TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3555
14.9.22 20:25

@kajka kajka to jako vážně? Malej je kontaktní, ale i samostatný. Asi bych se s tím netrapila. Jsi taková jaká jsi a hlavně jsi skvělá máma :potlesk: malej je krasnej, jak ze škatulky. :srdce:

• načítám...
1479
14.9.22 20:28

@kajka kajka Ano, mám úplně stejně nenormálně nekontaktní dítě :lol: :lol:

• načítám...
5617
14.9.22 20:37

@MILINKA35 chodili jsme. Někdy se osypaly, tak jsme změnili bazén a bylo to. Jednou dostal syn astmatický záchvat ve vířivce, ale třeba za rok to zkusil znovu a v pohodě. Já je moc neomezuji, snažíme se s tím žít v klidu. Třeba syn projde vysokou trávou a osype se😉Nebo jde do lesa kde jsou břízy a celý oteče. Jezdili jsme do lázní 8.let.Pomáhaly a teď puberta a zhořšilo se to strašně😞

• načítám...
1115
14.9.22 21:09

Ella má teď taky 74/80, mamka jí kupovala body z c&a a ta 80 jí je hezky. Z h&m jí je 74 ještě trošku větší. A o lindexu ani nemluvim :lol: každej to oblečení šije jinak :lol:

Jinak Elle asi rostou zuby zase, občas pobrekává, ale hlavně hodně kadí a má zas opruzelej zadeček. Tak jí meju svojí “pipi” pěnou od Lobey a dávám vrstvy sudocremu. Ale jak se teď začíná i mazlit holky, to je tak pěkný :srdce: když přileze, stoupne si o mě a položí si na mě hlavičku, jednou dokonce takhle přilezla a dala mi ten svůj francouzák :lol: je to slaďoška. Zítra jede ke tchýni abychom mohli zase balit, v pátek jdeme na 10m prohlídku a bude jí dávat 2.dávku bexera, tak držte palce ať je bez reakce jako minule :)

• načítám...
6695
15.9.22 07:24

@MILINKA35 dekuju :kytka: taky jsem ho nechtěla mít v posteli, ale tady velí Mareček :mrgreen: ja teď spala v obýváku, kvůli ryme, tak spal Mareček s tatínkem a dneska spal 6h vkuse 8o, skoda, ze mě nenechala spat pro změnu rýma, tak snad ještě někdy spat takhle bude :D ale vstaval v 5:20 a šel spat v 9 :roll:

• načítám...
6695
15.9.22 07:31

@Nikča2020 to oblečení je přesne, ja nejradši kupuju z Hmka, z toho Ca to má napasovany a přijde mi to úzký, Lindex se mi už tak nelíbí ty vzory a je teda drahy…pak mám rada ten Lidl :D Mareček přijde a kouše :mrgreen: ještě, ze nemá zuby…třeba je někdy mít bude ;), moc se ještě nemazli, pusinkuju ho ja porad :D ať si zvyká :mrgreen: tak snad to očkováni bude dobrý. Mareček byl skoro bez reakce :kytka: už 10m to utíká :andel:

• načítám...
1115
15.9.22 07:38

@Petrussee no ten lindex má teď ty vzory šílený :lol: já tam nakupovala ve slevách a teď bych si tam nic moc nevybrala. Nejvíc nakupuju h&m :) a něco mám poděděnýho :) utíká to strašně, zrovna nedávno jsem manželovi říkala, pamatuješ jak jsem byla rozbitá z toho porodu a brečela že si nikdy normálně nesednu? 😅 to už neni ani pravda… rostou rychle, dětičky naše a s nima ten čas letí 2× tolik 😅

• načítám...
7611
15.9.22 07:41

@kajka kajka ten náš taky nerad usíná v náručí, dříve jsem ho uspavala v nositku, ale to teď vůbec - nechce. Usíná na noc sám v postýlce (už týden a jsem na to pyšná) a přes den ho uspávám na gauči. Pokládám ho na huňatou zavinovacku, lehnu si vedle nej a do 2 minut spinká. Já ho pak přenesu do postýlky. Jinak my máme velikost 74-80.

A co se týče separačky, tak je to závisláček největší. Včera jsme zas byli v hernicce a on místo toho, aby si hrál, tak se tam celou dobu plazit po mně 🙈 😁

• načítám...
1960
15.9.22 08:28

Ahoj holky zdravim ze služebky, mame teď takové náročnější období separacka silena 8o 8o 8o 8o jsem dost vyrizena, mala znásobila svuj krik, ona neplace ale jen jeci, moje usi trpi teda znacne.
Jinak na cviceni je sikovna tam je to ok, plavco celkem v pohodě ale me je v bazenu zima tak to asi odpiskam.
Jo a velikost ma 74, mne se libi oblečení z Marks and Spencer ale ceny desne. Vetsinou kupujeme v Lidlu nebo dedime.

Kousky basti Emma dobre ale sezeni ma nestabilni - sem tam ale sedi to zase jo.
V pondeli uz prijde chuva tak se tesim moooooc. Aspon chvilku budu moci vypnout :)

• načítám...
173
15.9.22 10:17

Ahoj holky, dneska jsem Davidkovi oblikala body vel. 92.. Jako oblečte i ještě 84, ale už se mu tím začíná krcit plinka, tak jsem už dala větší.. 8o
Jinak naše dovča u moře byla super, na to jak jsem se toho bála, že si neodpocineme, ale byl zlatý. Tam jsme přešli na 2 spánky denně.. Ted má jeden dopolko (cca hodku) a odpolko - kolem 15h, taky cca hodku..
Ted se mu prořezává 6ty a 7mý zub, obcas pláče, tak to prisuzuju tem zubům.
S jídlem - už jí jen „normální“ jídlo, kousky, mačkane brambory.. Nejradši má „pevné“ jídlo (bagetku s lucinou a mrkví, tuňákem, buchty, celé testoviny, maso nathrané..) jogurt sní právě s buchtou, kaši trochu.. Už je z něj asi velký chlap.. Ani nevím, kdy to uteklo.. A to mu bude 26.9. teprv 9 měsíců.. A 4.10. Jdeme na 9 měsíční kontrolu.. Tak jsem zvědavá..
Mějte vsichni krásný den :palec:

• načítám...
7611
15.9.22 10:37

@Ssfr85 chodíte s malým i na 9ti měsíční kontrolu? My byli na 8mi měsíční a jdeme až na 10ti měsíční :nevim:
A to prechazite na 2 spánky denně ze 3? Já marně brousím v paměti, jestli jsme kdy 3 spánky denně měli, možná jako úplně malincí 😁 my máme už od července 1-2 spánky denně. Když jsou 2, tak chodí spát večer později třeba kolem 8-9.

Jak jste na tom s presnidavkama (kapsickama)? Mně to poslední dobou nechce moc jíst, začínáme bojovat i s jogurtem. Nejradši má obedovy prikrm, to krasne otevírá pusinky (zvládne i měkké kousky). Nejradši by už papal jen kousky, ale nevím, co mu furt dávat, když ještě nemá ani jeden zub a nechci furt dokola chleba nebo banán. Někdy udělám livanecky, ale každý den na to taky nemám čas. Včera jsem koupila dětské sušenky od 6 měsíců od Sunaru pro první zoubky, ale teda bojím se, aby se mi nedávil, když ještě nemá čím kousat :nevim: a obrysy zubů taky ještě v nedohlednu :nevim:

• načítám...
1347
15.9.22 10:53

Mne se libi obleceni z mark and spencera, vetsinou ho hledam, kdyz nakupuji z druhe ruky. Je pakt pevne, sikovne vymyslene, ma super detaily, z CA jsou Bartovi bodycka akorat akorat nejak plave v ramenou, z HM taky, ale Lupilu je mu většinou velké, mame taky dost casto problem, že na nem nejak nedrzi :lol:. Ma treba overal a spani a je schopen si nohy vytahnout z nohavic, zaseknou se mu v oblasti rozkroku a rve jak tur :lol:. Mame ale vetsinu veci pujcenych od kamaradky po jejim synovi, tak jen dokupuji co mi padne do oka, chystam se treba na nejaky merino na zimu. Mate nekdo merino na deti a jaky s tim mate zkusenosti? Nebo jsem koukala na softshellove gate od Dupeto.

Jidlo je schopen pozrit v celku, davam mu kousky do pusy, ale jakmile „ocekava“ na lzicce kasovitou stravu, nesmi v tom byt ani kousek, asi to pak rovnou polyka a strasne davi. :roll:.

@kambalaka ty vado tak uz Barta předehnal! Tak uz sme tu z kluku asi nejmensi. Nj velkej muze bejt v podstate jen po tatovi nebo po dedovi, jinak jsou veskeri pribuzni hrozni prcci. Dneska jsem ho merila a ma 71 cm. Kdyby misto lozeni kolem nabytku, investoval energii do rustu…! :mrgreen: :hug:

@kambalaka @wendelina30 tak to jste me uklidnily. Doufam, ze se nekdy nejakyho zadostiučinujiciho pomazlenicka casem dockam.

• načítám...
6695
15.9.22 11:01

@Nikča2020 přesne, taky se jdu vždycky podívat a odejdu, mám rada jednobarevne věci, nic výrazného :D…taky rada vzpomínám, jak přes den jen spal a ja říkala mě je ho líto, jak si ho nevsimame :mrgreen: a teď se od něho nehnu :D @sofie_13579 tak to je všude podobne koukám..ono to v tomhle měsíci je, ale snad to přejde no :roll: tak se drz :kytka: Mareček tak nebreci, ale ja ho poslouchám, ja řev nedávám, tak ho radši mám u sebe, ale nemám na starost nic moc jiného, kromě teda těch běžných práci, nákupu a tak..tak teď už jsem i rezignovala a chodím s nim lehnout a čekám tam, někdy odejdu, ale po chvíli se probudí..tak to je fajn, ja se od něho moc nehnu, hlídání není, přítel porad děla byt, takže je porad se mnou a ještě je kojeny, to bude asi dlouho, jelikož neumím odstavit, takže držím dokud tam ještě něco je :D to cvičení u nás je takový nic moc, ale alespoň ten den uteče..do plavání se mi nechce, děsí mě příprava a nemám moc rada bazén :D věcně mi je taky zima, ale tam by voda měla byt tepla.. :nevim: @Ssfr85 tyjo to je obr :mrgreen: a je teda sikovny :palec: jinak 2 spanky máme už delší dobu, tak to má byt co jsem četla, kolem roku přechází na jeden odpoledne ;) @kambalaka taky jsme byli v 8m a jdeme v 10m takhle to máme v ockovaku..neboj, oni si těmi dasnemi poradi..Mareček ty sušenky má už dlouho a v pohodě, nikdy se nedávil, oni mají ty dasne silný..kousky v obědu nechce, ale livance taky nějak rozmocil, pak ty sušenky, piškoty, Krupky v pohodě..on teda ma kapsicky rad, ale vybírá si no :D ja mu třeba i vařila jablko a mixla s piškoty, ale moc mu to nejelo, ale radila mi to kamarádka, ze to malé chutnalo ;) to jde různe ovoce takhle s něčím, pak můžeš přidat i vločky třeba

• načítám...
7611
15.9.22 11:06

@Petrussee a ty sušenky, když nemá zuby, mám mu do něčeho máčet nebo jen nalámat na kousky a rovnou strkat do pusinky? Bojím se, aby mi to nevdechl 8o nebo mu to nějak nezaskocilo 8o

• načítám...
6695
15.9.22 11:08

@kambalaka vůbec, Mareček si ji vezme do ruky :D a on ji normálně dasnemi ukousne a pak se mu rozmoci, i ten dětský piškot, mám od Hami a ten je takový dlouhý tvrdý a když mu to spadne, tak mu dam ty drobky do pusy, jinak mu to dávám, když snidam, abych měla klid a on ji ji sám :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100