Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@motivi a co ti to da za pohled do zivota? Ze je vse v poradku a dobre. To je husty teda s „jeji“ rodinou. Jakoze je uzsi a sirsi rodina kam pak patri snacha vnoucata atp., ale tohle je divne.
@motivi to mi mluvíš z duše, neznají se ty dvě naše náhodou? U nás to zatím skončilo momentalne na oslavách, nikdy nic nebylo a nejednou by se slavilo všechno
já jsem ráda teď za klid a s mířila jsem se s tím. Já chybu neudělala a konečně ji vidí i muž
takže děda k nám jezdí v pohodě. Muzovi se taky k nim nechce. Chce si odpočinout a neznamená, že já jsem s malým doma, že mám pořád čas a vše je růžové
teď, jak mi houpe po všem, viz sedačka, tak se k tomu připojila trouba, dnes ji otevřel
pořádně nesedí a takhle řádí. Snažím se ho brzdit, ale je to marný, marný a marný ![]()
@MILINKA35 ta tvoje je zas jiný level
ta moje se stará jen na oko mi přijde o naši malou, když jsou ve městě třeba týden(žijí mimo ČR) tak se za nama stejně staví jen jeden den třeba na 2 hodiny, ale pak když mi píše, tak to sou věci jako jak ji mrzi ze malou nevidaji casteji, ze u našich sme pořad a tak
neresim
jednou za čas to holt preziju, sem na ni mila, ale když pak začne nějaké rozumy ohledně výchovy třeba, tak to u mě narazí
a věty typu “naše rodina “, kdy mysli sebe, tchána a syny už nekomentuju. To sem ji rekla ze u nás v rodině nemáme žádnou moji a tvoji rodinu, ale proste se rozrustame o další členy, což ona nechápe. Má pocit ze sem ji vzala syna no ![]()
Tvoje tchyně by mě točila tou opici láskou a tím mamankovstvim no ![]()
Holky naše malá je ďáblík, pořád se staví, něco přelézá.. dnes jsem se jen na momentík otočila ke skříni a ona spadla v postýlce a odřela si tvář, to bylo křiku.. uf uf, jestli jsem předtím byla unavená, tak teď je to úplně jiný level.. už si ani nevezmu do ruky mobil, to je bez šance…
. Kamarádky jsou výborný, prý „a bude hůř, jak začne běhat“
.
S tchyněma je to teda něco, jak tady čtu..
. Držte se!
@Sissela zrovna jsem si dneska říkala to samý
že je krásný, že spí celou noc a já se můžu teda taky vyspat, ale po tom dni to je mazec, furt za ní stát a hlídat, aby nespadla, mazec ![]()
@Sissela bude hůře mi taky všichni říkají
Mareček je zatím přes den klidny, ale unavená jsem už teď..no co budu dělat pak netuším, ale rikam si, ze by se pak mohl více unavit a lépe spat nebo v to doufám..vstavame hodinu co dvě..nechápu ![]()
@Bobulka28 spat celou noc
ja jsem rada, když vstavam 3×
to je ten lepší den..
Mně teda taky nespí celou noc. Usíná kolem 20hod, dneska usnul až ve 21 hod. Pak se budí kolem 1 na mléko a pak se budí kolem 5 na mléko. Takže ani v noci nevydrží déle jak 4 hodiny bez jídla
v 9 měsících? Nechápu. A to jsme na UM. A určitě se nebudí jen ze zvyku, jak by někdo řekl, když mi vyžunkne skoro celou láhev.
@kambalaka já tě vůbec nechci strašit, ale moje kamarádka má chlapečka 16m a ten se taky budí několikrát za noc a chce mlíčko. To má od miminka, ale to se jí strašně dlouho budil co hodinu a nechtěl usnout, to musela bejt hrůza. V tomhle je hrozný, jak je to u těch dětí individuální, měly by všechny spát celou noc aspoň do 7 😅
@Nikča2020 jej, tak to já si nemůžu stěžovat. Malej usíná 20 - 20:30 h, budi se kolem druhé, napije se. No než ho uspavat i třeba hodinu ano jsem líná, tak jde k nám do postele, cucne si mm a spí do 7, někdy i do 8. Přes den má 2 spánky. Dopo jeho akademická max pulhodinka a odpo většinou 1,5 h, ale někdy taky ne. Takže se snažím chodit spát max do 22:30, ať naspim něco
malej toho sní Teda taky dost. Včera jsem zkoušela hroznové víno bez pecek a moc mu chutnalo, velkou švestku, těstoviny s masem, jogurt, krajíc chleba s lucinou, kaše. Do oběda přidávám oliv olej a chodí mi hezky pravidelně každé ráno. Snažím se to kombinovat, aby neměl úplně tuhou stolici a zatím se daří.
Jinak jsem koupila Bella happy pliny 4 maxi plus a vydrží hezky celou noc. Byla jsem zrovna v tescu a koukala na pampers a snad prvně jsem je viděla za plnou cenu a 650 se mi za ně Teda dávat nechtělo
takže kompromis. Jinak přes den dady jedem dál ![]()
Přemýšlím o odstavení prcka. Přes den už nějak ani nemá zájem o mm, jak objevuje nové chutě. Um snese v pohodě, on sní všechno
🙏
přes den vypije cca 4 deci tekutin, někdy dám um, dokojim na žízeň, ale to moc není. Kolik vám asi za 24 h?
@Nikča2020 ja s tím počítám, taky jsem jako mimino nespala, ale doufám, ze někdy spat bude
@MILINKA35 650 je mazec, mě je kupuje máma v akci, ale i tak jsou za 450..to je šílený..ja koupila happy ty byly o něco levnější..úplně ty levný mi nevoní
ja přes den taky nějak nekojim nebo si jen cucne, ale nic mi skoro nepije, nevím, ze z toho přežije
, ale v noci chce a když jsem zkoušela um, tak nechtěl, nechce tu láhev natož s um, to mas dobrý..ja nemám na vyber, takže dokud teče kojim
alespoň rok, to potřebuje, nějaké děti um neprijmou vůbec, ale spi ti hezky..mě se fakt budí a chce 🐐, možná to v noci dohání, ale přes den moc nechce a už vůbec někde jinde než doma a tak ![]()
@MILINKA35 přes léto mi vypil i 500ml, teď ale jsem ráda za 200ml.
@Nikča2020 naštěstí Hugo po mlicku brzy usíná. Nebo maximálně stačí lehce podyndat a spinká.
Holky, v úterý mě čeká KET, rozhodli jsme se pro druhé mimco krátce po sobě, tak držte palce. Máme zamražená 3 embrya, ale budeme vkládat jen jedno. Tak když se zadaří, bude to tresnicka na dortu 🙂
@kambalaka držím palce, tak pak dej vědět, jestli se povedlo
ja bych chtěla par let počkat, ale nechci žádnou antikoncepci, teď to ještě nemám, ale stejně si dáváme pozor radši ![]()
@Petrussee no nemůžu si na tohle stěžovat, to ne
ona tak spí skoro od narození, tak snad ji to vydrží doufám
ale jak si psala, že ty jsi byla jako malá taky nespavec, tak já prý taky spala celou noc brzo, ale nevím jestli se tohle může dědit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat