TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
19.9.22 18:46

@kambalaka tak ta cena je silena, my dáváme za cvičení 1800 na 3m a plavání se u nás pohybuje kolem 3 tisíc..ale v Praze je draze no 8o

• načítám...
7611
19.9.22 19:30

@Petrussee my tady za cvičení 5000,– a to patří k těm levnějším. Sestřenice chodí do centra na little gym a ta platí na ty 4 měsíce 10tis 🙈 a to jsme to platili ještě v létě. Teď se zdražováním energií to určitě ještě podražilo

• načítám...
6702
19.9.22 19:35

@kambalaka tyjo, tak to jsou úplně jiné ceny než máme my 8o

• načítám...
motivi
19.9.22 22:49
@MILINKA35 píše:
@Latty to je super jedlik :mrgreen: malej se teď začal víc zapojovat do jídla, sice borčus, ale podlaha to snese. Tak. Ho to víc baví. Jsem ráda, že dává chleba s lucinou, pažitka a tak, vejce celé taky, tak mu udělám livanecky, či omeletu. Borůvky dávám jak kdy. Nemá s nimi malej problém, zácpa? Teď v týdnu vyzkouším pstruha, tak snad s tím bude v pohodě. Ryby mám ráda, tak musíme hned začít od mala.
Zkoušel jste někdo játra?

Já játra dávám pravidelně. Dobrý zdroj bílkovin, B a železa. Malé moc chutnají což sem rada protože já je miluju :palec:

• Upravit
3555
20.9.22 08:04

@motivi mamina mi je dávala od mimča. Za nás to bylo jinak, všechno. Já je Teda nemusím. Ale vím, že jsou zdraví prospěšná

• načítám...
6702
20.9.22 08:28

U nás noc zase děs, každé 2h byl vzhůru a brecel, tak porad chovat :roll: a v 5 vstavacka :zed:

• načítám...
3961
20.9.22 09:36
@Petrussee píše:
U nás noc zase děs, každé 2h byl vzhůru a brecel, tak porad chovat :roll: a v 5 vstavacka :zed:

U nas taky :,( Zrovna mam fakt krizi.. celou noc se budil a pred 5 se vzbudil a uz nemohl usnout. Knoura, mele sebou, kope do me, taha za vlasy, stoura do obliceje (v postylce rve), chce spat ale nejde mu to. V 6:45 vstavame do skoly, unaveny a zpruzeny, ja si pripadam jak kdyz lezu z boxerskyho ringu, Mikes by sel nejradsi spat :roll:

• načítám...
6702
20.9.22 10:28

@Bjetuš Mareček kopal do tatínka, ne do mě, ale v 5 se mi teda vstavat fakt nechce, máme tu zimu a je ještě tma :zed: postylka u nás už nejede..taky se někdy cítím po takových noci jak zmlacena..ale teda alespoň dneska nikam ráno nemusíme..drz se :srdce:

• načítám...
1347
20.9.22 12:04

Ja Barta nevytahuju z postylky driv nez v 6. On by jinak klidne vstaval ve 4 s tim, ze je vyspani…ale ted do ty tmy se mi teda blbe vstava i v sest. Kazdej den ho prosim at jeste spi, ale prej jsou mu ma. prani volna :lol:.

@motivi jatra nedavam, jsou to zachytavace nejvetsiho bordelu, zelezo by mu melo stacit z tmavyho masa.

@kambalaka priserny ceny, to si budem muset nechat zajit chut. To je jak se svatbou ty jo, jakmile to ma pridomek detsky, tak to hned musi bejt o x drazsi :roll:

Holky co davate mimca na nocnik jaký prosim mate? Hodily byste mi prosim odkazy? Bojim se to kupovat online, aby nebyl moc velkej, Bart pak na nem nechce byt. Jinak Bartas uz kadi jen do nocniku :dance:

• načítám...
1479
20.9.22 12:20

@kajka kajka My máme nočník z Rosmannu. Myslím, že stál kolem 80-90kc :lol: To byl první, na který jsem u nás v obchodě narazila a dokonce je i fajn :lol:

• načítám...
1347
20.9.22 12:28

@wendelina30 Dik, behem tejdne pojedu kolem jednoho, tam tam juknu :)

• načítám...
1738
20.9.22 13:03

Ja mam spadyno na nocnik z ikei, kde je vyndavaci ta vanicka. Videla jsem to u sestrenice a prijde mi to velmi prakticke do domacnosti i na cesty. :mavam:

Mala ma teded stolici treba i 3denne, tak to neotipuji. Hodne ji a vse super stravi. Tesim se ted na podzim, pac podzim pro mne = polevka. Polivky miluju a uz jsem zacla resit tak, e udelam baby porci (dnes cockovka) a pak dochutim. Vcera zapecene testoviny, baby porci oddelit alobalem v zapekacce a do nasi verze duchoceni + syr. Az to varen icloveka bavi. :mavam:

• načítám...
1738
20.9.22 13:09

https://www.idnes.cz/…_zdravi_drdv?…

Nemam premium, ale vidim poprve, ze se zastehohava navic. Protoze se tu i otevrene bavilo o sexu. Pocitila jste to/resp. chlap? Ja vim akorat, ze mne zasivali fakt hodne. :nevim:

• načítám...
7611
20.9.22 13:31

@TerezkaSt to by ti musel odpovedet můj manžel 😁 se mnou se o tom nechce moc bavit do detailů, jen mi řekl, ze je to jiný, ale jak jiný, to už jsem z nej nedostala 😁 ale my máme sex tak 2× do měsíce, takže nevím, jestli vůbec stihl zjistit, jestli to je jiný 😁

• načítám...
motivi
20.9.22 13:47

@kajka kajka jasné, hlavní funkci je čistit tělo od toxinu.. ne je skladovat :palec:
Samozřejmostí je kvalitní vyber ale to platí i u masa.. je rozdíl koupit farmarsky výrobek, kde sou zvířata krmeny zelenou trávou nebo něco z velkochovu kde sou krmeny hormonama :dance:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100