Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka co je na tom b boxu tak skveleho - hodne se to chvali? Moje mala pit moc nechce, jen kdyz ma moc suche kusy, ale zas se mi nechce kupovat tak draha lahvicka. Dobra je ted ta nuk nova - netece. Pak jsem koupila takovou sadu s 3mi vicky.
@Ráďa 25 to je cislo snad to bude dobre. Ja porad koupu na lehatku a nezveda se. Modrinu si udelala o zem.
Mam odsud jeste videjko- rekni deda a rekne. Tak to uz povazuji za prvni opravdove slovo. Deda je proste nej jen se s tim rakusaci nechtej smirit. ![]()
@TerezkaSt já jsem si ho koupila na doporučení, protože mi Hugi nechtěl pít a byl pořád zlitej. Ten Bbox neteče a má brčko se závažíčkem, takže jak ho natočí nebo nakloní je jedno a pije. Já mu lahvicku dávám do ruky když jedeme kočárkem a má to jako zábavu to pití, fakt ho to baví, dobře se drží a za mě super. Jo, tak jako stojí přes 3 stovky, ale tak kupuju jednu láhev, tak to není tak hrozne 🙂
@TerezkaSt taky máme lehatko, ale pak ho vyndam a nechám ho hrát na břiše ještě
super, ze řekla děda
Mareček řekl 2× máma a od te doby nic
![]()
@Petrussee u nás se teď hlavně vrčí a řve krá krá, až mě to někdy i rozčiluje ![]()
https://youtu.be/YProj8ITG7o
@Ráďa 25 ale tyjo, jak se pohybuje už, ja mám porad takovýho placouna
, ale zase bude déle miminko no
Anicka je moc silovna ![]()
@Petrussee já ho bych ho brala taky. Lukyn leze všude, všechno do pusy, o všechno se postavit. Máma říká už hezky, táta taky. Ráno se dnes vzbudil a šlo rozumět ach jo 🤣 jak mám už švy roky, tak jsem z toho dne fakt unavená. Obstarat domácnost, jít ven, malej.. Večer jsem ráda, že mám klid a čas pro sebe. Na dnešek spal hezky jen do půl 2 a pak ani po hodině neusnul, až u nás v posteli, z té jsem Teda teď taky úplně rozbitá.
Zítra má babi 80 let, tak z něj musím udělat fešáka a naštěstí vyjde i počasí. Má být hezky ![]()
@MILINKA35 má to své výhody, maximálně se klouze po podlaze, doufám, ze ještě vydrží ležet než se odstehujeme
, nemám ty věci kam uklidit tady v mini bytě
ja jsem taky unavená, podle mě už jsem unavená od tehotestvi až doteď..taková permanentní únava
taky jsem rada, když je večer, ale Mareček včera šel spat až v 9, ja v půl 11..čas pro sebe nic moc..ale budí se porad a vyspano měl v 6:20..užijte si narozeniny ![]()
Vcera sem byla poprve s kamaradkou v jedny hernicce s jeji rok a pul starou dcerou a s Bartem. Bylo to super, Barta nejvic zaujala activityboard, nejvic teda tocici se spinnery.
Deti ho bavily take ale nijak echt nebavil on je. Jsou ty dnesni deti nejake nekontaktni
. Par z nich si chtel pohladit, i nektere maminky
…to ti psi doma ![]()
Pak sme sli jeste povencit psiky a po peti hodinach venku sem byla naprosto kantare.
Jinak uz sme oresedlali taky do sportaku, vypada to, ze jak uz sedi, tak je to lepsi. Jen se mu tam teda ukrutne nechce spat. ![]()
@kajka kajka hernička super, nad tou activityboard přemýšlím, ze k Vánocům nebo k narozeninám poridim na zed do pokojicku ![]()
@Petrussee my vánoce máme poresene a k narozeninám dostane suchý bazén. Ty balónky pak dáme do ohrádky.
Malému se prorezava horní dvojka a trojka a druhá strana vypadá že bude taky
spodek má natekly. Snáší to Teda i tak skvěle
@kajka kajka paráda, U nás nic takového není, ale aspoň je tu fajn hřiště, Písek s dost hračkami, je to pro všechny, kdo odchází poslední, zakryje to plachtou a je tam čisto ![]()
@MILINKA35 ja ještě nemám nic, chci koupit novou autosedacku, aktivityboard, pohádky na čtení, ať můžeme začít číst a kulickovou dráhu
, ale uvidíme podle peněz no..teď to máme náročné finančně, tak uvidíme, kolik dostane i od babiček
..tyjo, to jedete s těmi zuby
Mareček to má natekle jen dole..a zuby ještě nikde..
my tu hernicky mame, ale ještě jsme nebyli..jak neleze, nesedí, tak ještě čekáme ![]()
@kajka kajka to je fajn, ze je tak společenskej. Jo nekontaktní, tak to je náš Hugís přesně, ten ty děti tam pozoruje z povzdálí a nedejbože, že se někdo přiblíží, to je pak bééé 😁 a drží se u maminky a na ostatní hračky sotva sáhne 🙈 😁
Je tu nejake mimi co obratem preslo z plazeni na lezeni nebo preskocilo? Mala uz se plazi dlouho, dneska se plazila i po trave do kopce, ale na lezeni to nevypada. ![]()
Dneska jsem sla na brigadu a rikam ji „jdu do prace, ty jdes za dedou“ a ona „deda je deda deda jejeje“. Proste rodice jsou looseri (taky rika ale ne vedome) ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat