TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1738
7.9.22 19:04

@kambalaka to je usudek jak stehno. Z prace je clovek take unaveny ikdyz ji vykonava vyborne at je to fyzicky narocna nebo security v obchodaku. 8)

• načítám...
5617
7.9.22 19:35

Stejně je to dobrý, že se někomu už děti snaží stavět a vlastně ještě nesedí. Anička prvně seděla, pak se plazila a teď stoupá. Po čtyřech asi ani nepoleze, to přeskočíme :mrgreen:
Jinak už říká bába, táta, papám, ham, nende(to většinou řve u kakání) a pak Bála(naše kočka Bára) ale slovo máma- to neumí
Poslední dny je strašně uřvaná, pořád chce být jen semnou a mazlit se. Takže když chci něco udělat, tak jedině deka, hračky a jídlo do ruky.
A teď začne hodně práce na zahradě, musím začít stříhat stromky, keře, je toho na podzim strašně moc, ale pak je zas přes zimu klid.

• načítám...
472
7.9.22 20:04

@Ráďa 25 ty jo super, to je slovník. U nás snad neříká vůbec nic. Jen když slyší mixér tak ví že bude papat a začne mlaskat. Jsme fakt pozadu úplně se vším 😥

• načítám...
3961
7.9.22 20:23
@kambalaka píše:
@Bjetuš no to, ze ho nezvladam přisuzuje k tomu, ze si stěžuju, jak jsem z Huga unavená a vyčerpaná a on si lítá po všech čertech místo toho, aby mi pomohl.

Smankote.. to snad neni mozny tyhle nazory. Rekl by nekdo chlapovi “ty tu praci moc nezvladas, kdyz z ni chodis unavenej, vid”?!

• načítám...
3961
7.9.22 20:25

@Logodice Nejste pozadu! Podle Anicky vubec neposuzuj, ta je strasne napred :D U nas ani naznak mluveni. Dnes poprve u svaciny okate zavrel pusu a zavrtel hlavou, ze uz nechce. Prvni naznak komunikace :)

• načítám...
7611
7.9.22 20:27

@Ráďa 25 no tak ten můj řekne akorát “Nie” když už nechce papat 😁 jinak vůbec nevím, jak by ho ta další slova naučila. Jako říkám mu “mama tata” ale akorát se mi vzdycky vysměje.

@Logodice nejste pozadu, nám je 8,5 měsíce s teprve nedávno jsme se začali plazit. Nesedíme, nestoupáme si, zub nemáme ani jeden a jako bonus skoro nespíme 😁

Taky si vaše deticky vymýšlejí u jídla? Ten můj třeba nechce presnidavku a křičí, dokud mu nedám jogurt. Dneska zase jsem otevřela jogurt a začal se vztekat a chtěl kaši. Jako super toto :zed:

Čím vaše děti na noc prikryvate? My máme spací pytel, ale mám 3 letní, protože každý je do jiných stupňů a teď se začíná ochlazovat na podzim a já si říkám, ze budu muset prikoupit na podzim a na zimu. Chtěla bych ho prikryvat dekou, ale on se hrozně odkopává, cestuje a pak je mu akorát zima, tak nevím, jak to řešit :nevim:

• načítám...
3555
7.9.22 20:28

@Sissela new, že ho účesám na Prodigy a to mu max pustím :D jak bude větší, tak určitě pořídím sluchátka :palec: na Otíka. :mrgreen:
Jinak jsem byla též v lékárně, nechala jsem si napsat antinu a měli jen panadol sirup a 2× čípky. Jinak nic, ani Paralen, ano Nurofen. Tak jsem sbufla panadol, účinnou látku mají stejnou. A neví, kdy budou :nevim: tak zásobu nějakou mám uff.

• načítám...
3961
7.9.22 20:33

@sofie_13579 Co to je s tema chlapama?! Jeden vedle druhyho.. Muj si hrozne rad dela seznamy, co vsechno udela. Ted jsem zrovna jeden seznam po pul roce sundala z lednicky a vyhodila, hotova byla z sesti veci jedna.. Myslite, ze jsme podle nich taky tak nemozny? 8o
Ty mas taky uknourany nespokojeny dite? Ja jsem z toho nekdy uplne vyrizena. Neustaly knourani, vztekani, vsechno spatne. Porad doufam, ze je to bolavym briskem/zubama/nezralou nervovou soustavou.. ze to proste neni povaha.

• načítám...
1115
7.9.22 20:36

Ahoj holky,

no s tím úklidem jsem se teda pobavila, zrovna jsem si nadávala, že jsem si nedomluvila nějakou paní na úklid bytu po té rekonstrukci. No radši si to teda udělám sama :D

Jinak já už se nemůžu dočkat stěhování, už mi život v bordelu leze silně na nervy :roll: Ella je pořád sluníčková, je s ní sranda. Ale taky se umí pěkně vztekat.

• načítám...
3555
7.9.22 20:38

@kambalaka malej ji naštěstí všechno. Něco ho zasytí více něco méně. Začal kousky, tak je to lepší. Už má i rozšířené jídelníček, tak už se to vaří pro něj jinak. U jídla brečí večer, když se přetáhne čas a už začíná být ospalej. Večerní kojení už někdy nestíhá, protože usne. Začalo mu tulící období, je to krásný :srdce: a taky, když ho má jeho táta a já sedím vedle, ok a jak se zvednu, že něco pláče. Dám ho do ohrádky na hrací plochu 2×2 m a pláče. Takže jdu k němu a chvíli čtu, konečně jsem našla prostor na čtení. Jinak říká máma a někdy to a krásně natáhne, táta, dej dej. Na psa bá (baf), předevčírem deda, začal mnam a ham a pak si žvatla.
Orikryvam slabou dekou a teď v ní vydrží. Dokud nezačne měnit polohy na břicho, bok, záda. Ale předtím pod ní nevydržel vůbec.

• načítám...
6702
7.9.22 20:45

@Ráďa 25 to lezení je prý hodně důležitý, tak bych spíše motivovala k tomu :nevim: jinak Mareček včera řekl máma a dneska to zopakoval a stihla jsem to nahrat :D jinak začal teď povídat říká taky bababebe a tak, tak je to hezky :kytka: @kambalaka Mareček se taky odkopava, takže to řeším nechci ho zavřít do pytle, aby se nemohl hybat, mají nějaký pytel, kde jdou provleknout nohy, ale zase nechci dat peníze zbytečne..takže to je v řešení, má jen pyzamo a není prikryty, ale zima se blíží :roll: @MILINKA35 příteli dali místo nutofenu ibuprofen sirup, taky nic neměli, ale videla jsme nějaké článek a v říjnu naskladni, takže to tak horké nebude, zatím jsme naštěstí nepotřebovali vůbec nic..

• načítám...
3555
7.9.22 20:48

@Bjetuš :mrgreen: mě dostal dnes chlap. Přijel z práce, u našeho stolu jsme seděli já s malým na klíně, tchyně v čele a její máma. Muž se pozdravil s babi, s mámou, malému dal několik pus a já nic. Odjeli a jestli mu dám pusu. Říkám, co tak najednou. Že se nebude před nima ocicmavat. Ale když někde jsme, to mu nevadí. Nikdo po něm nechce francouzaka, ale pozdrav po celém dni, na kterém si celkem zakládáme a před maminkou neee.

• načítám...
3555
7.9.22 20:53

@Petrussee když nic nemáš a mají dostat až v říjnu, tak to je dlouhá doba. Malej covid, čípky.. 6tou nemoc a díky za čípky. Měl skoro 40 a pak sem to srazila. Očkování… Tak to buď ráda, že nepotřebujete a jen tak potřebovat nebudete ✊

• načítám...
1960
7.9.22 20:55

@Bjetus - jojo Emmca se radi mezi nespokojena mimca. Ja jsem trochu zvykla od starsi dcery ale ta byla nespokojena tak jako sofistikovaně ta vždycky na nás jen házela takové jako pohledy že rodiče To snad nemyslíte vážně nebo tak…ale jako hlasitě to nespokojenost neprojevovala. zato Ema to je fakt tygr :) Ta je šíleně hlučná :roll: Já už jsem normálně i zvažovala jestli třeba dobře slyší protože ona má všechny ty projevy prostě na moje usi extrémně hlasitý a hlavně jí i když se objektivně nic neděje tak prostě stejně řve mně přijde že ona miluje tu pozornost kterou tím řevem vyvolá a já zase nemám to srdce jí ignorovat když křičí takže fakt to úplně jednoduché Není :?.

Jinak já tedy přikrývám tenkou dekou Jenže se taky hodně odkopává Ale ona je dost potivá Takže si myslím že to ještě chvilku pod tenkou dekou bude tak akorát máme v bytě navíc pořád dost teplo. My jsme teplomilné :) Takže vytápíme na poměrně vysoké stupně i v zimě - nechci to tedy vidět letos kdyz tak brutálně zdražovala elektřina tak to se asi Emma bude trošku přiy blékat a msnížíme topení.

Jo a jinak u jídla také Vřískot je zhruba poslední týden - dostává pořád dokola jakoby ty stejné sety jídel. kolikrat jenom to otevřu dám jí dvě lžičky a začne úplně hysterický křik sem tam je ochotná se trošku najíst když u toho může ležet na zemi na břiše ale ve stoličce jíst odmítá 8o Dneska jsem jí už jen tak spíse ze zoufalství dala nějaký pudink :) No a ten kupodivu jedla celý ale svoje jídlo nechce :) obecně mi přijde že se v jidle zhoršila váží tedy 9 kg tak nějaké lehké zhoršení asi nevadí má přece jen trošku zásobičku.

jo a k těm slovům tak tam si myslím že docela dobré navíc Emča to kombinuje s znakování. Takže v tomhle Ona je jako chytrá - poměrně zřetelně říká houpi to když chce aby jí Partner vzal do fitka nebo abych s ní cvičila já případně ham a ještě říká Hele to nevím vůbec kde na to přišla my tohle nepoužíváme a vždycky řekne hele a na něco nám ukazuje jinak znakuje pořád i své oblíbené znaky nejradši má znak ještě a znakuje i že něco slyší takže u nás zhruba takhle. A zatím také peruje na kolínkách, plazí se to jde pěkně, ale po čtyřech ještě neleze :)

• načítám...
1738
7.9.22 21:01

Anicka je superstrela. Moje ma ten slabikovy repertoar dost silny na to jak je lina. Nejoblibenejsi je deda podle mne toho i identifikuje. Nedivim se - nejlepsi clovek z nas. :mrgreen:

„Jsem pryncezna.“ :P

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí