Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
S Calgelem pozor na mnozstvi pry ma v sobe spoustu ne uplne ok latek pro zdravi.
Na rymu na noc hodne doporucuju fenystil kapky. Splasknou natekle sliznice a dite se vyspi. Muze se davat i s praskama na teplotu a bolest. Poridili jsme na radu a behem rymy to dost pomaha. V davkovani pisou, ze se muze 3× denne, ale ja davam jen na noc. Dneska sem mu nedala pac nejsme doma a tvl myslela sem, ze v noci z tech nudli zesilim.
U nas jednicky zuby byly v pohode, proste najednou byly. Ted mu leze ale snad vsechno naraz nahore tak je videt, ze z toho neni nejstastnejsi… ![]()
@Petrussee @Latty @MILINKA35 a to ty sušenky dáváte dětem celé do ruky a oni si je koušou? Já cokoliv dám Hugovi do ruky, tak on to vezme a zahodí. On není ten typ, co všechno strká do pusy. Nedává si tam ani kousátka. Jediné, co strčí do pusy, je dudlík a špendlík. Jinak nic neožužlává jako ostatní děti. Nechápu ![]()
@kambalaka ja mu je dávám do ruky no, piškoty, sušenky, půlku rohlíku dostal dneska (ale s tím si hrál, trochu ukousnul), Mareček strka do pusy úplně vše zase..takže když nechci, aby to dával do pusy, dam dudlika..nebo je přidat do nějakého ovoce, ja uvarila jablicko a mixla ho s piškoty, jinak nevím, jedine zkoušet, co ho zaujme..Marecka baví vše, co není hračka..ovladač, tkaničky, krabičky, backora, krémy, ponožky..cokoliv nového
, ale každé dítě je jiné..a teda miluje knížky a teď mu hodně dávám ten ovocný dudlik, do toho mu dávám různe ovoce a ten ho baví ![]()
@Petrussee jeho taky baví vše, co není hračka, jen to nestrká do pusinky
mám asi divný dítě 😁 on si to vezme do ruky a začne si to otáčet, prohlížet a pak to zahodí. Do pusinky to nejde 😁
U nas susenky basti mala pekne jen nechce ty kupovane prikrmy chce jist uz to nase, takze asi skleničky zustanou do zasoby.
@kambalaka jé co já bych za to dala😂To dnes u babičky strká do pusy plácačku, kdejaký drobek, prostě všechno. Dnes zase navštívila kočičí žrádlo. Jsem šla na záchod a už se krmila👹
U nás nespi ještě teď. Poslední dny spí přes den dvě hodiny 11-12 a 15-16 a pak usíná až v půl jedenácté. Hrůza.
@Logodice jeee, tak snad brzy zabere ✊ malej nakonec usnul v půl 9,a už se stihl otočit v postýlce
Holky, to Vám teda závidim, že dětičky si vezmou sušenku nebo všeobecně jídlo do ruky 😅 Ella ne, aby madam nebyla upatlana nebo nevim. Ty sušenky pro první zoubky jsem koupila, dala jí je, a ona si to nechtěla vzít do ruky, furt otvírala pusu a ohejbala se za tou sušenkou jak jsem se jí to snažila dát do ruky 🤣 marná snaha. Pak jsem zkoušela křupku, no to vůbec 😅 bude to ještě sranda
@Logodice Mareček chodí podle toho v kolik odpoledne vstane, včera usnul v 19:20h, ale zase se budí v noci a v 6 měl vyspano..ono má vše svoje, zase chvíli večer jsem měla pro sebe no
, ale teda chodím spat chvíli po 10, to bych šla rovnou s nim
@Nikča2020 buď chce krmit, ze ji ji je to pohodlnější nebo se nechci špinit, taky to je pak všude, to ji chápu
, je to holcicka ![]()
@Logodice ja mu dávám krabičky a krupkama a on si z toho jednu vždycky vezme
taky možnost ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat