Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MILINKA35 Je to trochu jina situace a jak jsem tu psala, jiz to proste bez podivu eskalovalo.
nejvic na tom zamrzi tenchlap, co si pamatuji ani on se te nezastaval
@TerezkaSt ono se to nastřadá. Noo, ta matka je měla dokonale zpracované a u mě se jí to málem povedlo, uff. Chlap to pokládal za normální a její zájem, že je v pořádku. No jsme pryč a já mám od ní klid. Mému muži podkezala ze všech, cihala, když jezdil z práce, kobkízky atd. A teď druhého syna bez ohledu na to, že mám vážný vztah, i před jeho přítelkyni lanari, aby se vrátil domů. Co to je za ženskou
já budu ráda, až mladej pak vyletí z hnízda nebo mladí a ne je prosit, aby tu a námi byli.
Ještě že jsi nevařila jako druhé svíčkovou jestli nok nebo knedlik 🤣 hoď to za hlavu, oni se umoudri krz vnučku.
@TerezkaSt ta je taky dobra
už bych ji nepozvala, moje tchyně nehlida..včera tu byla po čtvrt roce se podívat, na hodinu..protože měli cestu kolem…takže my se nějak nebavíme a hlídání od nich necekam..dneska jde Mareček s kamarádkou a ja jdu na jógu..ja jedla guláš 3 dny a byl v pohodě
polévku máme taky na dva tři dny..to nejde ani sníst hned a fakt to nevyhodim..
@Logodice píše:
Tak tady mě muž vyfotil jak malej papá z 🐐
To je dokonaly
![]()
@Logodice píše:
A co se tchýně týče, tek přítelkyně mého otce ta vyhazuje co se ten den nesni. Od salámu, po maso, nakrojenou okurku atd. Já si myslím že kdyby neměla hluboko do kapsy nebo jak se to říká, tak by to nedělala. Nedej bože když zjistí že táta snědl bonbón s prošlou lhůtou trvanlivosti. To by ho pomalu cpala projímadlem.
To snad neni mozny takovyhle plytvani jidlem ![]()
@Logodice 🤣 tak to je bomba. Já si to Teda neumím představit někde venku. Jak to děláte? ![]()
My se snažíme zužitkovat úplně všechno a tohle vyhazování nechápu
dnes je všechno tak šíleně drahé. ja vařím aspoň na 2 dny a někdy to vyjde na 3ti a jsme s tím úplně v pohodě. A od polévek, přes guláše, omáčky jsou stejné lepší až druhý den, že se proleží. Ono je všude fakt něco. Já jsem ráda, že s našima jsem v pohodě, totálně a je to vše o domluvě. Oni jsou taky rádi, že mají svůj klid, rádi nás vždy vidí a to je spokojenosti stačí ![]()
@Logodice No začínám být ráda za Sunar😁 🐐už neee.
U nás se dnes uklízí a nakupuje- přikládám foto ![]()
@Ráďa 25 malej houpe jak satanas, ale sednout si ne. Občas jo. Malá je šikovná ![]()
Posílám fotku z dnešního cvičení, jsem z toho nějaká unavená
po Mareckovi lezla kamoska, tak začal brecet
on teď porad natahuje, jak na něho někdo cizi mluví nebo nedejboze se ho dotkne
![]()
No holky je to brutal. Ale já to neřeším. Když přijdeme k nim, tak sníme co dostaneme. Když oni k nám, tak většinou nesní nic. Max. Dort nebo se opta zda je to čerstvé.
@Logodice no tak aspoň nemusíš nic chystat ksyz přijdou
já už se neobtezuju když dojdou tchyně, přirozená vždycky s něčím problém ![]()
Ahoj holky, tady se to rozjelo
@TerezkaSt absolutně se nedivím, že jsi bouchla a i chápu, že tě to mrzí, ale nemůžeš si nechat všechno líbit.
Jinak dneska jsme byly s Elli po 14 dnech na józe, byly jsme tam 3 maminky, ostatní byly nemocné 😅 a jsem na Ell pyšná! Už se nebála, sama k dětem lezla. ![]()
Jinak dneska jsem jí udělala k obědu brambory, ty jsem nakrájela na kousíčky a rozmixla jsem k tomu kure, batatu a cuketu. Nejdřív to jedla celkem v pohodě a pak mi ty brambory začala plivat… no učí mě velký trpělivosti holka jedna! Přitom když má kupovanou skleničku, tak to s prominutim sežere kousek nekousek
jen ještě nekupuju skleničky 10+, mě prostě přijde 250g hodně 😅 tak zatím kupuju 8+, ale primárně se jí snažim vařit. I jsem teď koupila takovou tu rozdělovací misku, tak třeba když se bude krmit sama, naučí se to. Holky, tohle je něco na moje nervy ![]()
@motivi husty a celkem od nich troufaly. Ja mela vyhodu, ze moje babicky (jedna varila dietne, jedna „tucne“) a moje mamka (spis moderne a nenarocne rekneme) varily a hospodarily kazda jinak. Jedlo se to co se servirovalo a vse bylo dobre a chutne. Prala bych si aby to tak mala mela taky a nad nicim neohrnovala rypak (ani druhy den). Jen aby seji puberta nevymstila sirokou zadeli jako mne. ![]()
@TerezkaSt taky sme to tak doma měli. vždycky sme jedli všechno. U jedné babicky na vesnici frčely bucky
u druhé dietnejsi strava. A v rodině jíme všechno
já standardně vařím na dva dny jak pro nás tak pro malou. Vývar mám v lednici klidně dele. Nesnáším plýtvání jídlem, takže málokdy něco vyhazuju. To to radši zakomponuju do dalšího jídla. Když se někdo ofrnuje nad jídle tak to mi vadí. Tchyně mi teda vadí obecně
ale to ze je rypak na jídlo je asi to nejmenší
stále neprekousla ze její synové jsou dospěli a mají vlastní životy. Pořad je bere jAko malé děti a poslední kapka byla když před 2 lety koupili zájezd k moři pro “její rodinu” - tzn. Ona, tchán a její synové
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat