Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TerezkaSt ja myslela ze je to vzdycky jen takovy nevkusny chlapsky vtipek. Vubec sem netusila, ze se fakt dela ![]()
Ja mam jeden steh, Bart byl malickej, tak snad ten jeden nebyl jen kvuli tatinkovi.
V clanku pisou, ze se toho dopousti spis muzsti porodnici. Jakoby zuzenej vstup zarucoval lepsi sex
.
Příspěvek upraven 20.09.22 v 14:25
@TerezkaSt četla jsem, kam mi to dovolilo
u nás v porodce nadtrihli snad všechny, aby byl průběh porodu co nejhleci a určitě řešili jen to, zasit. Já měla štěstí, tě to mám ok a malej byl velkej, uff.https://kojim.webnode.cz/news/kojeni-alkohol-a-koureni/ jen jsem to četla… Co studie, to názor.. Když vezmu v potaz z práce, totální fetjy, kuřácký, prostitutky, alkoholičky.. Děti mají hned a úplně zdravá miminka
co chtějí páry, úplný opak, nic, umělé atd, smutný toto
@MILINKA35 Zdravotni nasledky drogove i jinak zavislych se projevuji az po letech.
Mám nový telefon. Nemůžu si na něj zvyknout
je velký a neumím na tom psát jednou rukou, musím mít dvě
protože tyto malé, úžasné do jedné ruky, do jedné kapsy přestaly vyrábět. Abych začala nosit za chvíli tablet na volání a psaní. Jsem hold zastáncem starších věcí. TV taky… No musíme mít přes net.. Je skvělý, že má člověk na ovladači tlačítka typu netflix, Prime video atd.. Ale klasika zapnu a jede…ja jak na to moc nekoukám, tak je to pro mě ztráta času a radši budu zpívat ze vzduchu 🤣 🤣 🤣 takže pro mě dnes Mega úspěch, spárovala jsem si auto přes blutu 🤣 🤣 🤣
@kajka kajka Jojo, sice ještě nesedime, ale už jsem toho dlouhána dala do sporťáku i s fusakem 😁
@MILINKA35 ja jsem taky dinosaurus, ted mne vysachovala dokonce appka internetovyho bankovnictvi, ze to muj operacni system nedava. Chlapek na drate mi rekl, ze si holt musim poridit novy telefon. Celkem podpasovka, ale tak dlouho jsem nastvana ani nepamatuju. ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Jako tip. Celkem zajimavy podcast 13hrichu rodicovstvi na ktery mne navedl DVTV. Ten typek je tezkej sympatak (tak za Veselovskym). Poustim si to ted druhy den a venuji se maly, je v tom hodne pravd co se na nas odraziv nasi vychove i v pocinajici vychove nasich deti (treba proc je „dulezite“ vyhazovat miminko do vzduchu). ![]()
@kajka kajka to ej nejaka vseobecne publicistika Denik N ale? Spis by mne zajimalo neco podobneho spojeneho s vychovou. Zrovna jsem si rikala, ze by to oslovilo tebe, kdyz jsi mluvila o sve matce.
Tak už sem dávám potřetí příspěvek… Nevím proč to nejde. Jak jste se ptaly na nočník, tak tenhle jsem teď viděla v krámu. Krasnej ale ta cena
@TerezkaSt moc rada posloucham Kecani bez vzdelani od Karoliny Kvas, ted ma treba 2. dik s Esther Bezdek a obe mam moc rada, jsou mi hrozne blizko vychovou. Nebo Janina Cukrfree ma taky fajn podcast a s nekterymi hosty resi vychovu. Jinak denne posloucham 5:59, Vinohradskou 12, Denik N, casto U Kulateho stolu. No a Opravdove zlociny nebo Pribeh ktery se stal jsou TOP ![]()
Ohledne nastrihu - pri prvnim silenem porodu me nastrihli, stehu desitky venku i vevnitr a dr taky se smichem ze zrovna dela posledni navic pro manzela. To jsme na nej oba s muzem vykulili oci ze to teda ne, ale uz bylo hotovo. Doted si z toho porodu pripadam jako znasilnena, jizva me boli pri kazde menstruaci a sex byl dlouho bida protoze to fakt intenzivne bolelo mesice a celej spodek byl hrozne ztuhlej. V Estonsku jsem porodila jak jsem sama chtela, ani nastrih ani natrzeni nebylo a sex je lepsi nez kdy driv. Ono to taky neni velikosti, nybrz svaly panevniho dna, ale to by chlapi museli prestat vsechno prepocitavat na velikost aby jim to doslo ![]()
@Logodice no to fakt upadly, to nezachrani ani vetsi akce
a s tim vkladanim to znam, je to o nerva…
@Latty super, diky za tipy, to zkusim.
coz o to ono i s malym kasparkem… znate to
takze tam by teoreticky mel porod prave naopak vse zlepsit, hlavne cviceni s aniballem (no nemela jsem) ![]()
ja to u sebe nedokazi posoudit ani po tom sexu, ale sili mne tak a dlouho, ze mi museli dat zase plyn a o nastrihu to nevim
mne prisla dr az na zasiti
jen, ze jsem zase s par lidma ten porod resila (svagrova prodoila pred 2mi tydny) a uchazi mi strasne moc skutecnosti, vlastne si to proste moc nepamatuji na to ze nektere zeny z toho maji letita traumata. ![]()
@TerezkaSt Jj tam maji i psychologicke casti o vychove, vztazich a tak.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat