Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TerezkaSt článek jsem nečetla, ale při porodu, jsem se začala trhat, takže mě střihli, ale já se hodně potrhala hlavně vevnitř a ten sex byl hodně špatnej. Když jsem si tam sahla, nebylo snad místečko kde by nebyl steh. Hrůza. Ale teď už je sex lepší, ale mám pocit, že mě sešili víc než měli 😅 ale já byla v narkóze.
@Bjetuš u nás začaly zuby horní. Teplota byla, úplně vše do pusy, ale úplně vše. Dnes pořád na ruce, až asi na hodinu za celý den. Usnout nemohl, požádala jsem může, tak ho uspal. Já už na to neměla dneska. Nemáš to vůbec lehké. Povyroste a bude snad lépe
já už jsem tak unavená, že nemůžu ani usnout
mrnous dostal na noc um. Úplně mě vysal. Nevím, jestli už pomalu odstavovat.
@MILINKA35 Mareček měl taky jednou um, když jsem byla vycucana, ale pak už si ho nevzal..takže jsem se na to vykaslala, mě nebaví to dělat a pak vylit a těch peněz
takže dokud tam něco ještě je, nekouše, tak vydrzim, ale on to um nechce, takhle je to na tobě, pokud s tím Lukyn nemá problém
ty zuby mě děsí..Mareček má zatím natekle dasne dole, nějaké dny taky brečí..ale 🐐 ho uklidní, nevím, co bych bez toho dělala
on mi skoro jinak neusne..tak se drz
mě se budí porad, na to jsem už nějak zvykla, ze se nevyspim..už to ani nejde..ale ten plac ![]()
@Nikča2020 to má většina, me taky přijde, ze je to tam užší, i kamardce..ale asi to má své výhody
proste to utahli ![]()
@MILINKA35 Drzim palce, at to mate co nejrychlejsi, taky si s nim uzivas. Ja jsem na dnesek spala mezi 0:30-4 takovym lehkym nijakym spankem, bala jsem se pohnout, abych malyho nevzbudila, ale stejne spal spatne a od tech 4 uz skoro vubec (do ty pulnoci predtim vriskal). Ale jestli to jsou zuby netusim. V noci na vcerejsek jsem mu dala ten nurofen jak radila doktorka, ale nepomohl ani trochu.
@MILINKA35 Jo a UM davam ted rano k snidani. Vecer neni problem, to je po celym dni nejedenej a kojeni mu staci jen na napiti. Ale rano jsem vyzdimana a malej treba prednidavky tolik nesni.
@Bjetuš ty noci jsou náročný..to jste si taky zase “uzili” tu noc, Mareček včera hucel v kočárku, byli jsme s kamarádkou venku, tak to bylo takový stereo na stridacku
nějak se mu nelíbí to oblečení, měl bundu a moc se nemohl pohybovat
noc u nás asi šla, takový standard, vstaval tak 4×, brecel jednou, přítel zdrhnul na gauč, ze se chce vyspat..ale vydržel do 7, sice ke konci už vstaval každou chvíli..ale lepší než včera co dvě hodinu vzhůru a v 5 vyspano
@Bjetuš mě Mareček kromě toho cucani 🐐 moc nepije..ale asi mu to stačí
nabízím často, aby měl tekutiny..jinak jidlo teď problém už není, ráno mu davam ovoce do dudliku, to má teď úspěch a ja se v klidu nasnidam
a muzu sem psát
měl tam hrusku, ještě jsem mu tam teď dala boruvky..
@Petrussee hrusku nepodusenou z toho vycucne? tak dnes vyzkousim, ja tam davala jen mekke a od ty doby co kouskuje se to vali nekde v koute
@TerezkaSt jo, vycucne, měli jsme teda takovou měkčí, ale v pohodě..
dávám tam skoro vše, co zrovna mám..hrusku, banán, boruvky, broskev, hroznovy víno (ale to mu moc nechutnalo) ![]()
@Petrussee u nas to taky nevypada na konec kojeni.
a do UM se mi moc nechce. Bartovi moc nechutna, je drahe a ještě me taky nebavi to furt vylejvat a jeste min to pripravovat. Pockam az Bart prejde ciste na jidlo. Nejsem nadsena, ale snad se nam to podari aspon omezit.
Dneska u nas noc hruzna. Bart v jednu hroznej hysterak, vzbudil se uz s narkem. Nemohla sem najit za postylkou vyplivnutej dudlik, tak se rozjel do hroznyho stavu, kdy byl k neutiseni. Usnul az za hodinu a pul pláče. Snad jsou to jen zuby…
@Petrussee Tak to jste nemeli spatnou noc, na nase pomery zejo
Mikulas prave taky moc nepije vodu ani caj, tak kojim jak me napadne mezi jidlama, vetsinou pred spanim a nez jdeme ven a tak.
@kajka kajka Do UM jsem se taky nehrnula, ale jak jsem ted byla nemocna, tak jsem po nem sahla a Mikes rano vyzahne tu flasku a je spoko. Chutna mu a kojeni to nenarusuje.. Ja mam po ty nemoci a probdelejch nocech 46,5kg, takze uz vubec nemam kde brat😕
Peknej nocni hysteracek.. mam pro tyhle pripady vzdycky zalozni dudlik po ruce ![]()
Ahoj holky Moc vás všechny zdravím Teda vidím že ty noci máme všechny povedený 🙄 🙄Já jsem vypozorovala že když u nás nespí Partner a mám malou celou noc u sebe v posteli tak se vzbudí jen tak dvakrát ve chvíli kdy tam partner je i když ji máme taky třeba v posteli tak je vzhůru třeba šestkrát tak nevím jestli to má nějakou souvislost. Jinak my zítra odlétáme na dovolenou A dneska mě chytlo ucho jsem myslela že mě raní mrtvice…no naštěstí můj ušař dnes i ordinuje On má jenom úterky a středy takže se k němu za hodinu a půl hrnu…je mi navíc celkově nějak tak divně nevím jestli nějaký podzimní splín nebo vyčerpání nebo únava a nebo naopak ta dovolená tím jak jsem zvyklá být pořád v jednom kole tak potom když mám jakoby volněji tak se cítím jak praštěná přes hlavu.
![]()
@Bjetuš jestli nutofen nezabral ani trochu, tak si myslím, ze to zuby nebudou.
@Petrussee Jak se dítě naučí usinat, tak usíná. Já nekojim od jeho narození a vzdycky usnul buď po UM nebo s plinkou v ruce. Teď, jak mi mléko už přes den nepije vůbec, tak buď usne v kočárku nebo ho polozim na gauči na zavinovacku, lehnu si vedle nej a za chvilku spí. V noci usíná v postýlce sám, ale taky jsme se to museli naučit. Už je tezkej a udyndávat na ruce už ho nehodlám. Maximálně když je v noci problém, tak si ho na chvíli vezmu do postele, ale jak usne, tak ho přendavam zpátky.
Dnesni noc mi vypil UM z 210ml vody jak nic. Dala jsem mu dudlík, chvíli podřimoval, ale pak začal knourat a byl nespokojenej, tak jsem mu ještě přidelavala 120ml mléka. Pak už spinkal. Ráno už dlouho mléko nemáme. Asi jak se nacucá v noci, tak ho pak už nechce. Takže když mi hodil ráno flašku na hlavu, nakrajela jsem mu 1/3 banánu a krajíček žitného chleba se žervé a snědl všechno a byl spokojený. Teď máme období vzdoru lžičky, takže presnidavku ani jogurt nechce. Kromě oběda, ten sní, ale jen, když jsou tam kousky. Je to těžký mu vymyslet, co mu dát, když je bezzubej 😁
@kajka kajka nasla jsem jen to s Vojtkem, to je zas typek co mi je antisympaticky, asi na toto hodne davam. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat