TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
15.9.22 12:40
@Ssfr85 píše:
Holky, taky si vám kluci když je vyslecete z plinky, tahají šuldu? Davidek to začal dělat tak před 14 dny na nočníku.. Tak se divím, že ho to nebolí.. :roll:

Jj, taky uz ho nasel :D
Diky za recept :palec:

• načítám...
173
15.9.22 13:50

A ještě jeden dotaz, holky.. Nevíte prosím, jaký je rozdíl mezi plinkama velikosti 4+ a 5? Na kila je to dost podobné.. My teda máme zatím 4ky, ale jen mě to zajímá.. :think:

• načítám...
6698
15.9.22 14:07

@Bjetuš dekuju moc :kytka: moje máma je expert na tyhle rady..ty sis ho rozmazlila, ja si takhle s vami nehrála..chceš spat, tak mu dej flašku a budeš mít klid..to jsou vždycky rady k nezaplacení..podle mě není rozmazleny, jen se proste nudí sám :D tak koho by to taky bavilo, je to porad dokola..poslala jsem příteli včera tohle moudro a řekla jsem, ze je v jeho zájmu ať mi je lépe, ze jinak bude doma a starat se on :mrgreen: tak udělal alespoň 2 dny večeři a spal s malým a ja na gauci..

• načítám...
6698
15.9.22 14:08

@kambalaka tak mu to můžeš klidne dat po kouskach do pusy, ja mu ty co spadnou okolo tam dam ;), ale třeba ho susenka zaujme, ale taky to chce čas, aby si zvykli ;)

• načítám...
6698
15.9.22 14:10

@Ssfr85 dneska si na něho sáhl, ale kamarádky to děla teda hodně, ale je o 3m starší, proste objevují a zjišťuji, ze ho mají :mrgreen: neboj, kdyby je to bolelo, tak to nedělají

• načítám...
6698
15.9.22 14:13

@Ssfr85 ja koukám jen na kila :nevim: podle mě je to spíše o značce jak si to určí, ale nevím, taky máme velikost 4, některé jsou od 8kg a některé od 9kg, ale už je dávám má 8,7kg

• načítám...
3961
15.9.22 15:46

@Petrussee Vida jak moudro zabralo :D A s chytrejma radama se nedej💪 U prvniho jsem si toho vyslechla dost - ze ho moc nosim, rozmazluju, pozdejc ze s nim o vsem moc diskutuju, ze jsem moc mekka. A hle, ted vsem spadne brada jak je vychovanej a je s nim domluva a od dvou let ho clovek mohl vzit do restaurace a kamkoliv a nikdy jsem nezazila scenu. Ted se hezky chvastam :mrgreen: Jen ze rozmazlit péčí a laskou proste nejde :srdce: Nastavovat hranice jde bez kriku, zakazu a prikazu. Stejne nasekame spoustu chyb ohledne vychovy.. aspon se snazim vzdycky jednat podle svyho nejlepsiho vedomi a svedomi.

• načítám...
6698
15.9.22 15:53

@Bjetuš ja to vidím u kamarádky, má holčičku 2 roky a je teda hrozne vztekla a ujecena, od narozeni ji dala do pokojicku, ze chce soukromí, tak od narozeni jen brečí, teď to přešlo ke vzteku, za vše ji mlátí a jen na ni křičí..a ze s ni nikam nikdy nemohla jít, tak chodí jen na hřiště za barák..scény ji děla porad, sedne si na chodník, na podlahu a jeci :roll: s Mareckem se dá jít všude, akorát když to nejde, tak se vezme na ruku, tak doufám, ze to půjde i dal ;) ta kamarádka mi taky říká, ze ho mám nechat brecet, ze to neuškodí a tak, ale ja to nevydrzim, pak je unudlanej, zpocenej a nikomu to nepomůže…tak holt taky budu mekka, mas pravdu ono se to jednou otočí :srdce:

• načítám...
1347
15.9.22 16:34

Sahani na pindoura je zadouci, natahujou si predkozku aby byli schopny si to potom pretahnout :)

• načítám...
173
15.9.22 17:02

@kajka kajka taky jsem si říkala, že to s tím bude souviset.. 👍

• načítám...
5617
15.9.22 19:08

Tak u nás zas zjistila že jdou prstama zacpat uši :lol: Takže to dělá furt :P
Anička má ještě velikost 3.Ale až je dobereme, už objednám 4.

• načítám...
3961
15.9.22 19:50

@Petrussee To je uplne smutny s tou dvouletou holcickou. Jsou deti, ktery jsou rady a v pohode ve svym pokojicku, ale tahle to ocividne neni, od mala vola o pomoc a nic :(

• načítám...
3961
15.9.22 20:07

@kajka kajka Softshellky kupuju opakovane od Unuo, jsou super. Dupeto budou asi podobny.
Nekdo se tu ptal na puncochace.. my nosime :) Jak se ochlazuje, tak aby mu na nohy netahlo, ponozky si sundava.. Az se ochladi tak pres ne jen natahnu kombinezu, to pres teplaky moc nejde. Mame prijemny z Tchiba a Lidlu. Jeste po starsim, takze i neco vydrzej.

• načítám...
1347
15.9.22 20:09

@Bjetuš ty s tchiba jsou skvely jak maji tu cast na nozku dole rozsirenou a trosku silnejsi. Maji to fakt vytuneny.

• načítám...
6698
15.9.22 20:29

@Bjetuš no porad se budí i teď.. :?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky