to půjde i dal
ta kamarádka mi taky říká, ze ho mám nechat brecet, ze to neuškodí a tak, ale ja to nevydrzim, pak je unudlanej, zpocenej a nikomu to nepomůže…tak holt taky budu mekka, mas pravdu ono se to jednou otočí ![]()
Sahani na pindoura je zadouci, natahujou si predkozku aby byli schopny si to potom pretahnout ![]()
Tak u nás zas zjistila že jdou prstama zacpat uši
Takže to dělá furt ![]()
Anička má ještě velikost 3.Ale až je dobereme, už objednám 4.
@Petrussee To je uplne smutny s tou dvouletou holcickou. Jsou deti, ktery jsou rady a v pohode ve svym pokojicku, ale tahle to ocividne neni, od mala vola o pomoc a nic ![]()
@kajka kajka Softshellky kupuju opakovane od Unuo, jsou super. Dupeto budou asi podobny.
Nekdo se tu ptal na puncochace.. my nosime
Jak se ochlazuje, tak aby mu na nohy netahlo, ponozky si sundava.. Az se ochladi tak pres ne jen natahnu kombinezu, to pres teplaky moc nejde. Mame prijemny z Tchiba a Lidlu. Jeste po starsim, takze i neco vydrzej.
@Bjetuš ty s tchiba jsou skvely jak maji tu cast na nozku dole rozsirenou a trosku silnejsi. Maji to fakt vytuneny.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat