TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1738
19.9.22 08:32

Zrovna vcera jsem taky zkousela ty piskoty. Mala ma 5zubu a tady na to je sikovna a zaboha ji to nejde ukousnout a rozmelnit, musi to rozzuzlat do slemu. :nevim: do pusy taky bere vsechen bordel, provar jsou ty kabely. Musim to omrknout co bude treba zajistit.

U pejskova stolecku jsem zkusila dat nozicky, zesi nato vyleze a onana mne jen smutne koukla asla si hrat s taskou od toho. :mrgreen: Kabel co byl na zemi, dam do policky - nezajem. Proste u nas se zadne zbesile pohyby nekonaji, ale aspon do vseho nepujde po hlave. :nevim:

• načítám...
7611
19.9.22 08:54

@TerezkaSt tak ten můj by si takhle jídlo do ruky a následně do pusy nevzal. Všechno co vezme, tak zahodí 🙈

• načítám...
5617
19.9.22 09:01

@TerezkaSt taky jsme přidali nožičky a nechtěla to.Ale za dva dny už si k tomu stoupala a už to tady řve celý den :lol:
Já jídlo už neřeším, Anička jí všechno co jí dám :)

• načítám...
7611
19.9.22 09:17

My dneska slavíme 9 měsíců 😍 nemáme ani jeden zub, nesedíme a nelezeme, jen se plazíme 😁

• načítám...
6698
19.9.22 09:24

@kambalaka fešák :srdce: na vše má ještě čas, neboj :kytka:

• načítám...
1738
19.9.22 13:12

@kambalaka Fesak! Co to ctete? A tedy nevim jak vypada manzel, ale Hugi ma proste tvuj mily vyraz a jiskru v oku podle fotek tu. :srdce: :palec:

• načítám...
6698
19.9.22 13:48

My posilame pozdrav z dnešního cvičení :D úplně ho to odrovnalo :mrgreen:

• načítám...
7611
19.9.22 14:05

@TerezkaSt budeš se divit, ale Hugi je celý manžel 😁 miluje knížky. Tohle je hrací knížka, na každé stránce je jedna písnička. Když se zmáčkne tlačítko na stránce, tak to zpívá: “Pec nám spadla” nebo “Prší prší” nebo “Běží liška k táboru” nebo “Skákal pes” apod 😁

• načítám...
7611
19.9.22 14:08

@Petrussee Jojo, my jsme dneska odpadli po plavání. Hugísek mi teď akorát spinká, tak jsem zavrela oči nad neporadkem doma a sedla si do křesla a hodila si nohy hore. Hugísek je moc sikovnej v plavani, řekla bych, ze jeden z nejsikovnejsich. Ale jde mu jen to plavani, co se týče kontaktu s ostatními dětmi, to neeee. To hned pláče. Ostatní děti se smějí, hnedka lezou k těm ostatním dětem a Hugi vůbec. Hugi se drží u maminky a ostatní děti pozoruje z bezpečné vzdálenosti 😁 a jakmile se někdo přiblíží, tak bééé 😁

• načítám...
1347
19.9.22 15:02

@kambalaka To je drak. Gratulujeme k trictvrterocninam! Co se na plavani u takovych prcku dela? Koukala sem tady na Hloubetinsky bazen a plavani tu maji mimca az od 18 mesicu.

• načítám...
7611
19.9.22 15:10

@kajka kajka my chodíme do Juklíka na Stodulkach, je to super, ale není to úplně nejlevnější. Na 1 lekci jsme max 4 maminky s dětmi. Splývání na zádech, plaveme po brisku, je to formou zábavy a hry, děláme různé cvičení ve vodě, u toho zpivame nebo říkáme básnicky. Dneska jsme už začali se základy potápění. Mají to tam moc hezké, kolem bazénu plavací hračky, míčky, to samé ze stropu visí balonky, mají tam pokojíček pro kojence na aklimatizaci před a po plavání, herničku, bar, jsou všude ohrádky, kam můžeš i ta nejmenší miminka odložit. Je to fajn, ale ta cena teda… platíme 7.800,– (září až prosinec 1× týdně na 0,5hod lekci).

• načítám...
1738
19.9.22 16:28

@kambalaka Zkus kanal Beba na youtube. Skvele upravene pisnicky to bavi nas. :mavam: Proste kdyz ho vidim tak ho odkazu okamzite priradit. Uvidis casem. Mne mamka taky dnes poslala fotku, ze je mala muj zrzavy klon a nechci ji to zrat. :mrgreen:

Poslala taky tabulku jak jsem rostla a ja mela v 2letech 80cm a 86cm ve 3letech. :mrgreen: Jestli je to fakt prezvest tak jsem smutna, ze nebudu 2roky shopovat. :? 8o

• načítám...
7611
19.9.22 17:00

@TerezkaSt jo, to je dobrý ten kanál Beba :palec: akorát nevím, jak to udělat, jakmile mu to pustím na mobilu, tak jde hned po tom, rozhodne se jen nekouká 😁 takže hned jde po mobilu

• načítám...
1347
19.9.22 17:58

@kambalaka to je mega pres nas budget :lol:. Ale verim, ze to tam musi bejt super. Ja nemam moc. predstavu co to stoji, zase ale kdyz si vezmu, ze vstupenka do bazenu je za 150 na hodinu, asi to zas tolik neni. :nevim:

• načítám...
7611
19.9.22 18:22

@kajka kajka jo tak tady pro kojence to vychází asi 560,–/ půl hodinovou lekci. To plavani pro tak malé děti je dražší. Nesmí se tam totiž líto tolik chloru a ta voda se musí čistit jinak a častěji. No a pak ten instruktor no :nevim: je tu i vaničkování, to je ještě dražší a je snad skoro už od narození. To jsme teda nebyli, vaničkovala jsem doma zadarmo :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100