Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MILINKA35 mě moc ne, musí k tomu dojít, kamarádce taky začal pít až v 10m, ale teda má um, tak proste zkouším, vypadá v pohodě, kdyby byl dehydratovany, tak se snad napije
dvě noci spal lépe až mi to přišlo divny, dneska teda nic moc, nějak jsem ho tam rusila, tak mě přítel poslal na gauč, aby me necítil..takže kojeni ve 12,2 a v 5 a ještě spi..ale lepši, tak snad se to bude zlepšovat..to oblečení vůbec nevím velikost
nevím zda kombinezu 80 nebo 86 to je takový přelom no
@motivi ja jsem si to taky stáhla, ale chtěla jsem prodat kombinezu z minulého roku, zatím marně ![]()
Na dnešek jsme měli nejhorší noc snad od narození. Hugo každou půlhodinku plakal a já skoro vůbec nespala. Že by zoubky? Vůbec si nechtěl nechat sáhnout do pusinky, abych mu namazala dásničky, tak jsem dala na dudlík, ale i ten plival a nechtěl 🙈 ráno jsem ale koukala a po zubech ani památka 😳
@kambalaka To budou zuby. Ale ono chvilku trvá, než se prořežou, pokud si nenechá sahnout do pusinky tak to bude ono ![]()
Holky, mám dotaz. Spíš na ty co už jejich děti lezou. Dáváte punčochy nebo máte nějaký super ponožky co nepadaj?
Ella jak leze, tak si je sundává, respektive jí lezou dolů. Ona i teda vsedě si je sundá. Ale jak má tu rýmu, tak jí nechci nechávat na boso, tak teď má celý dny pyžama s ťapkama ![]()
Příspěvek upraven 17.09.22 v 09:35
@kambalaka u zoubku prý nejdou utisit, Mareček měl taky jednou 2 dny, kdy hodně brecel, ale taky tam nic nemá, mě přijde, ze má obrysy..jako můžou se chystat, ale určitě je tam jentak mít nebudou ![]()
@Nikča2020 mě teda neleze, ale davala bych punčochy, kamarádka mi říkala, ze dělají i protiskluzove, aby se mi rozlezl
punčochy jsem taky koupila, ale ještě jsme je nezkoušeli, ponožky si sunda tak 3×, jinak mu docela drží ![]()
@Nikča2020 co gate s vsitejma ponozkama - h&m. Nebo doporujuju ponozky s protiskluzovejma tupkama z pepka, ty mu jedine na noze vydrzi.
@kambalaka to budou zuby urcite. oOny se ukazou az za treba tyden, boli je to jak prorazi tou dasni když jsou prorezane tak uz ne.
@Nikča2020 Jj, my jsme puncochovy
Teplaky se mu vyhrnujou, ponozky padaj a jak se ochladilo, tak uz to nejde aby mel holy nohy. A zrovna objednavam kozeny capacky - jak si stoupa, tak mu zas ty puncochy klouzou.
@kajka kajka já mám protiskluzový z h&m a právě jí taky padaj
já mám takovejch tepláků, že je mi líto aby to nenosila 😅 zkusim ty z pepca, děkuju moc!
@Bjetuš to je pravda, capáčky máme a taky si stoupá a klouže jí to
tak jí je dám na doma občas ![]()
@Petrussee no ona pak jak leze tak má ty ponožky hned dole. Protiskluzovky mám, akorát ne punčochy ale tepláky
drahý jak prase a měla je asi jednou, pak se rozlezla ![]()
@Nikča2020 já teda doma nechávám úplně bez kalhot a ponozek protože to nesnáší. Otuzuje se ![]()
Ale k našim kteří sou na baráku a je tam hodně studena dlažba sem poridila punčocháče s protiskluzem na chodidlech i na kolenach a mají úspěch ![]()
@kambalaka píše:
Na dnešek jsme měli nejhorší noc snad od narození. Hugo každou půlhodinku plakal a já skoro vůbec nespala. Že by zoubky? Vůbec si nechtěl nechat sáhnout do pusinky, abych mu namazala dásničky, tak jsem dala na dudlík, ale i ten plival a nechtěl 🙈 ráno jsem ale koukala a po zubech ani památka 😳
To je mi tebe i bobka lito. Takovych noci uz jsme par zazili, to budou zuby.. Mikes ma nahore obrysy 4 zubu uz tri tydny a asi se nikdy neprorezou ![]()
@Bjetuš my máme obrysy 2 zubu dole, doktorka řekla, ze příště přijdeme se zubama, no do příště jsou 2 měsíce, tak jsem zvědavá ![]()
@Bjetuš @Petrussee to je strašný, jako tohle bude se vsema zubama, co mu porostou?
Já v noci vůbec nespala
Calgel vůbec nepomáhá. Dopoledne jsem myslela, ze bude spinkat, když v noci skoro nespal a vuuuubec 🙈 povedlo se mi ho uspat až ve 13:30. Spinkal do 14:30, ale byl to teda probrečený spánek. Teď manžel zajel do lékárny a přivezl toto, jsou to homeopatické kapičky do pusinky a vypadá to, že to na chvíli zabralo, tak aspoň, ze tak. Ale děsím se další noci
obrysy vůbec nejsou vidět, tak nevím, kde tam ty zuby má. Kousátka nechce, odmítá cokoliv do pusinky. Dokonce dal k odpolední svacine přednost mléku před jídlem, to je co říct u něj.
@kambalaka jo tohle dává i kamarádka, ale proste zuby se musí vydržet, úplně nepomuze asi nic
snad další noci budou lepší 🙏 prý jsou první ty nejhorší..se vsemi to snad takhle nebude
Mareček nemá žádný a to už jsou ty noci těžký..tak třeba už mu vylezou, když si tam nenechá sáhnout
@kambalaka Nam taky gel na zuby vubec nepomaha. Ani homoe cipky Vibrucol. Doktorka mi rekla, at mu klidne par noci davam Nurofen. Jenze jsem ho nemela doma, sehnala jsem ho az na netu a nez dosel, tak se zas zuby uklidnily.
@Bjetuš prave nikde ani nurofen ani paralen. Já mám doma paralen už jen 2 čípky a pak mám teda ještě paralen sirup, no…
nevíte, jak dlouho mají mít výpadky? A jak dlouho tak trvá, než se ty zoubky uklidní? Je to třeba 2-3 noci nárazově nebo to můžou být i týdny? (To snad ne 🙈)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat