Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Logodice malej měl taky, je bez teploty, ale rýma. Má trochu průjem, vysypala se mu tvář. To byly vždycky zuby. Na dnešek spal ve své postýlce, sice byl 2× vzhůru, ale spal. Takže jsme se i vyspali.
Holky, dotaz, vím, že se to tu řešilo. Co máte za plenky na noc? Jemu ty Dada nestačí
kolikrát má nehodu. Když ho v noci prebalim, tak. Jak kdy. Jsem si říkala po stranách, ale je to krz plinu. Díky za tipy. Přes den je to ok, ale v noci no
Holky, jak vám dítka lezou, mají prosoupana kolena?
malej je strašně rychlej a naleze toho opravdu hodně a všimla jsem, že má dírky
@MILINKA35 já dávám pampers care nebo happy, ale i když měl levnější, tak dobrý..záleží jak moc v noci kojim, na dnešek každé 2h a měl ji úplně plnou, ale drží ![]()
@MILINKA35 my používáme babylove z DM a spokojenost, malá spí celou noc a vydrží 😊 jinak co se týče prošoupaných kolen, tak taky máme, řešila jsem to navlékama na kolinka, ale asi mám nějaký blbý, protože nedrží a sjíždějí.
Teď jsme pořídili punčochy s protiskluzama na kolinkach, tak to by mohlo trošku pomoct a nebo co jsem koukala tak prodávají i tepláčky už s něčím nasitym na kolinkach. ![]()
Já na noc Pampers premium care, někdy nepřebaluju, ale poslední dny zase jo, protože i v noci je ta plína těžká jak cihla. Vypije mi v noci na jeden zátah skoro 300ml mlika 🙈 a dnešní noc papal 2×, takže já ho nemůžu nechat byť i s kvalitní plínou celou noc, když mi vypije 0,5 litru 🙈 ale Pampers premium care to vydrží.
@MILINKA35 Já na noc dávám klasické plenky, ale o velikost větší. Přes den má pantsky vel.4 a na noc klasickou plenku vel. 5. Přijde mi, že na značce ani u nás tolik nezáleží
Teď máme Pampers a jsou v pohodě. Třeba tuto noc spal Maty od 20h do 8:30 a plenka sice hodně nacucaná, ale vydržela. Asi bych ho nezvládla přebalit, aby se nevzbudil ![]()
Jinak tepláky jsme prošoupali zatím jedny
To lezl venku na dlažbě. Doma se nám to nestává
@MILINKA35 ja v noci prebalovala tak prvni tri tydny, pak uz se mi fakt nechtelo
Plenky nosi Sven Muumi nebo lokalni eko znacku, a prestoze v noci kojim klidne co hodinu, vydrzi v pohode. Jednou mel pujcenou Huggies a ta to nedala.
Tak ono když kojíte a mimčo si jen pocucá, tak to ta plenka zvládne, ale Hugís mi vypije v noci na jeden zátah 300ml mléka a to i když v noci přebaluju, tak je plínka nacucaná a těžká, že by se v ní už snad ani nepřetočil 😁 takže někdy když si mléka jen cucne, tak nepřebaluju, ale většinou ano, protože ta těžká plínka se nelíbí ani Hugimu a pak nespí
@kambalaka tak to Mareček nevypije, nebo možná za cely den
, ale cuca celou noc, takže většinou ráno má plnou..chodí spat kolem 8 a vstává kolem 6..
@Petrussee Hugi pije docela dost. Cely den nabízím čaj nebo vodu (lahvička B box) a vypije denně 3/4 a někdy dá i celou. V horkých dnech jsem mu dokonce ještě i dolévala. A někdy když jdeme dopoledne na procházku v kočárku, tak si drží flášu v ruce a cestou vypije i 2/3 lahvicky 😁 má to jako zábavu
U nás kolena prosoupany nejsou, až dneska ze je chladněji tak má leginy, jinak doteď nejraději bez kalhot. U našich na baráku má protiskluz. Punčochy a ty zatím drží..
Plenky na noc za mě nejlepší pampers premium care ty asi drží nejvíc ksyz sem třeba v noci neprebalila. Jinak teď prebaluju během toho co si drží flasku takže po dopiti většinou spi dal.
Už teda venku přituhuje a ačkoliv mám podzim radši než léto tak mi bude chybět to ze sme vyletely ven jen tak a nebyly scény u oblikani
dneska sem byla spocena až na pr*eli jak už sem byla oblečená a než sem oblikla ji ![]()
@motivi to mi povídej s tím oblikanim.
to jsem dřív opocena než malej. Jela jsem se podívat do práce a hnusně, zima, mlha.. Punčochy, kalhoty, body, mikina, lehká bunda a ještě na nohy, já wc rychle a jeli jsme. Ale super v práci. Mega úspěch - barel na výměnu vody do automatů - velkej, roztočil se a ten chytl takovej smích, že už pak prostě nemohl a měl brutální hlad 🤣 🤣 🤣Koupila jsem babylove. Z pampers a i jejich ubrousku byl malej hodně opruzeny. Panty, no zatím je nemám, na nočník nechodí a stačilo mi jednou je sundat a víte jak je to dál
ale dlouho jsem je nezkoušela.
Tak u nás Dada vydrží vše. Teda až na naši čertici. Včera si jí v postýlce totiž skoro sundala a pak se bokem počůrala
Ona je teda číslo. Třeba jde otravovat kočku a říká nenene a auau.No a stejně jí nedá pokoj.Dnes měla úraz ve sprše, si stoupla o spadla. Zítra vám jí vyfotím, bude mít na tváři pěknou modřinu
Já jí normálně už nestíhám. Zlaté moje první děti ![]()
@Ráďa 25 jej, chudinka. Tak snad bude dobrá. Modrina je ještě dobrá, dopadlo to dobře. Mě malej ve vaně, koupu ho na břiše, hned se otáčí a chtěl vylézt. No tak tak jsem ho chytla krz hlavu a to jsem u něj
všechno, co drží, tak se chytá leze nahoru. Dnes se trochu ducnul, ale dobrý, spadl dobře, půl m plakal a šel na jiné místo. A začíná vnímat prostor. Zastavuje se třeba na okraji postele, na sedačce, dělá to asi 3 dny.
kéž by šlo, že opravdu nesleze ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat